Hoved Forhold Paul Wesley

Paul Wesley

Paul Wesley GiftRangering 178 -1. 3Alder 38 år Zodiac Kreft Forhold 4 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Paul Wesley og Ines de RamonInes de Ramon og Paul Wesley har vært gift i 2 år siden 8. februar 2019. se forholdet

Forhold

Paul Wesley var tidligere gift med Torrey DeVitto(2011 - 2013).

Paul Wesley har vært i et forhold med Phoebe Tonkin(2013 - 2017)og Marnette Patterson(2004 - 2005).



som er kjæresten til Kate Upton

Om

Paul Wesley er en 38 år gammel amerikansk skuespiller. Født Pawel Tomasz Wasilewski 23. juli 1982 i New Brunswick, New Jersey, USA og utdannet ved Christian Brothers Academy i Lincroft, New Jersey, og er kjent for Stefan Salvatore i The Vampire Diaries. Stjernetegnet hans er Kreft.

Paul Wesley har deltatt i 5 matchups på skjermen, inkludert Candice King i Vampyr dagbøkene (2009), Nina Dobrev i Vampyr dagbøkene (2009), Kaley Cuoco i 8 enkle regler (2002), Claire Holt i Vampyr dagbøkene (2009)og Janina Gavankar i Vampyr dagbøkene (2009).

Paul Wesley er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, amerikanske TV-skuespillere og fødsler fra 1982.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Paul Wesley! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto6 år, 8 måneder4 år, 10 måneder2 år, 11 måneder
Datingto4 år, 3 måneder2 år, 2 måneder2 måneder, 1 dag
Total46 år, 8 måneder3 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnPaul
MellomnavnThomas
EtternavnWesley
Fullt navn ved fødselenPawel Tomasz Wasilewski
Alternativt navnP-Dub, Pawel Tomasz Wasilewski, Pawel Wasilewsk, Paul Wesley, Paul Thomas Wasilewski, Stef
Alder38 år
Fødselsdag23. juli 1982
FødestedNew Brunswick, New Jersey, USA
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonSpiked Dark Hair, Bushy Eyebrows
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleMarlboro High School, Marlboro, New Jersey, USA, Christian Brothers Academy i Lincroft, New Jersey
universitetRutgers University, New Jersey, USA (droppet ut)
Yrke TekstSkuespiller | Produsent | Regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseStefan Salvatore i The Vampire Diaries
År (er) Aktiv1999 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)ICM-partnere
Merke påtegningTV-reklame for ungdomsrøykeforebygging (1999)
Offisielle nettstedertwitter.com/paulwesley, www.nndb.com/people/232/000160749/, www.facebook.com/paulwesleyofficial, instagram.com/paulvedere, paul-wesley.org/
FarTomasz Wasilewski, Giuseppe Salvatore
MorAgnieszka Wasilewska
BrorDamon Salvatore
SøsterMonika Wasilewski, Julia Wasilewski, Leah Wasilewski
FamiliemedlemZachariach Salvatore (nevø), Joseph Salvatore (fjern nevø), Zach Salvatore (fjern nevø)
VennIan Somerhalder, Nina Dobrev, Matthew Davis, Ben McKenzie, Candice Accola, Claire Holt, Joseph Morgan, Kat Graham, Zach Roerig, Michael Trevino, Julie Plec, Nathaniel Buzolic, Elena Gilbert, Caroline Forbes, Rebekah Mikealson, Bonnie Bennet, Lexi Branson , Meredith Fell
Associated PeopleIan Somerhalder, Nina Dobrev, Torrey DeVitto
FavorittmatFisk, Sushi

Paweł Tomasz Wasilewski (født 23. juli 1982), kjent profesjonelt som Paul Wesley og tidligere som Paul Wasilewski, er en amerikansk skuespiller og regissør. Han er kjent for sin hovedrolle som Stefan Salvatore i dramaserien The Vampire Diaries, i tillegg til sine mange film- og TV-roller, inkludert antologiserien Tell Me a Story.

