Hoved Forhold Sandra Bullock

Sandra Bullock

Sandra Bullock LangsiktigRangering 110 -9Alder 56 år Zodiac Leo Forhold 14 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Sandra Bullock og Bryan RandallBryan Randall og Sandra Bullock har vært i et langvarig forhold siden juni 2015. se forholdet

Forhold

Sandra Bullock var tidligere gift med Jesse James(2005 - 2010).

Sandra Bullock har vært forlovet med Tate Donovan(1992 - 1995).



Sandra Bullock har vært i forhold til Michael McDonald(2015), Ryan Reynolds(2011), Ryan Gosling(2001 - 2002), Bob Schneider(1999 - 2001), Guy Forsythe(1999), Dweezil Zappa(1998), Matthew McConaughey(1996 - 1998), Troy Aikman(1995 - 2014)og Michael Mailer(1989).

Sandra Bullock har hatt et møte med Hugh Grant(2001).

Det ryktes at Sandra Bullock har koblet seg til Chris Evans(2014).



Om

Sandra Bullock er en 56 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Sandra Annette Bullock 26. juli 1964 i Arlington, Virginia, USA, hun er kjent for Annie in Speed ​​(1994), Angela Bennett i The Net (1995), Lucy i While You Were Sleeping (1995), Margaret Tate i The Proposal (2009) .. Stjernetegnet hennes er Leo.

Sandra Bullock har vært i 27 matchups på skjermen, inkludert Aidan Quinn i Praktisk magi (1998), Craig Sheffer inn Brann på Amazonas (1993), Keanu Reeves inn Huset ved sjøen (2006), Kiefer Sutherland i Det forsvinnende (1993)og Ryan Gosling inn Murder by Numbers (2002).

Sandra Bullock er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Sandra Bullock! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

titus makin jr. kone

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift15 år, 11 måneder--
Engasjert15 år--
Dating1018 år, 3 måneder3 år2 måneder, 29 dager
Støte på1---
Ryktet12 måneder, 1 dag--
Total1418 år, 3 måneder2 år, 11 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnSandra
MellomnavnAnnette
EtternavnBullock
Fullt navn ved fødselenSandra Annette Bullock
Alternativt navnSandy, The Girl Next Door, America's Sweetheart, Sandra Annette Bullock, Sandra Bullock, Sandra Ann Bullock
Alder56 år
Fødselsdag26. juli 1964
FødestedArlington, Virginia, USA
Høyde5 '7½' (171 cm)
Vekt123 kg (56 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionAteist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWashington-Lee High School, Arlington, Virginia, USA (1982)
universitetEast Carolina University, Greenville, North Carolina, USA (1986)
Yrke TekstSkuespillerinne, produsent, filantrop
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseAnnie in Speed ​​(1994), Angela Bennett i The Net (1995), Lucy i While You Were Sleeping (1995), Margaret Tate i The Proposal (2009).
År (er) Aktiv1987 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Celebrity Talent International, Entertainment Booking Agency, Creative Artists Agency, 3 Arts Entertainment, Inc.
Merke påtegningAmway Artistry Creme LuXury (2013), Kotex Commercial (1983)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse2-4
Skostørrelse10 (US), 42,5 (EU), 8,5 (UK), 270 (J)
Offisielle nettstedersandrabullockfan.com, sbullock.net/, www.nndb.com/people/601/000023532/, instagram.com/sandrabullocklife#, www.biography.com/people/sandra-bullock-9542453, www.behindthevoiceactors.com/Sandra -Bullock /
FarJohn W. Bullock (født 1925) (Var ansatt i den amerikanske hæren og taletrener på deltid.)
MorHelga Meyer (torsdag 12. februar 1942 - fredag ​​24. mars 2000) (alderen 58) (var en tysk operasanger og stemmelærer.)
SøsterGesine Bullock-Prado
FamiliemedlemLouis Bardo Bullock (Son-Adopted), Meryl Streep (Secret Lover)
VennSamantha Mathis (skuespillerinne), Keanu Reeves (skuespiller), Nicole Kidman (skuespillerinne), Renee Zellweger, Heidi Klum, George Clooney, Meryl Streep
KjæledyrChihuahua-Pomeranian Mix (Hund - Valmue)
FavorittfolkJohn Steinbeck (Forfatter)
Favoritt filmerSpeed ​​[1994], The Lake House, The Wizard of Oz
Favoritt TV-showDowntown Abbey, skandale
FavorittbandBob Schneider, Tom Jones
FavorittbøkerBaby (Justin Bieber)
FavorittmatAlkohol, ugress, rå rotter, Kfc
Favoritt tilbehørDune parfyme (Christian Dior)

Sandra Annette Bullock (; født 26. juli 1964) er en amerikansk skuespillerinne og produsent. Hun var verdens best betalte skuespillerinne i 2010 og 2014. I 2015 ble hun kåret til Peoples Most Beautiful Woman og ble inkludert i Times 100 mest innflytelsesrike mennesker i verden i 2010. Hun mottok flere priser, inkludert en Oscar og en Golden Globe Award.

Mer om Sandra Bullock Mindre om Sandra Bullock

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Bryan RandallForholdJuni 2015Juni 2015-
1. 3Michael McDonaldForhold R Februar 2015Mai 20152 måneder
12Chris EvansStøte på R Apr 2014Juni 20142 måneder
elleveRyan ReynoldsForhold R 20112011-
10Jesse JamesGiftJuli 2004Juni 20105 år
9Ryan GoslingForholdFebruar 2001Desember 20021 år
8Hugh GrantStøte på20012001-
7Bob SchneiderForholdMai 1999Mai 20012 år
6Guy ForsytheForholdJanuar 1999Apr 19993 måneder
5Dweezil ZappaForholdJuni 1998September 19983 måneder
4Matthew McConaugheyForholdAugust 1996Januar 19981 år
3Troy AikmanForholdNov 1995Februar 201418 år
toTate DonovanForholdOkt 1990Oktober 19955 år
1Michael MailerForholdJuni 1989Oktober 19894 måneder
Bryan Randall #14

Bryan Randall

2015.

Bryan Randall og Sandra Bullock har vært i ...[vis par] Michael McDonald #1. 3Rykte

Michael McDonald

2015.

Michael McDonald og Sandra Bullock var rykter ...[vis par] Chris Evans #12Rykte

Chris Evans

2014

Sandra Bullock og Chris Evans ble ryktet om ...[vis par] Ryan Reynolds #elleveRykte

Ryan Reynolds

2011

Sandra Bullock og Ryan Reynolds er separate ...[vis par] Jesse James #10

Jesse James

2004 - 2010

Sandra Bullock og Jesse James ble skilt ...[vis par] Ryan Gosling #9

Ryan Gosling

2001 - 2002

Sandra Bullock og Ryan Gosling skilte seg i ...[vis par] Hugh Grant #8

Hugh Grant

2001

Sandra Bullock og Hugh Grant er skilt ...[vis par] Bob Schneider #7

Bob Schneider

1999 - 2001

Sandra Bullock og Bob Schneider skilte seg i ...[vis par] Guy Forsythe #6

Guy Forsythe

1999

Sandra Bullock og Guy Forsythe skiltes i ...[vis par] Dweezil Zappa #5

Dweezil Zappa

1998

Dweezil Zappa og Sandra Bullock skiltes i ...[vis par] Matthew McConaughey #4

Matthew McConaughey

1996 - 1998

Sandra Bullock og Matthew McConaughey separa ...[vis par] Troy Aikman #3

Troy Aikman

1995 - 2014

Troy Aikman og Sandra Bullock skiltes i 1 ...[vis par] Tate Donovan #to

Tate Donovan

1990 - 1995

Tate Donovan og Sandra Bullock skiltes i ...[vis par] Michael Mailer #1

Michael Mailer

1989

Sandra Bullock og Michael Mailer separerte i ...[vis par] #14

Bryan Randall

2015.

Bryan Randall og Sandra Bullock hadde et forhold fra juni 2015 til juni 2015.

MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1. 3

Michael McDonald

2015 (Ryktet)

Det ryktes at Michael McDonald har koblet seg til Sandra Bullock i februar 2015.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #12

Chris Evans

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Sandra Bullock har koblet seg til Chris Evans i april 2014.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #elleve

Ryan Reynolds

2011 (Ryktet)

Sandra Bullock ryktes å ha koblet seg til Ryan Reynolds i 2011.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #10

Jesse James

2004 - 2010

Sandra Bullock og Jesse James var gift i 4 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i juli 2004 og giftet seg 16. juli 2005. Fire år senere ble de skilt 28. juni 2010.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #9

Ryan Gosling

2001 - 2002

Sandra Bullock og Ryan Gosling daterte fra mars 2001 til desember 2002.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #8

Hugh Grant

2001

Sandra Bullock og Hugh Grant fikk et møte i 2001.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #7

Bob Schneider

1999 - 2001

Sandra Bullock og Bob Schneider daterte fra 1999 til mai 2001.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #6

Guy Forsythe

1999

Sandra Bullock og Guy Forsythe datert fra 1999 til april 1999.

Forhold 3 måneder se forholdet #5

Dweezil Zappa

1998

Dweezil Zappa og Sandra Bullock daterte fra 1998 til september 1998.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #4

Matthew McConaughey

1996 - 1998

Sandra Bullock og Matthew McConaughey daterte fra august 1996 til januar 1998.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #3

Troy Aikman

1995 - 2014

Troy Aikman og Sandra Bullock datert fra 1995 til februar 2014.

Forhold 18 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Tate Donovan

1990 - 1995

Tate Donovan og Sandra Bullock var forlovet i 1992, men separerte seg senere i oktober 1995 etter 3 år.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Michael Mailer

1989

Sandra Bullock og Michael Mailer daterte fra 1989 til oktober 1989.

