Hoved Forhold T.I.

T.I.

T.I. GiftRangering 732 -60Alder 40 år Zodiac Vekten Forhold 14 totalt Barn
7 barn

Hvem dater han akkurat nå?

T.I. og Tameka CottleTiny Harris og T.I. har vært gift i 6 år siden 30. juli 2010. se forholdet

Forhold

T.I. har vært i forhold til Bernice Burgos(2016), Jasmin Jaye(2013 - 2014), Nicole Alexander(2006 - 2010), Nia Long(2005 - 2006), Eve(2005), LeToya Luckett-Walker(2000 - 2001), Lashon Dixon(1995 - 2001)og Chynna Lee.

T.I. har hatt møte med Blac Chyna(2009 - 2010), Ciara, Keyshia Cole(2006), Trina og Ranniqua(1999 - 2001).



hva som skjedde med alex mcarthur

Om

T.I. er en 40 år gammel amerikansk rapper. Født Clifford Joseph Harris, Jr. den 25. september 1980 i Atlanta, GA, USA, er han kjent for Trap Muzik i en karriere som spenner over 2001 – nåtid og 1999 – nåtid. Stjernetegnet hans er Vekten.

T.I. har vært i en matchup på skjermen med Lauren London i ATL (2006).

T.I. er medlem av følgende lister: Amerikanske filmprodusenter, amerikanske plateprodusenter og Atlantic Records-artister.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til T.I.! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift115 år, 3 måneder--
Dating85 år, 10 måneder2 år, 4 måneder6 måneder, 4 dager
Støte på51 år, 5 måneder7 måneder, 21 dager4 måneder, 2 dager
Total1415 år, 3 måneder2 år, 7 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnT.I.
Fullt navn ved fødselenClifford Joseph Harris, Jr.
Alternativt navnKing Of The South, Rubberband Man, T.I.P, Tip, Troubleman31
Alder40 år
Fødselsdag25. september 1980
FødestedAtlanta, GA, USA
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonHar vanligvis solbriller
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleDouglass High School, Atlanta
Yrke TekstRapper, skuespiller, gründer, forfatter, plateprodusent, plateutøvende låtskriver
YrkeRapper
Krav til berømmelseMusikkfelle
Musiksjanger (tekst)Hiphop, sørlig hiphop, Trap, Gangsta Rap
MusikksjangerHip Hop, Rap
År (er) Aktiv1996 – nåtid, 2001 – nåtid, 1999 – nåtid
MusikkstilGangsta Rap, Southern Rap
Music MoodGatemart, Raucous, Fiendtlig, truende, ærbødig, gritty, hedonistisk, selvsikker, ondskapsfull, Rousing, energisk, gutsy, swaggering, opprørsk, fest / festlig, hard
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapGrand Hustle, Columbia (nåværende), Ghet-O-Vision, Arista, LaFace, Atlantic (tidligere), Grand Hustle, Columbia (nåværende), Ghet-O-Vision, Arista, LaFace, Atlantic, Asylum (tidligere), Roc Nation (nåværende), Columbia (tidligere), Epic (nåværende), Columbia, Roc Nation (tidligere), AKOO Klær, EMPIRE, Epic, Roc Nation
Tilknyttede handlingerSmash Factory, Iggy Azalea, DJ Drama, Justin Timberlake, Young Jeezy, Lil Wayne, 2 Chainz, Nelly, Pharrell Williams, Chris Brown, BoB, Young Dro, Young Thug, Bankroll Mafia, Jeezy, Pharrell, Tameka Cottle, Drumma Boy, Shawty Redd, 8Ball & MJG, Big Kuntry King, The-Dream, Swizz Beatz, Jazze Pha, BG, Slim Thug, P $ c, Watch the Duck, Hustle Gang, DJ Toomp, Meek Mill, Trae tha Truth, Travis Scott
Talent Agency (f.eks. Modellering)Grand Hustle Entertainment (Atlanta)
Merke påtegningTV-reklame for Chevrolet
Offisielle nettstederwww.trapmuzik.com, www.myspace.com/trapmuzik, www.grandhustle.com, trapmuzik.com, http://trapmuzik.com, http://www.trapmuzik.com/, http://tipaperwork.com , www.facebook.com/TI/, www.instagram.com/troubleman31/, twitter.com/Tip, http://officialti.com
FarClifford 'Buddy' Harris, Sr.
MorViolet Morgan
FamiliemedlemClifford 'King' Joseph Harris III, 25. august 2004 (sønn), major Philant Harris, 16. mai 2008 (sønn), Lelah Amore Harris ble dødfødt 22. mars 2007 (datter), Messiah Ya 'Majesty Harris 2. februar 2000 (Son), Domani Uriah Harris 19. mars 2001 (Son), Deyjah Imani Harris 30. juli 2001 (datter), Zonnique Jailee Pullins 1996
(stedatter)
Favoritt TV-showVenner
Favoritt tilbehørSolbriller

