Hoved Forhold Kid Rock

Kid Rock

Kid RockRangering 1041 -31Alder 50 år Zodiac Steinbukken Forhold 20 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Kid Rock muligens singel.

Forhold

Kid Rock var tidligere gift med Pamela Anderson(2006).



Kid Rock har vært forlovet med Audrey Berry (1)(2017).

Kid Rock har vært i forhold til Alyssa Lipsky(2007 - 2008), Kellie Pickler(2007 - 2008), May Andersen(2007 - 2008), Erin Naas(2006 - 2007), Briana Banks(2006), Tamara Mellon(2006), Conchita Leeflang(2005 - 2006), Jaime Pressly(2004), Jesse Jane(2004 - 2005), Jaime King(2000), Midori(1999), Kelley Russell(1991 - 1994), Amy Brooke og Loretta Lynn.

Kid Rock har hatt møter med Krista Ayne(2007), Paris Hilton(2007), Sheryl Crow(2002)og Tina King(2000).



Om

Kid Rock er en 50 år gammel amerikansk musiker. Født Robert James Ritchie 17. januar 1971 i Romeo, Michigan, er han kjent for US Rocker, Rapper i en karriere som spenner over 1989 – nåtid og 1988 – nåtid. Stjernetegnet hans er Steinbukken.

Kid Rock er medlem av følgende lister: Amerikanske rockesangere, amerikanske singer-songwriters og Atlantic Records artister.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Kid Rock! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift15 år, 3 måneder--
Engasjert111 år, 4 måneder--
Dating143 år7 måneder, 2 dager18 dager
Støte på41 måned7 dager-
Totaltjue11 år, 4 måneder1 år, 2 måneder18 dager

Detaljer

FornavnGutt
EtternavnStein
Fullt navn ved fødselenRobert James Ritchie
Alternativt navnBob, Bobby, Bobby Shazam
Alder50 år
Fødselsdag17. januar 1971
FødestedRomeo, Michigan
Høyde183 cm
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonGeite og langt hår, Fedora-hatt
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleRomeo videregående skole
Yrke TekstMusiker, singer-songwriter, skuespiller, rapper, DJ, danser, multi-instrumentalist
YrkeMusiker
Krav til berømmelseUS Rocker, Rapper
Musiksjanger (tekst)Rock, Country Rock, Blues Rock, Alternativ Rock, Nu Metal, Rap Metal, Alternativ Metal, Alternativ Hip Hop, Rap Rock, Hick-Hop, Country, Hip-Hop, hip hop
MusikksjangerHard Rock, Pop / Rock, Rap-Rock
År aktiv1990 – nåtid, 1989 – nåtid, 1988 – nåtid
MusikkstilHard Rock, Heavy Metal, Rap-Metal, Rap-Rock, Midwest Rap, Alternativ Metal
Music MoodBravado, opprørsk, kynisk / sarkastisk, fest / festlig, teatralsk, aggressiv, bølle, brash, rullende, boisterous, morsom, uhyrlig, energisk, flyktig, angstfylt, narkotisk, selvsikker, gripende, rousing, lidenskapelig, frihjul
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, banjo, keyboard, platespillere, trommer, slagverk, talkbox, bass, keyboard, piano
PlateselskapAtlantic, Jive, Top Dog, Lava, Warner Bros., Broken Bow
Tilknyttede handlingerOnkel Kracker, Joe C., Champtown, Yelawolf, Lynyrd Skynyrd, Sheryl Crow, Too $ hort, Hank Williams Jr., D-Nice, Bon Jovi, Champtown ,, Eminem, Too $ hort ,, Misty Gillis, Mgk, Limp bizkit , Twisted Brown Trucker, Joe C, Machine Gun Kelly
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kunstner og merkevareledelse
Merke påtegning(2002) TV-reklame for Coors Original øl (voiceover), (november 2014) TV-reklame, 'Chevrolet is Most Awarded', med Clancy Brown (voiceover narration) og Kid Rock (voiceover sang - 'Born Free') for Chevy 2014 Silverado (voiceover)., (2003) TV-reklame for Coors Light beer (voiceover).
Offisielle nettstederwww.KidRock.com, www.facebook.com/kidrock, http://kidrock.com, twitter.com/kidrock, instagram.com/kidrock/, www.nndb.com/people/684/000025609/
FarWilliam 'Bill' Ritchie (bilforhandler)
MorSusan Ritchie
BrorWilliam 'Billy' Ritchie
SøsterJill Ritchie (skuespillerinne), Carol Ritchie
VennSlash, Sheryl Crow, W. Axl Rose

