Hoved Forhold Betty White

Betty White

Betty White EnkeltRangering 4500 -469Alder 99 år Zodiac Steinbukken Forhold 4 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Betty White er for tiden singel.

Forhold

Betty White var tidligere gift med Allen Ludden(1963 - 1981), Lane Allan(1947 - 1949)og Dick Barker(1945).



Betty White har vært i et forhold med Phil Cochran(1958 - 1962).

Om

Betty White er en 99 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Betty Marion White 17. januar 1922 i Oak Park, Illinois, USA, hun er kjent for Sue Ann Nivens i The Mary Tyler Moore Show (1973–1977), Rose Nylund på The Golden Girls (1985–1992), Elka Ostrovsky på Hot in Cleveland (2010–2015). Stjernetegnet hennes er Steinbukken.

Betty White har vært i 14 matchups på skjermen, inkludert Alan Oppenheimer i Mamma's Family (1983), Barney Martin i The Golden Girls (1985), Bob Dishy i The Golden Girls (1985), Brent Collins i The Golden Girls (1985)og Carl Reiner i Varmt i Cleveland (2010).



Betty White er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og skuespillere fra California.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Betty White! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift319 år7 år, 1 måned5 måneder, 20 dager
Dating14 år--
Total419 år6 år, 4 måneder5 måneder, 20 dager

Detaljer

FornavnBetty
MellomnavnMarion
EtternavnLudden
PikenavnHvit
Fullt navn ved fødselenBetty Marion White
Alternativt navnBetty White Ludden, Betty Marion White Ludden, Betty White, Betty Marion White, Grand Dame of Television, Queen of Television, Queen of T.V.
Alder99 år
Fødselsdag17. januar 1922
FødestedOak Park, Illinois, USA
Høyde5 '4' (163 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeGrå
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBeverly Hills videregående skole
Yrke TekstSkuespillerinne, komiker, skribent, aktivist
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseSue Ann Nivens på The Mary Tyler Moore Show (1973–1977), Rose Nylund på The Golden Girls (1985–1992), Elka Ostrovsky på Hot i Cleveland (2010–2015)
År aktiv1939 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)CelebrityTalentPromotions, Jeff Witjas Agency for the Performing Arts
Merke påtegningArby's, Alltel Wireless Service, Petmeds, Colgate-Palmolive's Science Diet mat til kjæledyr, Richard Hudnuts Fashion Quick Home Permanent, Snickers, Spray'n'Wash, Aarp, Fantastik rengjøringsmiddel, Tidevanns vaskemiddel
Skostørrelse6
Offisielle nettstedertwitter.com/BettyMWhite, mentalfloss.com/article/61054/15-things-you-didnt-know-about-betty-white, www.rottentomatoes.com/celebrity/betty_white, www.allmovie.com/artist/betty- hvit-p75846
FarHorace White
MorTess White
VennBob Hope, Bea Arthur, Rue mcClanahan, Estelle Getty, Mary Tyler Moore, Liberace, Johnny Carson, Caroll Burnett, Vicki Lawrence

Betty Marion White Ludden (født 17. januar 1922), kjent som Betty White, er en amerikansk skuespillerinne, komiker, forfatter og talsmann for dyrevelferd og helse. Whites karriere begynte i 1939, kort tid etter at hun ble fullført. Hun fant arbeid som radiopersonlighet i Los Angeles før hun gikk over til TV under ledelse av diskjockey Al Jarvis.



Mer om Betty White Mindre om Betty White

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Allen LuddenGiftJuni 1962Juni 198119 år
3Phil CochranForhold195819624 år
toLane AllanGift194719492 år
1Dick BarkerGiftJul 194518. desember 19455 måneder
Allen Ludden #4

Allen Ludden

1962 - 1981

Betty White og Allen Ludden var gift i ...[vis par] Phil Cochran #3

Phil Cochran

1958 - 1962

Phil Cochran og Betty White er skilt fra hverandre ...[vis par] Lane Allan #to

Lane Allan

1947 - 1949

Lane Allan og Betty White ble skilt i 1 ...[vis par] #1

Dick Barker

1945

Dick Barker og Betty White ble skilt den ...[vis par] #4

Allen Ludden

1962 - 1981

Betty White og Allen Ludden var gift i 17 år før Allen Ludden døde 62 år gammel.

