Hoved Forhold Liam Neeson

Liam Neeson

Liam NeesonRangering 941 -207Alder 68 år Zodiac Tvillingene Forhold 8 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Liam Neeson muligens singel.

Forhold

Liam Neeson var tidligere gift med Natasha Richardson(1994 - 2009).



er lara spencer i et forhold

Liam Neeson har vært i et forhold med Laura Brent(2010), Freya St. Johnston(2010 - 2012), Brooke Shields(1992), Barbra Streisand(1991 - 1992), Julia Roberts(1988 - 1990), Helen Mirren(1980 - 1985)og Janice Dickinson.

Om

Liam Neeson er en 68 år gammel nordirsk skuespiller. Født Liam John Neeson 7. juni 1952 i Ballymena, Nord-Irland, er han kjent for Schindlers List, Rob Roy og Gangs of New York i en karriere som strekker seg fra 1976 til nå. Stjernetegnet hans er Gemini.

Liam Neeson har vært i 21 matchups på skjermen, inkludert Andie MacDowell i Ruby Cairo (1993), Daryl Hannah i Lystig humør (1988), Debbie Harry inn Tilfredshet (1988), Joanne Whalley i Krysser linjen (1990)og Julia Roberts i Michael Collins (nitten nittiseks).



Liam Neeson er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Liam Neeson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift116 år, 2 måneder--
Dating710 år, 5 måneder2 år, 11 måneder3 måneder, 1 dag
Total816 år, 2 måneder4 år, 7 måneder3 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnLiam
MellomnavnJohn
EtternavnNeeson
Fullt navn ved fødselenLiam John Neeson
Alder68 år
Fødselsdag7. juni 1952
FødestedBallymena, Nord-Irland
Høyde6 '4' (193 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonIrsk aksent, ruvende høyde
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetNord-irsk
universitetQueen`s University of Belfast (droppet ut), Gaiety School of Drama i Dublin, Irland
Yrke TekstSkuespiller, Voice Artist
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseSchindlers liste, Rob Roy og Gangs of New York
År (er) Aktiv1978 – nåtid, 1976 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)ARG Talent Agency, Celebrity Talent International
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/667/000023598/, www.biography.com/people/liam-neeson-9421118, www.behindthevoiceactors.com/Liam-Neeson/
FarBernard Neeson
MorKatherine Brown Neeson
SøsterElizabeth Neeson, Bernadette Neeson, Rosaline Neeson
VennRalph Fiennes, Henry Herman

Liam John Neeson OBE (født 7. juni 1952) er en skuespiller fra Nord-Irland. Han har blitt nominert til flere priser, inkludert en Oscar for beste skuespiller, en BAFTA-pris for beste skuespiller i en hovedrolle og tre Golden Globe-priser for beste skuespiller i en filmdrama. Han er en av de mest innbringende skuespillerne gjennom tidene.



Mer om Liam Neeson Mindre om Liam Neeson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Laura brentUkjent R Desember 2010Desember 2010-
7Freya St. JohnstonForholdAugust 2010Oktober 20122 år
6Natasha RichardsonGiftJanuar 199318. mars 200916 år
5Brooke ShieldsForholdJanuar 1992April 19923 måneder
4Barbra StreisandForhold199119921 år
3Julia RobertsForholdFebruar 198819901 år
toHelen MirrenForhold198019855 år
1Janice DickinsonForhold -
Laura brent #8Rykte

