Hoved Forhold Cindy Crawford

Cindy Crawford

Cindy CrawfordRangering 363 Fire femAlder 55 år Zodiac fisk Forhold 11 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Cindy Crawford muligens singel.

Forhold

Cindy Crawford var tidligere gift med Rande Gerber(1998)og Richard Gere(1991 - 1995).



Cindy Crawford har vært i et forhold med Val Kilmer(nitten nittiseks), Jon Bon Jovi(nitten nitti fem), Jon Stewart(1994)og Bill Cordes (Ex)(1982 - 1988).

Cindy Crawford har hatt møter med Shaquille O'Neal(nitten nitti fem), John Kennedy Jr.(nitten nitti fem)og Robert De Niro.

amber miller dating tito ortiz

Det ryktes at Cindy Crawford har koblet seg til John Enos III(1994)og Christy Turlington(1991).



Om

Cindy Crawford er en 55 år gammel amerikansk modell. Født Cynthia Ann Crawford 20. februar 1966 i DeKalb, Illinois USA, er hun kjent for Supermodel i en karriere som spenner over 1987 – nåtid og 1985 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.

som er shannon beveridge dating

Cindy Crawford har vært i en matchup på skjermen med William Baldwin i Rettferdig spill (nitten nitti fem).

Cindy Crawford er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske TV-personligheter.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cindy Crawford! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto24 år, 1 måned16 år, 3 måneder8 år, 5 måneder
Dating46 år, 1 måned1 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag
Støte på326 år, 4 måneder8 år, 9 måneder-
Ryktetto---
Totalelleve26 år, 4 måneder5 år, 11 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnCindy
MellomnavnAnn
EtternavnGerber
PikenavnCrawford
Fullt navn ved fødselenCynthia Ann Crawford
Alternativt navnCynthia Gerber, Baby Gia, Cynthia Ann Crawford, Cindy Crawford
Alder55 år
Fødselsdag20. februar 1966
FødestedDeKalb, Illinois USA
Høyde176 cm (5 '9¼)
Vekt68 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonMole over leppen hennes
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
ReligionPresbyterian
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleDeKalb High School, Illinois, USA (valedictorian)
universitetNorthwestern University (droppet ut etter ett semester)
Yrke TekstMote / rullebane modell
YrkeModell
Krav til berømmelseSupermodell
År (er) Aktiv1986 – nåtid, 1987 – nåtid, 1985 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Storm Models - London, Celebrity Talent International, Executive Visions Inc.
Merke påtegning(1987) Print-annonse: Ellen Tracey, (1987) Print-annonse: The Gap-klesbutikker, (1986-87) Print-annonse: North Beach Leather, (1987) Print-annonse: Timex Watches, (1999) Print-annonse: Foster Grant Sunglasses , (1995) Trykkannonse: Scheechs sko, (1997) TV-reklame: Cadillac Catera, (1996) TV-reklame: Kay Jewelers, (1985) Trykkannonse: Marshall Field's, (1987) Trykkannonse: Reebok, (1988) Trykk annonse : Loreal hårprodukter, (2001) TV-reklame: 24-timers fitness, (2002) TV-reklame: Diet Pepsi, (2000) Trykkannonser: EllenTracy.com, (2000) Utskriftsannonse: Revlon Colorstay Makeup Shine Control, (2000) Utskriftsannonser: Revlon Colorstay LipShine, (1998-2009) Utskriftsannonser: Omega klokker, (2003) TV-reklame: Clairol Nice 'N Easy Hair Color, (2002-04) Utskriftsannonser: Advant-Edge Nutrition Bars, (1990-99 ) TV-reklame: Revlon, (2005) TV-reklame: Kelloggs Canada, (1989) Trykkannonser: Linda Allard-samlingen for Ellen Tracy, inkludert briller og kjolekolleksjon, (1989) Trykkannonser: Umberto Ginocchietti-moter, (2005) TV-reklame : Rom til Go, (2004) Print-annonse: Blackglama Furs, (1990) Print-annonse: Halston Men, (1985) Print-annonse: Imagnin Furs, (1990) Print-annonse: Halston, (1994) Print-annonse (Frankrike): Herve Leger, ( 2006) TV-reklame: Remington Electric Shavers, (1987) Trykkannonser: Body av Roxanne swimwear, (1994-) TV-reklame: Blockbuster Video, (1992) TV-reklame: Pepsi's New Look kan. (1992), (1993) TV-reklame: Charlie Perfume med Little Richard, (2009) Trykkannonse: hennes 'Cindy Crawford Style' interiørdesignlinje med forhandler JC Penney., (2009) TV-reklame: Van Haren, en nederlandsk sko -butikk, for sin egen skoserie 'The Cindy Crawford Collection'., (2/10) TV-reklame: 'Schwarzkopf'., (2011) TV-reklame: Propel Zero water., (2012) Trykkannonser: New Advanced Meaningful Beauty skin care system., (1999) Utskriftsannonser for Revlons Colorstay Hair color., TV-reklame: Pocari Sweat (Japan)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)35
Klærstørrelse6
Skostørrelse10
Offisielle nettstedernymag.com/fashion/models/ccrawford/cindycrawford/, www.fashionmodeldirectory.com/models/Cindy_Crawford/, www.cindycrawford.com, models.com/models/cindy-crawford, www.stormmodels.com/ccrawford.html, twitter.com/CindyCrawford, cindy.com/, http://www.cindy.com/, Modelleringsinformasjon, www.facebook.com/CindyCrawford/, www.rottentomatoes.com/celebrity/cindy_crawford/, www.allmovie.com / artist / cindy-crawford-p15670
FarJohn Crawford
MorJennifer Sue Walker
VennYasmeen Ghauri, Naomi Campbell, Tatjana Patitz, Christy Turlington, Donatella Versace, Claudia Schiffer, Linda Evangelista

