Hoved Forhold Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher GiftRangering 136 25Alder 43 år Zodiac Vannmannen Forhold 14 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Ashton Kutcher og Mila KunisMila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift i 5 år siden 4. juli 2015. se forholdet

Forhold

Ashton Kutcher var tidligere gift med Demi Moore(2005 - 2013).

Ashton Kutcher har vært i forhold til Brittany Murphy(2002 - 2003), Ashley Scott(2001 - 2002)Ashley Ellerin(2000 - 2001), Januar Jones(1998 - 2001), Gina Zimmerman (tidligere)(1995 - 1996)og Monet Mazur(1995 - 1996).



Ashton Kutcher har hatt møter med Sara Leal(2011)og Lindsay Lohan(2005).

Det ryktes at Ashton Kutcher har koblet seg til Rihanna(2012), Brittney Jones(2010), Amy Smart(2003)og Nelly Furtado.

Om

Ashton Kutcher er en 43 år gammel amerikansk skuespiller. Født Christopher Ashton Kutcher 7. februar 1978 i Cedar Rapids, Iowa, USA, han er kjent for That 70's Show, Two And A Half Men. Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Ashton Kutcher har vært i 25 matchups på skjermen, inkludert Amy Smart i Sommerfugl effekten (2004), Ahna O'Reilly i Arbeidsplasser (2013), Amanda Peet inn Veldig likt kjærlighet (2005), Anne Heche i Spredt (2009)og Brittany Murphy i Nygift (2003).

hvem er kenny loggins dating

Ashton Kutcher er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ashton Kutcher! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto10 år, 9 måneder9 år, 11 måneder9 år, 1 måned
Dating63 år, 1 måned1 år, 2 måneder2 måneder, 22 dager
Støte påto---
Ryktet4---
Total1410 år, 9 måneder1 år, 11 måneder2 måneder, 22 dager

Detaljer

FornavnAshton
EtternavnKutcher
Fullt navn ved fødselenChristopher Ashton Kutcher
Alternativt navnAsh, Kutch
Alder43 år
Fødselsdag7. februar 1978
FødestedCedar Rapids, Iowa, USA
Høyde189 cm (6 '2½')
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonKjevelinje, Wispy Brown Hair
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleClear Creek Amana High School (1996)
universitetBiochemical Engineering, University of Iowa, USA (droppet ut)
Yrke TekstSkuespiller, modell, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDet 70-tallet Show, Two And A Half Men
År (er) Aktiv1998 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Untitled Entertainment
Merke påtegning(2002) TV-reklame for Gap-klær 'Down on Khaki Street', TV-reklame for Pizza Hut, Print-annonser for Zoo York (2004-05)., TV-reklame for National Mentoring Month (2005), TV-reklame for Nikon D60-kamera. (2008), Commercials for MediaCom Flood Relief campaign for Iowa floods of 2008., (2010) Utskriftsannonser fra The Gentleman's Fund veldedighetsstøttefond.
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.ashtonkutcher.org/, www.facebook.com/Ashton, www.myspace.com/ashtonkutcher, www.twitter.com/aplusk
FarLarry Kutcher (avviste ham)
MorDianne Portwood
BrorMichael Kutcher (tvillingbror)
SøsterTausha Kutcher
FamiliemedlemDakota (niese), Wyatt Isabelle Kutcher (datter)
VennAshlee Simpson, Hilary Duff, Wilmer Valderrama, Danny Masterson, Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis, Natalie Portman, Jason Goldberg, Riley Smith, Tom Welling
FavorittfolkBarack Obama
FavorittstederDolce (restaurant)

Christopher Ashton Kutcher (; født 7. februar 1978) er en amerikansk skuespiller, modell, produsent, gründer og risikokapitalist. Han begynte sin skuespillerkarriere med å portrettere Michael Kelso i sitcom That '70s Show (1998–2006). Han debuterte i den romantiske komedien Coming Soon (1999), etterfulgt av komediefilmen Dude, Where's My Car? (2000), som var en kassasuksess. I 2003 flyttet Kutcher inn i romantiske komedier, og dukket opp i årets Just Married and My Boss's Daughter. I 2003 opprettet og produserte han TV-serien Punk'd, som også var vert for de første åtte av de ti sesongene. I 2004 spilte Kutcher hovedrollen i den psykologiske filmen The Butterfly Effect.