Mer om Paul Wesley Mindre om Paul Wesley

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Ines de RamonGiftJuni 2018tilstede2 år
3Phoebe TonkinForholdJul 2013Okt 20174 år
toTorrey DeVittoGiftApr 200723. desember 20136 år
1Marnette PattersonForholdNov 200420052 måneder
Ines de Ramon #4

Ines de Ramon

2018

Ines de Ramon og Paul Wesley har giftet seg ...[vis par] Phoebe Tonkin #3

Phoebe Tonkin

2013 - 2017

Phoebe Tonkin og Paul Wesley skiltes i Oc ...[vis par] Torrey DeVitto #to

Torrey DeVitto

2007 - 2013

Paul Wesley og Torrey DeVitto ble skilt ...[vis par] Marnette Patterson #1

Marnette Patterson

2004 - 2005

Paul Wesley og Marnette Patterson separerte ...[vis par] #4

Ines de Ramon

2018

Ines de Ramon og Paul Wesley har vært gift i 2 år.



hvor gammel er rafael amaya
Forhold 2 år se forholdet #3

Phoebe Tonkin

2013 - 2017

Phoebe Tonkin og Paul Wesley daterte fra mars til oktober 2017.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #to

Torrey DeVitto

2007 - 2013

Paul Wesley og Torrey DeVitto var gift i 2 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i april 2007 og giftet seg 17. april 2011. 2 år senere ble de skilt 23. desember 2013.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #1

Marnette Patterson

2004 - 2005

Paul Wesley og Marnette Patterson daterte fra november 2004 til 2005.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 72% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Paul Wesley38 KreftSkuespiller
amerikansk
Ines de Ramon-
Phoebe Tonkin31 KreftSkuespillerinne
Australsk
Torrey DeVitto36 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Marnette Patterson41 TyrenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Paul Wesley - Veiledende lys Under den blå - Paul Wesley Nina Dobrev - Paul Wesley The Walking Dead (2010) Paul Wesley Paul Wesley- CW stjerner ute i New York City Paul Wesley- CW stjerner ute i New York City Paul Wesley- CW stjerner ute i New York City Paul Wesley Paul Wesley Fatima Ptacek Paul Wesley-18. september 2015-2015 Entertainment Weekly Pre-Emmy Party - Red Carpet

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fabled (TV-serie)2018JoshTV-show
Fortell meg en historie2018Eddie Longo, Tucker ReedTV-show
Æresmedalje2018Clint RomeshaTV-show
Romvesener2018Forteller (stemme)Kortfilm
The Late Bloomer2016CharlieFilm
Mødre og døtre2016KevinFilm
Amira & Sam2014CharlieFilm
Før jeg forsvinner2014GideonFilm
Originalene2013Stefan SalvatoreTV-show
Baytown Outlaws2012ReeseFilm
Under the Blue2010CraigFilm
Andre steder2009BillyFilm
Vampyr dagbøkene2009Ambrosius, Silas, Stefan SalvatoreTV-show
Killer Movie2008Jake TannerFilm
Russell-jenta2008Evan CarrollTV-film
Army Wives2007PFC Logan AtwaterTV-show
Hund2007NickTV-show
Falt2007Aaron CorbettTV-show
Cloud 92006JacksonFilm
Lenexa, 1 mil2006Rick LausierFilm
Fredelig kriger2006TrevorFilm
Falt2006Aaron CorbettTV-film
Hai2006Justin BishopTV-show
Roll Bounce2005TroyFilm
Robotkylling2005Kurt von Trapp, Piccolo, soldatTV-show
The Last Run2004Seth (som Paul Wasilewski)Film
CSI: NY2004Steve SamprassTV-show
The Edge2003TV-film
Cold Case2003Petey Murphy '08TV-show
O.C.2003DonnieTV-show
Minoritetsrapport2002Nathan med sykkel (ikke kreditert)Film
Unge Arthur2002Lancelot (som Paul Wasilewski)TV-film
8 enkle regler2002DamianTV-show
Amerikanske drømmer2002Tommy DeFeliceTV-show
CSI: Miami2002Jack Warner BradfordTV-show
Everwood2002Tommy CallahanTV-show
Skutt i hjertet2001Gary (Alder 15-22) (som Paul Wasilewski)TV-film
242001StephenTV-show
Krysser Jordan2001Quentin BakerTV-show
Law & Order: Criminal Intent2001Luke MillerTV-show
Smallville2001Lucas LuthorTV-show
Utdannelsen til Max Bickford2001CraigTV-show
Wolf Lake2001Luke CatesTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Danny Burrell, Luke BreslinTV-show
En annen verden1964Sean McKinnonTV-show
Lede lys1952Max NickersonTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Candice King og Paul WesleyCandice King
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Elena Gilbert og Stefan SalvatoreNina Dobrev
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Kaley Cuoco
    • 8 enkle regler
      2002
    [vis matchup]
  • Paul Wesley og Claire HoltClaire Holt
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Paul Wesley og Janina GavankarJanina Gavankar
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...