Hoved Forhold Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry EnkeltRangering 783 -142Alder 22 år Zodiac Skytten Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Bradley Steven Perry er for tiden singel.

Forhold

Bradley Steven Perry har vært i et forhold med Sabrina Carpenter(2014 - 2015).



Om

Bradley Steven Perry er en 22 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født 23. november 1998 i Ventura County, CA, USA, og er kjent for Good Luck Charlie. Stjernetegnet hans er Skytten.

Bradley Steven Perry har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Jaylen Barron i Lykke til Charlie (2010), Ryan Whitney i Lykke til Charlie (2010)og Genevieve Hannelius i Lykke til Charlie (2010).

Bradley Steven Perry er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Bradley Steven Perry! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating11 år, 3 måneder--
Total11 år, 3 måneder--

Detaljer

FornavnBradley
MellomnavnSteven
EtternavnPerry
Fullt navn ved fødselenBradley Steven Perry
Alder22 år
Fødselsdag23. november 1998
FødestedVentura County, CA, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt45 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleQuartz Hill videregående skole
Yrke TekstSkuespiller, regissør, forfatter
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseLykke til Charlie
År aktiv2007 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Coast to Coast Talent Group (LA)
Merke påtegning(2013) TV-reklame for Nintendo Wii U
Skostørrelse8
Offisielle nettstederwww.instagram.com/bradley_s_perry12/, twitter.com/Bradley_s_perry, www.facebook.com/iBradleyStevenPerry/
SøsterJesse Perry, Caitlin Perry, Lee Perry
VennElaine Goss
FavorittfolkElaine Goss
FavorittsangerBare gi meg en grunn
FavorittfargerBlå

Bradley Steven Perry (født 23. november 1998) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for sin rolle som Gabe Duncan i Disney Channel-familiens sitcom Good Luck Charlie, og for sin rolle som Roger Elliston III i Disneys High School Musical spin-off-film Sharpays Fabulous Adventure. Etter dette spilte Perry med på Disney XD-komediene Mighty Med og dens spinoff Lab Rats: Elite Force, hvor han spilte rollen som Kaz.

Mer om Bradley Steven Perry Mindre om Bradley Steven Perry

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Sabrina CarpenterForholdMai 2014Aug 20151 år
Sabrina Carpenter #1

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter og Bradley Steven Perry ser ...[vis par] #1

Sabrina Carpenter

2014 - 2015

Sabrina Carpenter og Bradley Steven Perry datert fra mai 2014 til august 2015.



jessiann grus beland og francisco lachowski
Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Bradley Steven Perry22 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Sabrina Carpenter22 TyrenSanger
amerikansk

Fotogalleri

Bradley Steven Perry Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010) Good Luck Charlie (2010)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hubie Halloween2020CormacFilm
Skolet2019Alec RadayTV-show
S.W.A.T.2017HarryTV-show
Labrotter: Elite Force2016KazTV-show
Målløs2016DonaldTV-show
WTH: Velkommen til Howler2016BarrettTV-show
Disney 3652016TV-show
Etterkommere: Wicked World2015ZevonTV-show
Jeg gjorde det ikke2014Dr. Scott GabrielTV-show
Bukser i brann2014Jack ParkerTV-film
Mighty Med2013KazTV-show
Forsøkskaniner2012KazTV-show
Lykke til Charlie, det er jul!2011Gabe DuncanTV-film
Jessie2011Gabe DuncanTV-show
Lykke til Charlie2010Gabe DuncanTV-show
Dora og Diego's 4-D Adventure Catch That Robot Butterfly2010Merkelig guttKortfilm
Gamle hunder2009FotballbarnFilm
Motsatt dag2009SikkerhetsvaktFilm
Varene: Live Hard, Selg Hard2009Young Don Ready (ikke kreditert)Film
Hvem skjøt Mamba?2008DavidFilm
Velg Connor2007SkoleguttFilm
Storslått Max2007Georgie RosenthalKortfilm
Uten et spor2002CharlieTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Jaylen Barron
    • Lykke til Charlie
      2010
    [vis matchup]
  • Bradley Steven Perry og Ryan NewmanRyan Whitney
    • Lykke til Charlie
      2010
    [vis matchup]
  • G. Hannelius og Bradley Steven PerryGenevieve Hannelius
    • Lykke til Charlie
      2010
    [vis matchup]

Interessante Artikler