Hoved Forhold John Cusack

John Cusack

John CusackRangering 391 2. 3Alder 54 år Zodiac Kreft Forhold 19 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er John Cusack muligens singel.

Forhold

John Cusack har vært i et forhold med Brooke Burns(2010 - 2011), Rebecca Romijn(2004), Jodi Lyn O'Keefe(2003 - 2009), Meg Ryan(2002 - 2003), Neve Campbell(1998 - 2002), Alison Eastwood(1997), Minnie Driver(nitten nittiseks), Gina Gershon(1992), Uma Thurman(1992), Susannah Melvoin(1990 - 1996), Jami Gertz(1983)og Huma Abedin.



John Cusack har hatt møte med Jennifer Love Hewitt(2003), Lili Taylor(1988), Melissa Gilbert(1983), Janice Dickinson og Claire Forlani.

Det ryktes at John Cusack har koblet seg til Alexandra Kerry(2004)og Shoshanna hilsener(2001).

Om

John Cusack er en 54 år gammel amerikansk skuespiller. Født John Paul Cusack 28. juni 1966 i Evanston, Illinois, USA, han er kjent for Better Off Dead (1985). Stjernetegnet hans er Kreft.



John Cusack har vært i 27 matchups på skjermen, inkludert Alison Eastwood i Midnight in the Garden of Good and Evil (1997), Amanda Wyss i Bedre død... (1985), Cate Blanchett i Pushing Tin (1999), Catherine Zeta-Jones i High Fidelity (2000)og Demi Moore i En sprø sommer (1986).

John Cusack er medlem av følgende lister: Antisemittisme, amerikanske filmskuespillere og amerikanske filmprodusenter.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til John Cusack! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating126 år, 2 måneder1 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag
Støte på52 måneder, 1 dag18 dager1 måned, 1 dag
Ryktetto---
Total196 år, 2 måneder11 måneder, 25 dager1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnJohn
EtternavnCusack
Fullt navn ved fødselenJohn Paul Cusack
Alternativt navnJohnny
Alder54 år
Fødselsdag28. juni 1966
FødestedEvanston, Illinois, USA
Høyde6 '1¾' (187 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonBustete øyenbryn
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleEvanston Township High School, Evanston, IL
universitetNew York University
Yrke TekstSkuespiller, produsent, forfatter
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseBetter Off Dead (1985)
År aktiv1983 – nåtid
Offisielle nettstedertwitter.com/johncusack
FarDick Cusack
MorNancy Cusack
BrorBill Cusack
SøsterAnn Cusack, Joan Cusack, Susie Cusack
VennJeremy Piven, Hunter S. Thompson, Tim Robbins

John Paul Cusack (født 28. juni 1966) er en amerikansk skuespiller, produsent, manusforfatter og politisk aktivist. Han begynte å spille i filmer i løpet av 1980-tallet og har siden spilt i mer enn 85 filmer, inkludert Sixteen Candles (1984), Tapeheads (1988), Say Anything ... (1989), Bullets over Broadway (1994), Grosse Pointe Blank ( 1997), Being John Malkovich (1999), High Fidelity (2000), Runaway Jury (2003), Igor (2008), Hot Tub Time Machine (2010), The Frozen Ground (2013) og Maps to the Stars (2014). Han er sønn av filmskaper Dick Cusack, og hans eldre søstre er skuespillerinner Joan og Ann Cusack.

Mer om John Cusack Mindre om John Cusack

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
19Brooke BurnsForholdFebruar 2010Januar 201111 måneder
18Alexandra KerryStøte på R Juli 2004Juli 2004-
17Rebecca RomijnForhold R 20042004-
16Jennifer Love HewittStøte påMars 2003Apr 20031 måned
femtenJodi Lyn O'KeefeForhold2003Februar 20096 år
14Meg RyanForhold200220031 år
1. 3Shosanna hilsenStøte på R Jul 2001Jul 2001-
12Neve CampbellForholdSeptember 1998Desember 20024 år
elleveAlison EastwoodForholdMai 1997Juli 19972 måneder
10Minnie DriverForholdJanuar 1996April 19963 måneder
9Gina GershonForhold19921992-
8Uma ThurmanForhold19921992-
7Susannah MelvoinForholdDesember 1990April 19965 år
6Lili TaylorStøte påSeptember 198819882 måneder
5Jami GertzForholdJuli 1983September 19832 måneder
4Melissa GilbertStøte på19831983-
3Janice DickinsonStøte på -
toHuma AbedinForhold -
1Claire ForlaniStøte på -
Brooke Burns #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack og Brooke Burns skiltes i januar ...[vis par] Alexandra Kerry #18Rykte

