Hoved Forhold Ryan Reynolds

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds GiftRangering 128 -tjueAlder 44 år Zodiac Skorpionen Forhold 10 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Ryan Reynolds og Blake LivelyRyan Reynolds og Blake Lively har vært gift i 8 år siden 9. september 2012. se forholdet

Forhold

Ryan Reynolds var tidligere gift med Scarlett Johansson(2008 - 2010).

Ryan Reynolds har vært forlovet med Alanis Morissette(2004 - 2007).



Ryan Reynolds har vært i forhold til Sandra Bullock(2011), Rachael Leigh Cook(2001), Kristen Johnston(1999 - 2000)og Traylor Howard(1998 - 1999).

Ryan Reynolds har hatt møter med Agnes Fischer(2011)og Melissa Joan Hart(nitten nitti fem).

Det ryktes at Ryan Reynolds har koblet seg til Charlize Theron(2011).



Om

Ryan Reynolds er en 44 år gammel kanadisk skuespiller. Han ble født Ryan Rodney Reynolds 23. oktober 1976 i Vancouver, British Columbia, Canada, og er kjent for Definitely, Maybe, The Proposal og Deadpool i en karriere som spenner over 1991-nåtid. Stjernetegnet hans er Skorpionen.

hvem er barn rock dating

Ryan Reynolds har deltatt i 23 matchups på skjermen, inkludert Anna Kendrick i Stemmene (2014), Emma Stone i The Croods (2013), Melissa George i Amityville-skrekken (2005), Rachel Weisz i Definitivt kanskje (2008)og Alyssa Milano i Kjøpe kua (2002).

Ryan Reynolds er medlem av følgende lister: Amerikanske filmprodusenter, tidligere katolikker og fødsler fra 1976.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ryan Reynolds! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto9 år, 7 måneder6 år, 7 måneder3 år, 8 måneder
Engasjert15 år, 1 måned--
Dating410 måneder, 3 dager3 måneder, 24 dager-
Støte påto1 måned29 dager28 dager
Ryktet13 måneder, 2 dager--
Total109 år, 7 måneder2 år28 dager

Detaljer

FornavnRyan
MellomnavnRodney
EtternavnReynolds
Fullt navn ved fødselenRyan Rodney Reynolds
Alder44 år
Fødselsdag23. oktober 1976
FødestedVancouver, British Columbia, Canada
Høyde6 '2' (188 cm)
Vekt85 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetKanadisk
Videregående skoleKitsilano videregående skole (1994)
universitetKwantlen Polytechnic University
Yrke TekstSkuespiller, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDefinitivt, Maybe, The Proposal og Deadpool
År (er) Aktiv1990 – nåtid, 1991 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)42 Vest
Merke påtegning(2010) TV-reklame for Hugo Boss 'Bottled Night' mens-duft, (februar 2010) TV-reklame for provinsen British Columbia-turisme (spiller seg selv), (2012) Utskriftsannonser for Nissan Leaf-elbilen
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.ryanreynoldsfan.net/, www.ryan-reynolds.de/, www.nndb.com/people/550/000095265/
FarJim Reynolds
MorTammy Reynolds
FamiliemedlemJames Reynolds (datter)
VennPaul Anka
Associated PeopleBlake Lively (kone) (co-star)
KjæledyrBaxter (Golden Retriever), Billie (Irish Setter), Penny (Maltipoo)
FavorittfargerGul

Ryan Rodney Reynolds (født 23. oktober 1976) er en kanadisk-amerikansk skuespiller, filmprodusent og gründer. Han begynte sin karriere med hovedrollen i den kanadiske ungdomssåpeserien Hillside (1991–1993), og hadde mindre roller før han landet hovedrollen i sitcom Two Guys and a Girl mellom 1998 og 2001. Reynolds spilte da i en rekke filmer, inkludert komedier som National Lampoons Van Wilder (2002), Waiting ... (2005) og The Proposal (2009). Han spilte også i dramatiske roller i Buried (2010), Woman in Gold (2015) og Life (2017), med i stjernefilmer som Blade: Trinity (2004), Deadpool (2016) og 6 Underground (2019) og ga stemmeskuespill i de animerte funksjonene The Croods (2013), Turbo (2013) og Pokémon: Detective Pikachu (2019).

