Hoved Forhold Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

Jon Bon JoviRangering 741 214Alder 59 år Zodiac fisk Forhold 5 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jon Bon Jovi muligens singel.

Forhold

Jon Bon Jovi var tidligere gift med Dorothea Hurley(1989).



Jon Bon Jovi har vært i forhold til Helena Christensen(2005), Cindy Crawford(nitten nitti fem)og Diane Lane(1984).

Jon Bon Jovi har hatt et møte med Lita Ford(1984).

Om

Jon Bon Jovi er en 59 år gammel amerikansk musiker. Født John Francis Bongiovi Jr. 2. mars 1962 i Perth Amboy, New Jersey, USA og utdannet ved Sayreville War Memorial High School, er han kjent for Bon Jovi i en karriere som strekker seg fra 1975 – nåtid og 1965 – nåtid. Stjernetegnet hans er Fiskene.



Jon Bon Jovi har deltatt i 6 matchups på skjermen, inkludert Calista Flockhart i Ally McBeal (1997), Demi Moore i Destinasjon hvor som helst (1997), Elizabeth Perkins i Moonlight og Valentino (nitten nitti fem), Katherine Heigl inn nyttårsaften (2011)og Sarah Jessica Parker i Sex and the City (1998).

Jon Bon Jovi er medlem av følgende lister: 1962 fødsler, skuespillere fra New Jersey og amerikanske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jon Bon Jovi! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift133 år, 1 måned--
Dating34 måneder, 2 dager1 måned, 10 dager-
Støte på1---
Total533 år, 1 måned6 år, 8 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnJon
MellomnavnFrancis
EtternavnBongiovi
Fullt navn ved fødselenJohn Francis Bongiovi Jr.
Alternativt navnJon Bon Jovi, kaptein Kidd, Jr.
Alder59 år
Fødselsdag2. mars 1962
FødestedPerth Amboy, New Jersey, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt68 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSt. Joseph High School, Sayreville War Memorial High School
Yrke TekstSanger-låtskriver, skuespiller, filantrop
YrkeMusiker
Krav til berømmelseBon Jovi
Musiksjanger (tekst)Hard rock, heavy metal, country rock, glam metal, Punk rock, Metal, RnB, Urban, Rock, arena rock, pop rock
MusikksjangerRock, Hard Rock
År aktiv1980 – nåtid, 1975 – nåtid, 1965 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano, munnspill, perkusjon, trompet, horn, trombone, maracas
PlateselskapIsland, Mercury, Jive
Tilknyttede handlingerBon Jovi, skandale
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.bonjovi.com, http://bonjovi.com, http://www.bonjovi.com/, http://www.bongioviacoustics.com
FarJohn Francis Bongiovi
MorCarol Sharkey
VennBegge O'Brien
FavorittmatHurtigmat, Cheeseburgere, Pizza, Italiensk, Meksikansk, Sushi

John Francis Bongiovi Jr. (født 2. mars 1962), kjent profesjonelt som Jon Bon Jovi, er en amerikansk sanger-låtskriver, plateprodusent, filantrop og skuespiller. Bon Jovi er mest kjent som grunnlegger og frontfigur for det Grammy-prisbelønte rockebandet Bon Jovi, som ble dannet i 1983.

Mer om Jon Bon Jovi Mindre om Jon Bon Jovi

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Helena ChristensenForhold20052005-
4Cindy CrawfordForhold R nitten nitti femnitten nitti fem-
3Dorothea HurleyGiftApr 1988 -
toDiane LaneForholdApr 198419844 måneder
1Lita FordStøte på19841984-
Helena Christensen #5

Helena Christensen

2005

Jon Bon Jovi og Helena Christensen er separert ...[vis par] Cindy Crawford #4Rykte

Cindy Crawford

nitten nitti fem

Jon Bon Jovi og Cindy Crawford er skilt ...[vis par] Dorothea Hurley #3

Dorothea Hurley

1988

Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley har vært ...[vis par] Diane Lane #to

Diane Lane

1984

Jon Bon Jovi og Diane Lane skilte seg i 1984 ...[vis par] Lita Ford #1

Lita Ford

1984

Lita Ford og Jon Bon Jovi er skilt ...[vis par] #5

Helena Christensen

2005

Jon Bon Jovi og Helena Christensen daterte i 2005.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #4

Cindy Crawford

1995 (rykter)

Det ryktes at Jon Bon Jovi hadde koblet seg til Cindy Crawford i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #3

Dorothea Hurley

1988

Jon Bon Jovi og Dorothea Hurley har vært gift i 31 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i april 1988 og ble gift 29. april 1989.

