Hoved Forhold Leah Remini

Leah Remini

Leah Remini GiftRangering 3001 81Alder 50 år Zodiac Tvillingene Forhold 2 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Angelo Pagan og Leah ReminiLeah Remini og Angelo Pagán har vært gift i 17 år siden 19. juli 2003. se forholdet

Forhold

Leah Remini har vært i et forhold med Sean 'Diddy' Combs.

Om

Leah Remini er en 50 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Leah Marie Remini 15. juni 1970 i Brooklyn, New York City, New York, USA, hun er kjent for Old School, The King of Queens. Stjernetegnet hennes er Gemini.



Leah Remini har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Benjamin King i Lagret av Bell (1989), Kevin James inn Kongen av dronningene (1998), Mark-Paul Gosselaar i Lagret av Bell (1989), Mitchell Whitfield i Diagnosemord (1993)og Tony Dovolani i Danser med stjernene (2005).

Leah Remini er medlem av følgende lister: Amerikanske scientologer, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Leah Remini! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift117 år, 10 måneder--
Dating1---
Totalto17 år, 10 måneder8 år, 11 måneder-

Detaljer

FornavnLeah
MellomnavnMarie
EtternavnBetale
PikenavnRemini
Fullt navn ved fødselenLeah Marie Remini
Alternativt navnLeah Marie Remini, Leah Remini
Alder50 år
Fødselsdag15. juni 1970
FødestedBrooklyn, New York City, New York, USA
Høyde5 '3' (160 cm)
Vekt59 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespillerinne, modell, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseOld School, The King of Queens
År aktiv1988 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Agency for the Performing Arts
Merke påtegningTV-reklame for Quaker State Motor Oil. (2000-2002)
Byste (tommer)35
KoppstørrelseC
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)36
Klærstørrelseto
Skostørrelse6
Offisielle nettstederhttp://www.leahremini.com/, http://www.leahremini.com, instagram.com/leahremini/, www.facebook.com/LeahReminiOfficial, www.allmovie.com/artist/leah-remini-p263428, www.biography.com/people/leah-remini-21306369, http://leahremini.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/leah_remini
FarGeorge Remini
MorVicki Marshall
SøsterNicole Remini, Christina (halvsøster)
VennJennifer Lopez (skuespillerinne-sanger)

Leah Marie Remini (; født 15. juni 1970) er en amerikansk skuespillerinne, forfatter, tidligere scientolog, scientologikritiker og aktivist. Hun spilte rollen som Carrie Heffernan i den langvarige CBS-komedieserien The King of Queens (1998–2007) og var senere programleder for The Talk i 2010–11. Siden 2016 har hun co-produsert og vært vertskap for den Emmy-prisbelønte A & E-dokumentarserien Leah Remini: Scientology and the Aftermath.

Mer om Leah Remini Mindre om Leah Remini

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toAngelo PaganGift2003tilstede17 år
1Sean 'Diddy' CombsUkjent -
Angelo Pagan #to

Angelo Pagan

2003

Leah Remini og Angelo Pagán har giftet seg ...[vis par] Sean #1

Sean 'Diddy' Combs

Sean 'Diddy' Combs og Leah Remini var i en ...[vis par] #to

Angelo Pagan

2003

Leah Remini og Angelo Pagán har vært gift i 17 år. De datet i 6 måneder etter å ha blitt sammen i juli 2003. Etter seks måneders forlovelse giftet de seg 19. juli 2003.

Forhold 17 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder84%'> Kompatibilitet 46% Barn 1 barn se forholdet #1

Sean 'Diddy' Combs

Sean 'Diddy' Combs og Leah Remini hadde et forhold.



MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Leah Reminifemti TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Angelo Pagan53 TyrenSkuespiller
amerikansk
Sean 'Diddy' Combs51 SkorpionenMusikkprodusent
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Sofia BellaHunn16. juni 200416 år gammel Angelo Pagan

Fotogalleri

Levende Dukker Levende Dukker Levende Dukker Levende Dukker Levende Dukker Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu Leah Remini og ektemannen Angelo Pagan på Maestros i Malibu

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Andre lov2018JoanFilm
Clapper2017.Produsent LouiseFilm
Kjekk: En Netflix Mystery Movie2017.ErFilm
Mad Families2017.CheyenneFilm
Hva med Barb?2017.Dr. Suzanne MarvinTV-film
Milo Murphys lov2016Fru BaxterTV-show
Kevin kan vente2016Vanessa, Vanessa CellucciTV-show
Familieverktøy2013Terry BaumgardnerTV-show
The High Fruktose Adventures of Irriterende appelsin2012Butch Ravioli, Polly PruneTV-show
Eksene2011NickiTV-show
Småbarn og tiaraer: Hvor er de nå?2011JuanaKortfilm
Det tar en landsby2010KarenTV-film
Gift ikke død2009JessicaTV-film
I moderskapet2007KimTV-show
Phineas og Ferb2007Doreen, Mean WomanTV-show
Gammeldags2003LaraFilm
Reinen Robbie i Legend of the Lost Tribe2002Koala (amerikansk versjon, stemme)TV-film
Følg hjertet ditt1999Angie LaRoccaFilm
Hooves of Fire1999Vixen (amerikansk versjon, stemme)TV-film
Kongen av dronningene1998Carrie HeffernanTV-show
Avfyrt1997Terry ReynoldsTV-show
Kritikere og andre freaks1997Skuespillerinne på AuditionFilm
Glory Dazenitten nitti femDet er enFilm
Første gang utnitten nitti femDominique CostellanoTV-show
Stjernevitnenitten nitti femTV-film
Venner1994LydiaTV-show
Phantom 20401994Motvillig CruzTV-show
Biker Mus fra Mars1993KarbinTV-show
Diagnosemord1993Agnes BenedettoTV-show
NYPD Blue1993Angela BohiTV-show
Harlan & Merleen1993FrankieTV-film
Komme opp og reise hjem1992Stephanie O'NeilTV-film
Renegade1992TinaTV-show
The Commish1991Gail RossTV-show
Mannen i familien1991Tina BavassoTV-show
Blomstre1990ImotTV-show
Evening Shade1990TusenfrydTV-show
Normalt liv1990CarolTV-show
Levende Dukker1989Charlie BriscoeTV-show
Lagret av Bell1989Stacey CarosiTV-show
Guns of Paradise1988RoseTV-show
Leder av klassen1986TV-show
Valerie1986JoanneTV-show
Hvem er sjefen?1984Charlie BriscoeTV-show
Jubel1982Serafina TortelliTV-show
Uten tittel Rob McElhenney / Rob Rosell / Fox ProjectJeansTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Benjamin King og Leah ReminiBenjamin King
    • Lagret av Bell
      1989
    [vis matchup]
  • Leah Remini og Kevin JamesKevin James
    • Kongen av dronningene
      1998
    [vis matchup]
  • Leah Remini og Mark-Paul GosselaarMark-Paul Gosselaar
    • Lagret av Bell
      1989
    [vis matchup]
  • Mitchell Whitfield
    • Diagnosemord
      1993
    [vis matchup]
  • Tony Dovolani og Leah ReminiTony Dovolani
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.