Hoved Forhold Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon GiftRangering 377 -88Alder 45 år Zodiac Væren Forhold 7 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Reese Witherspoon og Jim TothJim Toth og Reese Witherspoon har vært gift i 10 år siden 26. mars 2011. se forholdet

Forhold

Reese Witherspoon var tidligere gift med Ryan Phillippe(1999 - 2008).

Reese Witherspoon har vært i forhold til Jake Gyllenhaal(2007 - 2009), Mark Wahlberg(1995 - 1997), Stephen Dorff(1993 - 1994), Chris O'Donnell(1993)og Jeremy Sisto(1991 - 1992).



Om

Reese Witherspoon er en 45 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Laura Jeanne Reese Witherspoon 22. mars 1976 i New Orleans, Louisiana, USA, hun er kjent for Cruel Intentions, Legally Blonde, Walk the Line. i en karriere som spenner over 1990 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Væren.

Reese Witherspoon har vært i 26 matchups på skjermen, inkludert Christian Bale i amerikansk psykopat (2000), David Schwimmer inn Venner (1994), Jason London i Mannen i månen (1991), Mark Wahlberg i Frykt (nitten nittiseks)og Matthew Davis i Lovlig blond (2001).

Reese Witherspoon er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Reese Witherspoon! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto11 år, 3 måneder11 år, 3 måneder11 år, 3 måneder
Dating52 år, 9 måneder1 år, 3 måneder8 måneder, 2 dager
Total711 år, 3 måneder4 år, 1 måned8 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnLaura
MellomnavnJeanne Reese
EtternavnToth
PikenavnWitherspoon
Fullt navn ved fødselenLaura Jeanne Reese Witherspoon
Alternativt navnLaura Witherspoon Toth, Reese Toth, Reese Witherspoon, Laura Jeanne Reese Witherspoon
Alder45 år
Fødselsdag22. mars 1976
FødestedNew Orleans, Louisiana, USA
Høyde5 '2 5' (158 cm)
Vekt55 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionAnglikansk / bispesisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHarpeth Hall, Nashville, TN (1994)
universitetStanford University (droppet)
Yrke TekstSkuespiller, produsent, stemmeartist
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseCruel Intentions, Legally Blonde, Walk the Line.
År aktiv1991 – nåtid, 1990 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artist Agency, LBI Entertainment (LA), Management 360 (LA)
Merke påtegningGap Jeans [2006], In Bloom Avon, Avon [2007] (Verden over hele verden)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse4
Skostørrelse6.5
Offisielle nettstedersweet-reese.net/, www.Miss-Reese.net, instagram.com/reesewitherspoon/, twitter.com/RWitherspoon, www.nndb.com/people/813/000022747/, www.biography.com/people/reese -witherspoon-9542503, www.behindthevoiceactors.com/Reese-Witherspoon/
FarDr John Witherspoon
MorBetty Witherspoon
BrorJohn Draper Witherspoon
FamiliemedlemAva Phillippe (datter), diakon Reese Phillippe (sønn), Tennessee James Toth (sønn)
VennBreckin Meyer, Renee Zellweger, Selma Blair, Alyssa Milano, Jennifer Garner, Debra Siegal, Jessica Simpson (hennes produsentevenn som hjelper henne med Type A-filmer), Tara Subkoff, Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Luke Wilson, Tobey Maguire, Jennifer Aniston , Mark Wahlberg, Sofia Vergara (skuespillerinne) (co-star)
KjæledyrBiatcers (Pig) [2008], Bulldog (Dog - Frank Sinatra) [1997], Chi Chi Rodriguez (Dog - Chiuahuah), French Bulldog (Dog - Coco Channel) [2002], George (Goat) [2007], Lavendel ( Gris) [2008], Martha (Geit) [2007], Sal (Geit) [2007]
FavorittfolkGraham Greene (forfatter), Robert Evans (forfatter), Marni (moteidol), Marc Jacobs (moteidol), fru (moteidol), imitasjon av Kristus (moteidol), Nina Ricci (moteidol), Oliver Theyskens (mote Idol)
Favoritt filmerPrakt i gresset, om Schmidt
Favoritt TV-serierVenner, Kelly, Hannah Montana, My So-Called Life, Survivor, Skins, Bad Sex, Howard Stern Show
FavorittbandSelena Gomez, Fiona Apple, 98 Degrees, Bieber, Taylor Swift
FavorittbøkerThe End Of The Affair (Graham Greene)
FavorittfargerRosa