Mer om Ashton Kutcher Mindre om Ashton Kutcher

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Mila KunisGiftApr 2012tilstede9 år
1. 3RihannaStøte på R Februar 2012Februar 2012-
12Sara LealStøte påSeptember 2011September 2011-
elleveBrittney JonesStøte på R Juli 2010Juli 2010-
10Lindsay LohanStøte på20052005-
9Demi MooreGiftMars 200327. november 201310 år
8Amy SmartStøte på R 20032003-
7Brittany MurphyForholdFebruar 2002Apr 20031 år
6Ashley ScottForholdJuni 2001Februar 20029 måneder
5Ashley EllerinForhold200021. februar 20012 måneder
4Januar JonesForholdJanuar 1998Februar 20013 år
3Gina Zimmerman (ex)Forholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
toMynter av MasuriaForholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
1Nelly furtadoStøte på R -
Mila Kunis #14

Mila Kunis

2012

Mila Kunis og Ashton Kutcher har giftet seg ...[vis par] Rihanna #1. 3Rykte

Rihanna

2012

Rihanna og Ashton Kutcher er skilt ...[vis par] Sara Leal #12

Sara Leal

2011

Sara Leal og Ashton Kutcher separerte på 25t ...[vis par] Brittney Jones #elleveRykte

Brittney Jones

2010

Brittney Jones og Ashton Kutcher er separert ...[vis par] Lindsay Lohan #10

Lindsay Lohan

2005

Lindsay Lohan og Ashton Kutcher er separate ...[vis par] Demi Moore #9

Demi Moore

2003 - 2013

Ashton Kutcher og Demi Moore ble skilt fra ...[vis par] Amy Smart #8Rykte

Amy Smart

2003

Ashton Kutcher og Amy Smart er skilt fra hverandre ...[vis par] Brittany Murphy #7

Brittany Murphy

2002 - 2003

Brittany Murphy og Ashton Kutcher separerte ...[vis par] Ashley Scott #6

Ashley Scott

2001 - 2002

Ashton Kutcher og Ashley Scott separerte seg i ...[vis par] Ashley Ellerin #5

Ashley Ellerin

2000 - 2001

Ashley Ellerin og Ashton Kutcher var sammen ...[vis par] Januar Jones #4

Januar Jones

1998 - 2001

Januar Jones og Ashton Kutcher skiltes i ...[vis par] #3

Gina Zimmerman (ex)

1995 - 1996

Gina Zimmerman (Ex) og Ashton Kutcher er se ...[vis par] Mynter av Masuria #to

Mynter av Masuria

1995 - 1996

Ashton Kutcher og Monet Mazur skilles ut i 1 ...[vis par] Nelly furtado #1Rykte

Nelly furtado

Nelly Furtado og Ashton Kutcher er separate ...[vis par] #14

Mila Kunis

2012

Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift i 5 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i april 2012. Etter ett års forlovelse giftet de seg 4. juli 2015.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder72%'> Kompatibilitet 81% Barn 2 barn se forholdet #1. 3

Rihanna

2012 (rykter)

Rihanna ryktes å ha koblet seg til Ashton Kutcher i mars 2012.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #12

Sara Leal

2011

Sara Leal og Ashton Kutcher hadde et møte i september 2011.

se forholdet #elleve

Brittney Jones

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Brittney Jones hadde koblet seg til Ashton Kutcher i juli 2010.

se forholdet #10

Lindsay Lohan

2005

Lindsay Lohan og Ashton Kutcher fikk et møte i 2005.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #9

Demi Moore

2003 - 2013

Ashton Kutcher og Demi Moore var gift i 8 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i mars 2003 og giftet seg 24. september 2005. 8 år senere ble de skilt 27. november 2013.

Forhold 10 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #8

Amy Smart

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Ashton Kutcher hadde koblet seg til Amy Smart i 2003.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #7

Brittany Murphy

2002 - 2003

Brittany Murphy og Ashton Kutcher datert fra mars 2002 til april 2003.

hvem er wentworth miller dating
Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #6

Ashley Scott

2001 - 2002

Ashton Kutcher og Ashley Scott daterte fra juni 2001 til mars 2002.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #5

Ashley Ellerin

2000 - 2001

Ashley Ellerin og Ashton Kutcher var i et forhold i to måneder før Ashley Ellerin døde 22 år gammel.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #4

Januar Jones

1998 - 2001

January Jones og Ashton Kutcher datert fra januar 1998 til februar 2001.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #3

Gina Zimmerman (ex)

1995 - 1996

Gina Zimmerman (Ex) og Ashton Kutcher hadde et forhold fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år se forholdet #to

Mynter av Masuria

1995 - 1996

Ashton Kutcher og Monet Mazur datert fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #1

Nelly furtado

(Rykte)

Det ryktes at Nelly Furtado har koblet seg til Ashton Kutcher.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ashton Kutcher43 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Mila Kunis37 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Rihanna33 fiskSanger
Barbadian
Sara Leal-
Brittney Jones- Annen
amerikansk
Lindsay Lohan3. 4 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Demi Moore58 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Amy SmartFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk
Brittany Murphy32 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Scott43 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Ashley Ellerin22 KreftOffer
amerikansk
Januar Jones43 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Gina Zimmerman (ex)-
Mynter av MasuriaFire fem VærenSkuespillerinne
amerikansk
Nelly furtado42 SkyttenSanger
Kanadisk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Wyatt IsabelleHunn1. oktober 20146 år gammel Mila Kunis
Dimitri PortwoodMann30. november 20164 år gammel Mila Kunis

