Hoved Forhold Rebecca Romijn

Rebecca Romijn

Rebecca Romijn GiftRangering 2057 -1920Alder 48 år Zodiac Skorpionen Forhold 3 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Jerry ORebecca Romijn og Jerry O'Connell har vært gift i 13 år siden 14. juli 2007. se forholdet

Forhold

Rebecca Romijn var tidligere gift med John Stamos(1998 - 2004).

Rebecca Romijn har vært i et forhold med John Cusack(2004).



å adlyde maguire og kirsten dunst forhold

Om

Rebecca Romijn er en 48 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Rebecca Alie Romijn 6. november 1972 i Berkeley, CA, hun er kjent for Raven Darkholme i X-Men filmfranchise i en karriere som spenner over 1991–2001, 2012 (modell) og 1997 – nåværende (skuespillerinne) og 1991 – nåtid. . Stjernetegnet hennes er Skorpionen.

Rebecca Romijn har vært i 7 matchups på skjermen, inkludert Antonio Banderas i Fatal Woman (2002), Ben Affleck inn Mann om byen (2006), Chris Klein i Rollerball (2002), David Schwimmer inn Venner (1994)og Greg Kinnear i Godsend (2004).

Rebecca Romijn er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Rebecca Romijn! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto16 år, 9 måneder13 år9 år, 4 måneder
Dating1---
Total316 år, 9 måneder8 år, 8 måneder9 år, 4 måneder

Detaljer

FornavnRebecca
MellomnavnEn løgn
EtternavnO'Connell
PikenavnRomijn
Fullt navn ved fødselenRebecca Alie Romijn
Alternativt navnThe Body, Raven Darkholme, Rebecca Alie O'Connell
Alder48 år
Fødselsdag6. november 1972
FødestedBerkeley, CA
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetBiseksuell
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBerkeley High School, Berkeley, CA
universitetUniversity of California i Santa Cruz (droppet ut 1991)
Yrke TekstSkuespillerinne, modell
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseRaven Darkholme i X-Men filmfranchise
År aktiv1991–2001, 2012 (modell) 1997 – nåtid (skuespillerinne), 1991–2001, 2012 (modell), 1997 – nåværende (skuespillerinne), 1991 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Base Model Agency - Cape Town
Offisielle nettstedernymag.com/fashion/models/rromijn/rebeccaromijn/, www.fashionmodeldirectory.com/models/Rebecca_Romijn/, www.basemodelagency.com/celebrities.asp?i=5&careerid=8
VennHeidi Klum, Milla Jovovich, Estella Warren
Favoritt TV-serierUgly Betty, Pepper Dennis, Just Shoot Me
FavorittfargerRosa, rød, blå, grønn

Rebecca Alie Romijn (roh-MAYN; født 6. november 1972) er en amerikansk skuespillerinne og tidligere modell. Hun er kjent for sin rolle som Mystique i trilogien i X-Men-filmserien, som Joan fra The Punisher (2004) (som begge er basert på Marvel Comics), og de doble rollene til Laure Ash og Lily Watts i Femme. Fatale (2002). Hun har også hatt tilbakevendende roller som Alexis Meade i TV-serien Ugly Betty og som nummer én på Star Trek: Discovery. Hennes andre store roller inkluderer Eve Baird i TNT-serien The Librarians, som uttrykte Lois Lane i DC Animated Movie Universe (fra The Death of Superman til Justice League Dark: Apokolips War), og som programleder for spillprogrammet Skin Wars.

Mer om Rebecca Romijn Mindre om Rebecca Romijn

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Jerry O'ConnellGiftAugust 2004tilstede16 år
toJohn CusackForhold R 20042004-
1John stamosGift1994April 20049 år
Jerry O #3

Jerry O'Connell

2004

Rebecca Romijn og Jerry O'Connell har vært ...[vis par] John Cusack #toRykte

John Cusack

2004

Rebecca Romijn og John Cusack er skilt ...[vis par] John stamos #1

John stamos

1994 - 2004

Rebecca Romijn og John Stamos ble skilt ...[vis par] #3

Jerry O'Connell

2004

Rebecca Romijn og Jerry O'Connell har vært gift i 13 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i august 2004. Etter ett års forlovelse giftet de seg 14. juli 2007.



Forhold 16 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 37% Barn 2 barn se forholdet #to

John Cusack

2004 (rykter)

Det ryktes at Rebecca Romijn hadde koblet seg til John Cusack i 2004.

hvem er naturi naughton gift med
MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #1

John stamos

1994 - 2004

Rebecca Romijn og John Stamos var gift i 5 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i desember 1994. Etter 9 måneders forlovelse giftet de seg 19. september 1998. 5 år senere separerte de i april 2004 og skilte seg i mars 2005.

Forhold 9 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Rebecca Romijn48 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Jerry O'Connell47 VannmannenSkuespiller
amerikansk
John Cusack54 KreftSkuespiller
amerikansk
John stamos57 LeoSkuespiller
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Dolly Rebecca RoseHunn28. desember 200812 år gammel Jerry O'Connell
Charlie Tamara TulipHunn28. desember 200812 år gammel Jerry O'Connell

Fotogalleri

Rebecca Romijn og John Stamos deltar på MTV Movie Awards 1997 Rebecca Romijn og John Stamos deltar på MTV Movie Awards 1997 Rebecca Romijn og John Stamos deltar på MTV Movie Awards 1997 Rebecca Romijn og John Stamos deltar på MTV Movie Awards 1997 Rebecca Romijn og John Stamos deltar på MTV Movie Awards 1997 Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles Rebecca Romijn - Ut på lunsj i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Snudd2020Tiffany ConnellyTV-show
Supermenes regjeringstid2019Lois Lane (stemme)Film
Satanisk panikk2019Danica RossFilm
Carter2018Cassidy LenoxTV-show
Star Trek: Short Treks2018Nummer enTV-show
Star Trek: Discovery2017Nummer enTV-show
Kjærlighetslåser2017Lindsey WilsonTV-film
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant2015Sally FlightpalFilm
Phantom Halo2014Fru RoseFilm
Proffen2014MargotTV-film
Bibliotekarene2014Eve BairdTV-show
King & Maxwell2013Michelle MaxwellTV-show
Gode ​​gjerninger2012HeidiFilm
Key og Peele2012Pirate CaptianTV-show
Brennende kjærlighet2012KatieTV-show
X-Men: Første klasse2011Mystique - Eldre (ikke kreditert)Film
NTSF: SD: SUV2011Jessie NicholsTV-show
Besitter Piper Rose2011Joanna MaxwellTV-film
The Con Artist2010BelindaFilm
Eventyrtid2010KeiserinnenTV-show
Cleveland Show2009Nyutdannet, høyttalerTV-show
Spesialagent Oso2009Frøken GarciaTV-show
Eastwick2009Roxie TorcolettiTV-show
Lake City2008JenniferFilm
Samkjørere2007JoanniferTV-show
Chuck2007Robin CunningsTV-show
Lies & Alibis2006LolaFilm
Mann om byen2006Nina GiamoroFilm
X-Men: The Last Stand2006Mystique, Raven DarkholmeFilm
Pepper Dennis2006Pepper DennisTV-show
Stygg Betty2006Alexis MeadeTV-show
Godsend2004Jessie Duncan (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
The Punisher2004Joan (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
Trukket sammen2004CharlotteTV-show
X-Men 22003Grace (som Rebecca Romijn-Stamos), Mystique, Raven DarkholmeFilm
Fatal Woman2002Laure, Lily (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
Rollerball2002Aurora (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
Kjør Ronnie Run2002Rebecca Romijn (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
S1m0ne2002Tro (ikke kreditert)Film
X menn2000Mystique (som Rebecca Romijn-Stamos)Film
Begrens din entusiasme2000PenelopeTV-show
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me1999Rebecca Romijn (som Rebecca Romijn Stamos)Film
Hefner: Uautorisert1999Kimberly Hefner (som Rebecca Romijn-Stamos)TV-film
Jack & Jill1999Paris EverettTV-show
Skitten jobb1998Bearded LadyFilm
Bare skyte meg!1997Adrienne BarkerTV-show
Venner1994CherylTV-show
Star Trek: Strange New WorldsNummer enFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Antonio Banderas og Rebecca RomijnAntonio Banderas
    • Fatal Woman
      2002
    [vis matchup]
  • Ben Affleck og Rebecca RomijnBen affleck
    • Mann om byen
      2006
    [vis matchup]
  • Chris Klein og Rebecca RomijnChris Klein
    • Rollerball
      2002
    [vis matchup]
  • David Schwimmer og Rebecca RomijnDavid Schwimmer
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Greg Kinnear og Rebecca RomijnGreg Kinnear
    • Godsend
      2004
    [vis matchup]
  • Randall Batinkoff
    • Hefner: Uautorisert
      1999
    [vis matchup]
  • Thomas Jane og Rebecca RomijnThomas Jane
    • The Punisher
      2004
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...