Hoved Forhold Ryan Phillippe

Ryan Phillippe

Ryan PhillippeRangering 233 -55Alder 46 år Zodiac Jomfruen Forhold 11 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Ryan Phillippe muligens singel.

Forhold

Ryan Phillippe var tidligere gift med Reese Witherspoon(1999 - 2008).



Ryan Phillippe har vært forlovet med Paulina Slagter(2015 - 2016).

Ryan Phillippe har vært i et forhold med Elsie Hewitt(2017), Amanda Seyfried(2010 - 2011), Alexis Knapp(2010)og Abbie Cornish(2007 - 2010).

Ryan Phillippe har hatt møter med Ashley Greene(2013), Rihanna(2011 - 2012), Jessica White(2010), Lindsay Lohan(2010)og Nikki Reed(2007).



Om

Ryan Phillippe er en 46 år gammel amerikansk skuespiller. Født Ryan Matthew Phillippe 10. september 1974 i New Castle, Delaware, USA, han er kjent for I Know What You Did Last Summer, Little Boy Blue og Cruel Intentions .. Stjernetegnet hans er Jomfruen.

Ryan Phillippe har vært i 11 matchups på skjermen, inkludert Angelina Jolie i Spiller utenat (1998), Claire Danes i Igby går ned (2002), Joe Fiske inn Et liv å leve (1968), Reese Witherspoon inn Onde intensjoner (1999)og Abbie Cornish i Forhindre tap (2008).

Ryan Phillippe er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske tv-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ryan Phillippe! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift111 år, 3 måneder--
Engasjert15 år, 1 måned--
Dating43 år1 år3 måneder, 1 dag
Støte på54 måneder, 2 dager24 dager-
Totalelleve11 år, 3 måneder1 år, 10 måneder3 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnRyan
MellomnavnMatteus
EtternavnPhillippe
Fullt navn ved fødselenRyan Matthew Phillippe
Alder46 år
Fødselsdag10. september 1974
FødestedNew Castle, Delaware, USA
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonHans naturlig krøllete blonde hår
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNew Castle Baptist Academy, DE (1992)
Yrke TekstSkuespiller, regissør og produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseJeg vet hva du gjorde i fjor, Little Boy Blue og Cruel Intentions.
År aktiv1992 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)The Schiff Company, LLC
Merke påtegningTV-reklame for Nintendo (1991)
Offisielle nettstederphillippe-online.com/, www.matthew-ryan-phillippe.com/, twitter.com/ryanphillippe
FarRichard Phillippe (Hans far er kjemisk tekniker)
MorSusan Phillippe (Hans mor jobber i omsorg før og etter fødselen)
SøsterKirsten Phillippe, Lindsay Phillippe, Katelyn Phillippe
FamiliemedlemDiakon Reese Phillippe (sønn), Ava Phillippe (datter), Kai (datter)
VennBreckin Meyer, JD Harmeyer, Seth Green, David E. Siegal, David E. Siegel
KjæledyrFrank Sinatra (hund - amerikansk bulldog), Chi Chi Rodriguez (hund - Chihuahua), Coco Channel (hund - fransk bulldog)

Matthew Ryan Phillippe (; født 10. september 1974) er en amerikansk skuespiller. Etter å ha opptrådt som Billy Douglas i såpeoperaen One Life to Live, ble han berømmelse på slutten av 1990-tallet med hovedrolle i en rekke filmer, inkludert I Know What You Did Last Summer, Cruel Intentions og 54. På 2000-tallet, han dukket opp i flere filmer, inkludert Gosford Park (2001), Crash (2004), Flags of Our Fathers (2006), Breach (2007), Stop-Loss (2008), MacGruber (2010) og The Lincoln Lawyer (2011) . I 2010 spilte Phillippe som Pulitzerprisvinnende fotograf Greg Marinovich i The Bang Bang Club. Han spilte hovedrollen til Bob Lee Swagger i USA Network thriller drama Shooter.

Mer om Ryan Phillippe Mindre om Ryan Phillippe

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveElsie HewittForholdApr 2017Juli 20173 måneder
10Ashley GreeneStøte påFeb 2013Feb 2013-
9RihannaStøte påDesember 2011Apr 20124 måneder
8Paulina SlagterForholdOktober 2011Nov 20165 år
7Amanda SeyfriedForholdOktober 2010Mai 20117 måneder
6Alexis KnappForholdMai 2010Oktober 20105 måneder
5Jessica WhiteStøte påApr 2010Apr 2010-
4Lindsay LohanStøte påFebruar 2010Februar 2010-
3Nikki ReedStøte påFebruar 2007Februar 2007-
toAbbie CornishForholdFebruar 2007Februar 20103 år
1Reese WitherspoonGiftFebruar 1997Juni 200811 år
Elsie Hewitt #elleve

Elsie Hewitt

2017.

