Hoved Forhold Shemar Moore

Shemar Moore

Shemar Moore EnkeltRangering 127 37Alder 51 år Zodiac Væren Forhold 15 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Shemar Moore er for tiden singel.

Forhold

Shemar Moore har vært i forhold til Anabelle Acosta(2018-2019), Shawna Gordon(2014 - 2015), Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)(2014), Lauriane Gilliéron(2007), Kimberly Elise(2004 - 2005), Ashley Scott(2002 - 2003), Sharlene Royer(2000), Halle Berry(1996 - 1998), Lela Rochon(nitten nittiseks), Toni Braxton(1994 - 1995)og Vivica A. Fox.



Shemar Moore har hatt møte med Victoria Rowell(2006), Gabrielle Richens(2006), Nia Long og Bobbie Phillips(1993 - 1994).

Om

Shemar Moore er en 51 år gammel amerikansk skuespiller. Født Shemar Franklin Moore 20. april 1970 i Oakland, California, USA, han er kjent for The Young and the Restless. Stjernetegnet hans er Væren.

Shemar Moore har vært i 8 matchups på skjermen, inkludert Alexia Robinson i De unge og de rastløse (1973), Jennifer Gatti inn De unge og de rastløse (1973), Kimberly Elise i Diary of a Mad Black Woman (2005), Michelle Stafford i De unge og de rastløse (1973)og Michelle Thomas i De unge og de rastløse (1973).



Shemar Moore er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Shemar Moore! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingelleve1 år, 8 måneder7 måneder, 3 dager1 måned, 1 dag
Støte på41 år3 måneder, 1 dag-
Totalfemten1 år, 8 måneder6 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnShemar
MellomnavnFranklin
EtternavnMoore
Fullt navn ved fødselenShemar Franklin Moore
Alternativt navnShemar Franklin Moore
Alder51 år
Fødselsdag20. april 1970
FødestedOakland, California, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
Vekt88 kg (195 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionBorn-Again Christian
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHenry M. Gunn videregående skole i Palo Alto, California: klasse 1988
universitetSanta Clara University, USA
Yrke TekstSkuespiller, modell, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDe unge og de rastløse
År (er) Aktiv1994 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)DNA Model Management (New York City), Innovative Artists (L.A.)
Merke påtegning(2003) TV-reklame: Old Navy
Skostørrelse12
Offisielle nettstederwww.dnamodels.com/celebrity/shemar-moore/portfolio#/page/1, shemarmoore.com/, twitter.com/shemarmoore, www.facebook.com/shemarmoore, instagram.com/shemarfmoore, www.nndb.com/ personer / 001/000103689 /

Shemar Franklin Moore (født 20. april 1970) er en amerikansk skuespiller og tidligere motemodell. Hans bemerkelsesverdige roller er Malcolm Winters på The Young and the Restless fra 1994 til 2005, Derek Morgan på CBSs Criminal Minds fra 2005 til 2016, og som den tredje permanente programlederen for Soul Train fra 1999 til 2003. Fra 2002 til 2003 var han en gjenganger i TV-serien Birds of Prey. I 2017 ble han leder i TV-serien S.W.A.T. Moore har vunnet åtte NAACP Image Awards og 2000 Daytime Emmy Award for fremragende mannlige birolle i en dramaserie for sin rolle i The Young and the Restless. Han ble også nominert til en People's Choice Award for sin rolle i Criminal Minds.



Mer om Shemar Moore Mindre om Shemar Moore

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
femtenAnabelle Acosta plassholderbildeForholdJan 2018Jan 20191 år
14Shawna GordonForhold20142015.1 år
1. 3Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Forhold20142014-
12Lauriane GilliéronForhold20072007-
elleveVictoria RowellStøte på20062006-
10Gabrielle RichensStøte på20062006-
9Kimberly EliseForholdJuli 2004Okt 20051 år
8Ashley ScottForholdOktober 2002200311 måneder
7Sharlene RoyerForhold20002000-
6Nia LongStøte på -
5Halle BerryForholdJuni 1996Februar 19981 år
4Lela RochonForholdMai 1996Juni 19961 måned
3Toni BraxtonForhold1994Mai 19956 måneder
toBobbie PhillipsStøte på199319941 år
1Vivica A. FoxUkjent -
Anabelle Acosta plassholderbilde #femten

Anabelle Acosta plassholderbilde

2018 - 2019

Anabelle Acosta og Shemar Moore er separate ...[vis par] Shawna Gordon #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon og Shemar Moore er skilt ...[vis par] Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #1. 3

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) og Shemar Moore ...[vis par] Lauriane Gilliéron #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron og Shemar Moore er separert ...[vis par] Victoria Rowell #elleve

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell og Shemar Moore er separate ...[vis par] Gabrielle Richens #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens og Shemar Moore er forskjellige ...[vis par] Kimberly Elise #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise og Shemar Moore skiltes i ...[vis par] Ashley Scott #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore og Ashley Scott separerte seg i Se ...[vis par] Sharlene Royer #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer og Shemar Moore er skilt ...[vis par] Nia Long #6

