Hoved Forhold Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams GiftRangering 361 1Alder 39 år Zodiac Vekten Forhold 12 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Serena Williams og Alexis OhanianAlexis Ohanian og Serena Williams har vært gift i 3 år siden 16. november 2017. se forholdet

Forhold

Serena Williams har vært i et forhold med Patrick Mouratoglou(2012 - 2015)Drake(2010 - 2015), Amar'e Stoudemire(2010), Hosea Chanchez(2008), Felles(2007 - 2011), Jackie Long(2007 - 2008), Brett Ratner(2004 - 2005), Corey Maggette(2004), Keyshawn Johnson(2002 - 2003)og LaVar Arrington(2001 - 2002).

Serena Williams har hatt et møte med Grigor Dimitrov(2012).



Om

Serena Williams er en 39 år gammel amerikansk tennisspiller født 26. september 1981 i Saginaw, Michigan, USA. Stjernetegnet hennes er Vekten

gwyneth paltrow hvem daterte hvem

Serena Williams er medlem av følgende lister: 1981 fødsler, olympiske tennisspillere i USA og tennisfolk fra Florida.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Serena Williams! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift15 år, 7 måneder--
Dating105 år, 1 måned1 år, 6 måneder1 måned, 1 dag
Støte på16 måneder, 2 dager--
Total125 år, 7 måneder1 år, 9 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnSerena
MellomnavnJameka
EtternavnWilliams
Fullt navn ved fødselenSerena Jameka Williams
Alternativt navnMomma Smash
Alder39 år
Fødselsdag26. september 1981
FødestedSaginaw, Michigan, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt155 kg (70 kg)
ByggeStor
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonNavlepiercing, brede skuldre, muskulære armer
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
ReligionJahovahs vitne
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skole(hjemmeskolert)
universitet(motedesign) Art Institute of Florida
Yrke TekstTennisspiller, skuespillerinne, produsent
YrkeTennis
År (er) Aktiv1995 - nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International, Idrettsutøvere, Entertainment Booking Agency
Merke påtegningTV-reklame for McDonalds (2002), Utskriftsannonser for Close-up tannkrem 'Serena Williams Limited Edition' Red Gel (2003), TV-reklame for Double-Mint Gum, med søster Venus, Utskriftsannonse for Wilson Hyper Hammer 6.3 Hyper-Carbon rekkert. (2000), Utskriftsannonser for Doublemint tyggegummi. (2003), Utskriftsannonse for Avon, 2002., Utskriftsannonser for America's Milk Processors''got milk? ' melk bart kampanje. (2005-06), Utskriftsannonser for Vicks Sinus NyQuil & DayQuil-produkter og tur til Wimbledon-konkurransekampanje (2007)., (2009) TV-reklame for 'Oreo' -kaker, med søster Venus Williams, i en konkurranse med pro-fotballens Manning-brødre , (2009-11) Utskriftsannonser for Playtex Products Inc.s Tampax Pearl-tamponger., 2008) Utskriftsannonser for Wilsons [K] Blade raquet med søster Venus., (2010) Utskriftsannonser for Gatorade sportsdrikker som gratulerer henne som ' dronning av esser., (2011) Utskriftsannonser for OPI neglelakk og polering.
Byste (tommer)36
KoppstørrelseD
Midje (tommer)28
Hofter (tommer)44
Klærstørrelsefemten
Skostørrelse10
Offisielle nettstederwww.serenawilliams.com/, twitter.com/serenawilliams, www.facebook.com/SerenaWilliams, www.wtatennis.com/players/player/9044, www.nndb.com/people/205/000023136/
FarRichard Williams (tennistrener)
MorOracene Price (buss)
SøsterVenus Williams (tennisspiller)
VennCaroline Wozniacki, Freida Pinto, Eva Longoria, Colton haynes

