Hoved Forhold Colin O'Donoghue

Colin O'Donoghue

Colin O GiftAlder 40 år Zodiac Vannmannen Forhold 1 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Colin O'Donoghue and Helen OHelen O'Donoghue og Colin O'Donoghue er gift. se forholdet

Forhold

Colin O'Donoghue har ikke hatt andre forhold vi kjenner til.

Om

Colin O'Donoghue er en 40 år gammel irsk skuespiller. Født Colin O'Donoghue 26. januar 1981 i Drogheda, County Louth, Irland, han er kjent for The Rite (2011), Once Upon a Time (2012-). Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Colin O'Donoghue har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Jennifer Morrison i Det var en gang (2011), Rachel Shelley i Det var en gang (2011)og Sarah Bolger inn Tudorene (2007).

james michael sixx am kone

Colin O'Donoghue er medlem av følgende lister: 1981 fødsler, irske filmskuespillere og irske sceneskuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Colin O'Donoghue! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



er sadie robertson i et forhold

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift1---
Total1--

Detaljer

FornavnColin
MellomnavnELLER'
EtternavnDonoghue
Fullt navn ved fødselenColin O'Donoghue
Alder40 år
Fødselsdag26. januar 1981
FødestedDrogheda, County Louth, Irland
Høyde5 '11' (180 cm)
Vekt17lbs (81 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonKjekk ansikt, vakre blå øyne, tykke øyenbryn, irsk aksent
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetirsk
Videregående skoleGaiety School of Acting i Dublin
Yrke TekstSkuespiller, Singer
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe Rite (2011), Once Upon a Time (2012-)
År aktiv2001 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Alchemy Entertainment
Offisielle nettstederhttp://www.colinodonoghue.com, twitter.com/colinodonoghue1, instagram.com/colinodonoghue1/
FamiliemedlemDanny O'Donoghue (fetter)
VennJosh Dallas, Michael Raymond-James, Lana Parrilla, Jamie Dornan, Amber Heard, Robert Carlyle
FavorittbøkerCatcher in the Rye
FavorittstederIrland
FavorittfargerSvart

Colin Arthur O'Donoghue (født 26. januar 1981) er en irsk skuespiller og musiker, best kjent for å portrettere kaptein Killian 'Hook' Jones i TV-showet Once Upon a Time. Han dukket opp i 2011 skrekkthrillerfilmen The Rite (2011) som en skeptisk nybegynnerprest, Michael Kovak.

Mer om Colin O'Donoghue Mindre om Colin O'Donoghue

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Helen O'DonoghueGift tilstede-
Helen O #1

Helen O'Donoghue

Helen O'Donoghue og Colin O'Donoghue er mar ...[vis par] #1

Helen O'Donoghue

Helen O'Donoghue og Colin O'Donoghue er gift.

Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Colin O'Donoghue40 VannmannenSkuespiller
irsk
Helen O'Donoghue-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
EvanMann1. august 20137 år gammel Helen O'Donoghue

Fotogalleri

The Tudors - Colin O'Donoghue Colin O'Donoghue - Det var en gang Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-TV Guide SDCC 2014 Colin O'Donoghue-Bello Magazine Colin O'Donoghue-Bello Magazine Colin O'Donoghue-Bello Magazine Colin O'Donoghue-Bello Magazine

Filmografi

FilmÅrKarakterType
De riktige tingene2020Fat Cooper, Gordon CooperTV-show
Veivisere2020DouxieTV-show
Dolly Partons hjertestrenger2019JJ SneedTV-show
Writersphere2019AbeKortfilm
Det som fortsatt er igjen2018PeterFilm
3Below: Tales of Arcadia2018DouxieTV-show
Trollhunters: Tales of Arcadia2016DouxieTV-show
Carrie Pilby2016Professor HarrisonFilm
Støvstormen2015.BrennanFilm
Eventyr2012ShaneFilm
Oppbevaring 242012merkeFilm
Riten2011Michael KovakFilm
Identitet2011John BloomTV-film
Det var en gang2011Kaptein Killian 'Hook' Jones, Rogers, Wish Verse Captain 'HookTV-show
Wild Decembers2009Young GuardTV-film
Euthanizer2009BenKortfilm
Tudorene2007Hertug Filip av BayernTV-show
24/72006NickKortfilm
Kjærlighet er stoffet2004PeterTV-show
Bevis2004JamieTV-show
Klinikken2003Conor, Conor ElliottTV-show
Ring jenta2003BrendanKortfilm
Hjem til jul2002Norman QuestedTV-film
Rebel Heart2001RoweTV-show
Fair City1989Emmett FitzgeraldTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Colin OJennifer Morrison
    • Det var en gang
      2011
    [vis matchup]
  • Colin ORachel Shelley
    • Det var en gang
      2011
    [vis matchup]
  • Sarah Bolger og Colin OSarah Bolger
    • Tudorene
      2007
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.