Forhold 19 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #3

Phil Cochran

1958 - 1962

Phil Cochran og Betty White hadde et forhold fra 1958 til 1962.

Forhold 4 år se forholdet #to

Lane Allan

1947 - 1949

Lane Allan og Betty White er skilt etter et ekteskap på to år.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Alder69%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1

Dick Barker

1945

Dick Barker og Betty White er skilt etter et ekteskap på 5 måneder.

Forhold 5 måneder se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Betty White99 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Allen Ludden62 VektenTV-personlighet
amerikansk
Phil Cochran-
Lane Allan81 LeoSkuespiller
amerikansk
Dick Barker- Ektefelle

Fotogalleri

Betty White Intim portrett - Betty White Intim portrett - Betty White The Lorax - Betty White The Golden Girls Pound Puppies - Betty White Pound Puppies - Betty White Macys Thanksgiving Betty White og Lorne Greene Lars-saken Lars-saken Lars-saken Mamma's Family - Betty White

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Toy Story 42019Bitey White (stemme)Film
Problemer2019Sarah Vanderwhoozie (stemme)Film
Forky stiller et spørsmål2019Bitey WhiteTV-show
Overfylt2016SandTV-show
Ung og sulten2014Ms. WilsonTV-show
Fireside Chat med Esther2014Lady Bette, RoseTV-show
Redd meg2013GudTV-show
Mikke Mus2013Aardvark LadyTV-show
Lorax2012Grammy Norma (stemme)Film
Klient listen2012Ruth HudsonTV-show
The Soul Man2012ElkaTV-show
The Lost Valentine2011Caroline thomasTV-film
Deg igjen2010Bestemor BunnyFilm
Varmt i Cleveland2010Elka OstrovskyTV-show
Pound Puppies2010Agatha McLeishTV-show
Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa2010Fru Claus (stemme)TV-show
Love N 'Dancing2009IreneFilm
Forslaget2009Bestemor AnnieFilm
Samfunnet2009Professor June BauerTV-show
Midten2009Fru NethercottTV-show
Glenn Martin DDS2009Dora, bestemor Shelia MartinTV-show
Del to: Den varme oppdraget2009BettyKortfilm
Ponyo2008Noriko (engelsk versjon, stemme)Film
30 Rock2006Betty WhiteTV-show
Stygg Betty2006Betty WhiteTV-show
Det tredje ønske2005LettieFilm
Annies poeng2005Annie EasonTV-film
Bein2005Dr. Beth MayerTV-show
Mitt navn er jarl2005Fru WeezmerTV-show
Boston Legal2004Catherine PiperTV-show
Komplette villmenn2004Mrs. RileyTV-show
Stolthetens far2004Bestemor WilsonTV-show
Higglytown Heroes2004BestemorTV-show
Joey2004Margaret BlyTV-show
Å bringe huset ned2003Fru KlineFilm
Gå tilbake til Batcave: The Misadventures of Adam and Burt2003Kvinne i vindu under Batclimb-sekvensTV-film
Stjeler jul2003Emily SuttonTV-film
Gary the Rat2003Garys morTV-show
Jeg er med henne2003Betty WhiteTV-show
Everwood2002Carol RobertsTV-show
Retrieverne2001Fru. KrisperTV-film
The Wild Thornberrys: The Origin of Donnie2001Bestemor Sophie (stemme)TV-film
Min kone og barn2001Fru June HopkinsTV-show
Ellen Show2001Connie GibsonTV-show
The Grim Adventures of Billy & Mandy2001Fru DoolinTV-show
Whispers: An Elephant's Tale2000Rund (stemme)Film
Malcolm i midten2000SylviaTV-show
Lærerens kjæledyr2000BestemorTV-show
Ja kjære2000SylviaTV-show
Lake Placid1999Fru Delores BickermanFilm
Historien om oss1999Lillian JordanFilm
Kvinnebedårer1999Mitzi StilesTV-show
Forsyn1999JuliannaTV-show
Svampebob Firkant1999BeatriceTV-show
Hardt regn1998Doreen SearsFilm
Hellig mann1998Betty WhiteFilm
Hercules1998HestiaTV-show
L.A.-leger1998Fru BrooksTV-show
Showet fra 70-tallet1998Bea SigurdsonTV-show
Lionhearts1998DorothyTV-show
The Wild Thornberrys1998Bestemor Sophie, Sophie HunterTV-show
