Hoved Forhold Nicole Alexander

Nicole Alexander

Nicole Alexander DatingRangering 685 14Alder 37 år Zodiac Kreft Forhold 7 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Lucky Whitehead begynte å date Nicole Alexander juni 2017. se forholdet

Forhold

Nicole Alexander har vært i et forhold med Shaquille O'Neal(2010 - 2013), T.I.(2006 - 2010)og Flavour Flav(2005).

Nicole Alexander har hatt møter med Blac Chyna(2010), Slim Thug og Dwyane Wade(2006).



Om

Nicole Alexander er en 37 år gammel amerikansk Reality TV-deltaker. Født Nicole Deannae Alexander 12. juli 1983 i Detroit, Michigan, USA, hun er kjent for Flavor of Love. Stjernetegnet hennes er kreft.

Nicole Alexander er medlem av følgende lister: Folk fra Detroit, Deltakere i amerikansk reality-tv-serie og Skuespillere fra Michigan.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Nicole Alexander! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating44 år, 6 måneder2 år, 11 måneder4 måneder, 2 dager
Støte på35 måneder, 3 dager1 måned, 21 dager-
Total74 år, 6 måneder1 år, 8 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnNicole
MellomnavnDeannae
EtternavnAlexander
Fullt navn ved fødselenNicole Deannae Alexander
Alternativt navnHoopz, Nikki
Alder37 år
Fødselsdag12. juli 1983
FødestedDetroit, Michigan, USA
Høyde157 cm (5 '2')
ByggeVellystig
ØyenfargeHazel
HårfargeSvart
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWoodhaven videregående skole
Yrke TekstReality TV
YrkeReality TV
Krav til berømmelseSmak av kjærlighet
Offisielle nettstederwww.iamnicolealexander.com/, twitter.com/TheRealHoopz, www.instagram.com/therealhoopz/?hl=no, www.facebook.com/nicolehoopzalexander/

Nicole 'Hoopz' Alexander er en amerikansk reality-tv-deltaker som er best kjent for å vinne VH1 reality-tv-seriene Flavor of Love og I Love Money.

Mer om Nicole Alexander Mindre om Nicole Alexander

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Heldig WhiteheadForholdJuni 2017tilstede3 år
6Blac ChynaStøte på20102010-
5Shaquille O'NealForhold2010Jan 20133 år
4Slim ThugStøte påMai 200620062 måneder
3Dwyane WadeStøte påApril 200620065 måneder
toT.I.ForholdJanuar 2006Juli 20104 år
1Smak FlavForholdAug 200520054 måneder
Heldig Whitehead #7

Heldig Whitehead

2017.

Lucky Whitehead begynte å date Nicole Alexand ...[vis par] Blac Chyna #6

Blac Chyna

2010

Blac Chyna og Nicole Alexander er skilt ...[vis par] Shaquille O #5

Shaquille O'Neal

2010 - 2013

Nicole Alexander og Shaquille O'Neal separerer ...[vis par] Slim Thug #4

Slim Thug

Nicole Alexander og Slim Thug er skilt ...[vis par] Dwyane Wade #3

Dwyane Wade

2006

Nicole Alexander og Dwyane Wade er separate ...[vis par] T.I. #to

T.I.

2006 - 2010

Nicole Alexander og T.I. separert på 17. J ...[vis par] Smak Flav #1

Smak Flav

2005

Nicole Alexander og Flavour Flav skiltes i ...[vis par] #7

Heldig Whitehead

2017.

Lucky Whitehead og Nicole Alexander har vært sammen siden juni 2017.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #6

Blac Chyna

2010

Blac Chyna og Nicole Alexander hadde et møte i 2010.



MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #5

Shaquille O'Neal

2010 - 2013

Nicole Alexander og Shaquille O'Neal datert fra 2010 til januar 2013.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #4

Slim Thug

Nicole Alexander og Slim Thug hadde et møte i mai 2006.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #3

Dwyane Wade

2006

Nicole Alexander og Dwyane Wade hadde et møte i april 2006.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 87% se forholdet #to

T.I.

2006 - 2010

Nicole Alexander og T.I. datert fra 25. januar 2006 til juli 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #1

Smak Flav

2005

Nicole Alexander og Flavour Flav datert fra 2006 til desember 2005.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Nicole Alexander37 KreftReality TV
amerikansk
Heldig Whitehead28 TvillingeneAmerikansk fotball)
amerikansk
Blac Chyna33 TyrenPersonlighet
amerikansk
Shaquille O'Neal49 fiskBasketball
amerikansk
Slim Thug40 JomfruenRapper
amerikansk
Dwyane Wade39 SteinbukkenBasketball
amerikansk
T.I.40 VektenRapper
amerikansk
Smak Flav62 fiskRapper
amerikansk

Fotogalleri

T. I. og Hoopz Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal Nikki (Hoopz) Alexander og Shaquille O'Neal

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Stay Fly2021LeslieFilm
Dymez2021KimaFilm
First Lady II Marias Revenge2019MariaFilm
Første dame2018MariaFilm
Regimentet2016MaryFilm
Gymnastikk2015.Donyale ThomasFilm
King Dog2013NikkiFilm
BasketBAll kjærester2013ColletteFilm
Dømt2010JournalistKortfilm
Gaven2010Isha PowellFilm
Ghetto-historier2010Slimms kjærlighetsinteresseFilm
Puff puff pass2006Jente utenfor husbåt (ikke kreditert)Film
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Francis Greco
Francis Greco
28. mai 2021 ... Francis Greco nyheter, sladder, bilder av Francis Greco, biografi, Francis Greco kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Francis Greco forholdsliste. Francis Greco dating historie, 2021, 2020, liste over Francis Greco forhold.
Heiko Von der Leyen
Heiko Von der Leyen
28. mai 2021 ... Heiko Von der Leyen nyheter, sladder, bilder av Heiko Von der Leyen, biografi, Heiko Von der Leyen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heiko Von der Leyen forholdsliste. Heiko Von der Leyen dating historie, 2021, 2020, liste over Heiko Von der Leyen relasjoner.
Antonio Molino Rojo
Antonio Molino Rojo
28. mai 2021 ... Antonio Molino Rojo nyheter, sladder, bilder av Antonio Molino Rojo, biografi, Antonio Molino Rojo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Antonio Molino Rojo forholdsliste. Antonio Molino Rojo dating historie, 2021, 2020, liste over Antonio Molino Rojo forhold.
Katarzyna Figura og Kai Schoenhals
Katarzyna Figura og Kai Schoenhals
28. mai 2021 ... Katarzyna Figura og Kai Schoenhals bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Dougie Payne
Dougie Payne
28. mai 2021 ... Nyheter, sladder, bilder av Dougie Payne, biografi, kjærlighetsliste fra Dougie Payne 2016. Forholdshistorie. Dougie Payne forholdsliste. Dougie Payne dating historie, 2021, 2020, liste over Dougie Payne forhold.
Nicolas Cage og Sarah Jessica Parker
Nicolas Cage og Sarah Jessica Parker
28. mai 2021 ... Nicolas Cage og Sarah Jessica Parker bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Jess Walton og John W. James
Jess Walton og John W. James
28. mai 2021 ... Jess Walton og John W. James bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...