Hoved Forhold Melissa Gilbert

Melissa Gilbert

Melissa Gilbert GiftRangering 1257 -162Alder 57 år Zodiac Tyren Forhold 15 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Timothy Busfield og Melissa GilbertTimothy Busfield og Melissa Gilbert har vært gift i 8 år siden 24. april 2013. se forholdet

Forhold

Melissa Gilbert var tidligere gift med Bruce Boxleitner(1995 - 2011)og Bo Brinkman(1988 - 1994).

som er tyne daly gift med

Melissa Gilbert har vært i forhold til Thierry Gauchet(2011 - 2012), Dylan McDermott(1992), Billy Idol(1986), Scott Baio(1984 - 1986), Frank Capra III(1984), Timothy Hutton(1982), Tom cruise(1982), Rob Lowe(1981 - 1987), Cyril O'Reilly(1981 - 1982)og Michael Landon Jr.(1979 - 1980).



Melissa Gilbert har hatt møter med Jon Tenney(1992)og John Cusack(1983).

Om

Melissa Gilbert er en 57 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Melissa Ellen Gilbert 8. mai 1964 i Los Angeles, California, USA, hun er kjent for Laura på Little House on the Prairie. Stjernetegnet hennes er Tyren.

Melissa Gilbert har vært i 23 matchups på skjermen, inkludert Bruce Boxleitner i House of Secrets (1993), Cyril O'Reilly i Prakt i gresset (nitten åtti en), Jimmy Baio i Kjærlighetsbåten (1977), Maksim Chmerkovskiy i Danser med stjernene (2005)og Barry Tubb inn Uten hennes samtykke (1990).



Melissa Gilbert er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-skuespillere, fødsler fra 1964 og amerikanske barneskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Melissa Gilbert! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift319 år, 11 måneder11 år, 11 måneder7 år
Dating1037 år, 4 måneder4 år, 8 måneder1 måned
Støte påto---
Totalfemten37 år, 4 måneder5 år, 6 måneder1 måned

Detaljer

FornavnMelissa
MellomnavnImot
EtternavnBusfield
PikenavnGilbert
Fullt navn ved fødselenMelissa Ellen Gilbert
Alternativt navnLaura, halvliter
Alder57 år
Fødselsdag8. mai 1964
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '3' (160 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeNett
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBuckley School, Sherman Oaks, CA
Yrke TekstSkuespillerinne, regissør, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseLaura på Little House on the Prairie
År (er) Aktiv1967 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Innovative Artists L.A.
Merke påtegning'SheerCover' kosmetikk, 'Wen' sunt hårpleiesystem, (1974) TV-reklame: Butterball kalkuner, (1997-98) TV-reklame / trykkannonse: Belle Color hårfarge, TV-reklame: 'Principal Secret' skjønnhetsregime, (1981 ) TV-reklame: Noxzema, TV-reklame: Crest tannkrem., (1999) Utskriftsannonser for Garniers Belle Color hårfarge.
Offisielle nettstedertwitter.com/MelissaEGilbert, www.melissa-gilbert.com/, www.allmovie.com/artist/melissa-gilbert-p26863, http://melissa-gilbert.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/melissa_gilbert/
FarPaul Gilbert (adoptert far) (født Ed MacMahon, han skiftet navn til Paul Gilbert for å få et Screen Actors Guild-kort)
MorBarbara Crane (adoptert mor)
BrorJonathan Gilbert (adoptert bror) (skuespiller)
SøsterSara Gilbert (adoptert søster) (skuespillerinne), Claudia Cowan (stesøster)
FamiliemedlemCharlie Brill (gudfar) (skuespiller), Bruce Boxleitner (eksmann) (skuespiller), Michael Garrett Boxleitner (sønn), Dakota Paul Brinkman (sønn) (skuespiller), Sam Boxleitner (stesønn) (skuespiller / produsent / komponist), Lee Boxleitner (adoptert sønn) (skuespiller), Bo Brinkman (eksmann) (skuespiller), Harry Crane (bestefar) (komiker / manusforfatter for film og fjernsyn), Timothy Busfield (mann) (skuespiller)
VennMichael Landon (skuespiller) (regissør) (produsent)

Melissa Ellen Gilbert (født 8. mai 1964) er en amerikansk skuespillerinne, TV-regissør, produsent, politiker og tidligere president for Screen Actors Guild.