Alexandra Kerry

2004

Alexandra Kerry og John Cusack er skilt ...[vis par] Rebecca Romijn #17Rykte

Rebecca Romijn

2004

Rebecca Romijn og John Cusack er skilt ...[vis par] Jennifer Love Hewitt #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack og Jennifer Love Hewitt skiller ...[vis par] Jodi Lyn O #femten

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe og John Cusack skilte seg i ...[vis par] Meg Ryan #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan og John Cusack er skilt ...[vis par] Shosanna hilsen #1. 3Rykte

Shosanna hilsen

2001

Shoshanna Gruss og John Cusack er skilt fra hverandre ...[vis par] Neve Campbell #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell og John Cusack skiltes i De ...[vis par] Alison Eastwood #elleve

Alison Eastwood

1997

John Cusack og Alison Eastwood er atskilt ...[vis par] Minnie Driver #10

Minnie Driver

nitten nittiseks

Minnie Driver og John Cusack skilte seg i 19 ...[vis par] Gina Gershon #9

Gina Gershon

1992

John Cusack og Gina Gershon er atskilt ...[vis par] Uma Thurman #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman og John Cusack er skilt ...[vis par] Susannah Melvoin #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin og John Cusack skilte seg i ...[vis par] Lili Taylor #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor og John Cusack skiltes i november ...[vis par] Jami Gertz #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz og John Cusack skilte seg i 1. september ...[vis par] Melissa Gilbert #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack og Melissa Gilbert er skilt ...[vis par] Janice Dickinson #3

Janice Dickinson

John Cusack og Janice Dickinson var i en re ...[vis par] Huma Abedin #to

Huma Abedin

Huma Abedin og John Cusack er skilt ...[vis par] Claire Forlani #1

Claire Forlani

John Cusack og Claire Forlani er skilt ...[vis par] #19

Brooke Burns

2010 - 2011

John Cusack og Brooke Burns datert fra februar 2010 til januar 2011.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #18

Alexandra Kerry

2004 (rykter)

Det ryktes at Alexandra Kerry har koblet seg til John Cusack i juli 2004.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #17

Rebecca Romijn

2004 (rykter)

Det ryktes at Rebecca Romijn hadde koblet seg til John Cusack i 2004.

hvem er også michael bolton gift
MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #16

Jennifer Love Hewitt

2003

John Cusack og Jennifer Love Hewitt hadde et møte i mars 2003.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 84% se forholdet #femten

Jodi Lyn O'Keefe

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe og John Cusack datert fra 2003 til mars 2009.

Forhold 6 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #14

Meg Ryan

2002 - 2003

Meg Ryan og John Cusack hadde et forhold fra 2002 til 2003.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #1. 3

Shosanna hilsen

2001 (Ryktet)

Det ryktes at Shoshanna Gruss hadde koblet seg til John Cusack i juli 2001.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #12

Neve Campbell

1998 - 2002

Neve Campbell og John Cusack daterte fra september 1998 til desember 2002.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #elleve

Alison Eastwood

1997

John Cusack og Alison Eastwood hadde et forhold fra mai 1997 til juli 1997.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #10

Minnie Driver

nitten nittiseks

Minnie Driver og John Cusack datert fra 1996 til april 1996.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #9

Gina Gershon

1992

John Cusack og Gina Gershon daterte i 1992.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #8

Uma Thurman

1992

Uma Thurman og John Cusack daterte i 1992.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #7

Susannah Melvoin

1990 - 1996

Susannah Melvoin og John Cusack daterte fra 1991 til april 1996.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #6

Lili Taylor

1988

Lili Taylor og John Cusack hadde et møte i september 1988.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 97% se forholdet #5

Jami Gertz

1983

Jami Gertz og John Cusack daterte fra juli til september 1983.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #4

Melissa Gilbert

1983

John Cusack og Melissa Gilbert hadde et møte i 1983.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #3

Janice Dickinson

John Cusack hadde et møte med Janice Dickinson.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #to