Elsie Hewitt og Ryan Phillippe skilte seg i ...[vis par] Ashley Greene #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene og Ryan Phillippe er separate ...[vis par] Rihanna #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna og Ryan Phillippe skiltes 2. april ...[vis par] Paulina Slagter #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter og Ryan Phillippe separerte ...[vis par] Amanda Seyfried #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried og Ryan Phillippe separerte ...[vis par] Alexis Knapp #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp og Ryan Phillippe skilte seg i ...[vis par] Jessica White #5

Jessica White

2010

Jessica White og Ryan Phillippe er separate ...[vis par] Lindsay Lohan #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe og Lindsay Lohan er separate ...[vis par] Nikki Reed #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe og Nikki Reed er skilt ...[vis par] Abbie Cornish #to

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish og Ryan Phillippe skilte seg i ...[vis par] Reese Witherspoon #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon delte ...[vis par] #elleve

Elsie Hewitt

2017.

Elsie Hewitt og Ryan Phillippe daterte fra april til juli 2017.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene og Ryan Phillippe hadde et møte i mars 2013.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna og Ryan Phillippe hadde et møte i desember 2011.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter og Ryan Phillippe var forlovet i 10 måneder. De daterte i 4 år etter å ha blitt sammen i oktober 2011. De ble forlovet 25. desember 2015, men ble skilt senere i november 2016.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried og Ryan Phillippe datert fra oktober 2010 til mai 2011.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp og Ryan Phillippe daterte fra mai til oktober 2010.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 32% Barn 1 barn se forholdet #5

Jessica White

2010

Jessica White og Ryan Phillippe hadde et møte i april 2010.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe og Lindsay Lohan hadde et møte i februar 2010.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe og Nikki Reed hadde et møte i februar 2007.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #to

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish og Ryan Phillippe daterte fra februar 2007 til februar 2010.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon var gift i 8 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i mars 1997. Etter seks måneders forlovelse giftet de seg 5. juni 1999. 8 år senere skilte de seg 30. oktober 2006 og ble skilt 5. oktober 2007.

Forhold 11 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 89% Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ryan Phillippe46 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Elsie Hewitt25 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Ashley Greene3. 4 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Rihanna33 fiskSanger
Barbadian
Paulina Slagter30 TyrenModell
amerikansk
Amanda Seyfried35 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Alexis Knapp31 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Jessica White36 TvillingeneModell
amerikansk
Lindsay Lohan3. 4 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Nikki Reed33 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Abbie Cornish38 LeoSkuespillerinne
Australsk
Reese WitherspoonFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Ava ElizabethHunn9. september 199921 år gammel Reese Witherspoon
Diakon ReeseMann23. oktober 200317 år gammel Reese Witherspoon
KaiHunn1. juli 20119 år gammel Alexis Knapp