Robert James Ritchie (født 17. januar 1971), bedre kjent som Kid Rock og tidvis Bobby Shazam, er en amerikansk sanger, låtskriver, rapper, musiker og plateprodusent. Hans stil veksler mellom rock, hiphop, country og heavy metal. En selvlært musiker, han spiller hvert instrument i backingbandet sitt og har overvåket produksjonen på alle bortsett fra to av albumene hans.

Mer om Kid Rock Mindre om Kid Rock

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
tjueAudrey Berry (1)Forhold2010 -
19Alyssa LipskyForholdOkt 200720083 måneder
18Krista AyneStøte påSeptember 2007Okt 20071 måned
17Kellie PicklerForholdMai 2007Mai 20081 år
16May AndersenForholdFebruar 2007200810 måneder
femtenParis HiltonStøte påJanuar 2007Januar 2007-
14Erin NaasForhold14. desember 2006Januar 2007<1 month
1. 3Briana BanksForhold2006April 20061 måned
12Tamara MellonForhold20062006-
elleveConchita LeeflangForhold200520061 år
10Jaime pressendeForholdJanuar 2004April 20043 måneder
9Jesse JaneForhold200420051 år
8Sheryl CrowStøte på20022002-
7Pamela andersonGiftApr 200120065 år
6Tina KingStøte påAugust 2000August 2000-
5Jaime KingForholdFebruar 2000Sep 20007 måneder
4MidoriForhold19991999-
3Kelley RussellForhold199119943 år
toAmy BrookeForhold -
1Loretta LynnUkjent R -
Audrey Berry (1) #tjue

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) begynte å date Kid Rock den 2. ...[vis par] Alyssa Lipsky #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky og Kid Rock skilte seg i 2008 ...[vis par] Krista Ayne #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne og Kid Rock ble skilt i oktober 200 ...[vis par] Kellie Pickler #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler og Kid Rock skilte seg i mai ...[vis par] May Andersen #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen og Kid Rock skilte seg i 2008 og ...[vis par] Paris Hilton #femten

Paris Hilton

2007

Kid Rock og Paris Hilton er skilt fra hverandre ...[vis par] Erin Naas #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas og Kid Rock skilte seg i januar 2007 ...[vis par] Briana Banks #1. 3

Briana Banks

2006

Briana Banks og Kid Rock skilte seg i 2006 og ...[vis par] Tamara Mellon #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] Conchita Leeflang #elleve

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang og Kid Rock skilles i 2 ...[vis par] Jaime pressende #10

Jaime pressende

2004

Kid Rock og Jaime ble separert i 2. april ...[vis par] Jesse Jane #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane og Kid Rock skilte seg i 2004 bak ...[vis par] Sheryl Crow #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] Pamela anderson #7

Pamela anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson og Kid Rock ble skilt den ...[vis par] Tina King #6

Tina King

2000

Tina King og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] Jaime King #5

Jaime King

2000

Kid Rock og Jaime King skilte seg i september 2000 ...[vis par] Midori #4

Midori

1999

Midori og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell og Kid Rock skilte seg i 1994 ...[vis par] Amy Brooke #to

Amy Brooke

Amy Brooke og Kid Rock er skilt fra hverandre ...[vis par] Loretta Lynn #1Rykte

Loretta Lynn

Loretta Lynn og Kid Rock ble ryktet å være ...[vis par] #tjue

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) og Kid Rock har vært sammen siden 2010.