Mer om Ryan Reynolds Mindre om Ryan Reynolds

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10Blake LivelyGiftOktober 2011tilstede9 år
9Charlize TheronStøte på R Mai 2011August 20113 måneder
8Agnes FischerStøte påFebruar 2011Februar 2011<1 month
7Sandra BullockForhold R 20112011-
6Scarlett JohanssonGiftApr 2007Desember 20103 år
5Alanis MorissetteForhold2002Februar 20075 år
4Rachael Leigh CookForhold20012001-
3Kristen JohnstonForholdAug 1999Januar 20005 måneder
toTraylor HowardForholdSeptember 1998Juli 199910 måneder
1Melissa Joan HartStøte påJuni 1995Juli 19951 måned
Blake Lively #10

Blake Lively

2011

Ryan Reynolds og Blake Lively har vært glade ...[vis par] Charlize Theron #9Rykte

Charlize Theron

2011

Det var rykter om Ryan Reynolds og Charlize Theron ...[vis par] Agnes Fischer #8

Agnes Fischer

2011

Agnes Fischer og Ryan Reynolds skilte seg i ...[vis par] Sandra Bullock #7Rykte

Sandra Bullock

2011

Sandra Bullock og Ryan Reynolds er separate ...[vis par] Scarlett Johansson #6

Scarlett Johansson

2007 - 2010

Ryan Reynolds og Scarlett Johansson ble div ...[vis par] Alanis Morissette #5

Alanis Morissette

2002 - 2007

Ryan Reynolds og Alanis Morissette separerte ...[vis par] Rachael Leigh Cook #4

Rachael Leigh Cook

2001

Ryan Reynolds og Rachael Leigh Cook er sepa ...[vis par] Kristen Johnston #3

Kristen Johnston

1999 - 2000

Kristen Johnston og Ryan Reynolds separerte ...[vis par] Traylor Howard #to

Traylor Howard

1998 - 1999

Traylor Howard og Ryan Reynolds skilte seg i ...[vis par] Melissa Joan Hart #1

Melissa Joan Hart

nitten nitti fem

Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart separerte ...[vis par] #10

Blake Lively

2011

Ryan Reynolds og Blake Lively har vært gift i 8 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i oktober 2011. Etter tre måneders forlovelse giftet de seg 9. september 2012.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% Barn 3 barn se forholdet #9

Charlize Theron

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Ryan Reynolds hadde koblet seg til Charlize Theron i mai 2011.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #8

Agnes Fischer

2011

Agnes Fischer og Ryan Reynolds hadde et møte i februar 2011.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #7

Sandra Bullock

2011 (Ryktet)

Sandra Bullock ryktes å ha koblet seg til Ryan Reynolds i 2011.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #6

Scarlett Johansson

2007 - 2010

Ryan Reynolds og Scarlett Johansson var gift i 2 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i april 2007. Etter 4 måneders forlovelse giftet de seg 27. september 2008. 2 år senere separerte de 14. desember 2010 og skilte seg 1. juli 2011.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #5

Alanis Morissette

2002 - 2007

Ryan Reynolds og Alanis Morissette var forlovet i 2 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 2002. De var forlovet i juni 2004, men ble deretter skilt i februar 2007.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #4

Rachael Leigh Cook

2001

Ryan Reynolds og Rachael Leigh Cook daterte i 2001.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #3

Kristen Johnston

1999 - 2000

Kristen Johnston og Ryan Reynolds daterte fra august 1999 til januar 2000.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #to

Traylor Howard

1998 - 1999

Traylor Howard og Ryan Reynolds datert fra september 1998 til juli 1999.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #1