Nia Long

Shemar Moore og Nia Long var i et forhold ...[vis par] Halle Berry #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore og Halle Berry er skilt ...[vis par] Lela Rochon #4

Lela Rochon

nitten nittiseks

Lela Rochon og Shemar Moore er skilt ...[vis par] Toni Braxton #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton og Shemar Moore skilte seg i Ma ...[vis par] Bobbie Phillips #to

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips og Shemar Moore skilte seg i ...[vis par] Vivica A. Fox #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox og Shemar Moore var i rela ...[vis par] #femten

Anabelle Acosta plassholderbilde

2018 - 2019

Anabelle Acosta og Shemar Moore hadde et forhold fra januar 2018 til januar 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon og Shemar Moore hadde et forhold fra 2014 til 2015.

craig horner og bridget regan giftet seg
Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #1. 3

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) og Shemar Moore hadde et forhold fra 2014 til 2014.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet 16% se forholdet #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron og Shemar Moore daterte i 2007.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #elleve

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell og Shemar Moore hadde et møte i 2006.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens og Shemar Moore hadde et møte i 2006.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise og Shemar Moore daterte fra august til oktober 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore og Ashley Scott daterte fra oktober 2002 til september 2003.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer og Shemar Moore hadde et forhold fra 2000 til 2000.

MåleResultatHøyde73%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #6

Nia Long

Shemar Moore og Nia Long hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore og Halle Berry daterte fra 1997 til februar 1998.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #4

Lela Rochon

nitten nittiseks

Lela Rochon og Shemar Moore hadde et forhold fra mai 1996 til juni 1996.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton og Shemar Moore datert fra november 1994 til mai 1995.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #to

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips og Shemar Moore hadde et møte i 1993.

niall horan som daterte hvem
Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox og Shemar Moore hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Shemar Moore51 VærenSkuespiller
amerikansk
Anabelle Acosta plassholderbilde3. 4 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Shawna Gordon31 SteinbukkenFotball
amerikansk
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28 fiskPersonlighet
amerikansk
Lauriane Gilliéron36 LeoModell
sveitsisk
Victoria Rowell62 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Gabrielle Richens46 JomfruenModell (voksen / glamour)
Britisk
Kimberly Elise54 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Scott43 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Sharlene Royer- Skuespillerinne
Kanadisk
Nia Longfemti SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Halle Berry54 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Lela Rochon57 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Toni Braxton53 VektenSanger
amerikansk
Bobbie Phillips49 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Vivica A. Fox56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Shemar Moore og Halle Berry ved den 54. årlige Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore og Halle Berry ved den 54. årlige Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore og Halle Berry ved den 54. årlige Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore og Sharlene Royer Shemar Moore og Lela Rochon Shemar Moore og Lela Rochon Shemar Moore og Lela Rochon Shemar Moore og Victoria Rowell Shemar Moore og Ashley Scott Shemar Moore og Ashley Scott Shemar Moore og Ashley Scott Shemar Moore og Ashley Scott

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Supermenes regjeringstid2019Cyborg (stemme)Film
S.W.A.T.2017Daniel 'Hondo' HarrelsonTV-show
Sprette tilbake2016Matthew TaylorFilm
Drep meg, dødelig2015.Bill PianospillerenFilm
Diary of a Mad Black Woman2005OrlandoFilm
Criminal Minds2005Derek MorganTV-show
Seat Filler2004TrentFilm
Vendbare feil2004Collins FarwellTV-film
Grønnere2004Ricky JohnsonFilm
Nikki og Nora2004OgTV-film
Jager Alice2003TV-film
Rovfugler2002Jesse ReeseTV-show
Halv halv2002Fred kjærlighetTV-show
Brødrene2001Terry WhiteFilm
Hvordan gifte seg med en milliardær: En julefortelling2000Jason HuntTV-film
Box Marley2000Film
Kjendis2000ZekeTV-film
Smør1998Freddy RolandFilm
Mamma Floras familie1998Lincoln FlemingTV-show
For din kjærlighet1998Dakota CollinsTV-show
Hav Plenty1997ChrisFilm
Arli $$nitten nittiseksSammy StiltonTV-show
Malcolm og Eddienitten nittiseksTyTV-show
Moeshanitten nittiseksEarl ThomasTV-show
Jamie Foxx Shownitten nittiseksElisterTV-show
Chicago Hope1994Bobby BarrettTV-show
Living Single1993Jon MarcTV-show
Barnepiken1993Shemar MooreTV-show
De unge og de rastløse1973Malcolm WintersTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alexia Robinson
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Jennifer Gatti
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Shemar Moore og Kimberly EliseKimberly Elise
    • Diary of a Mad Black Woman
      2005
    [vis matchup]
  • Michelle Stafford
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Michelle Thomas
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Siena Goines
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Shemar Moore og Victoria RowellVictoria Rowell
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Tonya Williams
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...