Hoved Forhold Nic Nemeth

Nic Nemeth

Nic NemethRangering 1730 -38Alder 40 år Zodiac Leo Forhold 6 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Nic Nemeth muligens singel.

Forhold

Nic Nemeth har vært i forhold til Ashley Mae Sebera(2015), Amy Schumer(2012), Barbie Blank(2008)og Nikki Bella(2008 - 2011).



har noah snnapp kjæreste

Nic Nemeth har hatt møter med Trisha Paytas(2016)og Tammy Sytch.

Om

Nic Nemeth er en 40 år gammel amerikansk bryter. Født Nicholas Theodore Nemeth 27. juli 1980 i Cleveland, Ohio, USA, han er kjent for The Sprit Squad (WWE). Stjernetegnet hans er Leo.

Nic Nemeth er medlem av følgende lister: 1980 fødsler, amerikanske profesjonelle brytere og alumner fra Kent State University.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Nic Nemeth! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating45 år, 6 måneder2 år, 3 måneder7 måneder, 3 dager
Støte påto---
Total65 år, 6 måneder1 år, 6 måneder7 måneder, 3 dager

Detaljer

FornavnTråd
MellomnavnTheodore
EtternavnNemeth
Fullt navn ved fødselenNicholas Theodore Nemeth
Alternativt navnDolph Ziggler, Nikky, Nick Nemeth, Mr. Ziggles, Nic Nemeth, Nick Metro, Nicky, The #Heel, The Show-Off, Mr. Money in the Bank
Alder40 år
Fødselsdag27. juli 1980
FødestedCleveland, Ohio, USA
Høyde183 cm
Vekt99 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonFarget blekemiddelblondt hår, The Show-Off, Hair
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSt. Edward High School i Lakewood, Ohio
universitetKent State University, Kent State University,
Yrke TekstWWE Superstar, skuespiller, produsent
YrkeBryting
Krav til berømmelseThe Sprit Squad (WWE)
Talent Agency (f.eks. Modellering)Luber Roklin Entertainment (LA)
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.wwe.com/superstars/dolph-ziggler, www.facebook.com/HeelNemeth, www.linkedin.com/in/nic-nemeth-5aa1b929/, www.wwe.com/superstars/dolphziggler
BrorRyan Nemeth
FavorittstederHollywood, Flordia, Los Angles, California, Ohio
FavorittfargerRosa, blå

Nicholas Theodore Nemeth (født 27. juli 1980) er en amerikansk profesjonell bryter og standupkomiker. Han er for tiden signert til WWE, hvor han opptrer på merket SmackDown under ringnavnet Dolph Ziggler. Han er halvparten av dagens WWE SmackDown Tag Team Champions med Robert Roode i deres første regjeringstid.

Mer om Nic Nemeth Mindre om Nic Nemeth

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Trisha PaytasStøte på20162016-
5Ashley Mae SeberaForholdNov 2015 -
4Amy SchumerForhold2012Aug 20127 måneder
3Nikki BellaForhold200820113 år
toBarbie BlankForhold20082008-
1Tammy SytchStøte på -
Trisha Paytas #6

Trisha Paytas

2016

Trisha Paytas og Nic Nemeth er skilt ...[vis par] Ashley Mae Sebera #5

Ashley Mae Sebera

2015

Ashley Mae Sebera dater Nic Nemeth ...[vis par] Amy Schumer #4

Amy Schumer

2012

Amy Schumer og Nic Nemeth skilte seg 2. august ...[vis par] Nikki Bella #3

Nikki Bella

2008 - 2011

Nikki Bella og Nic Nemeth skilte seg i 2011 ...[vis par] Barbie Blank #to

Barbie Blank

2008

Nic Nemeth og Barbie Blank er atskilt ...[vis par] Tammy Sytch #1

Tammy Sytch

Nic Nemeth og Tammy Sytch er skilt ...[vis par] #6

Trisha Paytas

2016

Trisha Paytas og Nic Nemeth hadde et møte i 2016.



MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #5

Ashley Mae Sebera

2015

Ashley Mae Sebera og Nic Nemeth har vært sammen siden nov 2015.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #4

Amy Schumer

2012

Amy Schumer og Nic Nemeth datert fra 2012 til august 2012.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #3

Nikki Bella

2008 - 2011

Nikki Bella og Nic Nemeth datert fra 2009 til 2011.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #to

Barbie Blank

2008

Nic Nemeth og Barbie Blank daterte i 2008.

jasmin pilchard-gosnell giftet seg
MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #1

Tammy Sytch

Nic Nemeth hadde et møte med Tammy Sytch.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Nic Nemeth40 LeoBryting
amerikansk
Trisha Paytas33 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Mae Sebera32 SkyttenBryting
amerikansk
Amy Schumer39 TvillingeneKomiker
amerikansk
Nikki Bella37 SkorpionenBryting
amerikansk
Barbie Blank3. 4 SteinbukkenBryting
amerikansk
Tammy Sytch48 SkyttenPornostjerne
amerikansk

Fotogalleri

Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler

Filmografi

FilmÅrKarakterType
WWE: Royal Rumble2021Dolph ZigglerTV-show
WWE: SummerSlam2019Dolph ZigglerTV-show
WWE Smackville2019Dolph ZigglerTV-film
WWE Survivor-serien2019Dolph ZigglerTV-show
WWE Photo Shoot!2019Dolph ZigglerTV-show
WWE SummerSlam2018Dolph ZigglerTV-show
WWE Survivor-serien2018Dolph ZigglerTV-show
Daddy's Boys2018BamseKortfilm
WWE Wrestlemania 34 Kickoff2018Dolph ZigglerFilm
Southpaw Regional Wrestling2017Nicci Lee StyxxxTV-show
Nedtelling2016Ray Thompson (som Dolph Ziggler)Film
Bli med2016Dolph ZigglerTV-show
WWE Summerslam2016Dolph ZigglerTV-show
Me Him Her2015Film
WrestleMania2015Dolph ZigglerTV-show
WWE Summerslam2015Dolph ZigglerTV-show
Adam ødelegger alt2015The Great PlaceboniTV-show
WrestleMania XXX2014Dolph ZigglerTV-film
WWE Summerslam2014Dolph ZigglerTV-show
WrestleMania 292013Dolph ZigglerTV-film
SummerSlam2013Dolph ZigglerTV-show
WrestleMania XXVIII2012Dolph ZigglerTV-film
WWE Saturday Morning Slam2012Dolph ZigglerTV-show
Summerslam2012Dolph ZigglerTV-show
JBL-showet2012Dolph ZigglerTV-show
Clash Time2011Dolph ZigglerTV-show
WrestleMania XXVI2010Dolph ZigglerTV-show
WWE NXT2010Dolph ZigglerTV-show
WWE Superstars2009Dolph ZigglerTV-show
Heyman Hustle2009Dolph ZigglerTV-show
WrestleMania 222006NickyTV-film
ECW på Syfy2006Dolph ZigglerTV-show
Grunne Hal2001Night Club Goer # 1 (som Nick Nemeth)Film
WWE Smackdown!1999Dolph ZigglerTV-show
WWE Sunday Night Heat1998Nick NemethTV-show
WWE Raw1993Dolph Ziggler, Nick Nemeth, NickyTV-show
WWE PPV på WWE Network1985Dolph ZigglerTV-show
VeldigBartenderFilm
Tidens hastighetOrvilleKortfilm
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler