Hoved Forhold John Mellencamp

John Mellencamp

John MellencampRangering 3006 -176Alder 69 år Zodiac Vekten Forhold 6 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er John Mellencamp muligens singel.

Forhold

John Mellencamp var tidligere gift med Elaine Irwin(1992 - 2011), Vicky Granucci(1981 - 1989)og Priscilla Esterline(1969 - 1981).



John Mellencamp har vært forlovet med Meg Ryan(2018-2019).

hvem er jane lynch dating

John Mellencamp har vært i et forhold med Christie Brinkley(2015 - 2016).

John Mellencamp har hatt et møte med Mariel Hemingway(1991).



Om

John Mellencamp er en 69 år gammel amerikansk sanger. Han ble født 7. oktober 1951 i Seymour, Indiana, og er kjent for Jack And Diane i en karriere som strekker seg fra 1976 til nå. Stjernetegnet hans er Vekten.

John Mellencamp er medlem av følgende lister: Amerikanske popsangere, Amerikanske rocksangere og Grammy Award-vinnere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til John Mellencamp! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift319 år, 11 måneder14 år-
Engasjert18 år, 11 måneder--
Dating111 måneder, 5 dager--
Støte på1---
Total619 år, 11 måneder8 år, 7 måneder11 måneder, 5 dager

Detaljer

FornavnJohn
MellomnavnCougar
EtternavnMellencamp
Fullt navn ved fødselenJohn Mellencamp
Alternativt navnJohnny Cougar, John Cougar Mellencamp, The Coug, John Cougar
Alder69 år
Fødselsdag7. oktober 1951
FødestedSeymour, Indiana
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSeymour High School, Seymour, Indiana, USA
universitetVincennes University, Vincennes, Indiana, USA
Yrke TekstSanger
YrkeSanger
Krav til berømmelseJack og Diane
Musiksjanger (tekst)Rock, Heartland Rock, Roots Rock, Folk Rock, Hard Rock, Folk, countryrock
År (er) Aktiv1965 – nåtid, 1976 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, munnspill
PlateselskapMCA, Riva, Mercury, Columbia, Island, Universal Republic, Hear, UME, Republic Records, Republic, Warner
Tilknyttede handlingerTrash, Mason Brothers, Mitch Ryder, James McMurtry, Me'Shell Ndegeocello, Chuck D, India. Arie, Trisha Yearwood, Little Big Town, Joan Baez, Martina McBride, Me'Shell Ndegeocello, Meshell Ndegeocello
Offisielle nettstederhttp://www.Mellencamp.com, http://mellencamp.com

John J. Mellencamp (født 7. oktober 1951), tidligere kjent som Johnny Cougar, John Cougar, og John Cougar Mellencamp, er en amerikansk musiker, sanger-låtskriver, maler, skuespiller og filmregissør. Han er kjent for sitt fengende, populistiske merke av hjertelandrock, som vektlegger tradisjonell instrumentering. Mellencamp ble kjent på 1980-tallet mens hun 'finpusset en nesten oppsiktsvekkende tydelig skrivestil' som startet i 1982 og ga en rekke topp 10 singler, inkludert 'Hurts So Good', 'Jack & Diane', 'Crumblin' Down ' 'Pink Houses', 'Lonely Ol' Night ',' Small Town ',' ROCK i USA ',' Paper in Fire 'og' Cherry Bomb '. Han har samlet 22 topp 40 treff i USA. I tillegg har han rekorden for flest spor av en soloartist som er nummer én på Hot Mainstream Rock Tracks-listen, med sju. Mellencamp er nominert til 13 Grammy Awards, og vant en. Hans siste album med originale sanger, Sad Clowns & Hillbillies, ble utgitt 28. april 2017 for stor kritikerrost. Mellencamp har solgt over 30 millioner album i USA og over 60 millioner over hele verden.

Zach Wilson og Julianne Hough bilder
Mer om John Mellencamp Mindre om John Mellencamp

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Christie BrinkleyForholdSeptember 2015Aug 201611 måneder
5Meg RyanForholdNov 2010Okt 20198 år
4Elaine IrwinGiftSeptember 1991August 201119 år
3Mariel hemingwayStøte på19911991-
toVicky granucciGiftAugust 19807th Jul 19898 år
1Priscilla EsterlineGiftFebruar 1968Apr 198113 år
Christie Brinkley #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp og Christie Brinkley separerer ...[vis par] Meg Ryan #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp og Meg Ryan skiltes i oktober ...[vis par] Elaine Irwin #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin og John Mellencamp ble skilt ...[vis par] Mariel hemingway #3

Mariel hemingway

1991

Mariel Hemingway og John Mellencamp er sepa ...[vis par] #to

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci og John Mellencamp var skilt ...[vis par] Priscilla Esterline #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline og John Mellencamp var ...[vis par] #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp og Christie Brinkley datert fra september 2015 til august 2016.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp og Meg Ryan var forlovet i 10 måneder. De daterte i 4 år etter å ha blitt sammen i november 2010. De var forlovet 8. november 2018, men ble skilt senere i oktober 2019.

Forhold 8 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin og John Mellencamp var gift i 18 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i september 1991 og giftet seg 5. september 1992. 18 år senere ble de skilt 12. august 2011.

Forhold 19 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 38% Barn 2 barn se forholdet #3

Mariel hemingway

1991

Mariel Hemingway og John Mellencamp hadde et møte i 1991.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #to

Vicky granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci og John Mellencamp var gift i 8 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i august 1980 og giftet seg 23. mai 1981. 8 år senere ble de skilt 7. juli 1989.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Alder69%'> Kompatibilitet 62% Barn 2 barn se forholdet #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline og John Mellencamp var gift i 12 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i februar 1968 og giftet seg i 1969. 12 år senere ble de skilt i 1981.

hvem er Ryan Gosling dating 2017
Forhold 13 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 26% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
John Mellencamp69 VektenSanger
amerikansk
Christie Brinkley67 VannmannenModell
amerikansk
Meg Ryan59 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Elaine Irwin51 LeoModell
amerikansk
Mariel hemingway59 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Vicky granucci62 SkyttenEktefelle
amerikansk
Priscilla Esterline57 SkorpionenEktefelle
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
RettferdighetHunn Vicky granucci
HudMann Elaine Irwin
Spec WildhorseMann Elaine Irwin
MichelleHunn4. desember 197050 år gammel Priscilla Esterline
Teddy JoHunn1. juli 198139 år gammel Vicky granucci

Fotogalleri

Falling from Grace - Kay Lenz, John Mellencamp Falling from Grace - Dub Taylor, John Mellencamp Falling from Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Falling from Grace - John Mellencamp Falling from Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Rock the Kasbah (2015) John Mellencamp og Meg Ryan John Mellencamp og Meg Ryan John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Roadies2016John MellencampTV-show
Lone Star State of Mind2002WayneFilm
Etterbilde2001Joe MacCormackFilm
Madison2001Voksen Mike McCormick (stemme)Film
Faller fra nåde1992Bud ParksFilm
Top of the Pops1987TV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...