Hoved Forhold Julia Roberts

Julia Roberts

Julia Roberts GiftRangering 232 24Alder 53 år Zodiac Skorpionen Forhold 14 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Danny Moder og Julia RobertsJulia Roberts og Daniel Moder har vært gift i 18 år siden 4. juli 2002. se forholdet

Forhold

Julia Roberts var tidligere gift med Lyle Lovett(1993 - 1995).

Julia Roberts har vært forlovet med Kiefer Sutherland(1990 - 1991).



Julia Roberts har vært i et forhold med Benjamin Bratt(1998 - 2001), Pat Mannochia(nitten nittiseks), Daniel Day-Lewis(nitten nitti fem), Matthew Perry(1995 - 1996), Ethan Hawke(nitten nitti fem), Jason Patric(1991 - 1992), James Foley(1991), Dylan McDermott(1988 - 1989)og Liam Neeson(1988 - 1990).

Julia Roberts har hatt et møte med Billy Idol(1984).

james harden kjæreste eller kone

Det ryktes at Julia Roberts har koblet seg til Dodi Fayed(1991).



Om

Julia Roberts er en 53 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Julia Fiona Roberts 28. oktober 1967 i Atlanta, Georgia, USA, hun er kjent for Pretty Woman, Flatliners, Notting Hill .. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.

Julia Roberts har deltatt i 34 matchups på skjermen, inkludert Brad Pitt i Den meksikanske (2001), Clive Owen inn Tettere (2004), Dylan McDermott i Stål Magnolias (1989), George Clooney inn Ocean's Eleven (2001)og John Cusack i America's Sweethearts (2001).

Julia Roberts er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og tidligere romersk katolikker.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Julia Roberts! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto20 år, 12 måneder11 år, 3 måneder1 år, 7 måneder
Engasjert11 år, 7 måneder--
Dating93 år, 5 måneder10 måneder, 18 dager7 måneder, 4 dager
Støte på11 måned, 1 dag--
Ryktet1---
Total1420 år, 12 måneder2 år, 3 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnJulia
EtternavnRoberts
PikenavnRoberts
Fullt navn ved fødselenJulia Fiona Roberts
Alternativt navnJules, Julia Fiona Roberts, Julia Roberts
Alder53 år
Fødselsdag28. oktober 1967
FødestedAtlanta, Georgia, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt57 kg (126 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonStort smil, rødbrunt og volumøst hår
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
Religionhindu
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCampbell High School, Smyrna, Georgia, USA (1985)
universitetGeorgia State University, Atlanta, Georgia, USA
Yrke TekstSkuespillerinne, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelsePretty Woman, Flatliners, Notting Hill.
År (er) Aktiv1987 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency
Merke påtegningL'Oreal, Lancôme, Nationwide Insurance, America Online, Gianfranco Ferré, Caffè Lavazza
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse6
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.aboutjulia.com/site, www.juliaroberts.ch/, www.juliarobertsweb.com, www.juliarobertsfan.com, www.allmovie.com/artist/julia-roberts-p60634, www.rottentomatoes.com/celebrity/julia_roberts /
FarWalter Roberts, Michael Motes (stefar), Eileen Sellars (stefar)
MorBetty Lou Roberts
BrorEric Roberts
SøsterLisa Roberts Gillan, Nancy Motes
FamiliemedlemEmma Roberts (niese) (skuespillerinne)
VennPaige Sampson, Howard Stern
KjæledyrSatchmo (Dog), Diego (Dog)

Julia Fiona Roberts (født 28. oktober 1967) er en amerikansk skuespillerinne og produsent. Hun etablerte seg som en ledende dame i Hollywood etter å ha headlinet den romantiske komediefilmen Pretty Woman (1990), som tjente 464 millioner dollar over hele verden. Hun har vunnet tre Golden Globe-priser, fra åtte nominasjoner, og har blitt nominert til fire Oscar-priser for sin filmskuespill, og vant Oscar-prisen for beste skuespillerinne for sin opptreden i Erin Brockovich (2000).

