Hoved Forhold Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Mark WahlbergRangering 317 -63Alder 49 år Zodiac Tvillingene Forhold 15 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Mark Wahlberg muligens singel.

Forhold

Mark Wahlberg var tidligere gift med Rhea Durham(2009).



Mark Wahlberg har vært i forhold til Jordana Brewster(2000 - 2001), Rachel Hunter(2000), China Chow(1997 - 2000), Reese Witherspoon(1995 - 1997), Savannah(1993), Soleil Moon Frye(1992 - 1993), Kate Moss(1992), Mister Bingham(1991)og Jasmin St. Claire.

Det ryktes at Mark Wahlberg har koblet seg sammen med Jessica Alba(2003), Cynthia Kirchner(2002), Shannen Doherty(1992), Julie Ordon and Nicole Eggert .

barbara smits eks kone jimmy smits

Om

Mark Wahlberg er en 49 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født Mark Robert Michael Wahlberg 5. juni 1971 i Dorchester, Boston, Massachusetts, USA. Han er kjent for Boogie Nights (1997) i en karriere som spenner fra 1993-nåtid og 1989-nåtid og 1990-nåtid. Stjernetegnet hans er Gemini.



Mark Wahlberg har vært i 20 matchups på skjermen, inkludert China Chow i The Big Hit (1998), Diane Lane i Den perfekte storm (2000), Jennifer Aniston i Rockestjerne (2001), Julianne Moore i Boogie Nights (1997)og Amanda Seyfried i Ted 2 (2015).

Mark Wahlberg er medlem av følgende lister: Filmkarakterer, Karakterer i amerikanske romaner fra det 20. århundre og Fiktive vigilantes.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Mark Wahlberg! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift120 år, 4 måneder--
Dating93 år10 måneder, 1 dag1 år
Ryktet5---
Totalfemten20 år, 4 måneder1 år, 10 måneder1 år

Detaljer

Fornavnmerke
MellomnavnRobert Michael
EtternavnWahlberg
Fullt navn ved fødselenMark Robert Michael Wahlberg
Alternativt navnMarky Mark, Monk D, Mark Rob Wally Wahlberg, Mark Robert Michael Wahlberg, Mark Wahlberg, Mark Robert Wahlberg
Alder49 år
Fødselsdag5. juni 1971
FødestedDorchester, Boston, Massachusetts, USA
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonTidligere frontmann for Marky Mark And The Funky Bunch, svensk, fransk kanadisk, engelsk og irsk avstamning
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCopley Square High School, Boston, Massachusetts, USA (Nå kalt Snowden International School, Boston, Massachusetts, USA.) (Aldri uteksaminert til juni 2013, da han mottok sitt videregående diplom.)
Yrke TekstSkuespiller, forretningsmann, modell, rapper, sanger, låtskriver, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseBoogie Nights (1997)
Musiksjanger (tekst)Rap, Hip hop, Eurodance
MusikksjangerRap
År aktiv1984 – nåtid, 1993 – nåtid, 1989 – nåtid, 1990 – nåtid
MusikkstilPop-Rap, Party Rap, Club / Dance, Electronic
Music MoodProdusent
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapInterscope, Atlanterhavet
Tilknyttede handlingerMarky Mark and the Funky Bunch, New Kids on the Block, Prince Ital Joe
Talent Agency (f.eks. Modellering)Leverage Management, William Morris Endeavour Entertainment
Merke påtegningCalvin Klein
Klærstørrelse8
Skostørrelse10
Offisielle nettstederwww.markwahlbergfan.org/, www.markwahlberg.com/, www.imdb.com/name/nm0000242/, www.facebook.com/markwahlberg, twitter.com/#!/markwahlberg, http: //www.MarkWahlberg. com /, http://markwahlberg.com
FarDonald Edward Wahlberg (Teamster, amerikansk hærsveteran fra Koreakrigen - svensk og irsk avstamning)
MorAlma Elaine Donnelly (bankansvarlig - irsk, engelsk og fransk kanadisk avstamning)
BrorArthur Wahlberg, Jim Wahlberg, Paul Wahlberg, Robert Wahlberg (skuespiller), Donnie Wahlberg (skuespiller, sanger), Buddy Wahlberg (eldre halvbror), Scott Wahlberg (eldre halvbror)
SøsterTracey Wahlberg, Michelle Wahlberg, Debbie Wahlberg (1960 - 2. september 2003), Donna Wahlberg (eldre halvsøster)
FamiliemedlemMichael Robert Wahlberg (sønn), Grace Margaret Wahlberg (datter), Ella Rae Wahlberg (datter), Brendan Joseph Wahlberg (sønn)
VennReese Witherspoon, Leonardo DiCaprio, George Clooney, Seth MacFarlane
Favoritt filmerMax Payne
FavorittbandBob Marley
FavorittstederBoston, New York, Los Angeles, Malibu, Miami, Las Vegas, Dublin, London
FavorittfargerSvart, hvit, grønn, blå, grå, gul, rød, brun
Favoritt tilbehørCaps, solbriller

Mark Robert Michael Wahlberg (født 5. juni 1971) er en amerikansk skuespiller, produsent, forretningsmann, modell, rapper og låtskriver. Han er også kjent med sitt tidligere scenenavn Marky Mark, fra sin tidlige karriere som frontfigur for gruppen Marky Mark and the Funky Bunch, som han ga ut albumene Music for the People og You Gotta Believe.

Mer om Mark Wahlberg Mindre om Mark Wahlberg

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
femtenJessica AlbaStøte på R 20032003-
14Cynthia kirchnerStøte på R 20022002-
1. 3Rhea DurhamGift2001 -
12Jordana BrewsterForhold2000Juni 20011 år
elleveRachel HunterForhold20002000-
10China ChowForhold199720003 år
9Reese WitherspoonForhold R nitten nitti fem19972 år
8SavannahForhold19931993-
7Shannen DohertyStøte på R September 1992September 1992-
6Soleil Moon FryeForhold199219931 år
5Kate MossForhold19921992-
4Mister BinghamForhold19911991-
3Jasmin St. ClaireForhold -
toJulie ordonStøte på R -
1Nicole EggertStøte på R -
Jessica Alba #femtenRykte

Jessica Alba

2003

Mark Wahlberg og Jessica Alba er skilt ...[vis par] Cynthia kirchner #14Rykte

Cynthia kirchner

2002

Cynthia Kirchner og Mark Wahlberg er separate ...[vis par] Rhea Durham #1. 3

Rhea Durham

2001

Rhea Durham og Mark Wahlberg har giftet seg ...[vis par] Jordana Brewster #12

Jordana Brewster

2000 - 2001

Mark Wahlberg og Jordana Brewster separerte ...[vis par] Rachel Hunter #elleve

Rachel Hunter

2000

Rachel Hunter og Mark Wahlberg er skilt ...[vis par] China Chow #10

China Chow

1997 - 2000

Mark Wahlberg og China Chow skiltes i 200 ...[vis par] Reese Witherspoon #9Rykte

Reese Witherspoon

1995 - 1997

Reese Witherspoon og Mark Wahlberg var rykter ...[vis par] Savannah #8

Savannah

1993

Savannah og Mark Wahlberg er skilt ...[vis par] Shannen Doherty #7Rykte

Shannen Doherty

1992

Shannen Doherty og Mark Wahlberg er separert ...[vis par] Soleil Moon Frye #6

Soleil Moon Frye

1992 - 1993

Soleil Moon Frye og Mark Wahlberg separerte ...[vis par] Kate Moss #5

Kate Moss

1992

Mark Wahlberg og Kate Moss er skilt ...[vis par] Mister Bingham #4

Mister Bingham

1991

Traci Bingham og Mark Wahlberg er skilt ...[vis par] Jasmin St. Claire #3

Jasmin St. Claire

Jasmin St. Claire og Mark Wahlberg er separert ...[vis par] Julie ordon #toRykte

Julie ordon

Det ble ryktet at Julie Ordon og Mark Wahlberg ...[vis par] Nicole Eggert #1Rykte

Nicole Eggert

Nicole Eggert og Mark Wahlberg ble ryktet ...[vis par] #femten

Jessica Alba

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Mark Wahlberg har koblet seg sammen med Jessica Alba i desember 2003.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #14

Cynthia kirchner

2002 (Ryktet)

Det ryktes at Cynthia Kirchner har koblet seg til Mark Wahlberg i 2002.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #1. 3

Rhea Durham

2001

Rhea Durham og Mark Wahlberg har vært gift i 11 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i 2001. Etter 4 års forlovelse giftet de seg 1. august 2009.

