Hoved Forhold Lyle Lovett

Lyle Lovett

Lyle Lovett EngasjertRangering 2617 71Alder 63 år Zodiac Skorpionen Forhold 3 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Lyle Lovett og April KimbleApril Kimble og Lyle Lovett forlovet seg i 2003. se forholdet

Forhold

Lyle Lovett var tidligere gift med Julia Roberts(1993 - 1995).

Lyle Lovett har vært i et forhold med Ashley Judd(1991 - 1992).



Om

Lyle Lovett er en 63 år gammel amerikansk countrymusiker. Født Lyle Pearce Lovett 1. november 1957 i Klein, TX, han er kjent for at Lovett har vunnet fire Grammy-priser, inkludert beste mannlige vokalprestasjon og beste countryalbum. Stjernetegnet hans er Skorpionen.

Lyle Lovett er medlem av følgende lister: Amerikanske singer-songwriters, Grammy Award-vinnere og MCA Records-artister.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Lyle Lovett! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift11 år, 7 måneder--
Engasjert124 år, 4 måneder--
Dating11 år--
Total324 år, 4 måneder8 år, 11 måneder1 år

Detaljer

FornavnLyle
MellomnavnPearce
EtternavnLovett
Fullt navn ved fødselenLyle Pearce Lovett
Alder63 år
Fødselsdag1. november 1957
FødestedKlein, TX
Høyde183 cm
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeFarget svart
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
ReligionLuthersk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleKlein videregående skole, Klein, TX
universitetBA Journalistikk, Texas A & M, College Station, TX
Yrke TekstSanger, låtskriver, musiker, plateprodusent og skuespiller
YrkeCountrymusiker
Krav til berømmelseLovett har vunnet fire Grammy-priser, inkludert Best Male Country Vocal Performance og Best Country Album.
Musiksjanger (tekst)Texas country, Americana, alt-country, bluegrass, western swing, country folk, country pop, country rock, outlaw country, jazz
MusikksjangerPop / Rock
År aktiv1980 – nåtid
MusikkstilAlt-Country, Alternativ / Indie Rock, Samtids sanger / låtskriver
Music MoodWry, Sofistikert, Literate, Quirky, Ironisk, Vittig, ærbødig, Kynisk / Sarkastisk, Elegant, Cerebral, tilbakeholden, Amiable / God-Natured, Organisk, Raffinert / Maniert, Lekfull, Humoristisk, Reflekterende, Bittersøt, Plaintive, Selvbevisst, Ambisiøs
InstrumentGitar, vokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano
PlateselskapMCA / Curb, Lost Highway / Curb, MCA, Curb, Lost Highway
Tilknyttede handlingerRandy Newman, John Hiatt, Joe Ely, Guy Clark, Los Super Seven, Francine Reed
Talent Agency (f.eks. Modellering)Paradigm Talent, Macklam Feldman Management
Merke påtegningTV-reklame for Texas Tourism (1999)
Offisielle nettstederwww.lylelovett.com/, www.facebook.com/LyleLovett, www.twitter.com/LyleLovett, www.instagram.com/Lyle_Lovett, myspace.com/lylelovett, http://www.lylelovett.com, http: / /lylelovett.com

Lyle Pearce Lovett (født 1. november 1957) er en amerikansk sanger, låtskriver, skuespiller og plateprodusent. Aktiv siden 1980 har han spilt inn 13 album og gitt ut 25 singler til dags dato, inkludert sin høyeste oppføring, nummer 10-hit på US Billboard Hot Country Songs-listen, 'Cowboy Man'. Lovett har vunnet fire Grammy-priser, inkludert Best Male Country Vocal Performance og Best Country Album. It's Not Big It's Large ble utgitt i 2007, hvor den debuterte og toppet seg som nummer 2 på topplisten for albumalbum. Et nytt studioalbum, Natural Forces, ble utgitt 20. oktober 2009 av Lost Highway Records. Det siste studioalbumet på Curb Records-kontrakten, Release Me, ble utgitt i februar 2012.

Mer om Lyle Lovett Mindre om Lyle Lovett

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3April KimbleForhold1997tilstede24 år
toJulia RobertsGiftJuni 1993nitten nitti fem1 år
1Ashley JuddForhold199119921 år
April Kimble #3

April Kimble

1997

April Kimble og Lyle Lovett forlovet seg i 2 ...[vis par] Julia Roberts #to

Julia Roberts

1993 - 1995

Lyle Lovett og Julia Roberts ble skilt fra ...[vis par] Ashley Judd #1

Ashley Judd

1991 - 1992

Lyle Lovett og Ashley Judd er skilt ...[vis par] #3

April Kimble

1997

April Kimble og Lyle Lovett har vært forlovet i 18 år. De begynte å date i 1999, og etter 4 år var de forlovet i 2003.

Forhold 24 år se forholdet #to

Julia Roberts

1993 - 1995

Lyle Lovett og Julia Roberts var gift i 1 år. De datet i 23 dager etter å ha blitt sammen i juni 1993. Etter tre dager forlovelse giftet de seg den 27. juni 1993. 1 år senere skilte de seg i mars 1995.



Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #1

Ashley Judd

1991 - 1992

Lyle Lovett og Ashley Judd hadde et forhold fra 1991 til 1992.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Lyle Lovett63 SkorpionenCountrymusiker
amerikansk
April Kimble- Musikkprodusent
amerikansk
Julia Roberts53 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Judd53 VærenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Julia Roberts - Biography Magazine Pictorial [Russland] (desember 2017) Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble Lyle Lovett og April Kimble

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Livet i stykker2015Ned GawlerTV-show
Red Steagall er et sted vest for Wall Street2014SangerTV-show
Engler synger2013GriffinFilm
Broen2013Mount P. FlagmanTV-show
Blått blod2010Waylon GatesTV-show
Den åpne veien2009Peabody BartenderFilm
Borg2009Agent WestfieldTV-show
Walk Hard: The Dewey Cox Story2007Lyle LovettFilm
Den nye fyren2002BjørnFilm
Tre dager med regn2002Disc JockeyFilm
Cookie's Fortune1999Manny HoodFilm
Frykt og avsky i Las Vegas1998VeipersonFilm
Motsetningen til sex1998Lensmann Carl TippettFilm
Bryst menn1997ForskerTV-film
Bastard Out of Carolinanitten nittiseksWadeFilm
Klar til å ha på1994Clint LammerauxFilm
Snarveier1993Andy BitkowerFilm
Det ville vesten1993TV-show
Spilleren1992Detektiv DeLongpreFilm
Mad About You1992LennyTV-show
Utover Groove1990TV-show
Bill: På egen hånd1983Sanger at BeachTV-film
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.