Cynthia Ann Crawford (født 20. februar 1966) er en amerikansk modell og skuespillerinne. Hennes mangeårige suksess med modellering gjorde henne til en internasjonal kjendis som har ført til roller i TV og film, og arbeidet som talsperson. I løpet av 1980- og 1990-tallet var Crawford blant de mest populære supermodellene og en allestedsnærværende tilstedeværelse på magasinomslag, rullebaner og motekampanjer.

Mer om Cindy Crawford Mindre om Cindy Crawford

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveVerge GerberGiftApr 1997 -
10Val KilmerForholdApril 1996Mai 19962 måneder
9Shaquille O'NealStøte pånitten nitti femnitten nitti fem-
8John Kennedy Jr.Støte pånitten nitti femnitten nitti fem-
7Jon Bon JoviForhold R nitten nitti femnitten nitti fem-
6Jon StewartForhold19941994-
5John Enos IIIStøte på R August 1994August 1994-
4Christy TurlingtonStøte på R 19911991-
3Richard GereGiftJuli 19871. desember 19958 år
toBill Cordes (ex)Forhold1982Februar 19886 år
1Robert De NiroStøte på -
Verge Gerber #elleve

Verge Gerber

1997

Rande Gerber og Cindy Crawford har vært ...[vis par] Val Kilmer #10

Val Kilmer

nitten nittiseks

Cindy Crawford og Val Kilmer skilte seg i 19 ...[vis par] Shaquille O #9

Shaquille O'Neal

nitten nitti fem

Shaquille O'Neal og Cindy Crawford var i en ...[vis par] John Kennedy Jr. #8

John Kennedy Jr.

nitten nitti fem

John Kennedy Jr. og Cindy Crawford er separert ...[vis par] Jon Bon Jovi #7Rykte

Jon Bon Jovi

nitten nitti fem

Jon Bon Jovi og Cindy Crawford er skilt ...[vis par] Jon Stewart #6

Jon Stewart

1994

Jon Stewart og Cindy Crawford er skilt ...[vis par] John Enos III #5Rykte

John Enos III

1994

John Enos III og Cindy Crawford er separate ...[vis par] Christy Turlington #4Rykte

Christy Turlington

1991

Cindy Crawford og Christy Turlington er sep ...[vis par] Richard Gere #3

Richard Gere

1987 - 1995

Richard Gere og Cindy Crawford ble skilt ...[vis par] Bill Cordes (ex) #to

Bill Cordes (ex)

1982 - 1988

Bill Cordes (Ex) og Cindy Crawford er separert ...[vis par] Robert De Niro #1

Robert De Niro

Robert De Niro og Cindy Crawford er separert ...[vis par] #elleve

Verge Gerber

1997

Rande Gerber og Cindy Crawford har vært gift i 22 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i april 1997 og giftet seg 29. mai 1998.