Mer om Melissa Gilbert Mindre om Melissa Gilbert

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
femtenTimothy BusfieldGiftJul 2012tilstede8 år
14Thierry gauchetForholdNov 2011Jul 20128 måneder
1. 3Jon TenneyStøte på19921992-
12Dylan McDermottForhold19921992-
elleveBruce BoxleitnerGift1992Desember 201119 år
10Bo BrinkmanGiftFebruar 198719947 år
9Billy IdolForhold19861986-
8Frank Capra IIIForhold19841984-
7Scott BaioForhold198419862 år
6John CusackStøte på19831983-
5Timothy HuttonForholdSeptember 1982Okt 19821 måned
4Tom cruiseForhold19821982-
3Rob LoweForholdJuni 198119875 år
toCyril O'ReillyForholdnitten åtti en19821 år
1Michael Landon Jr.ForholdDesember 1979Apr 19804 måneder
Timothy Busfield #femten

Timothy Busfield

2012

Timothy Busfield og Melissa Gilbert har bi ...[vis par] Thierry gauchet #14

Thierry gauchet

2011 - 2012

Thierry Gauchet og Melissa Gilbert separerte ...[vis par] Jon Tenney #1. 3

Jon Tenney

1992

Jon Tenney og Melissa Gilbert er skilt ...[vis par] Dylan McDermott #12

Dylan McDermott

1992

Dylan McDermott og Melissa Gilbert er separert ...[vis par] Bruce Boxleitner #elleve

Bruce Boxleitner

1992 - 2011

Bruce Boxleitner og Melissa Gilbert var div ...[vis par] Bo Brinkman #10

Bo Brinkman

1987 - 1994

Bo Brinkman og Melissa Gilbert ble skilt ...[vis par] Billy Idol #9

Billy Idol

1986

Billy Idol og Melissa Gilbert er skilt ...[vis par] Frank Capra III #8

Frank Capra III

1984

Frank Capra III og Melissa Gilbert er separert ...[vis par] Scott Baio #7

Scott Baio

1984 - 1986

Scott Baio og Melissa Gilbert er skilt ...[vis par] John Cusack #6

John Cusack

1983

John Cusack og Melissa Gilbert er skilt ...[vis par] Timothy Hutton #5

Timothy Hutton

1982

Timothy Hutton og Melissa Gilbert separerte ...[vis par] Tom cruise #4

Tom cruise

1982

Melissa Gilbert og Tom Cruise er skilt ...[vis par] Rob Lowe #3

Rob Lowe

1981 - 1987

Rob Lowe og Melissa Gilbert skiltes i 198 ...[vis par] Cyril O #to

Cyril O'Reilly

1981 - 1982

Cyril O'Reilly og Melissa Gilbert separerte ...[vis par] Michael Landon Jr. #1

Michael Landon Jr.

1979 - 1980

Michael Landon Jr. og Melissa Gilbert separa ...[vis par] #femten

Timothy Busfield

2012

Timothy Busfield og Melissa Gilbert har vært gift i 8 år. De datet i 5 måneder etter å ha blitt sammen i juli 2012. Etter 4 måneders forlovelse giftet de seg 24. april 2013.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #14

Thierry gauchet

2011 - 2012

Thierry Gauchet og Melissa Gilbert datert fra november 2011 til juli 2012.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #1. 3

Jon Tenney

1992

Jon Tenney og Melissa Gilbert hadde et møte i 1992.

brandon beemer og nadia bjorlin 2013
MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #12

Dylan McDermott

1992

Dylan McDermott og Melissa Gilbert hadde et forhold fra 1992 til 1992.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #elleve

Bruce Boxleitner

1992 - 2011

Bruce Boxleitner og Melissa Gilbert var gift i 16 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i 1992 og giftet seg 1. januar 1995. 16 år senere ble de skilt i desember 2011.

Forhold 19 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 59% Barn 1 barn se forholdet #10

Bo Brinkman

1987 - 1994

Bo Brinkman og Melissa Gilbert var gift i 5 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i februar 1987 og giftet seg 21. februar 1988. Fem år senere ble de skilt 1. februar 1994.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Alder69%'> Kompatibilitet 52% Barn 1 barn se forholdet #9

Billy Idol

1986

Billy Idol og Melissa Gilbert daterte i 1986.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #8

Frank Capra III

1984

Frank Capra III og Melissa Gilbert hadde et forhold fra 1984 til 1984.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder72%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #7

Scott Baio

1984 - 1986

Scott Baio og Melissa Gilbert hadde et forhold fra 1984 til 1986.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #6

John Cusack

1983

John Cusack og Melissa Gilbert hadde et møte i 1983.

hvem er jaeden martell dating
MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder52%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #5

Timothy Hutton

1982

Timothy Hutton og Melissa Gilbert daterte fra september til oktober 1982.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #4

Tom cruise

1982

Melissa Gilbert og Tom Cruise daterte i 1982.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 85% se forholdet #3

Rob Lowe

1981 - 1987

Rob Lowe og Melissa Gilbert daterte fra 1980 til 1987.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #to

Cyril O'Reilly

1981 - 1982

Cyril O'Reilly og Melissa Gilbert daterte fra 1981 til 1982.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #1

Michael Landon Jr.

