Hoved Forhold Steve Harvey

Steve Harvey

Steve Harvey GiftRangering 5909 0Alder 64 år Zodiac Steinbukken Forhold 3 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Steve Harvey og Marjorie BridgesMarjorie Harvey og Steve Harvey har vært gift i 13 år siden 25. juni 2007. se forholdet

Forhold

Steve Harvey var tidligere gift med Mary lee Shackelford(1996 - 2005)og Marcia Harvey(1980 - 1994).

er chester se og nåde helbig gift

Om

Steve Harvey er en 64 år gammel amerikansk TV-personlighet. Født Broderick Stephen Harvey 17. januar 1957 i Welch, West Virginia, USA, han er kjent for The Steve Harvey Show, The Steve Harvey Morning Show, Family Feud, Celebrity Family Feud. Stjernetegnet hans er Steinbukken.



Steve Harvey har vært i en matchup med Wendy Raquel Robinson på skjermen i Steve Harvey Show (nitten nittiseks).

Steve Harvey er medlem av følgende lister: Family Feud, amerikanske TV-produsenter og amerikanske komikere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Steve Harvey! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift315 år, 4 måneder13 år, 9 måneder10 år, 11 måneder
Total315 år, 4 måneder13 år, 9 måneder10 år, 11 måneder

Detaljer

FornavnBroderick
MellomnavnStephen
EtternavnHarvey
Fullt navn ved fødselenBroderick Stephen Harvey
Alternativt navnSteve Harvey, Broderick Steven Harvey, Broderick Stephen Harvey
Alder64 år
Fødselsdag17. januar 1957
FødestedWelch, West Virginia, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSnart
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionBorn-Again Christian
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleGlenville High School i 1974
universitetUniversity of Virginia, Kent State University
Yrke TekstKomiker, radiovert, TV-programleder, produsent, radiopersonlighet, skuespiller, forfatter, forretningsmann
YrkeTV-personlighet
Krav til berømmelseSteve Harvey Show, Steve Harvey Morning Show, Family Feud, Celebrity Family Feud
År aktiv1985 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis talentbyrå
Merke påtegning(tidlig på 2000-tallet) TV-reklamer: Burger King, (2014) TV-reklame: Strayer University., General Motors
Offisielle nettstederhttp://steveharvey.com, www.facebook.com/SteveHarvey, twitter.com/iamsteveharvey, celebritytalentagency.com/comics/steve-harvey.html#.VT5kHZO8sQI, www.nndb.com/people/870/000058696/, www.biography.com/people/steve-harvey-20631517
FarJesse Harvey
MorEloise Harvey

Broderick Stephen Harvey (født 17. januar 1957) er en amerikansk komiker, forretningsmann og entertainer. Han er vert for Steve Harvey Morning Show, Family Feud, Celebrity Family Feud, Miss Universe-konkurransen (siden 2015) og Foxs nyttårsaften (siden 2017).

Mer om Steve Harvey Mindre om Steve Harvey

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Marjorie HarveyGift2006tilstede15 år
toMary lee ShackelfordGiftnitten nitti fem200510 år
1Marcia HarveyGift1979199415 år
Marjorie Harvey #3

Marjorie Harvey

2006

Marjorie Harvey og Steve Harvey har vært ...[vis par] Mary lee Shackelford #to

Mary lee Shackelford

1995 - 2005

Mary lee Shackelford og Steve Harvey var di ...[vis par] #1

Marcia Harvey

1979 - 1994

Marcia Harvey og Steve Harvey ble skilt ...[vis par] #3

Marjorie Harvey

2006

Marjorie Harvey og Steve Harvey har vært gift i 13 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i 2006 og giftet seg 25. juni 2007.

Forhold 15 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder69%'> Kompatibilitet 27% Barn 1 barn se forholdet #to

Mary lee Shackelford

1995 - 2005

Mary lee Shackelford og Steve Harvey var gift i 9 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1995 og giftet seg 21. juni 1996. 9 år senere ble de skilt 3. desember 2005.



hvem er jack griffo dating
Forhold 10 år Barn 1 barn se forholdet #1

Marcia Harvey

1979 - 1994

Marcia Harvey og Steve Harvey var gift i 14 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1979 og giftet seg i 1980. 14 år senere ble de skilt i 1994.

Forhold 15 år Barn 3 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Steve Harvey64 SteinbukkenTV-personlighet
amerikansk
Marjorie Harvey56 VektenEktefelle
amerikansk
Mary lee Shackelford- Ektefelle
amerikansk
Marcia Harvey-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
KarliHunn198239 år gammel Marcia Harvey
BrandiHunn198239 år gammel Marcia Harvey
BroderickMann199130 år gammel Marcia Harvey
Lori (adoptert av Steve Harvey)Hunn13. januar 199724 år gammel Marjorie Harvey
WyntonMann18. juli 199723 år gammel Mary lee Shackelford

Fotogalleri

Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey Marjorie Harvey og Steve Harvey

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Tenk som en mann2012Steve HarveyFilm
Madea går i fengsel2009Steve HarveyFilm
Racing Stripes2005Buzz (stemme)Film
Johnson familieferie2004Mack JohnsonFilm
Du ble servert2004MR. RadFilm
Kjærlighet koster ikke noe2003Clarence JohnsonFilm
The Fighting Temptations2003Miles SmokeFilm
Min kone og barn2001SteveTV-show
Den stolte familien2001KredittkortetTV-show
The Parkers1999Mr. BarnesTV-show
Steve Harvey Shownitten nittiseksSteve HightowerTV-show
Jeg og guttene1994Steve TowerTV-show
Steve on Watch (TV-serie)TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Wendy Raquel Robinson
    • Steve Harvey Show
      nitten nittiseks
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...