Hoved Forhold Store Sean

Store Sean

Store Sean DatingRangering 199 77Alder 33 år Zodiac Væren Forhold 5 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Big Sean og Jhene AikoBig Sean begynte å date Jhené Aiko februar 2016. se forholdet

Forhold

Big Sean har vært forlovet med Naya Rivera(2013 - 2014).

Big Sean har vært i forhold til Niatia 'Lil Mama' Kirkland(2015 - 2016), Ariana Grande(2014 - 2015)og Ashley Marie (i)(2006 - 2013).



Om

Big Sean er en 33 år gammel amerikansk rapper. Født Sean Michael Leonard Anderson 25. mars 1988 i Santa Monica, California, USA, er han kjent for 'Beware' Single, dating Naya Rivera i en karriere som strekker seg fra 2007 til nå. Stjernetegnet hans er Væren.

Big Sean er medlem av følgende lister: Folk fra Santa Monica, California, amerikanske rappere og fødsler fra 1988.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Big Sean! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert11 år, 1 måned--
Dating47 år3 år, 6 måneder9 måneder, 4 dager
Total57 år3 år9 måneder, 4 dager

Detaljer

FornavnSean
MellomnavnMichael
EtternavnAnderson
Fullt navn ved fødselenSean Michael Leonard Anderson
Alternativt navnStore Sean
Alder33 år
Fødselsdag25. mars 1988
FødestedSanta Monica, California, USA
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCass Technical High Scool
Yrke TekstRapper, sanger, låtskriver
YrkeRapper
Krav til berømmelse'Beware' Single, Dating Naya Rivera
Musiksjanger (tekst)Hip Hop
År (er) Aktiv2003 – nåtid, 2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapRoc Nation, Def Jam, GOOD Music, Endelig Famous, GOOD
Tilknyttede handlingerKanye West, Chris Brown, Kid Cudi, Mike Posner, Tyga, Wiz Khalifa, Ariana Grande, Meek Mill, Drake, DJ Mustard, Jhené Aiko, Lil Wayne, Wale, Royce da 5'9 ', Justin Bieber, Dej Loaf, Twenty88 , Jeremih, Key Wane, Metro Boomin
Talent Agency (f.eks. Modellering)ICM-partnere
Offisielle nettstederuknowbigsean.com/home/, twitter.com/BigSean, www.facebook.com/uknowbigsean, http://www.uknowbigsean.com, http://uknowbigsean.com

Sean Michael Leonard Anderson (født 25. mars 1988), kjent som Big Sean (stilisert som BIG SEAN), er en amerikansk rapper, sanger og låtskriver. Sean signerte med Kanye Wests GOOD Music i 2007, Def Jam Recordings i 2008 og Roc Nation i 2014.

Mer om Big Sean Mindre om Big Sean

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Jhené AikoForholdFebruar 2016tilstede5 år
4Niatia 'Lil Mama' KirklandUkjent R 2015.20161 år
3Ariana GrandeForholdJuli 2014Apr 20159 måneder
toNaya riveraForholdFebruar 2013Apr 20141 år
1Ashley Marie (i)Forhold2006Jan 20137 år
Jhené Aiko #5

Jhené Aiko

2016

Big Sean begynte å date Jhené Aiko februar 201 ...[vis par] Niatia #4Rykte

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

2015 - 2016

Big Sean og Niatia 'Lil Mama' Kirkland var ...[vis par] Ariana Grande #3

Ariana Grande

2014 - 2015

Big Sean og Ariana Grande skilte seg på 8.A ...[vis par] Naya rivera #to

Naya rivera

2013 - 2014

Big Sean og Naya Rivera skiltes i april 201 ...[vis par] #1

Ashley Marie (i)

2006 - 2013

Ashley Marie (i) og Big Sean skilte seg i Ja ...[vis par] #5

Jhené Aiko

2016

Big Sean og Jhené Aiko har vært sammen siden februar 2016.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #4

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

2015 - 2016 (rykter)

Det ryktes at Big Sean har koblet seg til Niatia 'Lil Mama' Kirkland i 2015.



hvem er morgan freeman dating
Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 93% se forholdet #3

Ariana Grande

2014 - 2015

Big Sean og Ariana Grande datert fra juli 2014 til april 2015.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #to

Naya rivera

2013 - 2014

Big Sean og Naya Rivera var forlovet i 6 måneder. De daterte i 8 måneder etter å ha blitt sammen i februar 2013. De var forlovet i oktober 2013, men ble skilt senere i april 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #1

Ashley Marie (i)

2006 - 2013

Ashley Marie (i) og Big Sean datert fra 2006 til januar 2013.

Forhold 7 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Store Sean33 VærenRapper
amerikansk
Jhené Aiko33 fiskSanger
amerikansk
Niatia 'Lil Mama' Kirkland31 VektenRapper
amerikansk
Ariana Grande27 KreftSanger
amerikansk
Naya rivera33 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Marie (i)-

Fotogalleri

Big Boy's Big Brawl - Big Sean En fan tok et skudd av dem kyssende da de kjørte Revenge Of The Mummy-turen på Universal Studios sammen med en gruppe skrikende spenningssøkere Ariana Grande og Big Sean ble sett holde hånd på en VMAs gangkamera søndag 24. august 2014 Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean Ariana Grande og Big Sean

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Problemer2019Trouble (stemme, som Sean 'Big Sean' Anderson)Film
Tjueårene2019TristanTV-show
Onkel Buck2016Flashback MilesTV-show
Dyr.2016TerrenceTV-show
Grusom sommer2012DonKortfilm

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.