1979 - 1980

Michael Landon Jr. og Melissa Gilbert daterte fra 1979 til april 1980.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Alder98%'> Kompatibilitet 35% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Melissa Gilbert57 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Timothy Busfield63 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Thierry gauchetN Tyren
fransk
Jon Tenney59 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Dylan McDermott59 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Bruce Boxleitner71 TyrenSkuespiller
amerikansk
Bo Brinkman64 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Billy Idol65 SkyttenSanger
Britisk
Frank Capra III61 KreftFilmregissør
amerikansk
Scott Baio60 JomfruenSkuespiller
amerikansk
John Cusack54 KreftSkuespiller
amerikansk
Timothy Hutton60 LeoSkuespiller
amerikansk
Tom cruise58 KreftSkuespiller
amerikansk
Rob Lowe57 fiskSkuespiller
amerikansk
Cyril O'Reilly62 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Michael Landon Jr.56 TvillingeneForfatter
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Dakota PaulMann1. mai 198932 år gammel Bo Brinkman
Michael GarrettMann6. oktober 199525 år gammel Bruce Boxleitner

Fotogalleri

Dø for å huske Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert Melissa Gilbert og Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Melissa Gilbert og Dean Butler Little House on the Prairie Melissa Gilbert

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Når vi sist snakket2019RubinFilm
Hjembyens jul2018Mary RussellTV-film
Tenure2017Tilly MastersTV-film
Hemmeligheter og løgner2015.Lisa DalyTV-show
En smart stipendiat2015.ImotKortfilm
Nattskiftet2014LindsayTV-show
Julekonkurransen2011Vera ParksTV-film
Hjertets ofre2007Anne Weston, Kate WestonTV-film
Tykkere enn vann2005Natalie JonesTV-film
Fet skuespillerinne2005Melissa GilbertTV-show
Stormens hjerte2004Cassie BroadbeckTV-film
Hollywood Wives: The New Generation2003Taylor SingerTV-film
Så kom Jones2003Devon Jones-ThomasTV-film
Nip / Tuck2003Shari NobleTV-show
Presidio Med2002Grace BennettTV-show
Helligdom2001Jo ellen hathawayTV-film
Lisa Picard er kjent2000Melissa GilbertFilm
A Vision of Murder: The Story of Donielle2000DonielleTV-film
Soul Collector1999RebeccaTV-film
Byttet ved fødselen1999Sarah BarlowTV-film
Forsyn1999Lorna BerlinTV-show
Hennes egne regler1998Meredith SandersTV-film
Mord på 75 bjørker1998Gwen TodsonTV-film
Barndoms kjæreste?1997Karen CarlsonTV-film
Forførelse i en liten by1997Sarah JenksTV-film
En høytid for kjærlighetnitten nittiseksEmma MurphyTV-film
7. himmelennitten nittiseksMarie wagnerTV-show
Zoyanitten nitti femZoya OssipovTV-film
De ytre grensenenitten nitti femTeresa JanovitchTV-show
Mot hennes vilje: The Carrie Buck Story1994Melissa PrenticeTV-film
Gråt fra hjertet1994KarenTV-film
The Babymaker: Dr. Cecil Jacobson Story1994Mary BennettTV-film
Søt rettferdighet1994Kate DelacroyTV-show
Berørt av en engel1994Michelle TannerTV-show
Dø for å huske1993Lynn MatthewsTV-film
Familie av fremmede1993JulieTV-film
House of Secrets1993Marion RavinelTV-film
Shattered Trust: The Shari Karney Story1993Shari KarneyTV-film
Babylon 51993Anna SheridanTV-show
Med fiendtlig hensikt1993Miranda berkleyTV-film
Med hevn1992Jenna King, Valerie Tanner (som Melissa Gilbert Brinkman)TV-film
Stå ved mannen din1992Rochelle DunphyTV-show
Batman: The Animated Series1992Barbara Gordon, BatgirlTV-show
Det skjulte rommet1991TV-show
Donor1990Dr. Kristine Lipton (som Melissa Gilbert-Brinkman)TV-film
Forbidden Nights1990Judith ShapiroTV-film
Joshua's Heart1990ClaudiaTV-film
The Lookalike1990Gina, Jennifer (som Melissa Gilbert-Brinkman)TV-film