Forhold 20 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 57% Barn
4 barn
se forholdet #12

Jordana Brewster

2000 - 2001

Mark Wahlberg og Jordana Brewster daterte fra 2000 til juni 2001.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #elleve

Rachel Hunter

2000

Rachel Hunter og Mark Wahlberg daterte i 2000.

som er sloane stephens dating
MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder52%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #10

China Chow

1997 - 2000

Mark Wahlberg og China Chow datert fra 1997 til 2000.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #9

Reese Witherspoon

1995 - 1997 (Ryktet)

Det ryktes at Reese Witherspoon hadde koblet seg til Mark Wahlberg i 1995.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #8

Savannah

1993

Savannah og Mark Wahlberg daterte i 1993.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #7

Shannen Doherty

1992 (Ryktet)

Det ryktes at Shannen Doherty hadde koblet seg til Mark Wahlberg i september 1992.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #6

Soleil Moon Frye

1992 - 1993

Soleil Moon Frye og Mark Wahlberg daterte fra 1992 til 1993.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #5

Kate Moss

1992

Mark Wahlberg og Kate Moss daterte i 1992.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #4

Mister Bingham

1991

Traci Bingham og Mark Wahlberg daterte i 1991.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #3

Jasmin St. Claire

Jasmin St. Claire og Mark Wahlberg hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #to

Julie ordon

(Rykte)

Det ryktes at Julie Ordon har koblet seg til Mark Wahlberg.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #1

Nicole Eggert

(Rykte)

Det ryktes at Nicole Eggert har koblet seg til Mark Wahlberg.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Mark Wahlberg49 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Jessica Alba40 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Cynthia kirchner3. 4 TyrenModell
amerikansk
Rhea Durham42 KreftModell
amerikansk
Jordana Brewster41 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Rachel Hunter51 JomfruenModell
New Zealander
China Chow47 VærenSosialitet
Britisk
Reese WitherspoonFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk
Savannah2. 3 VektenPornostjerne
amerikansk
Shannen Dohertyfemti VærenSkuespillerinne
amerikansk
Soleil Moon Frye44 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Kate Moss47 SteinbukkenModell
Britisk
Mister Bingham53 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Jasmin St. Claire48 SkorpionenPornostjerne
amerikansk
Julie ordon36 KreftModell
sveitsisk
Nicole Eggert49 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Ella RaeHunn2nd September, 200317 år gammel Rhea Durham
MichaelMann21. mars 200615 år gammel Rhea Durham
Brendan JosephMann16. september 200812 år gammel Rhea Durham
Margret GraceHunn11. januar 201011 år gammel Rhea Durham