Clifford Joseph Harris Jr. (født 25. september 1980), bedre kjent under scenenavnene T.I. og Tip (ofte stilisert som TIP eller T.I.P.), er en amerikansk rapper, sanger, låtskriver, skuespiller, plateprodusent og gründer. Han signerte sin første store plateselskap i 1999 med Arista datterselskap LaFace. I 2001 dannet han den sørlige hiphop-gruppen P $ C, sammen med sine mangeårige venner og andre Atlanta-baserte rappere Big Kuntry King, Mac Boney, AK og C-Rod. Etter å ha blitt løslatt fra Arista, signerte Harris til Atlantic og ble deretter konsernsjef (CEO) for sitt eget merkeavtrykk, Grand Hustle Records, som han lanserte i 2003. Harris er også kjent som en av pionerene i hoften. hop subgenre trap music, sammen med andre Atlanta-baserte rappere Jeezy og Gucci Mane.

Mer om T.I. Mindre om T.I.

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Bernice burgosForholdOkt 2016Okt 2016-
1. 3Jasmin jayeForholdFebruar 2013Februar 20141 år
12Blac ChynaStøte påJan 2009Juni 20101 år
elleveCiaraStøte påMai 200620063 måneder
10Keyshia ColeStøte på -
9Nicole AlexanderForholdJanuar 2006Juli 20104 år
8Nia LongForhold2005Juni 20069 måneder
7EvaForholdMai 2005Nov 20056 måneder
6TrinaStøte påFebruar 2004Februar 20073 år
5Lille HarrisGiftSep 2001Desember 201615 år
4LeToya Luckett-WalkerForholdApr 2000Sep 20011 år
3RanniquaStøte påAug 1999Jan 20011 år
toLashon DixonForholdSeptember 1995Jul 20015 år
1Chynna LeeUkjent R -
Bernice burgos #14

Bernice burgos

2016

Bernice Burgos og T.I. har vært i lang tid ...[vis par] Jasmin jaye #1. 3

Jasmin jaye

2013 - 2014

Jasmin Jaye og T.I. skilt i mars 2014 av ...[vis par] Blac Chyna #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna og T.I. skilt i 2010 etter d ...[vis par] Ciara #elleve

Ciara

T.I. og Ciara er atskilt ...[vis par] Keyshia Cole #10

Keyshia Cole

2006

T.I. og Keyshia Cole var i et forhold ...[vis par] Nicole Alexander #9

Nicole Alexander

2006 - 2010

Nicole Alexander og T.I. atskilt på 17. J ...[vis par] Nia Long #8

Nia Long

2005 - 2006

T.I. og Nia Long skilte seg i juni 2006 etter ...[vis par] Eva #7

Eva

2005

T.I. og Eve skilte seg i november 2005 etter dat ...[vis par] Trina #6

Trina

Trina og T.I. er atskilt ...[vis par] Lille Harris #5

Lille Harris

2001 - 2016

Tiny Harris og T.I. har vært gift i 6 ...[vis par] LeToya Luckett-Walker #4

LeToya Luckett-Walker

2000 - 2001

T.I. og LeToya Luckett-Walker skilte seg i S ...[vis par] Ranniqua #3

Ranniqua

1999 - 2001

Ranniqua og T.I. skilt i januar 2001 etter ...[vis par] Lashon Dixon #to

Lashon Dixon

1995 - 2001

Lashon Dixon og T.I. skilt i juli 2001 og ...[vis par] #1Rykte

Chynna Lee

Chynna Lee og T.I. ble ryktet å være i en r ...[vis par] #14

Bernice burgos

2016

Bernice Burgos og T.I. hadde et forhold fra oktober 2016 til oktober 2016.



MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1. 3

Jasmin jaye

2013 - 2014

Jasmin Jaye og T.I. datert fra mars 2013 til mars 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #12

Blac Chyna

2009 - 2010

Blac Chyna og T.I. hadde et møte i januar 2009.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #elleve

Ciara

T.I. og Ciara hadde et møte i mai 2006.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #10

Keyshia Cole

2006

T.I. og Keyshia Cole hadde et forhold.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #9

Nicole Alexander

2006 - 2010

Nicole Alexander og T.I. datert fra 25. januar 2006 til juli 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #8

Nia Long

2005 - 2006

T.I. og Nia Long datert fra september 2005 til juni 2006.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #7

Eva

2005

T.I. og Eve datert fra mai til november 2005.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #6

Trina

Trina og T.I. hadde et møte i februar 2004.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #5

Lille Harris

2001 - 2016

Tiny Harris og T.I. har vært gift i 6 år. De datet i 5 år etter å ha blitt sammen i september 2001. Etter tre års forlovelse giftet de seg 30. juli 2010.

Forhold 15 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% Barn
4 barn
se forholdet #4

LeToya Luckett-Walker

2000 - 2001

T.I. og LeToya Luckett-Walker datert fra april 2000 til september 2001.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #3

Ranniqua

1999 - 2001

Ranniqua og T.I. hadde et møte i august 1999.

Forhold 1 år Barn 1 barn se forholdet #to

Lashon Dixon

1995 - 2001

Lashon Dixon og T.I. datert fra september 1995 til juli 2001.

Forhold 5 år MåleResultatKinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 58% Barn 2 barn se forholdet #1

Chynna Lee

(Rykte)

Det ryktes at Chynna Lee har koblet seg til T.I ..

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 29% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
T.I.40 VektenRapper
amerikansk
Bernice burgos41 VærenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Jasmin jaye36 TyrenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Blac Chyna33 TyrenPersonlighet
amerikansk
Ciara35 SkorpionenSanger
amerikansk
Keyshia Cole39 VektenSanger
amerikansk
Nicole Alexander37 KreftReality TV
amerikansk
Nia Longfemti SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Eva42 SkorpionenRapper
amerikansk
Trina46 SkyttenRapper
amerikansk
Lille HarrisFire fem KreftSanger
amerikansk
LeToya Luckett-Walker40 fiskSanger
amerikansk
Ranniqua- Annen
amerikansk
Lashon Dixon41
amerikansk
Chynna Lee2. 3 VannmannenPersonlighet
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Messias Ya'MajestyMann2. februar 200021 år gammel Lashon Dixon
I morgen UriahMann19. mars 200120 år gammel Lashon Dixon
Deyjah30. juli 200119 år gammel Ranniqua
Clifford JosephMann25. august 200416 år gammel Lille Harris
Lelah kjærlighetHunn22. mars 200714 år gammel Lille Harris
Major PhilantMann16. mai 200813 år gammel Lille Harris
Arving DianaHunn26. mars 20165 år gammel Lille Harris

Fotogalleri

Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Monster Hunter (2020) Focus (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Avengers: Age of Ultron (2015) Ant-Man (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Monster jeger2020Lincoln (som tips 'T.I.' Harris)Film
Cut Throat City2020Lorenzo 'Cousin' Bass (som tips 'T.I.' Harris)Film
Fellen2019Sonny (som Tip T.I. Harris)Film
Dolemite er mitt navn2019Walter Crane (som tips 'IT' Harris)Film
Ant-Man and the Wasp2018Dave (som tips 'T.I.' Harris)Film
Krystal2017Willie (som tips 'T.I.' Harris)Film
Søvnløs2017Sean (som tips 'T.I.' Harris)Film
Pausene2017Paul AndersTV-show
Geni2017Ken CunninghamTV-show
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: War Within the Cartel2017Marcus JenssenTV-film
Kjør langs 22016Tony David (ikke kreditert)Film
Røtter2016CyrusTV-show
Popstar: Aldri slutte å aldri stoppe2016T.I.Film
Ant Man2015.Dave (som tips 'T.I.' Harris)Film
Entourage2015.T.I. (som tips 'T.I.' Harris)Film
Bli hard2015.Russell (som tips 'T.I.' Harris)Film
T.I. G 'Shit: Utvidet versjon2015.BuddyKortfilm
På Bibelen2015.Artist (sangstemme)Kortfilm
Identity Thief2013Julian (som tips 'T.I.' Harris)Film
hus av løgner2012Lukas FryeTV-show
Single damer2011LukeTV-show
Sjef2011Trey RogersTV-show
Takers2010Ghost (som tips 'T.I.' Harris)Film
Hawaii Five-02010StråleTV-show
Amerikansk gangster2007Stevie Lucas (som tips Harris)Film
ATL2006Rashad (som tips Harris)Film
Entourage2004T.I.TV-show
Frykt ikkeLouFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Lauren London
    • ATL
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler