Hoved Forhold Jack Griffo

Jack Griffo

Jack GriffoRangering 1215 46Alder 24 år Zodiac Skytten Forhold 5 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jack Griffo muligens singel.

Forhold

Jack Griffo har vært i et forhold med Paris Berelc(2017), Ryan Whitney(2013 - 2016), Ciara Bravo(2013), Kira Kosarin(2012)og Mia Beyer.



Om

Jack Griffo er en 24 år gammel amerikansk skuespiller. Født Jack Davis Griffo 11. desember 1996 i Orlando, Florida, USA, han er kjent for The Thundermans. Stjernetegnet hans er Skytten.

Jack Griffo har vært i to matchups på skjermen, inkludert Ciara Bravo i Jinxed (2013)og Ryan Whitney i Se pappa løpe (2012).

Jack Griffo er medlem av følgende lister: Amerikanske popsangere, amerikanske barneskuespillere og amerikanske TV-personligheter.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jack Griffo! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating58 år, 2 måneder3 år, 1 måned3 år, 2 måneder
Total58 år, 2 måneder3 år, 1 måned3 år, 2 måneder

Detaljer

FornavnJack
MellomnavnDavis
EtternavnGriffo
Fullt navn ved fødselenJack Davis Griffo
Alder24 år
Fødselsdag11. desember 1996
FødestedOrlando, Florida, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt64 kg (140 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBrighton Hall
Yrke TekstSkuespiller, sanger, danser
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThundermans
År (er) Aktiv2011 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Amsel, Eisenstadt & Frazier Talent Agency
Offisielle nettstederwww.jackgriffo.com/, www.linkedin.com/pub/jack-griffo/60/161/656, twitter.com/LittlejGriffo, www.youtube.com/user/LittlejGriffo, http://www.jackgriffo.com

Jack Davis Griffo (født 11. desember 1996) er en amerikansk skuespiller. Han spilte hovedrollen som Max Thunderman i Nickelodeon-serien The Thundermans (2013–2018). Griffo hadde også hovedrollene i nettverkets originale filmer Jinxed og Splitting Adam, og Netflix originalserien Alexa & Katie.

Mer om Jack Griffo Mindre om Jack Griffo

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Paris BerelcForholdJan 201720203 år
4Ryan WhitneyForhold16. juni 201328. august 20163 år
3Ciara BravoForholdFebruar 2013Februar 2013-
toKira KosarinForhold20122012-
1Mia beyerUkjent -
Paris Berelc #5

Paris Berelc

2017

Paris Berelc og Jack Griffo er skilt ...[vis par] Ryan Whitney #4

Ryan Whitney

2013 - 2016

Jack Griffo og Ryan Whitney skilte seg på 28t ...[vis par] Ciara Bravo #3

Ciara Bravo

2013

Jack Griffo og Ciara Bravo er skilt ...[vis par] Kira Kosarin #to

Kira Kosarin

2012

Kira Kosarin og Jack Griffo er skilt ...[vis par] #1

Mia beyer

Mia Beyer og Jack Griffo var i et forhold ...[vis par] #5

Paris Berelc

2017

Paris Berelc og Jack Griffo hadde et forhold fra januar 2017 til 2020.



MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #4

Ryan Whitney

2013 - 2016

Jack Griffo og Ryan Whitney datert fra 16. juni 2013 til 28. august 2016.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #3

Ciara Bravo

2013

Jack Griffo og Ciara Bravo datert fra 4. til mars 2013.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #to

Kira Kosarin

2012

Kira Kosarin og Jack Griffo hadde et forhold fra 2012 til 2012.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 84% se forholdet #1

Mia beyer

Mia Beyer og Jack Griffo hadde et forhold.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jack Griffo24 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Paris Berelc22 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Ryan Whitney2. 3 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Ciara Bravo24 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Kira Kosarin2. 3 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Mia beyer-

Fotogalleri

Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo Jack Griffo

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Julehøytiden2020ToddFilm
Smultring baby2020GlasurTV-show
Den andre2020Shawn DavisFilm
Overkjørt2020Auggy RiggsFilm
Player Won: Velkommen til Oz2019SlektKortfilm
Riddergruppen2018Sir SwayzeTV-show
Alexa & Katie2018DylanTV-show
SMØR2018ParkerFilm
Beste. Verst. Helg. Noen gang.2018Jumping Jack LightningTV-show
Elsker daglig2018PaulTV-show
BeerBongi2018DerekKortfilm
De som er igjen2017NoahFilm
Eple av øyet mitt2017LedeFilm
SEAL Team2017PV2 Elliot MoundstTV-show
Nickelodeon's Sizzling Summer Camp Special2017JackTV-film
School of Rock2016SladeTV-show
Det høye huset2016TristanTV-show
Splitting Adam2015.Vance HansumTV-film
Sharknado 3: Å helvete nei!2015.BillyTV-film
Nickelodeons Ho Ho Holiday Special2015.Jack GriffoTV-film
Henry Danger2014Max ThundermanTV-show
Back-up Beep Beep System2014PaulKortfilm
Thundermans2013Max ThundermanTV-show
The Haunted Hathaways2013Max ThundermanTV-show
Jinxed2013BrettTV-film
Øst for Kensington2013Peter PanKortfilm
Se pappa løpe2012Xander McGinleyTV-show
Marvin marvin2012EllisTV-show
Hva jeg gjorde i fjor sommer: Jul i juni2012Johnny (segment 'First Kiss')Kortfilm
American Hero2012StorebrorFilm
Sparker det2011BennyTV-show
Sound of My Voice2011Unge PeterFilm
Bucket and Skinner's Epic Adventures2011Surf Team MemberTV-show
Jessie2011Brett SummersTV-show
NCIS: Los Angeles2009McKennaTV-show
Sid er dødEric WorshamFilm
Livet i LAGaryFilm
Ikke logg avJakobFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ciara Bravo og Jack GriffoCiara Bravo
    • Jinxed
      2013
    [vis matchup]
  • Ryan Newman og Jack GriffoRyan Whitney
    • Se pappa løpe
      2012
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...