Laura brent

2010

Laura Brent og Liam Neeson ble ryktet om å ...[vis par] Freya St. Johnston #7

Freya St. Johnston

2010 - 2012

Freya St. Johnston og Liam Neeson skilte seg ...[vis par] Natasha Richardson #6

Natasha Richardson

1993 - 2009

Natasha Richardson og Liam Neeson ble gift ...[vis par] Brooke Shields #5

Brooke Shields

1992

Liam Neeson og Brooke Shields skilt i A ...[vis par] Barbra Streisand #4

Barbra Streisand

1991 - 1992

Liam Neeson og Barbra Streisand skilte seg i ...[vis par] Julia Roberts #3

Julia Roberts

1988 - 1990

Liam Neeson og Julia Roberts separerte i 19 ...[vis par] Helen Mirren #to

Helen Mirren

1980 - 1985

Liam Neeson og Helen Mirren er skilt ...[vis par] Janice Dickinson #1

Janice Dickinson

Liam Neeson og Janice Dickinson er separate ...[vis par] #8

Laura brent

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Laura Brent har koblet seg til Liam Neeson i desember 2010.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #7

Freya St. Johnston

2010 - 2012

Freya St.Johnston og Liam Neeson datert fra august 2010 til oktober 2012.

Forhold 2 år se forholdet #6

Natasha Richardson

1993 - 2009

Natasha Richardson og Liam Neeson var gift i 14 år før Natasha Richardson døde, etterlot seg sin partner og to barn.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 55% Barn 2 barn se forholdet #5

Brooke Shields

1992

Liam Neeson og Brooke Shields datert fra januar til april 1992.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #4

Barbra Streisand

1991 - 1992

Liam Neeson og Barbra Streisand datert fra september 1991 til 1992.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #3

Julia Roberts

1988 - 1990

Liam Neeson og Julia Roberts daterte fra mars 1988 til 1990.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #to

Helen Mirren

1980 - 1985

Liam Neeson og Helen Mirren hadde et forhold fra 1980 til 1985.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #1

Janice Dickinson

Liam Neeson og Janice Dickinson hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Liam Neeson68 TvillingeneSkuespiller
Nord-irsk
Laura brent33 TyrenSkuespillerinne
Australsk
Freya St. Johnston- Virksomhet
Britisk
Natasha RichardsonFire fem TyrenSkuespillerinne
Britisk
Brooke Shields55 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Barbra Streisand79 TyrenSanger
amerikansk
Julia Roberts53 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Helen Mirren75 LeoSkuespillerinne
Britisk
Janice Dickinson66 VannmannenModell
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
MichaelMann22. juni 199525 år gammel Natasha Richardson
Daniel JackMann27. august 199624 år gammel Natasha Richardson