Forhold 11 år se forholdet #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky og Kid Rock datert fra oktober 2007 til 2008.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne og Kid Rock hadde et møte i september 2007.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler og Kid Rock datert fra mai 2007 til mai 2008.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen og Kid Rock daterte fra mars 2007 til 2008.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #femten

Paris Hilton

2007

Kid Rock og Paris Hilton hadde et møte i januar 2007.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas og Kid Rock datert fra 14. desember 2006 til januar 2007.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #1. 3

Briana Banks

2006

Briana Banks og Kid Rock datert fra 2006 til april 2006.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon og Kid Rock datert i 2006.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #elleve

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang og Kid Rock datert fra 2005 til 2006.

Forhold 1 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #10

Jaime pressende

2004

Kid Rock og Jaime Pressly datert fra januar til april 2004.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane og Kid Rock datert fra 2004 til 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow og Kid Rock hadde et møte i 2002.

vil Friedle og Jennifer elsker Hewitt
MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #7

Pamela anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson og Kid Rock var gift i 28 dager. De datet i 9 måneder etter å ha blitt sammen i april 2001. Etter 4 års forlovelse giftet de seg 29. juli 2006. 28 dager senere ble de skilt 27. november 2006.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #6

Tina King

2000

Tina King og Kid Rock hadde et møte i august 2000.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #5

Jaime King

2000

Kid Rock og Jaime King datert fra april til september 2000.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #4

Midori

1999

Midori og Kid Rock datert i 1999.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell og Kid Rock daterte fra 1991 til 1994.

Forhold 3 år Barn 1 barn se forholdet #to

Amy Brooke

Amy Brooke og Kid Rock hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1

Loretta Lynn

(Rykte)

Det ryktes at Loretta Lynn har koblet seg til Kid Rock.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kid Rockfemti SteinbukkenMusiker
amerikansk
Audrey Berry (1)-
amerikansk
Alyssa Lipsky39 fiskTV-personlighet
amerikansk
Krista Ayne38 LeoModell (voksen / glamour)
amerikansk
Kellie Pickler3. 4 KreftCountrymusiker
amerikansk
May Andersen38 TvillingeneModell
dansk
Paris Hilton40 VannmannenSosialitet
amerikansk
Erin Naas39 KreftModell
amerikansk
Briana Banks43 TyrenPornostjerne
amerikansk
Tamara Mellon53 KreftMotedesigner
Britisk
Conchita Leeflang- Skuespillerinne
Surinamese
Jaime pressende43 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Jesse Jane40 KreftPornostjerne
amerikansk
Sheryl Crow58 JomfruenSanger
amerikansk
Pamela anderson53 KreftSkuespillerinne
Kanadisk
Tina Kingfemti SkyttenAnnen
amerikansk
Jaime King42 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Midori52 KreftPornostjerne
amerikansk
Kelley Russell-
Amy Brooke32 KreftPornostjerne
amerikansk
Loretta Lynn89 VærenCountrymusiker
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Robert JamesMann14. juni 199327 år gammel Kelley Russell

Fotogalleri

Kid Rock og Jaime King Kid Rock og Jaime King Kid Rock og Audrey Berry (1) Kid Rock og Audrey Berry (1) Kid Rock og Audrey Berry (1) Kid Rock og Audrey Berry (1) 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game Eagles opptrer i konsert på Grand Ole Opry - Nashvile, TN Charlotte Hornets mot Detroit Pistons

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Amerikanere2012TroglodyteKortfilm
30 for 302009FortellerTV-show
Fet skuespillerinne2005Kid RockTV-show
Stablet2005Delivery ManTV-show
Biker Boyz2003DoggFilm
Stripperella2003Stiffy WoodsTV-show
Joe Dirt2001RobbyFilm
Osmosis Jones2001Kidney Rock (stemme)Film
Kid Rock: Lonely Road of Faith2001UtøverTV-show
Simpsons1989Kid RockTV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.