Uten hennes samtykke1990Emily BriggsTV-film
Ice House1989KayFilm
Kameleoner1989TV-film
Killer Instinct1988Dr. Lisa DaVitoTV-film
Blood Vows: The Story of a Mafia Wife1987MarianiTV-film
Valg1986Terry GrangerTV-film
Straffefasen1986Leah FurmanTV-film
Sylvester1985CharlieFilm
Familiehemmeligheter1984Sara CallowayTV-film
Little House: Velsign alle kjære barn1984Laura Ingalls WilderTV-film
Little House: The Last Farewell1984Laura Ingalls WilderTV-film
Valg av hjertet1983Jean DonovanTV-film
Lille hus: Se tilbake til i går1983Laura Ingalls WilderTV-film
Faerie Tale Theatre1982GerdaTV-show
Prakt i gressetnitten åtti enWilma Dean 'Deanie' LoomisTV-film
Dagboken til Anne Frank1980Anne FrankTV-film
Nøtteknekkerfantasi1979Clara (stemme)Film
Little House Years1979Laura IngallsTV-film
Mirakelarbeideren1979Helen KellerTV-film
Christmas Miracle in Caufield, U.S.A.1977KellyTV-film
Kjærlighetsbåten1977Rosemary 'Rocky' SimpsonTV-show
Circus, Lions, Tigers og Melissas Too1977VertinneFilm
Little House on the Prairie1974Laura Ingalls, Laura Ingalls Wilder, fortellerTV-show
Tenafly1973Suzies søsterTV-show
Nødsituasjon!1972JennyTV-show
Den motvillige astronauten1967Niese (ikke kreditert)Film
Dean Martin Show1965Jente på nissens rundeTV-show
Våpenrøyk1955Spratt's ChildTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Bruce Boxleitner og Melissa GilbertBruce Boxleitner
    • House of Secrets
      1993
    [+1 til]
  • Cyrill OCyril O'Reilly
    • Prakt i gresset
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • Jimmy Baio og Melissa GilbertJimmy Baio
    • Kjærlighetsbåten
      1977
    [vis matchup]
  • Maksim Chmerkovskiy og Melissa GilbertMaksim Chmerkovskiy
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Barry TubbBarry Tubb
    • Uten hennes samtykke
      1990
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Brian McNamaraBrian McNamara
    • Forførelse i en liten by
      1997
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og David AndrewsDavid Andrews
    • Byttet ved fødselen
      1999
    [vis matchup]
  • David Starzyk
    • Hjertets ofre
      2007
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Dean ButlerDean Butler
    • Little House on the Prairie
      1974
    [+1 til]
  • Melissa Gilbert og Eric McCormackEric McCormack
    • Familie av fremmede
      1993
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Jack ScaliaJack Scalia
    • Med hevn
      1992
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Joe PennyJoe Penny
    • Blood Vows: The Story of a Mafia Wife
      1987
    [vis matchup]
  • Michael Reilly Burke
    • Barndoms kjæreste?
      1997
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Mitch VogelMitch Vogel
    • Little House on the Prairie
      1974
    [vis matchup]
  • Peter Horton
    • Valg av hjertet
      1983
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Peter OnoratiPeter Onorati
    • Med fiendtlig hensikt
      1993
    [vis matchup]
  • Sam McMurray
    • Stå ved mannen din
      1992
    [vis matchup]
  • Steven Flynn
    • Valg
      1986
    [vis matchup]
  • Stewart Bick
    • Shattered Trust: The Shari Karney Story
      1993
    [vis matchup]
  • Thaao Penghlis
    • The Lookalike
      1990
    [vis matchup]
  • Melissa Gilbert og Tim MathesonTim Matheson
    • En høytid for kjærlighet
      nitten nittiseks
    [+1 til]
  • Melissa Gilbert og Tom VericaTom Verica
    • The Babymaker: Dr. Cecil Jacobson Story
      1994
    [vis matchup]
  • Scott Plank og Melissa GilbertScott Plank
    • Dø for å huske
      1993
    [vis matchup]
Flere Melissa Gilbert Matchups på skjermen Mindre Melissa Gilbert Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.