Mer om Julia Roberts Mindre om Julia Roberts

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Daniel ModerGiftJuni 2000tilstede21 år
1. 3Benjamin BrattForhold1998Juni 20013 år
12Pat MannochiaForholdnitten nittiseksnitten nittiseks-
elleveDaniel Day-LewisForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
10Matthew PerryForholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
9Ethan HawkeForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
8Lyle LovettGiftJuni 1993nitten nitti fem1 år
7Jason PatricForholdJuni 1991Januar 19927 måneder
6James FoleyForhold19911991-
5Dodi FayedStøte på R 19911991-
4Kiefer SutherlandForholdNov 1989Juni 19911 år
3Dylan McDermottForholdJuli 1988Juli 19891 år
toLiam NeesonForholdFebruar 198819901 år
1Billy IdolStøte påApr 1984Apr 19841 måned
Daniel Moder #14

Daniel Moder

2000

Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift ...[vis par] Benjamin Bratt #1. 3

Benjamin Bratt

1998 - 2001

Julia Roberts og Benjamin Bratt skiltes i ...[vis par] Pat Mannochia #12

Pat Mannochia

nitten nittiseks

Pat Mannochia og Julia Roberts er skilt ...[vis par] Daniel Day-Lewis #elleve

Daniel Day-Lewis

nitten nitti fem

Julia Roberts og Daniel Day-Lewis er separate ...[vis par] Matthew Perry #10

Matthew Perry

1995 - 1996

Julia Roberts og Matthew Perry skiltes i ...[vis par] Ethan Hawke #9

Ethan Hawke

nitten nitti fem

Julia Roberts og Ethan Hawke er skilt ...[vis par] Lyle Lovett #8

Lyle Lovett

1993 - 1995

Lyle Lovett og Julia Roberts ble skilt i ...[vis par] Jason Patric #7

Jason Patric

1991 - 1992

Julia Roberts og Jason Patric skiltes i 1 ...[vis par] James Foley #6

James Foley

1991

James Foley og Julia Roberts er atskilt ...[vis par] Dodi Fayed #5Rykte

Dodi Fayed

1991

Dodi Fayed og Julia Roberts er skilt ...[vis par] Kiefer Sutherland #4

Kiefer Sutherland

1989 - 1991

Kiefer Sutherland og Julia Roberts separerte ...[vis par] Dylan McDermott #3

Dylan McDermott

1988 - 1989

Julia Roberts og Dylan McDermott separerte i ...[vis par] Liam Neeson #to

Liam Neeson

1988 - 1990

Liam Neeson og Julia Roberts separerte i 19 ...[vis par] Billy Idol #1

Billy Idol

1984

Billy Idol og Julia Roberts separerte seg i 198 ...[vis par] #14

Daniel Moder

2000

Julia Roberts og Daniel Moder har vært gift i 18 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i juni 2000 og giftet seg 4. juli 2002.

hvor gammel er gabriel soto
Forhold 20 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 2. 3% Barn 3 barn se forholdet #1. 3

Benjamin Bratt

1998 - 2001

Julia Roberts og Benjamin Bratt daterte fra 1998 til juni 2001.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #12

Pat Mannochia

nitten nittiseks

Pat Mannochia og Julia Roberts daterte i 1996.

se forholdet #elleve

Daniel Day-Lewis

nitten nitti fem

Julia Roberts og Daniel Day-Lewis daterte i 1995.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #10

Matthew Perry

1995 - 1996

Julia Roberts og Matthew Perry daterte fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #9

Ethan Hawke

nitten nitti fem

Julia Roberts og Ethan Hawke daterte i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #8

Lyle Lovett

1993 - 1995

Lyle Lovett og Julia Roberts var gift i 1 år. De daterte i 23 dager etter å ha blitt sammen i juni 1993. Etter tre dager forlovelse giftet de seg den 27. juni 1993. 1 år senere ble de skilt i mars 1995.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #7

Jason Patric

1991 - 1992

Julia Roberts og Jason Patric daterte fra juni 1991 til januar 1992.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #6

James Foley

1991

James Foley og Julia Roberts hadde et forhold fra 1991 til 1991.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Alder44%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #5

Dodi Fayed

1991 (Ryktet)

Det ryktes at Dodi Fayed hadde koblet seg til Julia Roberts i 1991.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #4