Fotogalleri

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon - 12. årlige Screen Actors Guild Awards - Presserom (2006) Ryan Phillippe og Reese Witherspoon - 12. årlige Screen Actors Guild Awards - Arrivals (2006) Reese Whiterspoon og Ryan Phillippe - The 8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Whiterspoon og Ryan Phillipe - The 8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Whiterspoon og Ryan Phillippe - The 8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Whiterspoon og Ryan Phillippe - The 8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Whiterspoon og Ryan Phillippe - The 8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Whiterspoon og Ryan Philippe - Den 8. årlige Screen Actors Guild Awards (2002) Reese Witherspoon og Ryan Phillippe - De 63. årlige Golden Globe Awards - Ankomster (2006) Reese Witherspoon og Ryan Phillippe - De 63. årlige Golden Globe Awards - Ankomster (2006) Reese Witherspoon og Ryan Phillippe - De 63. årlige Golden Globe Awards - Ankomster (2006) Reese Witherspoon og Ryan Phillippe - De 63. årlige Golden Globe Awards - Ankomster (2006)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Sound of Philadelphia2020CharleyFilm
Stor himmel2020Cody HoytTV-show
Den andre2020Major Vic DavisFilm
Lady of the Manor2020Tanner WadsworthFilm
Historiske steker2019Julius CæsarTV-show
Alive (II)2019Mark EscherFilm
Kjent i kjærlighet2017.Ryan PhillippeTV-show
Ønsker deg2017.Jonathan ShannonFilm
Skytespill2016Bob Lee SwaggerTV-show
Sirkelen2016VictorKortfilm
Hemmeligheter og løgner2015.Ben CrawfordTV-show
Fang helvete2014Reagan PearceFilm
Gjenvinne2014StevenFilm
Bare A-er2013ScottFilm
Brooklyn Nine-Nine2013MiltonTV-show
Beruset historie2013Benjamin HayesTV-show
Hevn for Jolly!2012BachmeierFilm
Menn på jobb2012Ryan PhillippeTV-show
Lincoln Advokat2011Louis RouletFilm
Oppsett2011Vincent LongFilm
Bang Bang-klubben2010Greg MarinovichFilm
MacGruber2010PiperFilm
Lat som tid2010Kjekk fyrTV-show
Tlatelolco: Mexico 682009Film
Franklyn2008David, PreeftFilm
Forhindre tap2008Brandon KingFilm
Brudd2007Eric O'NeillFilm
Skader2007Channing McClarenTV-show
Fem fingre2006MartinFilm
Flagg av våre fedre2006John 'Doc' BradleyFilm
Kaos2005Shane DekkerFilm
Robotkylling2005George Taylor, Reggie MantleTV-show
Brak2004Offiser Hanson (som Ryan Phillipe)Film
Jeg inni2003Simon Cable (som Ryan Phillipe)Film
Igby går ned2002OliverFilm
Antitrust2001Milo HoffmanFilm
Gosford Park2001Henry DentonFilm
Company Man2000PetrovFilm
The Way of the Gun2000Mr. ParkerFilm
Onde intensjoner1999Sebastian ValmontFilm
541998Shane O'SheaFilm
Hjemmelaget1998Harlan DykstraFilm
Spiller utenat1998KeenanFilm
Will & Grace1998Ryan PhillippeTV-show
Jeg vet hva du gjorde sist sommer1997Barry CoxFilm
Inntrenger1997Privat RyanFilm
Lille gutt blå1997Danny Knight, Jimmy WestFilm
Ingen steder1997ShadFilm
kongen på haugen1997WallyTV-show
White Squallnitten nittiseksGil MartinFilm
Tid godt bruktnitten nittiseksKenny MarksTV-film
Crimson Tidenitten nitti femSjømann GrattamFilm
Deadly Invasion: The Killer Bee Nightmarenitten nitti femTom RedmanTV-film
De ytre grensenenitten nitti femRussell 'Rusty' DobsonTV-show
A Perry Mason Mystery: The Case of the Grimacing Governor1994Robert FowlerTV-film
Chicago Hope1994David holgrenTV-show
Sør sør1994Del PorterTV-show
The Secrets of Lake Success1993Stew AtkinsTV-show
WWE Raw1993Løytnant Dixon PiperTV-show
Matlock1986MichaelTV-show
Et liv å leve1968Billy DouglasTV-show
Amerikansk morderSpesialagent Lance LeisingFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Angelina Jolie og Ryan PhillippeAngelina Jolie
    • Spiller utenat
      1998
    [vis matchup]
  • Claire Danes og Ryan PhillippeClaire Danes
    • Igby går ned
      2002
    [vis matchup]
  • Joe Fiske
    • Et liv å leve
      1968
    [vis matchup]
  • Reese Witherspoon og Ryan PhillippeReese Witherspoon
    • Onde intensjoner
      1999
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Abbie CornishAbbie Cornish
    • Forhindre tap
      2008
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Claire ForlaniClaire Forlani
    • Antitrust
      2001
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Neve CampbellNeve Campbell
    • 54
      1998
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Rachael CookRachael Leigh Cook
    • Antitrust
      2001
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Salma HayekSalma Hayek
    • 54
      1998
    [vis matchup]
  • Ryan Phillippe og Selma BlairSelma Blair
    • Onde intensjoner
      1999
    [vis matchup]
  • Sarah Gellar og Ryan PhillippeSarah Michelle Gellar
    • Onde intensjoner
      1999
    [+1 til]
Flere Ryan Phillippe Matchups på skjermen Mindre Ryan Phillippe Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...