Hoved Forhold Shane West

Shane West

Shane WestRangering 775 -40Alder 42 år Zodiac Tvillingene Forhold 10 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Shane West muligens singel.

Forhold

Shane West har vært i forhold til Jessica Lee Buchanan(2018-2019), Jesica Ahlberg(2014), Alicia Zacharkiewicz(2009 - 2010), Sherrie Rose(2008 - 2009), C.C. Sheffield(2006 - 2007), Jenna Council(2003 - 2005), Dina Meyer(2001 - 2002), Monica Keena(2001)og Rachael Leigh Cook(1997 - 1999).



Shane West har hatt et møte med Evan Rachel Wood(2009).

Om

Shane West er en 42 år gammel amerikansk skuespiller. Født Shannon Bruce Snaith 10. juni 1978 i Baton Rouge, Louisiana, og er kjent for Once and Again, A Walk to Remember, og ER i en karriere som strekker seg fra 1995 til i dag. Stjernetegnet hans er Gemini.

Shane West har vært i 14 matchups på skjermen, inkludert Janet Montgomery i Salem (2014), Kimberly McCullough i Av og til (1999), Maggie Q inn Nikita (2010), Mandy Moore i En tur å huske (2002)og Alexandra Holden inn Av og til (1999).



Shane West er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.

amanda cerny og johannes bartl dating

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Shane West! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating92 år, 2 måneder10 måneder, 18 dager4 måneder, 1 dag
Støte på1---
Total102 år, 2 måneder9 måneder, 16 dager4 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnShane
MellomnavnBruce
EtternavnVest
Fullt navn ved fødselenShannon Bruce Snaith
Alder42 år
Fødselsdag10. juni 1978
FødestedBaton Rouge, Louisiana
Høyde182 cm (5 '11¾)
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetLos Angeles Center for Enriched Studies
Yrke TekstSkuespiller, sanger, låtskriver, musiker, produsent, skribent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseNok en gang, en tur å huske, og ER
Musiksjanger (tekst)Punk rock
År aktiv1998 - nåtid, 1995 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
Tilknyttede handlingerGerms, Jonny Was, Twilight Creeps
Talent Agency (f.eks. Modellering)Luber Roklin Entertainment
Offisielle nettstedertwitter.com/shanewest_1, www.facebook.com/pages/Shane-West/159276044137461, www.tumblr.com/tagged/shane-west
FarDon West
MorCatherine West
SøsterSimone, Marli Ann
VennMaggie Q, Trisha Cummings, Rumer Willis, Zelda Williams, Chris Paul, Aaron Paul, Devon Sawa, Yana Mae
FavorittbandSexpistoler
FavorittmatPepperoni pizza

Shannon Bruce Snaith (født 10. juni 1978), bedre kjent som Shane West, er en amerikansk skuespiller, sanger og låtskriver. West er kjent for sin skildring av Eli Sammler i ABC-familiedramaet Once and Again, Landon Carter i A Walk to Remember, Darby Crash in What We Do Is Secret, Dr. Ray Barnett i NBCs medisinske drama ER, Michael Bishop i The CW spionedrama Nikita og Bane i Fox superheldrama Gotham. Han spilte også i WGN fantasy adventure historisk drama Salem som John Alden.



Mer om Shane West Mindre om Shane West

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10Jessica Lee BuchananForholdJuni 2018Februar 20198 måneder
9Jesica ahlbergForhold R 20142014-
8Alicia ZacharkiewiczForholdDesember 2009Apr 20104 måneder
7Evan Rachel WoodStøte påJuni 2009Juni 2009-
6Sherrie RoseForhold200820091 år
5C.C. SheffieldForhold R 2006Februar 20076 måneder
4Jenna BoardForholdJuni 2003Februar 20051 år
3Dina MeyerForholdJuni 2001Februar 20029 måneder
toMonica KeenaForholdJan 2001Oktober 20019 måneder
1Rachael Leigh CookForholdSeptember 1997Nov 19992 år
Jessica Lee Buchanan #10

Jessica Lee Buchanan

2018 - 2019

Jessica Lee Buchanan og Shane West er separert ...[vis par] Jesica ahlberg #9Rykte

Jesica ahlberg

2014

Jesica Ahlberg og Shane West er skilt ...[vis par] Alicia Zacharkiewicz #8

Alicia Zacharkiewicz

2009 - 2010

Alicia Zacharkiewicz og Shane West separerte ...[vis par] Evan Rachel Wood #7

Evan Rachel Wood

2009

Shane West og Evan Rachel Wood er skilt ...[vis par] Sherrie Rose #6

Sherrie Rose

2008 - 2009

Sherrie Rose og Shane West skilte seg i 2009 ...[vis par] C.C. Sheffield #5Rykte

C.C. Sheffield

2006 - 2007

C.C. Ryktet om at Sheffield og Shane West skulle ...[vis par] Jenna Board #4

Jenna Board

2003 - 2005

Jenna Dewan og Shane West skilte seg i 2. februar ...[vis par] Dina Meyer #3

Dina Meyer

2001 - 2002

Shane West og Dina Meyer skilte seg i 2001 og ...[vis par] Monica Keena #to

Monica Keena

2001

Shane West og Monica Keena skiltes i 2002 ...[vis par] Rachael Leigh Cook #1

Rachael Leigh Cook

1997 - 1999

Shane West og Rachael Leigh Cook separerte i ...[vis par] #10

Jessica Lee Buchanan

2018 - 2019

Jessica Lee Buchanan og Shane West hadde et forhold fra juni 2018 til februar 2019.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #9

Jesica ahlberg

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Jesica Ahlberg har koblet seg til Shane West i 2014.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #8

Alicia Zacharkiewicz

2009 - 2010

Alicia Zacharkiewicz og Shane West datert fra desember 2009 til april 2010.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #7

Evan Rachel Wood

2009

Shane West og Evan Rachel Wood hadde et møte i juni 2009.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #6

Sherrie Rose

2008 - 2009

Sherrie Rose og Shane West datert fra 2008 til 2009.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #5

C.C. Sheffield

2006 - 2007 (rykter)

C.C. Det ryktes at Sheffield hadde koblet seg til Shane West i august 2006.