Huma Abedin

Huma Abedin og John Cusack hadde et forhold.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #1

Claire Forlani

John Cusack hadde et møte med Claire Forlani.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
John Cusack54 KreftSkuespiller
amerikansk
Brooke Burns43 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Alexandra Kerry47 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Rebecca Romijn48 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Jennifer Love Hewitt42 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Jodi Lyn O'Keefe42 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Meg Ryan59 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Shosanna hilsenFire fem TvillingeneMotedesigner
amerikansk
Neve Campbell47 VektenSkuespillerinne
Kanadisk
Alison Eastwood49 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Minnie Driver51 VannmannenSkuespillerinne
Britisk
Gina Gershon58 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Uma Thurman51 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Susannah Melvoin57 VannmannenVokalist
amerikansk
Lili Taylor54 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Jami Gertz55 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Melissa Gilbert57 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Janice Dickinson66 VannmannenModell
amerikansk
Huma Abedin44 LeoMyndighetene
amerikansk
Claire Forlani49 SkyttenSkuespillerinne
Britisk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Blood Money (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Arsenal (2017) Dragon Blade (2015) Dragon Blade (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Utopia2020Dr. Kevin ChristieTV-show
Aldri bli gammel2019Nederlandske AlbertFilm
River Runs Red2018HoraceFilm
Forvrengt2018Vernon sarsfieldFilm
Mitt eneste solskinn2017.Film
Arsenal2017.SaltFilm
Blod-penger2017.MillerFilm
Singularitet2017.Elias Van DorneFilm
Celle2016Clay RiddellFilm
Boblebad tidsmaskin 22015.Adam (ikke klassifisert versjon, ikke kreditert)Film
Dragon Blade2015.LuciusFilm
Chi-Raq2015.Far Mike CorridanFilm
Prinsen2014SamFilm
Kjærlighet og barmhjertighet2014Brian - FremtidenFilm
Kart til stjernene2014Dr. Stafford WeissFilm
Bagmanen2014JackFilm
Kjør hardt2014Simon KellerFilm
Gjenvinne2014BenjaminFilm
Uten tittel Wall Street Project2014TedTV-film
Voksenverden2013Rat faktureringFilm
Butleren2013Richard NixonFilm
Tallstasjonen2013Emerson KentFilm
Vi er ikke dyr2013Tony LovecraftFilm
Den frosne bakken2013Robert HansenFilm
Flygel2013ClemFilm
Doll & Em2013JohnTV-show
Fabrikken2012MikeFilm
Ravnen2012Edgar Allan PoeFilm
Avisgutten2012Hillary Van WetterFilm
Shanghai2010Paul SoamesFilm
Hot Tub Time Machine2010AdamFilm
20122009Jackson CurtisFilm
Igor2008Igor (stemme)Film
Summerhood2008Forteller (ikke kreditert)Film
War, Inc.2008HauserFilm
14082007Mike EnslinFilm
Nåde er borte2007Stanley PhillipsFilm
Marsbarn2007DavidFilm
Kontrakten2006StråleFilm
Må elske hunder2005JakeFilm
Ishøsten2005Charlie bedragFilm
Identitet2003EdFilm
Runaway Jury2003Nicholas påskeFilm
Tilpasning.2002John Cusack (ikke kreditert)Film
Maks2002Max RothmanFilm
America's Sweethearts2001Eddie ThomasFilm
Tilfeldighet2001Jonathan TragerFilm
High Fidelity2000Rob GordonFilm
Å være John Malkovich1999Craig SchwartzFilm
Cradle Will Rock1999Nelson rockefellerFilm
Pushing Tin1999Nick FalzoneFilm
Jack Bull1999Myrl ReddingTV-film
Den tynne røde linjen1998Kaptein John GaffFilm
Dette er faren min1998Eddie SharpFilm
Anastasia1997Dimitri (stemme)Film
Chicago førerhus1997Skummel mannFilm
Med luft1997Agent Vince LarkinFilm
Grosse Pointe Blank1997Martin Q. BlankFilm
Midnight in the Garden of Good and Evil1997John KelsoFilm