Fotogalleri

Transformers: The Last Knight (2017) Transformers: The Last Knight (2017) Kate Hudson (2016) Mark Wahlberg og Kate Hudson - Deepwater Horizon Steven Tyler deltar på visningsfesten til GRAMMY Awards til fordel for Janies fond holdt i Raleigh Studios 10. februar 2019 i Los Angeles, California Steven Tyler deltar på visningsfesten til GRAMMY Awards til fordel for Janies fond holdt i Raleigh Studios 10. februar 2019 i Los Angeles, California Steven Tyler deltar på visningsfesten til GRAMMY Awards til fordel for Janies fond holdt i Raleigh Studios 10. februar 2019 i Los Angeles, California Pain & Gain - Mark Wahlberg Deepwater Horizon (2016) Deepwater Horizon (2016) Deepwater Horizon (2016) Deepwater Horizon (2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
ikke kartlagt2022Victor SullivanFilm
Uendelig2021Evan MichaelsFilm
The Six Billion Dollar Man2020Steve AustinFilm
Scoob!2020Blue Falcon (stemme)Film
Spenser fortrolig2020SpenserFilm
Kilometer 222018James SilvaFilm
Øyeblikkelig familie2018PeteFilm
Transformers: The Last Knight2017Cade YeagerFilm
Joe og Jadin Bell2017Joe BellFilm
Pappas hjem 22017StøveteFilm
Alle pengene i verden2017Fletcher ChaceFilm
Deepwater Horizon2016Mike WilliamsFilm
Patriots Day2016Tommy SaundersFilm
Entourage2015Mark WahlbergFilm
pappa er hjemme2015Dusty MayronFilm
Mojave2015NormanFilm
Ted 22015JohnFilm
Gambleren2014Jim BennettFilm
Transformers: Age of Extinction2014Cade YeagerFilm
Lone Survivor2013Marcus LuttrellFilm
Ødelagt by2013Billy TaggartFilm
2 pistoler2013StigFilm
Smerte gevinst2013Daniel lugoFilm
Kontraband2012Chris FarradayFilm
Ted2012John BennettFilm
Kjemperen2010Micky WardFilm
Stevnemøte kveld2010HolbrookeFilm
De andre gutta2010Terry HoitzFilm
De nydelige bena2009Jack SalmonFilm
Max Payne2008Max PayneFilm
Hendelsen2008Elliot MooreFilm
Skytespill2007Bob Lee SwaggerFilm
Vi eier natten2007Joseph GrusinskyFilm
Uovervinnelig2006Vince PapaleFilm
The Departed2006dignamFilm
Fire brødre2005Bobby MercerFilm
I Heart Huckabees2004Tommy CornFilm
Entourage2004Mark WahlbergTV-show
Den italienske jobben2003Charlie CrokerFilm
Sannheten om Charlie2002Lewis BartholamewFilm
Apenes planet2001Kaptein Leo DavidsonFilm
Rockestjerne2001Chris 'Izzy' ColeFilm
Den perfekte storm2000Bobby ShatfordFilm
Verftet2000Leo HandlerFilm
The Corruptor1999Danny WallaceFilm
Three Kings1999Troy BarlowFilm
The Big Hit1998Melvin SmileyFilm
Boogie Nights1997Dirk Diggler, Eddie AdamsFilm
Reisende1997klappFilm
Fryktnitten nittiseksDavid McCallFilm
Basketballdagbøkenenitten nitti femMickeyFilm
Renessansemannen1994Pvt. Tommy Lee HaywoodFilm
Vikaren1993Ryan Westerberg (som Marky Mark)TV-film
Ut hele natten1992Marky MarkTV-show
The Ben Stiller Show1992Marky MarkTV-show
Arthur kongenFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • China Chow og Mark WahlbergChina Chow
    • The Big Hit
      1998
    [vis matchup]
  • Diane Lane og Mark WahlbergDiane Lane
    • Den perfekte storm
      2000
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Mark WahlbergJennifer Aniston
    • Rockestjerne
      2001
    [vis matchup]
  • Julianne Moore og Mark WahlbergJulianne Moore
    • Boogie Nights
      1997
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • Ted 2
      2015
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Amy AdamsAmy Adams
    • Kjemperen
      2010
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Charlize TheronCharlize Theron
    • Den italienske jobben
      2003
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Christina ApplegateChristina Applegate
    • The Big Hit
      1998
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Heather GrahamHeather Graham
    • Boogie Nights
      1997
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Kontraband
      2012
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Kate HudsonKate Hudson
    • Deepwater Horizon
      2016
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Kate MaraKate Mara
    • Skytespill
      2007
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Lela RochonLela Rochon
    • The Big Hit
      1998
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Michelle MonaghanMichelle Monaghan
    • Patriots Day
      2016
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Mila KunisMila Kunis
    • Ted
      2012
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Reese WitherspoonReese Witherspoon
    • Frykt
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Rose ByrneRose Byrne
    • Øyeblikkelig familie
      2018
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Thandie NewtonThandiwe Newton
    • Sannheten om Charlie
      2002
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Zooey DeschanelZooey Deschanel
    • Hendelsen
      2008
    [vis matchup]
  • Rachel Weisz og Mark WahlbergRachel Weisz
    • De nydelige bena
      2009
    [vis matchup]
Mer Mark Wahlberg Matchups på skjermen Mindre Mark Wahlberg Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...