Forhold 6 måneder MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #4

Jenna Board

2003 - 2005

Jenna Dewan og Shane West datert fra juni 2003 til februar 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #3

Dina Meyer

2001 - 2002

Shane West og Dina Meyer daterte fra 2001 til mars 2002.

som er Jeffrey Donovan gift med
Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #to

Monica Keena

2001

Shane West og Monica Keena daterte fra januar til oktober 2001.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1

Rachael Leigh Cook

1997 - 1999

Shane West og Rachael Leigh Cook datert fra september 1997 til november 1999.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 93% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Shane West42 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Jessica Lee Buchanan29 fiskModell
Sør-Afrikansk
Jesica ahlberg31 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Alicia Zacharkiewicz35 VektenModell
Pusse
Evan Rachel Wood33 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Sherrie Rose54 KreftSkuespillerinne
amerikansk
C.C. Sheffield- Skuespillerinne
amerikansk
Jenna Board40 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Dina Meyer52 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Monica Keena42 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Rachael Leigh Cook41 VektenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Cameron Rachael Leigh Cook

Fotogalleri

Rachael Leigh Cook og Shane West Rachael Leigh Cook og Shane West Rachael Leigh Cook og Shane West Rachael Leigh Cook og Shane West Rachael Leigh Cook og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West Jessica Lee Buchanan og Shane West

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Å vekke dyrekretsen2017Mick BransonFilm
Her alene2016JasonFilm
Salem: Witch War Special2015John AldenTV-film
rød himmel2014Tom 'Rodeo' CraigFilm
Salem2014John AldenTV-show
Gotham2014Bane, Eduardo DorranceTV-show
Hollywood-regler2011Donald P. MeyersFilm
Nåtiden2010SpøkelseFilm
Nikita2010MichaelTV-show
Kjærlighetsaffæren2010Carter TroyKortfilm
The Golden2010Jack WilderTV-show
Echelon Conspiracy2009Max PetersonFilm
The Lodger2009Street WilkensonFilm
Red Sands2009Spc. Jeff KellerFilm
Hva vi gjør er hemmelig2007Darby CrashFilm
Supreme Courtships2007TV-film
Den eldste sønnen2006BoFilm
The League of Extraordinary Gentlemen2003Tom sawyerFilm
En tid for dans2002PaulFilm
En tur å huske2002Landon CarterFilm
Kom over det2001Bentley 'Striker' ScrumfeldFilm
Dracula 20002000JTFilm
Uansett hva det tar2000RyanFilm
Liberty Heights1999TedFilm
Av og til1999Eli samlerTV-show
Jo nærmere1998DeretterTV-show
Å ha & å holde1998Mitch MaloneyTV-show
Clips 'Place1998TV-film
Hollyweird1998Jack SieglerTV-film
The Westing Game1997Chris TheodorakisTV-film
Buffy the Vampire Slayer1997SeanTV-show
Meego1997Fyr med stor hattTV-show
Mr. Rhodesnitten nittiseksMickTV-show
Gliderenitten nitti femKirkTV-show
Mannskapetnitten nitti femButikksjefTV-show
ER1994Ray BarnettTV-show
Boy Meets World1993NickTV-show
California Dreams1992DougTV-show
Stakittgjerder1992Dave LattimoreTV-show
Gossamer bretterBillyFilm
Escape the FieldFilm
Ingen løpingFilm
VognenRory CalhounFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Janet Montgomery og Shane WestJanet Montgomery
    • Salem
      2014
    [vis matchup]
  • Kimberly McCullough og Shane WestKimberly McCullough
    • Av og til
      1999
    [vis matchup]
  • Maggie Q og Shane WestMaggie Q
    • Nikita
      2010
    [vis matchup]
  • Mandy Moore og Shane WestMandy Moore
    • En tur å huske
      2002
    [vis matchup]
  • Shane West og Alexandra HoldenAlexandra Holden
    • Av og til
      1999
    [vis matchup]
  • Shane West og Audrey Marie AndersonAudrey Marie Anderson
    • Av og til
      1999
    [vis matchup]
  • Shane West og Bijou PhillipsBijou Phillips
    • Hva vi gjør er hemmelig
      2007
    [vis matchup]
  • Shane West og Jodi O.Jodi Lyn O'Keefe
    • Uansett hva det tar
      2000
    [vis matchup]
  • Shane West og Lauren GermanLauren tysk
    • En tur å huske
      2002
    [vis matchup]
  • Shane West og Malaya DrewMalaya Rivera Drew
    • ER
      1994
    [vis matchup]
  • Shane West og Marla SokoloffMarla Sokoloff
    • Uansett hva det tar
      2000
    [vis matchup]
  • Shane West og Melissa SagemillerMelissa Sagemiller
    • Kom over det
      2001
    [vis matchup]
  • Shane West og Parminder NagraParminder Nagra
    • ER
      1994
    [vis matchup]
  • Shane West og Tamzin MerchantTamzin kjøpmann
    • Salem
      2014
    [vis matchup]
Flere Shane West Matchups på skjermen Mindre Shane West Matchups på skjermen

Interessante Artikler