Noddy: Alt kan skje i julen1998Annabelle, fru julenissenTV-film
Ally McBeal1997Dr. Shirley flottTV-show
kongen på haugen1997Delia, Dorothy, EllenTV-show
Øvelsen1997Catherine PiperTV-show
En helg i landetnitten nittiseksMarthaTV-film
Plutselig Susannitten nittiseksMidge HaberTV-show
Kanskje denne gangennitten nitti femShirley WallaceTV-show
Den nakne sannhetennitten nitti femBetty WhiteTV-show
Diagnosemord1993Dora SloanTV-show
WWE Raw1993Betty WhiteTV-show
Bob1992Sylvia SchmidtTV-show
Det gyldne palasset1992Rose NylundTV-show
Sjanse for en levetid1991Evelyn EglinTV-film
Sykepleiere1991Rose NylundTV-show
Earth Day Special1990Rose NylundTV-show
Carol & Company1990Trisha DurantTV-show
Tomt rede1988Rose NylundTV-show
D.C. Follies1987Betty WhiteTV-show
The Bold and the Beautiful1987Ann DouglasTV-show
Alf elsker et mysterium1987Tante HarrietTV-film
Matlock1986Betty WhiteTV-show
The Golden Girls1985Rose NylundTV-show
Den hellige Barbara1984Dame i teatret, servitørTV-show
Hvem er sjefen?1984Bobbie Barnes, Macy's Parade HostessTV-show
hotell1983Wilma KleinTV-show
Mamma's Family1983Ellen Harper JacksonTV-show
Eunice1982ImotTV-film
Berømmelse1982CatherineTV-show
St. Andre steder1982Kaptein Gloria NealTV-show
Det beste fra Vestennitten åtti enAmanda TremaineTV-show
Kjærlighet, Sidneynitten åtti enCharlotteTV-show
Stephanienitten åtti enAgnes DeweyTV-film
Før og etter1979AnitaTV-film
Det beste stedet å være1979Sally CantrellTV-film
Snavely1978Gladys SnavelyTV-film
Med denne ringen1978Evelyn HarrisTV-film
Kjærlighetsbåten1977Betsy Boucher, Louise WillisTV-show
The Betty White Show1977Joyce WhitmanTV-show
Ellery Queen1975Louise DemeryTV-show
Lucas Tanner1974Lydia MerrickTV-show
Forsvunnet1971TV-vertinneTV-show
Mary Tyler Moore Show1970Sue Ann NivensTV-show
Det er livet1968TV-show
En annen verden1964Brenda Barlowe (1988)TV-show
Underkjolen Junction1963Adelle ColbyTV-show
Gi råd og samtykke1962Senator Bessie AdamsFilm
Date with the Angels1957Kjære, Vickie AngelTV-show
Millionæren1955Virginia LennartTV-show
USAs ståltime1953TV-show
Livet med Elizabeth1952ElizabethTV-show
Hollywood på TV1949TelefonjenteTV-show
Tid til å drepe1945Lou's GirlKortfilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Betty White og Alan OppenheimerAlan Oppenheimer
    • Mamma's Family
      1983
    [vis matchup]
  • Betty White og Barney MartinBarney Martin
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Betty White og Bob DishyBob Dishy
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Betty White og Brent CollinsBrent Collins
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Betty White og Carl ReinerCarl Reiner
    • Varmt i Cleveland
      2010
    [vis matchup]
  • Betty White og Del MooreDel moore
    • Livet med Elizabeth
      1952
    [vis matchup]
  • Eddie Albert
    • Det gyldne palasset
      1992
    [vis matchup]
  • Betty White og Eddie BrackenEddie Bracken
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Betty White og Gary HudsonGary Hudson
    • Mamma's Family
      1983
    [vis matchup]
  • Betty White og George CoeGeorge Coe
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Betty White og Harold GouldHarold Gould
    • The Golden Girls
      1985
    [+1 til]
  • Betty White og John MahoneyJohn Mahoney
    • Varmt i Cleveland
      2010
    [vis matchup]
  • Richard Herd
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
  • Richard Roat
    • The Golden Girls
      1985
    [vis matchup]
Flere Betty White Matchups på skjermen Mindre Betty White Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...