Kiefer Sutherland

1989 - 1991

Kiefer Sutherland og Julia Roberts var forlovet i 10 måneder. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i november 1989. De var forlovet i august 1990, men separerte seg senere 11. juni 1991.

joseph gordon levitt og larisa oleynik
Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #3

Dylan McDermott

1988 - 1989

Julia Roberts og Dylan McDermott daterte fra 1989 til juli 1989.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #to

Liam Neeson

1988 - 1990

Liam Neeson og Julia Roberts daterte fra mars 1988 til 1990.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1

Billy Idol

1984

Billy Idol og Julia Roberts hadde et møte i mars 1984.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 31% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Julia Roberts53 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Daniel Moder52 VannmannenKino
amerikansk
Benjamin Bratt57 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Pat Mannochia- Treningsguru
amerikansk
Daniel Day-Lewis64 TyrenSkuespiller
Britisk
Matthew Perry51 LeoSkuespiller
amerikansk
Ethan Hawkefemti SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Lyle Lovett63 SkorpionenCountrymusiker
amerikansk
Jason Patric54 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
James Foley67 Steinbukkenregissør
amerikansk
Dodi Fayed42 VærenSosialitet
Egyptisk
Kiefer Sutherland54 SkyttenSkuespiller
Kanadisk
Dylan McDermott59 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Liam Neeson68 TvillingeneSkuespiller
Nord-irsk
Billy Idol65 SkyttenSanger
Britisk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Hazel PatriciaHunn28. november 200416 år gammel Daniel Moder
Phinnaeus WalterMann28. november 200416 år gammel Daniel Moder
Henry DanielMann18. juni 200713 år gammel Daniel Moder

Fotogalleri

Hjemkomst - Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts - InStyle Magazine Pictorial [Russland] (Mai 2021) Julia Roberts - InStyle Magazine Pictorial [Russland] (Mai 2021) Julia Roberts - InStyle Magazine Pictorial [Russland] (Mai 2021) Julia Roberts - InStyle Magazine Pictorial [Russland] (Mai 2021) Julia Roberts og Herb Ritts Julia Roberts Benjamin Bratt og Julia Roberts Julia Roberts - Solo strandtur på Hawaii

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Billett til paradis2022Film
Happy Diamonds2021Kortfilm
Ben er tilbake2018Holly BurnsFilm
Hjemkomst2018Heidi BergmanTV-show
La oss danse2018Woman on Train (segmentet 'Pendleren')Kortfilm
Smurfs: The Lost Village2017SmurfWillow (stemme)Film
Lure på2017IsabelFilm
Money Monster2016Patty FennFilm
Morsdag2016Miranda kollidererFilm
Hemmelig i øynene2015.Jessica CobbFilm
Det normale hjertet2014Dr. Emma BrooknerTV-film
Naturen snakker2014Moder jordTV-show
August: Osage County2013Barbara WestonFilm
Speil speil2012DronningenFilm
Kjærlighet, bryllup, ekteskap2011Avas terapeut (stemme)Film
Larry Crowne2011Mercedes TainotFilm
Spis Be Love2010Liz GilbertFilm
Valentinsdag2010Kaptein Kate HazeltineFilm
Duplisitet2009Claire StenwickFilm
Ildfluer i hagen2008Lisa TaylorFilm
Charlie Wilsons krig2007Joanne SildFilm
Charlotte's Web2006Charlotte the Spider (stemme)Film
The Maur Bully2006Hova (stemme)Film
Tettere2004AnnaFilm
Ocean's Twelve2004Tess OceanFilm
Mona Lisa Smile2003Katherine Ann WatsonFilm
Frihet: En historie om oss2003Appleton's Journal, Virginia EyewitnessTV-show
Bekjennelser av et farlig sinn2002Patricia watsonFilm
Full frontal2002Catherine, FrancescaFilm
Stormester2002JoleneFilm
America's Sweethearts2001Kiki HarrisonFilm
Ocean's Eleven2001Tess OceanFilm
Den meksikanske2001Samantha BarzelFilm
Erin Brockovich2000Erin BrockovichFilm
Notting Hill1999Anna ScottFilm
Runaway Bride1999Maggie CarpenterFilm
Stemor1998Isabel KellyFilm
Konspirasjonsteori1997Alice SuttonFilm
Min beste venns bryllup1997Julianne PotterFilm
Alle sier at jeg elsker degnitten nittiseksAvFilm
Mary Reillynitten nittiseksMary ReillyFilm
Michael Collinsnitten nittiseksKitty KiernanFilm
Noe å snakke omnitten nitti femGrace King BichonFilm
Jeg elsker problemer1994Sabrina PetersonFilm
Klar til å ha på1994Anne EisenhowerFilm
Venner1994SusieTV-show
The Pelican Brief1993Darby ShawFilm
Spilleren1992Julia RobertsFilm
Døende ung1991Hilary O'NeilFilm
Hook1991TinkerbellFilm
Sov med fienden1991Laura BurneyFilm
Flatliners1990Dr. Rachel MannusFilm
Vakker kvinne1990Vivian WardFilm
Lov og orden1990Katrina LudlowTV-show
Blod rød1989Maria CollogeroFilm
Stål Magnolias1989Shelby Eatenton LatcherieFilm
Mystic Pizza1988TusenfrydFilm
Tilfredshet1988DaryleFilm
Nedre Oklahoma1988Candy HutchinsTV-film
Murphy Brown1988Julia RobertsTV-show
Firehouse1987Babs (ikke kreditert)Film
Krimhistorie1986TracyTV-show
Miami Vice1984Polly WheelerTV-show
Little BeeFilm
GaslitMartha MitchellFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Brad Pitt og Julia RobertsBrad Pitt
    • Den meksikanske
      2001
    [vis matchup]
  • Clive Owen og Julia RobertsClive Owen
    • Tettere
      2004
    [+1 til]
  • Dylan McDermott og Julia RobertsDylan McDermott
    • Stål Magnolias
      1989
    [vis matchup]
  • George Clooney og Julia RobertsGeorge Clooney
    • Ocean's Eleven
      2001
    [+1 til]
  • John Cusack og Julia RobertsJohn Cusack
    • America's Sweethearts
      2001
    [vis matchup]
  • Jude Law og Julia RobertsJude Law
    • Tettere
      2004
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Aaron EckhartAaron Eckhart
    • Erin Brockovich
      2000
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Adam StorkeAdam Storke
    • Mystic Pizza
      1988
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Bradley CooperBradley cooper
    • Valentinsdag
      2010
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Campbell ScottCampbell Scott
    • Døende ung
      1991
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Chris NashChris nash
    • Tilfredshet
      1988
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Christopher MeloniChristopher Meloni
    • Runaway Bride
      1999
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Dennis QuaidDennis Quaid
    • Noe å snakke om
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Dermot MulroneyDermot Mulroney
    • Min beste venns bryllup
      1997
    [+1 til]
  • Julia Roberts og Dominic WestDominic West
    • Mona Lisa Smile
      2003
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Ed HarrisEd Harris
    • Stemor
      1998
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Hugh GrantHugh Grant
    • Notting Hill
      1999
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og James FrancoJames franco
    • Spis Be Love
      2010
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Javier BardemJavier Bardem
    • Spis Be Love
      2010
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og John MalkovichJohn Malkovich
    • Mary Reilly
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Kevin AndersonKevin Anderson
    • Sov med fienden
      1991
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Kevin BaconKevin Bacon
    • Flatliners
      1990
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Flatliners
      1990
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Liam NeesonLiam Neeson
    • Michael Collins
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Matthew PerryMatthew Perry
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Mel GibsonMel Gibson
    • Konspirasjonsteori
      1997
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Nick NolteNick Nolte
    • Jeg elsker problemer
      1994
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Patrick BerginPatrick Bergin
    • Sov med fienden
      1991
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Richard GereRichard Gere
    • Runaway Bride
      1999
    [+1 til]
  • Julia Roberts og Sam ShepardSam Shepard
    • The Pelican Brief
      1993
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Tim RobbinsTim Robbins
    • Klar til å ha på
      1994
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Willem DafoeWillem Dafoe
    • Ildfluer i hagen
      2008
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Woody AllenWoody Allen
    • Alle sier at jeg elsker deg
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Tom Hanks og Julia RobertsTom Hanks
    • Larry Crowne
      2011
    [+1 til]
Flere Julia Roberts Matchups på skjermen Mindre Julia Roberts Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...