Christian de la Fuente kone
Forhold 24 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 82% Barn 2 barn se forholdet #10

Val Kilmer

nitten nittiseks

Cindy Crawford og Val Kilmer daterte fra 1996 til mai 1996.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #9

Shaquille O'Neal

nitten nitti fem

Shaquille O'Neal og Cindy Crawford fikk et møte i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #8

John Kennedy Jr.

nitten nitti fem

John Kennedy Jr. og Cindy Crawford hadde et møte i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #7

Jon Bon Jovi

1995 (Ryktet)

Det ryktes at Jon Bon Jovi hadde koblet seg til Cindy Crawford i 1995.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #6

Jon Stewart

1994

Jon Stewart og Cindy Crawford daterte i september 1994.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #5

John Enos III

1994 (Ryktet)

Det ryktes at John Enos III hadde koblet seg til Cindy Crawford i august 1994.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #4

Christy Turlington

1991 (Ryktet)

Det ryktes at Cindy Crawford hadde koblet seg til Christy Turlington i 1991.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 27% se forholdet #3

Richard Gere

1987 - 1995

Richard Gere og Cindy Crawford var gift i 3 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i juli 1987 og giftet seg 12. desember 1991. 3 år senere ble de skilt i desember 1995.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #to

Bill Cordes (ex)

1982 - 1988

Bill Cordes (Ex) og Cindy Crawford hadde et forhold fra 1982 til februar 1988.

hvem er lea michele dating 2017
Forhold 6 år se forholdet #1

Robert De Niro

Robert De Niro hadde et møte med Cindy Crawford.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cindy Crawford55 fiskModell
amerikansk
Verge Gerber59 TyrenVirksomhet
amerikansk
Val Kilmer61 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Shaquille O'Neal49 fiskBasketball
amerikansk
John Kennedy Jr.38 SkyttenVirksomhet
amerikansk
Jon Bon Jovi59 fiskMusiker
amerikansk
Jon Stewart58 SkyttenKomisk
amerikansk
John Enos III58 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Christy Turlington52 SteinbukkenModell
amerikansk
Richard Gere71 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Bill Cordes (ex)-
Robert De Niro77 LeoSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Presley WalkerMann2. juli 199921 år gammel Verge Gerber
Så JordanHunn3. september 200119 år gammel Verge Gerber

Fotogalleri

Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Cindy Crawford - Vogue Magazine Pictorial [Brasil] (Mai 2021) Vogue Brasil Mai 2021 Cindy Crawford - Sett på Wells Fargo bank i Malibu Cindy Crawford - Sett på Wells Fargo bank i Malibu Cindy Crawford - Sett på Wells Fargo bank i Malibu

Filmografi

FilmÅrKarakterType
BoJack rytter2014Cindy langusterTV-show
Cougar Town2009Cindy CrawfordTV-show
Wizards of Waverly Place2007Bibi RockfordTV-show
I følge Jim2001Gretchen SaundersTV-show
Body Guards - Bodyguards2000CindyFilm
The Simian Line2000SandraFilm
541998VIP-skytshelgenFilm
3. rock fra solennitten nittiseksMaschaTV-show
Rettferdig spillnitten nitti femKate McQueanFilm
Imot1994Ellen Screen Test # 1TV-show
Frasier1993DorothyTV-show
Saturday Night Live1975Cindy CrawfordTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • William Baldwin og Cindy CrawfordWilliam Baldwin
    • Rettferdig spill
      nitten nitti fem
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.