Rådhusnitten nittiseksVaraordfører Kevin CalhounFilm
Kuler over Broadway1994David ShayneFilm
Flytende1994JCFilm
Veien til Wellville1994Charles OssiningFilm
Kart over menneskehjertet1993MapmakerenFilm
Penger for ingenting1993Joey CoyleFilm
Frasier1993GregTV-show
Bob Roberts1992Nyskapende vertFilm
Veiprofeter1992CasparFilm
Spilleren1992John CusackFilm
Skygger og tåke1991Student JackFilm
Sanne farger1991Peter BurtonFilm
Grifters1990Roy DillonFilm
Fat Man og Little Boy1989Michael MerrimanFilm
Si noe...1989Lloyd DoblerFilm
Elvis Stories1989CorkyKortfilm
Åtte menn ute1988Buck WeaverFilm
Tapeheads1988Ivan AlexeevFilm
Broadcast News1987Angry Messenger (som John Cusak)Film
Biljakt1987Dan BartlettFilm
En sprø sommer1986Hoops McCannFilm
Stå ved meg1986Denny LachanceFilm
Bedre død...1985Lane MeyerFilm
Reisen til Natty Gann1985HarryFilm
Den sikre tingen1985Walter 'Gi' GibsonFilm
Grandview, USA1984Johnny MaineFilm
Seksten lys1984BryceFilm
Klasse1983RoscoeFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alison Eastwood og John CusackAlison Eastwood
    • Midnight in the Garden of Good and Evil
      1997
    [vis matchup]
  • Amanda Wyss og John CusackAmanda Wyss
    • Bedre død...
      1985
    [vis matchup]
  • Cate Blanchett og John CusackCate Blanchett
    • Pushing Tin
      1999
    [vis matchup]
  • Catherine Zeta-Jones og John CusackCatherine Zeta-Jones
    • High Fidelity
      2000
    [+1 til]
  • Demi Moore og John CusackDemi Moore
    • En sprø sommer
      1986
    [vis matchup]
  • Diane Franklin og John CusackDiane Franklin
    • Bedre død...
      1985
    [vis matchup]
  • Elizabeth Banks og John CusackElizabeth Banks
    • Kjærlighet og barmhjertighet
      2014
    [vis matchup]
  • John Cusack og Alice EveAlice Eve
    • Ravnen
      2012
    [vis matchup]
  • John Cusack og Amanda PeetAmanda Peet
    • Marsbarn
      2007
    [vis matchup]
  • John Cusack og Annette BeningAnnette Clear
    • Grifters
      1990
    [vis matchup]
  • John Cusack og Bridget MoynahanBridget Moynahan
    • Tilfeldighet
      2001
    [vis matchup]
  • John Cusack og Cameron DiazCameron Diaz
    • Å være John Malkovich
      1999
    [vis matchup]
  • John Cusack og Connie NielsenConnie Nielsen
    • Ishøsten
      2005
    [vis matchup]
  • John Cusack og Daphne ZunigaDaphne Zuniga
    • Den sikre tingen
      1985
    [vis matchup]
  • John Cusack og Diane LaneDiane Lane
    • Må elske hunder
      2005
    [vis matchup]
  • John Cusack og Dianne WiestDianne Wiest
    • Kuler over Broadway
      1994
    [vis matchup]
  • John Cusack og Iben HjejleIben Hjejle
    • High Fidelity
      2000
    [vis matchup]
  • John Cusack og Ione SkyeIone Skye
    • Si noe...
      1989
    [vis matchup]
  • John Cusack og Julia RobertsJulia Roberts
    • America's Sweethearts
      2001
    [vis matchup]
  • John Cusack og Kate BeckinsaleKate Beckinsale
    • Tilfeldighet
      2001
    [vis matchup]
  • John Cusack og Lili TaylorLili Taylor
    • Si noe...
      1989
    [+1 til]
  • John Cusack og Lisa BonetLisa Bonet
    • High Fidelity
      2000
    [vis matchup]
  • John Cusack og Minnie DriverMinnie Driver
    • Grosse Pointe Blank
      1997
    [vis matchup]
  • John Cusack og Miranda OttoMiranda Otto
    • Jack Bull
      1999
    [vis matchup]
  • John Cusack og Nicollette SheridanNicollette Sheridan
    • Den sikre tingen
      1985
    [vis matchup]
  • Meg Ryan og John CusackMeg Ryan
    • Anastasia
      1997
    [vis matchup]
  • Rachel Weisz og John CusackRachel Weisz
    • Runaway Jury
      2003
    [vis matchup]
Flere John Cusack Matchups på skjermen Mindre John Cusack Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.