Laura Jeanne Reese Witherspoon (født 22. mars 1976) er en amerikansk skuespillerinne, produsent og gründer. Mottakeren av forskjellige utmerkelser, inkludert en Oscar, to Golden Globe-priser og en Primetime Emmy Award, hun er en av de best betalte skuespillerinner i verden fra og med 2019. Time Magazine kåret henne til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2006 og 2015, og Forbes oppførte henne blant verdens 100 kraftigste kvinner i 2019.

som er sanaa lathan gift med nå
Mer om Reese Witherspoon Mindre om Reese Witherspoon

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Jim TothGiftFebruar 2010tilstede11 år
6Jake GyllenhaalForholdFebruar 2007Desember 20092 år
5Ryan PhillippeGiftFebruar 1997Juni 200811 år
4Mark WahlbergForhold R nitten nitti fem19972 år
3Stephen DorffForholdSeptember 1993Mai 19948 måneder
toChris O'DonnellForholdFebruar 1993Februar 1993-
1Jeremy SistoForhold199119921 år
Jim Toth #7

Jim Toth

2010

Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift ...[vis par] Jake Gyllenhaal #6

Jake Gyllenhaal

2007 - 2009

Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal separerer ...[vis par] Ryan Phillippe #5

Ryan Phillippe

1997 - 2008

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon delte ...[vis par] Mark Wahlberg #4Rykte

Mark Wahlberg

1995 - 1997

Reese Witherspoon og Mark Wahlberg var rykter ...[vis par] Stephen Dorff #3

Stephen Dorff

1993 - 1994

Stephen Dorff og Reese Witherspoon separerte ...[vis par] Chris O #to

Chris O'Donnell

1993

Chris O'Donnell og Reese Witherspoon separerer ...[vis par] Jeremy Sisto #1

Jeremy Sisto

1991 - 1992

Reese Witherspoon og Jeremy Sisto separerte ...[vis par] #7

Jim Toth

2010

Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift i 10 år. De datet i 10 måneder etter å ha blitt sammen i februar 2010. Etter tre måneders forlovelse giftet de seg 26. mars 2011.



Forhold 11 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 60% Barn 1 barn se forholdet #6

Jake Gyllenhaal

2007 - 2009

Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal datert fra mars 2007 til desember 2009.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #5

Ryan Phillippe

1997 - 2008

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon var gift i 8 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i mars 1997. Etter seks måneders forlovelse giftet de seg 5. juni 1999. 8 år senere skilte de seg 30. oktober 2006 og ble skilt 5. oktober 2007.

Forhold 11 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 89% Barn 2 barn se forholdet #4

Mark Wahlberg

1995 - 1997 (Ryktet)

Det ryktes at Reese Witherspoon hadde koblet seg til Mark Wahlberg i 1995.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #3

Stephen Dorff

1993 - 1994

Stephen Dorff og Reese Witherspoon datert fra september 1993 til mai 1994.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #to

Chris O'Donnell

1993

Chris O'Donnell og Reese Witherspoon datert fra 19. til februar 1993.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1

Jeremy Sisto

1991 - 1992

Reese Witherspoon og Jeremy Sisto daterte fra 1991 til 1992.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 94% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Reese WitherspoonFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk
Jim Toth43 SkorpionenMiddel
amerikansk
Jake Gyllenhaal40 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Ryan Phillippe46 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Mark Wahlberg49 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Stephen Dorff47 LeoSkuespiller
amerikansk
Chris O'Donnellfemti KreftSkuespiller
amerikansk
Jeremy Sisto46 VektenSkuespiller
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Ava ElizabethHunn9. september 199921 år gammel Ryan Phillippe
Diakon ReeseMann23. oktober 200317 år gammel Ryan Phillippe
Tennessee JamesMann27. september 20128 år gammel Jim Toth