Forhold 4 måneder MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Sandra Bullock56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Bryan Randall55 Fotograf
amerikansk
Michael McDonald56 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Chris Evans39 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Ryan Reynolds44 SkorpionenSkuespiller
Kanadisk
Jesse James52 VærenTV-personlighet
amerikansk
Ryan Gosling40 SkorpionenSkuespiller
Kanadisk
Hugh Grant60 JomfruenSkuespiller
Britisk
Bob Schneider55 VektenLydspor
Guy Forsythe-
Dweezil Zappa51 JomfruenGitarist
amerikansk
Matthew McConaughey51 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Troy Aikman54 SkorpionenAmerikansk fotball)
amerikansk
Tate Donovan57 VektenSkuespiller
amerikansk
Michael Mailer57 Film / TV-produsent
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Sandra Bullock, Lon Bender og Per Hallberg - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock, Lon Bender og Per Hallberg - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock, Lon Bender og Per Hallberg - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock og gjest - Den 68. årlige Oscar-utdelingen (1996) Sandra Bullock - VH1 / Vogue Fashion Awards (1999) Sandra Bullock - VH1 / Vogue Fashion Awards (1999) Sandra Bullock - VH1 / Vogue Fashion Awards (1999)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Bird Box2018MalorieFilm
Ocean's Eight2018Debbie OceanFilm
Vårt merke er krise2015.JaneFilm
Slaver2015.Scarlet Overkill (stemme)Film
Tyngdekraften2013Ryan StoneFilm
Varmen2013AshburnFilm
Aningaaq2013Dr. Ryan Stone (stemme)Kortfilm
Ekstremt høyt og utrolig nært2011Linda SchellFilm
Alt om Steve2009Mary HorowitzFilm
Forslaget2009Margaret TateFilm
Den blinde siden2009Leigh Anne TuohyFilm
Forforutsetning2007Linda HansonFilm
Beryktet2006I Harper LeeFilm
Huset ved sjøen2006Kate ForsterFilm
Loverboy2005Fru HarkerFilm
Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous2005Gracie HartFilm
Brak2004JeansFilm
Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood2002SiddaFilm
Murder by Numbers2002Cassie MayweatherFilm
To ukers varsel2002Lucy KelsonFilm
George Lopez2002AmyTV-show
28 dager2000Gwen CummingsFilm
Gun Shy2000Judy tipsFilm
Lisa Picard er kjent2000Sandra BullockFilm
Miss Congeniality2000Gracie HartFilm
Naturkrefter1999SarahFilm
Handling1999Sandra BullockTV-show
Hope Floats1998Birdee PruittFilm
Praktisk magi1998Sally OwensFilm
Prinsen av Egypt1998Miriam (stemme)Film
Velkommen til Hollywood1998Sandra BullockFilm
Å lage smørbrød1998Melba ClubKortfilm
Hastighet 2: Cruise Control1997AnnieFilm
En tid å drepenitten nittiseksEllen RoarkFilm
I kjærlighet og krignitten nittiseksAgnes von KurowskyFilm
Two If by Seanitten nittiseksRosaFilm
Nettetnitten nitti femAngela BennettFilm
Mens du sovnitten nitti femLucyFilm
Hastighet1994AnnieFilm
Hvem må jeg drepe?1994LoriFilm
Rivningsmann1993Lenina HuxleyFilm
Brann på Amazonas1993AlyssaFilm
The Thing Called Love1993Linda Lue LindenFilm
Det forsvinnende1993Diane ShaverFilm
Når partiet er over1993AmandaFilm
Bryting av Ernest Hemingway1993ElaineFilm
Kjærlighetsdrikk nr. 91992DianeFilm
Heldige sjanser1990Maria santangeloTV-show
Arbeidsjente1990Tess McGillTV-show
En dår og pengene hans1989Debby CosgroveFilm
Hvem skjøt Patakango?1989Devlin MoranFilm
Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman1989Kate MasonTV-film
Preppie-drapet1989StacyTV-film
Starter fra Scratch1988Barbara WebsterTV-show
Hangmen1987Lisa EdwardsFilm
Uten tittel Sandra Bullock / Nora Fingscheidt ProjectRuth SlaterFilm
KuletogFilm
Lost City of DFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Aidan Quinn og Sandra BullockAidan Quinn
    • Praktisk magi
      1998
    [vis matchup]
  • Craig Sheffer og Sandra BullockCraig Sheffer
    • Brann på Amazonas
      1993
    [vis matchup]
  • Keanu Reeves og Sandra BullockKeanu Reeves
    • Hastighet
      1994
    [+1 til]
  • Kiefer Sutherland og Sandra BullockKiefer Sutherland
    • Det forsvinnende
      1993
    [vis matchup]
  • Ryan Gosling og Sandra BullockRyan Gosling
    • Murder by Numbers
      2002
    [vis matchup]
  • Ryan Reynolds og Sandra BullockRyan Reynolds
    • Forslaget
      2009
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Angus MacfadyenAngus Macfadyen
    • Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood
      2002
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Ben AffleckBen affleck
    • Naturkrefter
      1999
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Ben ChaplinBen Chaplin
    • Murder by Numbers
      2002
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Benjamin BrattBenjamin Bratt
    • Miss Congeniality
      2000
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Bill PullmanBill Pullman
    • Mens du sov
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Bradley CooperBradley cooper
    • Alt om Steve
      2009
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Brendan FraserBrendan Fraser
    • Brak
      2004
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Chris OChris O'Donnell
    • I kjærlighet og krig
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Dennis LearyDenis Leary
    • Two If by Sea
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Harry Connick, Jr.Harry Connick Jr.
    • Hope Floats
      1998
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Hugh GrantHugh Grant
    • To ukers varsel
      2002
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Jason PatricJason Patric
    • Hastighet 2: Cruise Control
      1997
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Jeremy NorthamJeremy Northam
    • Nettet
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Julian McMahonJulian McMahon
    • Forforutsetning
      2007
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Liam NeesonLiam Neeson
    • Gun Shy
      2000
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Sylvester StalloneSylvester Stallone
    • Rivningsmann
      1993
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Tate DonovanTate Donovan
    • Kjærlighetsdrikk nr. 9
      1992
    [vis matchup]
  • Sandra Bullock og Trevante RhodesTrevante Rhodos
    • Bird Box
      2018
    [vis matchup]
  • Tim McGraw og Sandra BullockTim McGraw
    • Den blinde siden
      2009
    [vis matchup]
  • Viggo Mortensen og Sandra BullockViggo Mortensen
    • 28 dager
      2000
    [vis matchup]
  • Vincent Irizarry og Sandra BullockVincent Irizarry
    • Heldige sjanser
      1990
    [vis matchup]
Flere Sandra Bullock Matchups på skjermen Mindre Sandra Bullock Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...