Serena Jameka Williams (født 26. september 1981) er en amerikansk profesjonell tennisspiller og tidligere verdens nr. 1 i single-tennis for kvinner. Hun har vunnet 23 Grand Slam-singeltitler, de fleste av alle spillere i den åpne tiden, og den nest mest av tiden etter Margaret Court (24). Women's Tennis Association (WTA) rangerte sin verden nr. 1 i singler ved åtte separate anledninger mellom 2002 og 2017. Hun nådde førsteplass 1 for første gang 8. juli 2002. Ved sin sjette anledning holdt hun rangeringen i 186 sammenhengende uker og bundet rekorden satt av Steffi Graf. Totalt har hun vært nr. 1 i 319 uker, som ligger på tredje plass i den åpne tiden blant kvinnelige spillere bak Graf og Martina Navratilova.

Mer om Serena Williams Mindre om Serena Williams

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12Alexis OhanianGiftOktober 2015tilstede5 år
ellevePatrick MouratoglouForholdJuni 2012Aug 20153 år
10Grigor DimitrovStøte påFebruar 2012Aug 20126 måneder
9DrakeForholdSeptember 2010Oktober 20155 år
8Amar'e StoudemireForholdAugust 2010Oktober 20102 måneder
7Hosea ChanchezForholdFebruar 2008April 20081 måned
6FellesForholdSeptember 2007Februar 20113 år
5Jackie LongForholdApr 2007Januar 20089 måneder
4Brett RatnerForholdFebruar 2004Aug 20051 år
3Corey MaggetteForholdJanuar 2004Februar 20042 måneder
toKeyshawn JohnsonForholdOktober 200220034 måneder
1LaVar ArringtonForholdDesember 2001April 20024 måneder
Alexis Ohanian #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian og Serena Williams har vært ...[vis par] Patrick Mouratoglou #elleve

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou og Serena Williams skiller ...[vis par] Grigor Dimitrov #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov og Serena Williams separerte ...[vis par] Drake #9

Drake

2010 - 2015

Drake og Serena Williams skiltes i 2015 og ...[vis par] Amar #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams og Amar'e Stoudemire separerer ...[vis par] Hosea Chanchez #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez og Serena Williams separerte ...[vis par] Felles #6

Felles

2007 - 2011

Common og Serena Williams er atskilt ...[vis par] Jackie Long #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long og Serena Williams skiltes i ...[vis par] Brett Ratner #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams og Brett Ratner er separate ...[vis par] Corey Maggette #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette og Serena Williams separerte ...[vis par] Keyshawn Johnson #to

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson og Serena Williams er separate ...[vis par] LaVar Arrington #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington og Serena Williams separerte ...[vis par] #12

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian og Serena Williams har vært gift i 3 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i oktober 2015. Etter 11 måneders forlovelse giftet de seg 16. november 2017.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 46% Barn 1 barn se forholdet #elleve

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou og Serena Williams datert fra juni 2012 til august 2015.



Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder44%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #10

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov og Serena Williams hadde et møte i februar 2012.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #9

Drake

2010 - 2015

Drake og Serena Williams daterte fra september 2010 til oktober 2015.

cameron fuller og chloe grace moretz
Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #8

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams og Amar'e Stoudemire datert fra august til oktober 2010.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #7

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez og Serena Williams daterte fra mars til april 2008.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #6

Felles

2007 - 2011

Common og Serena Williams hadde et forhold fra september 2007 til februar 2011.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #5

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long og Serena Williams daterte fra april 2007 til januar 2008.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #4

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams og Brett Ratner hadde et forhold fra mars 2004 til august 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #3

Corey Maggette

2004

Corey Maggette og Serena Williams daterte fra januar til mars 2004.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #to

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson og Serena Williams hadde et forhold fra oktober 2002 til februar 2003.