Fotogalleri

Ærlig tyv - Liam Neeson Skytten - Jacob Perez, Liam Neeson Liberty's Kids: Est. 1776 - Liam Neeson Brooke Shields og Liam Neeson Brooke Shields og Liam Neeson Men in Black: International (2019) Men in Black: International (2019) Men in Black: International (2019) Cold Pursuit (2019) Cold Pursuit (2019) Cold Pursuit (2019) Cold Pursuit (2019)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Isveien2021MikeFilm
Skytten2021JimFilm
Ærlig tyv2020Tom dolanFilm
Laget i Italia2020RobertFilm
Men in Black: International2019Agent High TFilm
Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker2019Qui-Gon Jinn (stemme)Film
Kald jakt2019Nels CoxmanFilm
Vanlig kjærlighet2019TomFilm
Pendleren2018Michael MacCauleyFilm
Enker2018Harry RawlingsFilm
Balladen av Buster Scruggs2018Impresario (segment 'Måltidskort')Film
Pave2018FortellerTV-show
Mark Felt: Mannen som brakte det hvite hus2017Mark FeltFilm
Pappas hjem 22017Liam Neeson (ikke kreditert)Film
Orville2017Døsighet DorahlTV-show
Red Nose Day faktisk2017DanielTV-show
Livet i svart2017RaneTV-film
Stillhet2016FerreiraFilm
Huntsman: Winter's War2016Forteller (stemme, ikke kreditert)Film
Et monster ringer2016Monsteret (stemme)Film
Kamp om Incheon: Operasjon Chromite2016Douglas MacArthurFilm
Dream Corp LLC2016Joey in the Center of Her MindTV-show
Entourage2015.Liam NeesonFilm
Profeten2015.Mustafa (stemme)Film
Ted 22015.KundeFilm
Kjør hele natten2015.Jimmy ConlonFilm
En julestjerne2015.Innleser, Radio DJ (stemme)Film
The Late Show med Stephen Colbert2015.Mr. ToffeeTV-show
Clash of Clans: Revenge2015.Liam (ikke kreditert)Kortfilm
Nøttejobben2014Vaskebjørn (stemme)Film
Lego-filmen2014Bad Cop, Good Cop, Pa Cop (voice)Film
En spasertur blant gravsteinene2014Matt ScudderFilm
Uavbrutt2014Bill MarksFilm
Tatt 32014Bryan MillsFilm
En million måter å dø i Vesten2014KlinikkFilm
Lagre NYC hestevogner2014Forteller (stemme)Kortfilm
Naturen snakker2014IsTV-show
Hud2013Phango (stemme)Film
Charlie Johnson in the Flames2013Film
Anchorman 2: The Legend Continues2013History Channel Host (ikke kreditert)Film
Tredje person2013MichaelFilm
Inne i Amy Schumer2013Don CheadleTV-show
Jeff Waynes musikalske versjon av War of the Worlds Alive on Stage! Den nye generasjonen2013George Herbert, journalistenFilm
Slagskip2012Admiral ShaneFilm
Den mørke ridderen reiser seg2012Ra's Al GhulFilm
Tatt 22012Bryan MillsFilm
Titans vrede2012ZevsFilm
Ukjent2011Dr. Martin HarrisFilm
Den grå2011OttwayFilm
Livet er for kort2011Liam NeesonTV-show
Clash of the Titans2010ZevsFilm
A-laget2010HannibalFilm
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader2010Løve (stemme)Film
De neste tre dagene2010Damon PenningtonFilm
Den villeste drømmen2010Forteller (stemme)Film
The Big C2010Bee ManTV-show
Rev.2010Den fremmedeTV-show
Livet etter døden2009Eliot DeaconFilm
Fem minutter av himmelen2009Alistair - 2008Film
Chloe2009David StewartFilm
Cubed2009Liam NeesonTV-show
Ponyo2008Fujimoto (engelsk versjon, stemme)Film
Tatt2008Bryan MillsFilm
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian2008Løve (stemme)Film
Den andre mannen2008PeterFilm
Star Wars: The Clone Wars2008Qui-Gon JinnTV-show
Seraphim Falls2006CarverFilm
Batman begynner2005DucardFilm
Frokost på Pluto2005Far LiamFilm
Himmelriket2005Godfrey av IbelinFilm
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe2005Løve (stemme)Film
Kinsey2004Alfred KinseyFilm
Patrick2004Forteller (stemme)TV-film
Love Actually2003DanielFilm
Over vannet2003MartinTV-film
Gangs of New York2002'Prest' VallonFilm
K-19: Widowmaker2002Capt. Mikhail PoleninFilm
Utvikling2002FortellerTV-show
Liberty's Kids: Est. 17762002John Paul JonesTV-show
Gun Shy2000CharlieFilm
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace1999Qui-Gon JinnFilm
The Haunting1999Dr. David MarrowFilm
Familiemann1999Liam NeesonTV-show
Forferdet1998ValjeanFilm
Før og etternitten nittiseksJeg er RyanFilm
Michael Collinsnitten nittiseksMichael CollinsFilm
