Hoved Forhold Ryan Seacrest

Ryan Seacrest

Ryan Seacrest DatingRangering 855 201Alder 46 år Zodiac Steinbukken Forhold 17 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Ryan Seacrest og Larissa SchotLarissa Schot dater Ryan Seacrest se forholdet

Forhold

Ryan Seacrest har vært i et forhold med Hilary Cruz(2015), Shayna Terese Taylor(2013-2019), Dominique Piek(2013), Julianne Hough(2010 - 2013), Jasmine Waltz(2009), Sophie Monk(2008), Tara Conner(2008), Holly Huddleston(2008), Sheryl Crow(2006), Shana Wall(2003 - 2005), Debbie Gibson(2003), Erica Lancellotti(2002 - 2003)og Tiffani Thiessen.

Ryan Seacrest har hatt møte med Katrina Darrell(2009), Sara Jean Underwood(2008)og Teri Hatcher(2006).



Om

Ryan Seacrest er en 46 år gammel amerikansk talkshowvert. Født Ryan John Seacrest 24. desember 1974 i Dunwoody, Georgia, USA, han er kjent for Host of American Idol. Stjernetegnet hans er Steinbukken.

Ryan Seacrest er medlem av følgende lister: American Idol, fødsler fra 1974 og amerikanske TV-personligheter.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ryan Seacrest! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating1418 år, 4 måneder2 år, 5 måneder2 måneder, 1 dag
Støte på3---
Total1718 år, 4 måneder1 år, 12 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnRyan
MellomnavnJohn
EtternavnSeacrest
Fullt navn ved fødselenRyan John Seacrest
Alternativt navnSeacrest
Alder46 år
Fødselsdag24. desember 1974
FødestedDunwoody, Georgia, USA
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleDunwoody High School (1993)
universitetUniversity of Georgia (frafall), Kennesaw State University, Santa Monica College
Yrke TekstRadiopersonlighet, TV-programleder og produsent
YrkeTalk show-vert
Krav til berømmelseVert for American Idol
År (er) Aktiv1990 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)42 West, Creative Artists Agency, Ryan Seacrest Productions
Merke påtegning(2003) (USA) AT&T trådløs mobiltelefonreklame, TV-reklame med Josie Maran for Crest Extra White tannkrem pluss Scope White munnvann (2007), (2011) Radio / TV-reklame for RADD (Opptakskunstnere, skuespillere og idrettsutøvere mot fyllekjøring)
Offisielle nettstederwww.ryanseacrest.com/, twitter.com/RyanSeacrest, ryan.kiisfm.com/main.html, www.people.com/people/ryan_seacrest/, www.pinterest.com/ryanseacrest/, instagram.com/ryanseacrest#, www.nndb.com/people/581/000028497/, instagram.com/ryanseacrest?ref=badge, http://www.ryanseacrest.com, http://ryanseacrest.com
FarGary Lee Seacrest
MorConstance Marie (født Zullinger) (husmann)
SøsterMeredith Seacrest

Ryan John Seacrest (født 24. desember 1974) er en amerikansk radiopersonlighet, produsent og medvert for Live med Kelly og Ryan. Han er vert for programmer på flere medieplattformer, inkludert American Idol, American Top 40 og On Air med Ryan Seacrest.

Mer om Ryan Seacrest Mindre om Ryan Seacrest

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
17Larissa SchotForholdJuni 2019tilstede1 år
16Hilary cruzForhold2015.Aug 20157 måneder
femtenShayna Terese TaylorForholdOkt 2013Februar 20195 år
14Dominique PiekForholdMai 2013Okt 20135 måneder
1. 3Julianne HoughForholdMai 2010Februar 20132 år
12Jasmine WaltzForholdApril 2009Juni 20092 måneder
elleveKatrina DarrellStøte på20092009-
10Sara Jean UnderwoodStøte påDesember 2008Desember 2008-
9Sophie MonkForholdFebruar 2008August 20086 måneder
8Tara ConnerForhold20082008-
7Holly HuddlestonForhold20082008-
6Teri HatcherStøte på20062006-
5Sheryl CrowForhold20062006-
4Debbie GibsonUkjent R 20032003-
3Shana WallForhold200320052 år
toErica LancellottiForhold200220031 år
1Tiffani ThiessenForhold -
Larissa Schot #17

Larissa Schot

2019

Larissa Schot dater Ryan Seacrest ...[vis par] Hilary cruz #16

Hilary cruz

2015.

Hilary Cruz og Ryan Seacrest skilte seg i Au ...[vis par] Shayna Terese Taylor #femten

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor og Ryan Seacrest separa ...[vis par] Dominique Piek #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek og Ryan Seacrest skilte seg i ...[vis par] Julianne Hough #1. 3

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough og Ryan Seacrest skilte seg i ...[vis par] Jasmine Waltz #12

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz og Ryan Seacrest skilte seg i ...[vis par] Katrina Darrell #elleve

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell og Ryan Seacrest er separert ...[vis par] Sara Jean Underwood #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood og Ryan Seacrest er ...[vis par] Sophie Monk #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk og Ryan Seacrest skilte seg i Au ...[vis par] Tara Conner #8

Tara Conner

2008

Tara Conner og Ryan Seacrest er skilt ...[vis par] Holly Huddleston #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston og Ryan Seacrest er separate ...[vis par] Teri Hatcher #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest og Teri Hatcher er skilt ...[vis par] Sheryl Crow #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest og Sheryl Crow er skilt ...[vis par] Debbie Gibson #4Rykte

Debbie Gibson

2003

Ryktet om Ryan Seacrest og Debbie Gibson ...[vis par] Shana Wall #3

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall og Ryan Seacrest skilte seg i juli ...[vis par] Erica Lancellotti #to

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti og Ryan Seacrest separerte ...[vis par] Tiffani Thiessen #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest og Tiffani Thiessen er separate ...[vis par] #17

Larissa Schot

2019

Larissa Schot og Ryan Seacrest har vært sammen siden juni 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder1%'> Kompatibilitet 25% se forholdet #16

Hilary cruz

2015.