Fotogalleri

Ashton Kutcher og Mila Kunis Amy Smart og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher Ashley Scott og Ashton Kutcher

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Hevn2021Film
Det lange hjemmet2019Nathan Winer Sr.Film
The Ranch2016Colt BennettTV-show
Annie2014Simon GoodspeedFilm
Arbeidsplasser2013Steve JobsFilm
Menn på jobb2012EricTV-show
Ingen forpliktelser2011AdamFilm
nyttårsaften2011Randy (segment 'Heis')Film
Valentinsdag2010Reed BennettFilm
Drapere2010SpencerFilm
Personlige effekter2009WalterFilm
Spredt2009NikkiFilm
Hva skjer i Vegas2008Jack FullerFilm
Frøken guidet2008FintTV-show
Bobby2006FisherFilm
Åpen sesong2006Elliot (stemme)Film
Vergen2006Jake FischerFilm
Spesiell: The Final Goodbye2006Michael KelsoTV-show
Veldig likt kjærlighet2005Oliver MartinFilm
Gjett hvem2005Simon GreenFilm
Robotkylling2005Michael Kelso, Templeton 'Faceman' Peck, TiVo AddictTV-show
Sommerfugl effekten2004EvanFilm
Billigere av Dozen2003Hank (ikke kreditert)Film
Nygift2003TomFilm
Min sjefs datter2003Tom StansfieldFilm
To og en halv mann2003Walden SchmidtTV-show
Texas Rangers2001George DurhamFilm
Jordet for livet2001ScottTV-show
Bernie Mac Show2001Ashton KutcherTV-show
Opp til deg2000Jim MorrisonFilm
Dude, hvor er bilen min?2000JesseFilm
Reinspill2000College KidFilm
Kommer snart1999LouieFilm
Familiemann1999Ashton KutcherTV-show
Showet fra 70-tallet1998Michael KelsoTV-show
Bare skyte meg!1997Dean CassidyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Amy Smart og Ashton KutcherAmy Smart
    • Sommerfugl effekten
      2004
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Ahna Oog O'Reilly
    • Arbeidsplasser
      2013
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Amanda PeetAmanda Peet
    • Veldig likt kjærlighet
      2005
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Anne HecheAnne Heche
    • Spredt
      2009
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Brittany MurphyBrittany Murphy
    • Nygift
      2003
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Jennifer GarnerJennifer Garner
    • Valentinsdag
      2010
    [+1 til]
  • Ashton Kutcher og Jessica AlbaJessica Alba
    • Valentinsdag
      2010
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Jessica SimpsonJessica Simpson
    • Showet fra 70-tallet
      1998
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Katherine HeiglKatherine Heigl
    • Drapere
      2010
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Margarita LevievaMargaret Levieva
    • Spredt
      2009
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Megalyn EchikunwokeMegalyn Echikunwoke
    • Showet fra 70-tallet
      1998
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Melissa SagemillerMelissa Sagemiller
    • Vergen
      2006
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Mila KunisMila Kunis
    • To og en halv mann
      2003
    [+2 til]
  • Odette Annable
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Shannon ElizabethShannon Elizabeth
    • Showet fra 70-tallet
      1998
    [vis matchup]
  • Sophie Winkleman
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Tara ReidTara Reid
    • Min sjefs datter
      2003
    [vis matchup]
  • Ashton Kutcher og Zoë SaldañaZoe Saldana
    • Gjett hvem
      2005
    [vis matchup]
  • Cameron Diaz og Ashton KutcherCameron Diaz
    • Hva skjer i Vegas
      2008
    [vis matchup]
  • Jennifer Lyons og Ashton KutcherJennifer Lyons
    • Showet fra 70-tallet
      1998
    [vis matchup]
  • Lea Michele og Ashton Kutcherles Michele
    • nyttårsaften
      2011
    [vis matchup]
  • Lisa Kelly og Ashton KutcherLisa Robin Kelly
    • Showet fra 70-tallet
      1998
    [vis matchup]
  • Michelle Pfeiffer og Ashton KutcherMichelle Pfeiffer
    • Personlige effekter
      2009
    [vis matchup]
  • Natalie Portman og Ashton KutcherNatalie Portman
    • Ingen forpliktelser
      2011
    [vis matchup]
  • Piper Perabo og Ashton KutcherPiper Perabo
    • Billigere av Dozen
      2003
    [vis matchup]
Flere Ashton Kutcher Matchups på skjermen Mindre Ashton Kutcher Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...