Fotogalleri

Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles Reese Witherspoon - Med sin lille hund Minnie Pearl spasertur i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Legally Blonde 32022Elle WoodsFilm
Syng 22021Rosita (stemme)Film
Små branner overalt2020Elena RichardsonTV-show
Morgenshowet2019Bradley JacksonTV-show
En rynke i tid2018Mrs. WhatsitFilm
Store små løgner2017Madeline Martha MackenzieTV-show
Hjemme igjen2017AliceFilm
Synge2016Rosita (stemme)Film
Biljakt2015Rose CooperFilm
Muppets.2015Reese WitherspoonTV-show
Inherent Vice2014Stedfortreder D.A. Penny KimballFilm
Vill2014CherylFilm
Den gode løgnen2014CarrieFilm
9 kyss2014Kvinne på kostymefestKortfilm
Naturen snakker2014HjemTV-show
Djevelens knute2013Pam HobbsFilm
Ønskeliste2013Film
Saturday Night Live: Cut For Time2013Indre hvite jenteTV-show
Dette betyr krig2012LaurenFilm
Synes at2012Film
Søle2012EnebærFilm
Mindy-prosjektet2012Reese WitherspoonTV-show
Vann til elefanter2011MarlenaFilm
Hvordan vet du2010LisaFilm
Monsters vs. Aliens2009Ginormica (stemme), Susan MurphyFilm
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space2009Ginormica (stemme), SusanTV-film
Fire juler2008KateFilm
Gjengivelse2007Isabella Fields El-IbrahimiFilm
Penelope2006AnnieFilm
Akkurat som himmelen2005ElizabethFilm
Walk the Line2005Juni CarterFilm
Vanity Fair2004Becky SharpFilm
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde2003Elle WoodsFilm
Frihet: En historie om oss2003Factory Girl, Sarah Raymond, Susan MagoffinTV-show
Kjære hjem Alabama2002Melanie SmooterFilm
Viktigheten av å være ærlig2002CecilyFilm
Lovlig blond2001Elle WoodsFilm
Svanens trompet2001Serena (stemme)Film
amerikansk psykopat2000Evelyn WilliamsFilm
Lille Nicky2000HollyFilm
Beste lagt planer1999LissaFilm
Onde intensjoner1999Annette HargroveFilm
Valg1999Tracy FlickFilm
Pleasantville1998JenniferFilm
Skumring1998Mel AmesFilm
kongen på haugen1997DebbieTV-show
Fryktnitten nittiseksNicole WalkerFilm
Motorveinitten nittiseksVanessa LutzFilm
S.F.W.1994Wendy PfisterFilm
Venner1994Jill GreenTV-show
Et langt utenfor1993Nonnie ParkerFilm
Jack the Bear1993Karen MorrisFilm
Gå tilbake til Lonesome Dove1993Ferris DunniganTV-show
Desperate Choices: To Save My Child1992Cassie RobbinsTV-film
Mannen i månen1991Dani TrantFilm
Wildflower1991Ellie PerkinsTV-film
Simpsons1989Greta WolfcastleTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Christian Bale og Reese WitherspoonChristian Bale
    • amerikansk psykopat
      2000
    [vis matchup]
  • David Schwimmer og Reese WitherspoonDavid Schwimmer
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jason London og Reese WitherspoonJason London
    • Mannen i månen
      1991
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Reese WitherspoonMark Wahlberg
    • Frykt
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Matthew Davis og Reese WitherspoonMatthew Davis
    • Lovlig blond
      2001
    [vis matchup]
  • Nancy Cartwright og Reese WitherspoonNancy Cartwright
    • Simpsons
      1989
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Adam ScottAdam Scott
    • Store små løgner
      2017
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Alessandro NivolaAlessandro Nivola
    • Beste lagt planer
      1999
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Chris PineChris Pine
    • Dette betyr krig
      2012
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Jake GyllenhaalJake Gyllenhaal
    • Gjengivelse
      2007
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og James PurefoyJames Purefoy
    • Vanity Fair
      2004
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Joaquin PhoenixJoaquin Phoenix
    • Walk the Line
      2005
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Josh LucasJosh Lucas
    • Kjære hjem Alabama
      2002
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Luke WilsonLuke Wilson
    • Lovlig blond
      2003
    [+2 til]
  • Reese Witherspoon og Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Akkurat som himmelen
      2005
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Omar MetwallyOmar Metwally
    • Gjengivelse
      2007
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Owen WilsonOwen Wilson
    • Hvordan vet du
      2010
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Patrick DempseyPatrick Dempsey
    • Kjære hjem Alabama
      2002
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Paul RuddPaul Rudd
    • Levering over natten
      1998
    [+1 til]
  • Reese Witherspoon og Rupert EverettRupert Everett
    • Viktigheten av å være ærlig
      2002
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Ryan PhillippeRyan Phillippe
    • Onde intensjoner
      1999
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Tom HardyTom Hardy
    • Dette betyr krig
      2012
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Tony MaudsleyTony Maudsley
    • Vanity Fair
      2004
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Vince VaughnVince Vaughn
    • Fire juler
      2008
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Reese WitherspoonRobert Pattinson
    • Vann til elefanter
      2011
    [vis matchup]
  • Stephen Dorff og Reese WitherspoonStephen Dorff
    • S.F.W.
      1994
    [vis matchup]
Flere Reese Witherspoon Onscreen Matchups Mindre Reese Witherspoon Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.