Hilary Cruz og Ryan Seacrest datert fra 2015 til august 2015.



sebastian stan og margarita levieva forlovet
Forhold 7 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder44%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #femten

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor og Ryan Seacrest datert fra oktober 2013 til mars 2019.

Forhold 5 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek og Ryan Seacrest datert fra mai til oktober 2013.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1. 3

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough og Ryan Seacrest datert fra mai 2010 til mars 2013.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #12

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz og Ryan Seacrest datert fra april til juni 2009.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #elleve

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell og Ryan Seacrest hadde et møte i 2009.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood og Ryan Seacrest hadde et møte i desember 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk og Ryan Seacrest daterte fra februar til august 2008.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #8

Tara Conner

2008

Tara Conner og Ryan Seacrest daterte i 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston og Ryan Seacrest daterte i 2008.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Alder44%'> Kompatibilitet tjueen% se forholdet #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest og Teri Hatcher hadde et møte i mars 2006.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest og Sheryl Crow daterte i 2006.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #4

Debbie Gibson

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Ryan Seacrest har koblet seg til Debbie Gibson i 2003.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #3

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall og Ryan Seacrest datert fra 2003 til juli 2005.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #to

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti og Ryan Seacrest datert fra 2002 til 2003.

Forhold 1 år se forholdet #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest og Tiffani Thiessen hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 49% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ryan Seacrest46 SteinbukkenTalk show-vert
amerikansk
Larissa Schot26 SkyttenModell
Hilary cruz32 SkyttenModell
amerikansk
Shayna Terese Taylor29 VærenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Dominique Piek35 KreftModell
Sør-Afrikansk
Julianne Hough32 KreftDanser
amerikansk
Jasmine Waltz38 LeoReality TV
amerikansk
Katrina Darrell33 VektenModell
amerikansk
Sara Jean Underwood37 VærenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Sophie Monk41 SkyttenSkuespillerinne
Australsk
Tara Conner35 SkyttenModell
amerikansk
Holly Huddleston35 VannmannenTV-personlighet
amerikansk
Teri Hatcher56 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Sheryl Crow58 JomfruenSanger
amerikansk
Debbie Gibsonfemti JomfruenSanger
amerikansk
Shana Wall46 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Erica Lancellotti- Virksomhet
amerikansk
Tiffani Thiessen47 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

'ABCs' American Idol '- Sesong 16 - Finale (2018) Ryan Seacrest, Michael Douglas og Catherine Zeta- Jones på den 85. årlige Oscar-utdelingen - Ankomster (2013) Live med Kelly og Ryan - Ryan Seacrest Jack White opptrer på scenen under iHeartRadio Music Festival 2018 på T-Mobile Arena 21. september 2018 i Las Vegas, Nevada Programleder Ryan Seacrest, sanger / låtskriver Steven Tyler og finalist Jax snakker på scenen under 'American Idol' XIV Grand Finale på Dolby Theatre 13. mai 2015 i Hollywood, California. Programleder Ryan Seacrest, sanger / låtskriver Steven Tyler og finalist Jax snakker på scenen under 'American Idol' XIV Grand Finale på Dolby Theatre 13. mai 2015 i Hollywood, California. Programleder Ryan Seacrest, sanger / låtskriver Steven Tyler og finalist Jax snakker på scenen under 'American Idol' XIV Grand Finale på Dolby Theatre 13. mai 2015 i Hollywood, California. Programleder Ryan Seacrest, finalist Jax og sanger / låtskriver Steven Tyler snakker på scenen under 'American Idol' XIV Grand Finale på Dolby Theatre 13. mai 2015 i Hollywood, California. Ryan Seacrest oppdaget utenfor hotellet sitt i New York City, New York 25. januar 2015 Ryan Seacrest oppdaget utenfor hotellet sitt i New York City, New York 25. januar 2015 Ryan Seacrest oppdaget utenfor hotellet sitt i New York City, New York 25. januar 2015 Ryan Seacrest oppdaget utenfor hotellet sitt i New York City, New York 25. januar 2015

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kjent i kjærlighet2017Ryan SeacrestTV-show
Amerikansk husmor2016Ryan SeacrestTV-show
Kom igjen #MakeItHappy2015.Ryan SeacrestKortfilm
nyttårsaften2011Ryan Seacrest (segmentet 'Times Square')Film
Shrek Forever After2010Far til smørbukser (stemme)Film
Bli smart2008Ryan Seacrest (stemme)Film
Knocked Up2007Ryan Seacrest (ikke kreditert)Film
Virkelighetssjekknitten nitti femTV-show
Hei Arnold!1994Fighting Families HostTV-show
Beverly Hills, 902101990Lovers 'Lane HostTV-show
Simpsons1989Ryan SeacrestTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler