Hoved Forhold Tyne Daly

Tyne Daly

Tyne DalyRangering 2821 623Alder 75 år Zodiac fisk Forhold 2 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Tyne Daly muligens singel.

Forhold

Tyne Daly var tidligere gift med Georg Stanford Brown(1966 - 1990).



hvem er chandler riggs dating

Tyne Daly har vært i et forhold med Clarence Williams III(1990 - 1999).

Om

Tyne Daly er en 75 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Ellen Tyne Daly 21. februar 1946 i Madison, WI, hun er kjent for Lacey on Cagney and Lacey, Judging Amy. Stjernetegnet hennes er Fiskene.

Tyne Daly har vært i en matchup på skjermen med Gerald McRaney i Spredte drømmer (1993).



Tyne Daly er medlem av følgende lister: Emmy-prisvinnere, amerikanske filmskuespillere og fødsler fra 1946.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Tyne Daly! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift124 år--
Dating19 år--
Totalto24 år16 år, 6 måneder9 år

Detaljer

FornavnTyne
EtternavnDaly
Fullt navn ved fødselenEllen Tyne Daly
Alder75 år
Fødselsdag21. februar 1946
FødestedMadison, WI
Høyde5 '5 5' (166 cm)
ByggeStor
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetBrandeis University (droppet ut), American Musical and Dramatic Academy
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseLacey on Cagney and Lacey, Judging Amy
År (er) Aktiv1968 – nåtid
FarJames Daly
MorMary Hope Newell
BrorTimothy Daly

Ellen Tyne Daly (født 21. februar 1946) er en amerikansk skuespillerinne. Hun har vunnet seks Emmy-priser for sitt TV-arbeid og en Tony Award, og er en American Theatre Hall of Fame-indusert i 2011.



Mer om Tyne Daly Mindre om Tyne Daly

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toClarence Williams IIIForhold199019999 år
1Georg Stanford BrownGift1966199024 år
Clarence Williams III #to

Clarence Williams III

1990 - 1999

Clarence Williams III og Tyne Daly separerte ...[vis par] Georg Stanford Brown #1

Georg Stanford Brown

1966 - 1990

Tyne Daly og Georg Stanford Brown var skilt ...[vis par] #to

Clarence Williams III

1990 - 1999

Clarence Williams III og Tyne Daly daterte fra 1990 til 1999.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #1

Georg Stanford Brown

1966 - 1990

Tyne Daly og Georg Stanford Brown var gift i 23 år. De datet i fem måneder etter å ha blitt sammen i 1966 og giftet seg 1. juni 1966. 23 år senere skilte de seg i 1990.

er shemar moore i et forhold
Forhold 24 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% Barn 3 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Tyne Daly75 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Clarence Williams III81 LeoSkuespiller
amerikansk
Georg Stanford Brown77 KreftSkuespiller
Kubansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
AlisabethHunn12. desember 196753 år gammel Georg Stanford Brown
Katherine DoraHunn10. februar 197150 år gammel Georg Stanford Brown
AlyxandraHunn1. oktober 198535 år gammel Georg Stanford Brown

Fotogalleri

Den perfekte moren - Tyne Daly Angel Unchained Angel Unchained Angel Unchained Barnepiken - Fran Drescher Barnepiken - Fran Drescher Barnepiken - Fran Drescher Hei, mitt navn er Doris (2015) Spider-Man: Homecoming (2017) Tyne Daly Tyne Daly Tyne Daly

