Hoved Forhold Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Matthew Gray GublerRangering 364 -132Alder 41 år Zodiac fisk Forhold 4 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Matthew Gray Gubler muligens singel.

Forhold

Matthew Gray Gubler har vært i forhold til Victoria Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)og Eve Wind.



soulja gutt og corinne stephens

Om

Matthew Gray Gubler er en 41 år gammel amerikansk skuespiller. Født 9. mars 1980 i Las Vegas, Nevada, USA og utdannet ved Las Vegas Academy of International Studies, er han kjent for Criminal Minds i en karriere som strekker seg fra 2004 til nå. Stjernetegnet hans er Fiskene.

Matthew Gray Gubler har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Anna Faris i Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009), Kat Dennings i Suburban Gothic (2014)og Mindy Cohn i Scooby-Doo! Legenden om Phantosaur (2011).

Matthew Gray Gubler er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Matthew Gray Gubler! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating42 år10 måneder, 27 dager7 måneder, 2 dager
Total42 år10 måneder, 27 dager7 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnMatteus
MellomnavnGrå
EtternavnGubler
Fullt navn ved fødselenMatthew Gray Gubler
Alternativt navnGube
Alder41 år
Fødselsdag9. mars 1980
FødestedLas Vegas, Nevada, USA
Høyde186 cm (6 '1¼)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonHår
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLas Vegas Academy of Peforming Arts High School, Las Vegas Academy of International Studies
universitetNew York Tisch School of the Arts, Tisch School of the Arts
Yrke TekstSkuespiller / modell
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseCriminal Minds
År aktiv2004 - nåtid, 2004 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)DNA Model Management - New York
Offisielle nettstederwww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
FarJohn Gubler
MorMarilyn Gubler
BrorGrey Gubler
SøsterLaura Dahl (hun er motedesigner)
FamiliemedlemMaxwell Kelch (bestefar)
KjæledyrMallory (hund)
FavorittfargerRødgrønn

Matthew Gray Gubler (; født 9. mars 1980) er en amerikansk skuespiller, filmskaper, motemodell, maler, illustratør, regissør og forfatter. Han er mest kjent for sin rolle som kriminell profil Dr. Spencer Reid i CBS TV-show Criminal Minds, og han har regissert noen av showets episoder. Gubler har dukket opp i The Life Aquatic med Steve Zissou, (500) Days of Summer, Life After Beth, Suburban Gothic, Newness, og som stemmen til Simon i Alvin and the Chipmunks og dens tre oppfølgere.

Mer om Matthew Gray Gubler Mindre om Matthew Gray Gubler

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Victoria AsherForhold201020111 år
3Marisa MorrisForhold200820102 år
toKat DenningsForholdJanuar 2007Aug 20077 måneder
1Eve WindUkjent -
Victoria Asher #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher og Matthew Gray Gubler er se ...[vis par] Marisa Morris #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris og Matthew Gray Gubler separerer ...[vis par] Kat Dennings #to

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler og Kat Dennings skiller ...[vis par] Eve Wind #1

Eve Wind

Eve Wind og Matthew Gray Gubler var i en re ...[vis par] #4

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher og Matthew Gray Gubler hadde et forhold fra 2010 til 2011.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #3

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris og Matthew Gray Gubler daterte fra 2008 til 2010.

Harry Karl og Debbie Reynolds
Forhold 2 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #to

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler og Kat Dennings daterte fra januar til august 2007.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #1

Eve Wind

Eve Wind og Matthew Gray Gubler hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Matthew Gray Gubler41 fiskSkuespiller
amerikansk
Victoria Asher37 SteinbukkenSanger
amerikansk
Marisa Morris33 TvillingeneSkuespillerinne
Portugisisk
Kat Dennings3. 4 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Eve Wind33 LeoSanger
amerikansk

Fotogalleri

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015) Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Cinema Toast2021TV-show
King Knight2020TornFilm
Horse Girl2020Darren ColtFilm
Nybegynnerflaks2020FranklinKortfilm
Dukkeansikt2019Vi sTV-show
Avslutninger, begynnelser2019AdrianFilm
Zoe2018Skinny GuyFilm
Camp Confessions2018TV-show
68 Drep2017ChipFilm
Nyhet2017PaulFilm
Søppelbrann2016CalebFilm
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip2015Simon (stemme)Film
Varm luft2015LesleyFilm
Band of Robbers2015Joe HarperFilm
Vakker jente2014ZiggyFilm
Livet etter Beth2014Kyle OrfmanFilm
Suburban Gothic2014RaymondFilm
Ønske2014JamesKortfilm
El Hormiguero MX2014TV-show
Eksisjon2012Mr. ClaybaughFilm
The Beauty Inside2012Alex # 26, Alex # 42TV-show
Læringskurven2012David Sedaris (stemme)Kortfilm
The Beauty Inside: Alex's Video Diaries2012Alex # 42TV-show
Magic Valley2011KrusFilm
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked2011Simon (stemme)Film
500 dager av sommeren2009PaulFilm
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel2009Simon (stemme)Film
Hvordan være en seriemorder2008BartFilm
The Great Buck Howard2008RussellFilm
Alvin and the Chipmunks2007Simon (stemme)Film
Bobil2006Joe JoeFilm
Matthew Gray Gubler: Den uautoriserte dokumentaren2006Kortfilm
Criminal Minds2005Dr. Spencer ReidTV-show
The Life Aquatic med Steve Zissou2004Intern # 1Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Matthew Gray Gubler og Anna FarisAnna Faris
    • Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
      2009
    [+1 til]
  • Matthew Gray Gubler og Kat DenningsKat Dennings
    • Suburban Gothic
      2014
    [vis matchup]
  • Mindy Cohn og Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby-Doo! Legenden om Phantosaur
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.