Melissa Joan Hart

nitten nitti fem

Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart fikk et møte i juni 1995.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 67% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ryan Reynolds44 SkorpionenSkuespiller
Kanadisk
Blake Lively33 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Charlize TheronFire fem LeoSkuespillerinne
Sør-Afrikansk
Agnes Fischer35 fiskModell
tysk
Sandra Bullock56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Scarlett Johansson36 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Alanis Morissette46 TvillingeneSanger
Kanadisk
Rachael Leigh Cook41 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Kristen Johnston53 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Traylor Howard54 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Melissa Joan HartFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
JamesHunn28. desember 20146 år gammel Blake Lively
AgnesHunn30. september 20164 år gammel Blake Lively
BettyHunn4. oktober 201919 måneder gammel Blake Lively

Fotogalleri

Mary Poppins Returns (2018) Ryan Reynolds og Jessica Biel Deadpool (2016) Ryan Reynolds Ryan Reynolds og Blake Lively Ryan Reynolds og Blake Lively - Tele Tydzień Magazine Pictorial [Polen] (24. mai 2019) Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu Ryan Reynolds: Pokémon Detective Pikachu

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Gratis fyr2021FyrFilm
Rød merknad2021Film
The Hitman's Wife's Bodyguard2021Michael BryceFilm
The Croods: A New Age2020Fyr (stemme)Film
James and the Giant Peach med Taika og venner2020Tusenbein, meitemarkTV-show
Pokémon Detective Pikachu2019Detektiv PikachuFilm
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw2019Eteon Director (som Champ Nightengale)Film
6 Underjordiske2019EnFilm
Deadpool 22018Deadpool, Voice of Juggernaut, Wade WilsonFilm
Mord på Hormiguero Express2018Ryan ReynoldsTV-show
Hitmans livvakt2017Michael BryceFilm
Liv2017Rory AdamsFilm
Deadpool: Ingen god gjerning2017Deadpool, Wade WilsonKortfilm
Deadpool2016Deadpool, WadeFilm
Forbryter2016Bill PopeFilm
Piaget: Polo S2016HeltTV-film
Kvinne i gull2015.Randy SchoenbergFilm
Mississippi Grind2015.CurtisFilm
Selv / mindre2015.Unge DamianFilm
The Late Show med Stephen Colbert2015.Deadpool, WadeTV-show
Stemmene2014Bosco (stemme), Jerry, Mr. Whiskers (stemme)Film
The Captive2014Matthew LaneFilm
En million måter å dø i Vesten2014Man drept av Clinch in Bar (ikke kreditert)Film
The Croods2013Fyr (stemme)Film
R.I.P.D.2013NickFilm
Turbo2013Turbo (stemme)Film
Safe House2012Matt WestonFilm
Ted2012Jared (ikke kreditert)Film
Ærlige trailere2012DeadpoolTV-show
Grønn lanterne2011Green Lantern, Hal JordanFilm
Forandringen2011Mitch FloorFilm
Ledetråd2011Film
Begravet2010Paul ConroyFilm
Eventyrland2009Mike ConnellFilm
Forslaget2009Andrew PaxtonFilm
X-Men Origins: Wolverine2009Wade WilsonFilm
Paper Man2009Kaptein utmerketFilm
Kaos teori2008Frank AllenFilm
Definitivt kanskje2008Vil HayesFilm
Ildfluer i hagen2008Michael TaylorFilm
The Nines2007Gabriel, Gary, Gavin TaylorFilm
Rykende ess2006Richard MessnerFilm
Mine gutter2006SkinkerTV-show
Bare venner2005Chris BranderFilm
Amityville-skrekken2005George LutzFilm
Venter...2005MontyFilm
School of Life2005Mr. D.TV-film
Blade: Trinity2004Hannibal KingFilm
Harold & Kumar Gå til White Castle2004Mannlig sykepleierFilm
Zeroman2004Ty ostTV-show
Idiot-sikker2003KevinFilm
Svigerfamilien2003Mark TobiasFilm
Kjøpe kua2002Mike HansonFilm
Van Wilder2002Van WilderFilm
Finnerlønn2001QuigleyFilm
Skrubber2001SpenceTV-show
Stort monster på campus2000Karl O'ReillyFilm
Vi alle faller ned2000Røde skoFilm
Kommer snart1999Henry LipschitzFilm
Dick1999ChipFilm
Familiemann1999Overvektig fyr, Ryan ReynoldsTV-show
Two Guys, a Girl and a Pizza Place1998Michael 'Berg' BergenTV-show
Alarmisten1997Howard AnconaFilm
En hemmelighet mellom venner: A Moment of Truth Movienitten nittiseksJeg er colsonTV-film
I kaldt blodnitten nittiseksBobby RuppTV-show
Sabrina Teenage Witchnitten nittiseksSethTV-film
Serverer i stillhet: Margarethe Cammermeyer-historiennitten nitti femAndyTV-film
Lonesome Dove: The Outlaw Yearsnitten nitti femGriffinTV-show
Marskalknitten nitti femRickTV-show
De ytre grensenenitten nitti femDerek Tillman, Paul NodelTV-show
The Wonderful World of Disneynitten nitti femWade tidligTV-show
Mitt navn er Kate1994Kevin BannisterTV-film
Ordinær magi1993Ganesh, JeffreyFilm
John Larroquette Show1993Tony Hemingway, Johns sønnTV-show
X-Files1993Jay De BoomTV-show
Odyssey1992Lee, makroTV-show
Femten1990Billy SimpsonTV-show
Adam-prosjektetFilm
Deadpool 3Deadpool, Wade WilsonFilm
En julesangFilm
Sputha MuckaFilm
Everday foreldretipsFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Anna Kendrick og Ryan ReynoldsAnna Kendrick
    • Stemmene
      2014
    [vis matchup]
  • Emma Stone og Ryan ReynoldsEmma Stone
    • The Croods
      2013
    [vis matchup]
  • Melissa George og Ryan ReynoldsMelissa George
    • Amityville-skrekken
      2005
    [vis matchup]
  • Rachel Weisz og Ryan ReynoldsRachel Weisz
    • Definitivt kanskje
      2008
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Alyssa MilanoAlyssa Milano
    • Kjøpe kua
      2002
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Amy SmartAmy Smart
    • Bare venner
      2005
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Anna FarisAnna Faris
    • Venter...
      2005
    [+1 til]
  • Ryan Reynolds og Blake LivelyBlake Lively
    • Grønn lanterne
      2011
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Carrie-Anne MossCarrie-Anne Moss
    • Ildfluer i hagen
      2008
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Elizabeth BanksElizabeth Banks
    • Definitivt kanskje
      2008
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Hope DavisHåper Davis
    • The Nines
      2007
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Isla FisherIsla Fisher
    • Definitivt kanskje
      2008
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Jessica BielJessica Biel
    • Blade: Trinity
      2004
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Jillian BachJillian Bach
    • Two Guys, a Girl and a Pizza Place
      1998
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Kristen StewartKristen Stewart
    • Eventyrland
      2009
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Lindsay SloaneLindsay Sloane
    • Svigerfamilien
      2003
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Melissa HartMelissa Joan Hart
    • Sabrina Teenage Witch
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Morena BaccarinMorena Baccarin
    • Deadpool
      2016
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Olivia WildeOlivia Wilde
    • Forandringen
      2011
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Sandra BullockSandra Bullock
    • Forslaget
      2009
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Suzanne CryerSuzanne Cryer
    • Two Guys, a Girl and a Pizza Place
      1998
    [vis matchup]
  • Tara Reid og Ryan ReynoldsTara Reid
    • Van Wilder
      2002
    [vis matchup]
  • Vanessa Lengies og Ryan ReynoldsVanessa Lengies
    • Venter...
      2005
    [vis matchup]
Flere Ryan Reynolds Matchups på skjermen Mindre Ryan Reynolds Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.