Den store krigen og utformingen av det 20. århundrenitten nittiseksAdolf Hitler, John LucyTV-show
Rob Roynitten nitti femRob RoyFilm
Lys og selskapnitten nitti femFilm
I1994Jerome LovellFilm
Berørt av en engel1994Liam NeesonTV-show
Ethan Frome1993Ethan FromeFilm
Ruby Cairo1993Fergus LambFilm
Schindlers Liste1993Oskar SchindlerFilm
Menn og koner1992Michael GatesFilm
Troens sprang1992VilFilm
Skinner gjennom1992Franze-Otto DietrichFilm
Under mistanke1991Tony AaronFilm
Røre1991MannKortfilm
Krysser linjen1990Danny scoularFilm
Mørk mann1990Darkman, Peyton WestlakeFilm
Neste av Kin1989Briar GatesFilm
Simpsons1989Fader Sean, St. PeterTV-show
Storm1989FortellerKortfilm
Lystig humør1988Martin BroganFilm
Tilfredshet1988Martin FalconFilm
Det døde bassenget1988Peter svaneFilm
Den gode moren1988Leo CutterFilm
En bønn for døende1987Liam DochertyFilm
Mistenkt1987Carl Wayne AndersonFilm
Sverdet til stillhet1987Vincent CauleyTV-film
Duet for One1986TotterFilm
Oppdraget1986FieldingFilm
Hold drømmen1986Blackie O'NeillTV-show
Hvis i morgen kommer1986Insp. André TrignantTV-show
lam1985Michael LambFilm
Den uskyldige1985John CarnsFilm
Arthur kongen1985BabuTV-film
Skjerm to1985Martin PerryTV-show
The Bounty1984ChurchillFilm
En kvinne av stoffet1984Blackie O'NeillTV-show
Ellis Island1984Kevin MurrayTV-show
Miami Vice1984Sean CarroonTV-show
Krull1983KeganFilm
Excaliburnitten åtti enOppgaverFilm
Klartenitten åtti enUng katolikkTV-film
Charlie var en rik mannnitten åtti enTV-film
Pilgrims fremgang1979PilegrimFilm
Christiana1979GreatheartFilm
BBC2 Playhouse1973SmedTV-show
Spill i dag1970DermotTV-show
MarlowePhilip MarloweFilm
HukommelseFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Andie MacDowell og Liam NeesonAndie MacDowell
    • Ruby Cairo
      1993
    [vis matchup]
  • Daryl Hannah og Liam NeesonDaryl Hannah
    • Lystig humør
      1988
    [vis matchup]
  • Debbie Harry og Liam NeesonDebbie Harry
    • Tilfredshet
      1988
    [vis matchup]
  • Joanne Whalley og Liam NeesonJoanne Whalley
    • Krysser linjen
      1990
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Liam NeesonJulia Roberts
    • Michael Collins
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Justine Bateman og Liam NeesonJustine Bateman
    • Tilfredshet
      1988
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • Chloe
      2009
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Beverly DBeverly D'Angelo
    • Lystig humør
      1988
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Caroline GoodallCaroline Goodall
    • Schindlers Liste
      1993
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Claudia SchifferClaudia Schiffer
    • Love Actually
      2003
    [vis matchup]
  • Diane Lane
    • Mark Felt: Mannen som brakte det hvite hus
      2017
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Frances McDormandFrances McDormand
    • Mørk mann
      1990
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Jessica LangeJessica Lange
    • Rob Roy
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Julianne MooreJulianne Moore
    • Chloe
      2009
    [+1 til]
  • Liam Neeson og Laura GiacomoLaura San Giacomo
    • Under mistanke
      1991
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Meryl StreepMeryl Streep
    • Før og etter
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Liam Neeson og Natasha RichardsonNatasha Richardson
    • I
      1994
    [vis matchup]
  • Mary Coughlan
    • Frokost på Pluto
      2005
    [vis matchup]
  • Patricia Arquette og Liam NeesonPatricia arquette
    • Ethan Frome
      1993
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Liam NeesonSandra Bullock
    • Gun Shy
      2000
    [vis matchup]
  • Viola Davis og Liam NeesonViola Davis
    • Enker
      2018
    [vis matchup]
Flere Liam Neeson Matchups på skjermen Mindre Liam Neeson Matchups på skjermen

Interessante Artikler