Hoved Forhold Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown EnkeltRangering 447 22Alder 17 år Zodiac Vannmannen Forhold 3 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Millie Bobby Brown er for tiden singel.

Forhold

Millie Bobby Brown har vært i et forhold med Romeo Beckham(2019), Jacob Sartorius(2017-2018)og Joseph Robinson (Rugby Player).



hvem er peyton manning dating

Om

Millie Bobby Brown er en 17 år gammel britisk skuespillerinne. Født 19. februar 2004 i Marbella, Andalusia, Spania, hun er kjent for Stranger Things. Stjernetegnet hennes er Vannmannen.

Millie Bobby Brown har vært i en matchup med Finn Wolfhard på skjermen Stranger Things (2016).

Millie Bobby Brown er medlem av følgende lister: Engelske kvinnelige modeller, engelske filmprodusenter og britiske utvandrere i USA.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Millie Bobby Brown! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating310 måneder, 3 dager5 måneder, 12 dager6 måneder, 4 dager
Total310 måneder, 3 dager5 måneder, 12 dager6 måneder, 4 dager

Detaljer

FornavnMillie
MellomnavnBobby
Etternavnbrun
Fullt navn ved fødselenMillie Bobby Brown
Alternativt navnMillie Bobby Brown
Alder17 år
Fødselsdag19. februar 2004
FødestedMarbella, Andalucía, Spania
Høyde5 '3' (160 cm)
Vekt58 kg (26 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonBrune øyne
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
Yrke TekstSkuespillerinne, modell
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseStranger Things
År aktiv2013 – nåtid
Merke påtegningDisney Grand, Kidz Pop, Pandora (Model), Florence By Mills (Creator)
Offisielle nettstedertwitter.com/milliebbrown?lang=en, www.instagram.com/milliebobbybrown/?hl=no
KjæledyrWinnie (hund), Luna (hund)
Favoritt filmerTil alle guttene jeg har elsket før, Notisboken, Labyrinth, E.T, Jojo Rabbit, Booksmart, Someone Great, Up, Room, The Incredibles
Favoritt TV-serierThe Society, The Handmaids Tale, You, Cheer, The Crown, The Vampire Diaries, Unbelievable, Queer Eye, Stranger Things
FavorittbandOasis

Millie Bobby Brown (født 19. februar 2004) er en engelsk skuespillerinne. Hun ble kjent for sin rolle som Eleven i Netflix science fiction-skrekkeserien Stranger Things (2016 – nåtid), som hun mottok Primetime Emmy Award-nominasjoner for fremragende kvinnelig birolle i en dramaserie. I en alder av 13 ble hun en av de yngste nominerte i Emmy-historien. Hennes filmdebut kom i 2019 med monsterfilmen Godzilla: King of the Monsters.

Mer om Millie Bobby Brown Mindre om Millie Bobby Brown

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Romeo BeckhamForholdFebruar 2019Sep 20196 måneder
toJacob SartoriusForholdOkt 201731st Jul 201810 måneder
1Joseph Robinson (Rugby Player)Ukjent -
Romeo Beckham #3

Romeo Beckham

2019

Millie Bobby Brown og Romeo Beckham skiller ...[vis par] Jacob Sartorius #to

Jacob Sartorius

2017 - 2018

Jacob Sartorius og Millie Bobby Brown ser ...[vis par] Joseph Robinson (Rugby Player) #1

Joseph Robinson (Rugby Player)

Joseph Robinson (Rugby Player) og Millie Bob ...[vis par] #3

Romeo Beckham

2019

Millie Bobby Brown og Romeo Beckham daterte fra mars til september 2019.



Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #to

Jacob Sartorius

2017 - 2018

Jacob Sartorius og Millie Bobby Brown hadde et forhold fra oktober 2017 til 31. juli 2018.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #1

Joseph Robinson (Rugby Player)

Joseph Robinson (Rugby Player) og Millie Bobby Brown hadde et forhold.

jacob sartorius med kjæresten sin
MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Millie Bobby Brown17 VannmannenSkuespillerinne
Britisk
Romeo Beckham18 JomfruenSlektning
Britisk
Jacob Sartorius18 VektenSanger
amerikansk
Joseph Robinson (Rugby Player)18 Vekten
amerikansk

Fotogalleri

Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Florence By Mills-kampanje (våren 2021) Millie Bobby Brown - Glamour Russland (april 2021) Millie Bobby Brown - Glamour Russland (april 2021) Millie Bobby Brown - Glamour Russland (april 2021) Millie Bobby Brown - av Charlie Brown (mars 2021) Millie Bobby Brown - av Charlie Brown (mars 2021)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Godzilla vs. Kong2021Madison RussellFilm
Enola Holmes2020Enola HolmesFilm
Den 26. årlige Screen Actors Guild Awards2020Selvvalgt og presentatørTV-show
Sport Relief 20202020SelvTV-show
#KidsTogether: Nickelodeon Town Hall2020SelvTV-show
Mariah Careys magiske julespesial2020SelvTV-show
Godzilla: King of the Monsters2019Madison RussellFilm
BRIT Awards 20182018Seg selvTV-show
Kuler2018Forteller (segment 'Spheres: Chorus of the Cosmos')Kortfilm
De 70. Primetime Emmy Awards2018Hennes selv - Presentator & NomineeTV-show
2018 MTV Video Music Awards2018Hennes selv - PresentatørTV-show
Mord på Hormiguero Express2018Millie Bobby BrownTV-show
De 74. Golden Globe Awards2017Seg selvTV-show
Den 23. årlige Screen Actors Guild Awards2017Hennes selv - Vinner og nominertTV-show
2017 MTV Movie & TV Awards2017Selv - utøver og vinnerTV-show
Den 69. Primetime Emmy Awards2017Selv - NominertTV-show
Teen Choice Awards 20172017Hennes selv - PresentatørTV-show
2017 MTV Video Music Awards2017Hennes selv - PresentatørTV-show
IMDb på scenen - Intervjuer2017SelvgjestTV-show
Stranger Things2016ElleveTV-show
Chelsea2016Selv - GjestTV-show
De 68. Primetime Emmy Awards2016Hennes selv - utøver 'Uptown Funk', Stranger Things KidsTV-show
Daglig2016SelvTV-show
The Late Late Show med James Corden2015SelvgjestTV-show
The Late Show med Stephen Colbert2015SelvgjestTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014SelvgjestTV-show
Inntrengere2014Madison O'DonnellTV-show
Variety Studio: Skuespillere på skuespillere2014SelvTV-show
Bygge2014SelvTV-show
Det var en gang i eventyrland2013Young Alice (2 episoder, 2013)TV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
Jonathan Ross Show2011Selv - GjestTV-show
Tilgang daglig2010SelvTV-show
Moderne familie2009LizzieTV-show
Myremyren2006SelvgjestTV-show
The One Show2006SelvTV-show
Underholdning i kveld Canada2005Seg selvTV-show
Greys anatomi2005RubinTV-show
Helvettes kjøkken2005Hennes selv - Restaurant PatronTV-show
Ellen DeGeneres Show2003SelvgjestTV-show
NCIS2003Rachel BarnesTV-show
Lorraine2001SelvgjestTV-show
E! Live from the Red Carpetnitten nitti femSeg selvTV-show
Ekstra med Billy Bush1994SelvTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988SelvgjestTV-show
Underholdning i kveldnitten åtti enSelvTV-show
God morgen Amerika1975SelvgjestTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Finn Wolfhard og Millie Bobby BrownFinn Wolfhard
    • Stranger Things
      2016
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.