bonnie raitt michael o keefe
Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington og Serena Williams daterte fra desember 2001 til april 2002.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Serena Williams39 VektenTennis
amerikansk
Alexis Ohanian38 TyrenVirksomhet
amerikansk
Patrick Mouratogloufemti TvillingeneTennis
fransk
Grigor Dimitrov30 TyrenTennis
Bulgarsk
Drake3. 4 SkorpionenRapper
Kanadisk
Amar'e Stoudemire38 SkorpionenBasketball
amerikansk
Hosea Chanchez39 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Felles49 fiskRapper
amerikansk
Jackie Long39 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Brett Ratner52 VærenFilmregissør
amerikansk
Corey Maggette41 SkorpionenBasketball
amerikansk
Keyshawn Johnson48 KreftAmerikansk fotball)
amerikansk
LaVar Arrington42 TvillingeneAmerikansk fotball)
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Alexis OlympiaHunn1. september 20173 år gammel Alexis Ohanian

Fotogalleri

Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - I sesong 2 av Ultimate Tennis Showdown i Biot Serena Williams - Sett på Monaco F1 Grand Prix 2021 Serena Williams - Sett på Monaco F1 Grand Prix 2021

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Geitleir2020Kortfilm
Aldri for langt ned2020Kortfilm
Ocean's Eight2018Serena WilliamsFilm
Over Noise2017Kortfilm
Piksler2015.Serena WillamsFilm
7 dager i helvete2015.Serena WilliamsTV-film
Wimbledon offisielle film 20152015.Film
Legenden om Korra2012Kvinne SageTV-show
Drop Dead Diva2009Kelly StevensTV-show
Spillet2006Serena WilliamsTV-show
Avatar: The Last Airbender2005MingTV-show
Loonatics frigjort2005Dronning AthenaTV-show
Hårshow2004Agent RossFilm
Camp Lazlo!2004VeronicaTV-show
Higglytown Heroes2004Snowplow Driver HeroTV-show
Street Time2002Meeka HayesTV-show
Min kone og barn2001Frøken WigginsTV-show
Bernie Mac Show2001Serena WilliamsTV-show
Divisjonen2001Jennifer DavisTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Chloe SpiresTV-show
ER1994Alice WatsonTV-show
Simpsons1989Serena WilliamsTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Jari Mäenpää
Jari Mäenpää
28. mai 2021 ... Jari Mäenpää nyheter, Sladder, bilder av Jari Mäenpää, Biografi, Jari Mäenpää kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jari Mäenpää forholdsliste. Jari Mäenpää dating historie, 2021, 2020, liste over Jari Mäenpää forhold.
C.M. Punk
C.M. Punk
28. mai 2021 ... C.M. Punk nyheter, sladder, bilder av C.M. Punk, biografi, C.M. Punk kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. C.M. Punk forholdsliste. C.M. Punk dating historie, 2021, 2020, liste over C.M. Punk forhold.
Den andre siden av sengen
Den andre siden av sengen
28. mai 2021 ... The Other Side of the Bed nyheter, sladder, bilder av The Other Side of the Bed, biografi, The Other Side of the Bed partnerliste 2016. Forholdshistorie. Den andre siden av sengs forholdsliste. Den andre siden av sengen dating historie, 2021, 2020, liste over den andre siden av sengen forhold.
T.I. og Tameka Cottle
T.I. og Tameka Cottle
28. mai 2021 ... T.I. og Tameka Cottle bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Tammy Sytch
Tammy Sytch
28. mai 2021 ... Tammy Sytch nyheter, sladder, bilder av Tammy Sytch, biografi, Tammy Sytch kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Tammy Sytch forholdsliste. Tammy Sytch dating historie, 2021, 2020, liste over Tammy Sytch forhold.
Laura Zapata
Laura Zapata
28. mai 2021 ... Laura Zapata nyheter, sladder, bilder av Laura Zapata, biografi, Laura Zapata kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Laura Zapata forholdsliste. Laura Zapata dating historie, 2021, 2020, liste over Laura Zapata forhold.
Jan-Michael Vincent og Joanne Robinson Vincent
Jan-Michael Vincent og Joanne Robinson Vincent
28. mai 2021 ... Jan-Michael Vincent og Joanne Robinson Vincent bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...