Forhold 33 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 43% Barn
4 barn
se forholdet #to

Diane Lane

1984

Jon Bon Jovi og Diane Lane daterte fra 1984 til juli 1984.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #1

Lita Ford

1984

Lita Ford og Jon Bon Jovi fikk et møte i 1984.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jon Bon Jovi59 fiskMusiker
amerikansk
Helena Christensen52 SteinbukkenModell
dansk
Cindy Crawford55 fiskModell
amerikansk
Dorothea Hurley58 Jomfruensjef
amerikansk
Diane Lane56 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Lita Ford62 JomfruenMusiker
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Stephanie RoseHunn31. mai 199327 år gammel Dorothea Hurley
Jesse JamesMann19. februar 199526 år gammel Dorothea Hurley
Jacob HurleyMann7. mai 200219 år gammel Dorothea Hurley
Romeo jonMann29. mars 200417 år gammel Dorothea Hurley

Fotogalleri

Jon Bon Jovi JBJ opptrer under Slippery When Wet Tour 10. mars 1987 på Cobo Arena i Detroit, MI JBJ opptrer under Slippery When Wet Tour 10. mars 1987 på Cobo Arena i Detroit, MI JBJ opptrer under Slippery When Wet Tour 10. mars 1987 på Cobo Arena i Detroit, MI JBJ opptrer på scenen på F1 Grand Prix etter konsert 12. november 1995 i Adelaide Australia JBJ opptrer på scenen på F1 Grand Prix etter konsert 12. november 1995 i Adelaide Australia JBJ opptrer på scenen på F1 Grand Prix etter konsert 12. november 1995 i Adelaide Australia Jon Bon Jovi fotografert av Clay Patrick McBride - desember 2020 Jon Bon Jovi fotografert av Clay Patrick McBride - desember 2020 Jon Bon Jovi fotografert av Clay Patrick McBride - desember 2020 Jon Bon Jovi IG - desember 2020 Jon Bon Jovi

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Bon Jovi: Vegger2018Jon Bon JoviKortfilm
nyttårsaften2011Jensen (segment 'Jensen & Laura's Story')Film
Nummer en!2009TV-show
Pukket2006Frank HopperFilm
30 Rock2006Jon Bon JoviTV-show
Cry_Wolf2005Rich WalkerFilm
Vampyrer: De døde2002Derek BlissFilm
Betal det fremover2000Ricky McKinneyFilm
Ro din båt2000Jamey MeadowsFilm
U-5712000EmmettFilm
Vestfløyen1999Jon Bon JoviTV-show
Hjemmelaget1998DannyFilm
Ingen ser tilbake1998MichaelFilm
Sex and the City1998SethTV-show
Lille by1997KevinFilm
Ally McBeal1997Victor MorrisonTV-show
Den ledende mannennitten nittiseksRobin barnFilm
Moonlight og Valentinonitten nitti femMalerenFilm
Young Guns II1990Fange (ikke kreditert)Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Calista Flockhart og Jon Bon JoviCalista Flockhart
    • Ally McBeal
      1997
    [vis matchup]
  • Jon Bon Jovi og Demi MooreDemi Moore
    • Destinasjon hvor som helst
      1997
    [vis matchup]
  • Jon Bon Jovi og Elizabeth PerkinsElizabeth Perkins
    • Moonlight og Valentino
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Katherine Heigl og Jon Bon JoviKatherine Heigl
    • nyttårsaften
      2011
    [vis matchup]
  • Sarah Jessica Parker og Jon Bon JoviSarah Jessica Parker
    • Sex and the City
      1998
    [vis matchup]
  • Thandie Newton og Jon Bon JoviThandiwe Newton
    • Den ledende mannen
      nitten nittiseks
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.