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Balladen av Buster Scruggs2018Lady (segment 'The Mortal Remains')Film
En brødfabrikk, første del2018DorotheaFilm
En brødfabrikk, del to2018DorotheaFilm
Basmati Blues2017EvelynFilm
Spider-Man: Homecoming2017Anne Marie HoagFilm
HBO ser spesiell ut2016Fredens rettferdighetTV-film
Hei, Mitt navn er Doris2015.RosaFilm
Fru sekretær2014Senator Amy RossTV-show
Mamma2013BarbaraTV-show
Jacked Up2013TV-film
Moderne familie2009Fru PlankTV-show
Georgia O'Keeffe2009Mabel Dodge SternTV-film
Brennmerknad2007TinaTV-show
Greys anatomi2005Carolyn ShepherdTV-show
Undercover Christmas2003Anne CunninghamTV-film
Brudekjolen2001Joan DelanoTV-film
Et stykke Eden2000Tante AureliaFilm
The Simian Line2000ArnitaFilm
Høstens hjerte1999AnnFilm
Fravær av det gode1999Dr. Marcia LyonsTV-film
Rettsutførelse1999Goldie JudgeTV-film
Tre hemmeligheter1999ShelleyTV-film
Dommer Amy1999Maxine GrayTV-show
For din kjærlighet1998Mary WinstonTV-show
The Magnificent Seven1998Ma NicholsTV-show
Vig1998ImotTV-film
Den perfekte moren1997Elanie PodarasTV-film
Triks1997SarahTV-film
Veronicas skap1997Emily BlairTV-show
Landets leg1997Dr. GuttmacherFilm
Cagney & Lacey: True Convictionsnitten nittiseksMary Beth LaceyTV-film
Bye Bye Birdienitten nitti femMae PetersonTV-film
Cagney & Lacey: Together Againnitten nitti femMary Beth LaceyTV-film
Gjennom Glasstaketnitten nitti femMary Beth LaceyTV-film
Cagney & Lacey: The Return1994Mary Beth LaceyTV-film
Christy1994Alice HendersonTV-film
The Forget-Me-Not Murders1994Dr. ArcherTV-film
Christy1994Alice HendersonTV-show
Den magiske skolebussen1994Dr. TennelliTV-show
Spredte drømmer1993Kathryn MessengerTV-film
Barnepiken1993MonaTV-show
Ikke rom for opal1993GloreneTV-film
Face of a Stranger1991Dollie MadisonTV-film
The Last to Go1991Mary EllenTV-film
Swamp Thing1990Carla JeffriesTV-show
The Trials of Rosie O'Neill1990Vicki LindmanTV-show
Vinger1990Mimsy BorogrovesTV-show
Stakk med hverandre1989Sylvia CassTV-film
Murphy Brown1988PhyllisTV-show
Barn som disse1987Joanna GoodmanTV-film
Dolly1987GenevieveTV-show
Movers & Shakers1985Nancy DermanFilm
Flygeren1985Evelyn StillerFilm
Ray Bradbury Theatre1985Cora GibbsTV-show
Hos deg eller meg1983KarenTV-film
Mississippi1982TV-show
Zoot-draktnitten åtti enAlice BloomfieldFilm
Et spørsmål om liv og dødnitten åtti enKvinneTV-film
Cagney & Laceynitten åtti enDetektiv Mary Beth Lacey, Mary Beth LaceyTV-show
Kvinnerommet1980AdeleTV-film
Magnum, P.I.1980Kate SullivanTV-show
Shirley1979AthenaTV-show
Bedre sent enn aldri1979Fru DavisTV-film
CBS ettermiddagsspillhus1978Catherine EllisTV-show
Bibelens største helter1978AbishagTV-show
Farts felle1977Niffty nolanFilm
Telefon1977Dorothy PuttermanFilm
Intime fremmede1977Karen RenshawTV-film
Lou Grant1977Melissa CummingsTV-show
Enforcer1976Kate MooreFilm
Underholderen1976Jean RiceTV-film
Quincy M.E.1976Anna Krushevitz, Kay Silver, Madeline EstesTV-show
Visjoner1976AnnTV-show
Loven1975LucyTV-show
Lucas Tanner1974Jenny MiloTV-show
Larry1974Nancy HockworthTV-film
Barnaby Jones1973Madge WinstonTV-show
Hawkins1973Ellen HamiltonTV-show
The Wide World of Mystery1973LaurieTV-show
Utroskapen1973Inez SteinerFilm
Dok Elliot1973Beth Ann BlacknerTV-show
Mannen som kunne snakke med barn1973Susie DatweilerTV-film
Spill det slik det ligger1972JournalistFilm
Circle of Fear1972Anna FreemanTV-show
The Rookies1972Amy Kennedy, Lucille Baker, MaryTV-show
The Streets of San Francisco1972Fru CarlinoTV-show
Unge Dr. Kildare1972Rachel DixonTV-show
Vrede av sinne1972Jean CarsonTV-film
På jakt etter Amerika1971AnneTV-film
Longstreet1971Marcella PierceTV-show
McMillan & Wife1971Janet BentonTV-show
Et hyl i skogen1971Sally BixtonTV-film
Columbo1971Dolores, Dorothea McNallyTV-show
Unge ekteskap på lek1971RuthTV-film
Angel Unchained1970MerileeFilm
John og Mary1969HilaryFilm
Medisinsk senter1969April, Barbara, Liz LathemTV-show
Det nye folket1969KathyTV-show
Mod-troppen1968Dolores Abernathy, Prudence GordonTV-show
Ironside1967Joanna LeighTV-show
Judd for forsvaret1967Sandy JamiesonTV-show
CBS Playhouse1967SarahTV-show
Umulig oppdrag1966Sareta LaneTV-show
Sykehus1963Caroline BealeTV-show
The Virginian1962Tro BradburyTV-show
Utenlandsk intriger1951PikeTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Gerald McRaney og Tyne DalyGerald McRaney
    • Spredte drømmer
      1993
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...