Hoved Forhold Joan Jett

Joan Jett

Joan Jett EnkeltRangering 677 -55Alder 62 år Zodiac Jomfruen Forhold 13 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Joan Jett er for tiden singel.

Forhold

Joan Jett har vært i et forhold med Pleasant Gehman(1977), Kira Roessler, Tom Petersson og Lisa Curland.



Joan Jett har hatt møter med Jenna Jameson(2006), Stephanie Adams(2003), Chuck Zito(2001), John Lydon(1978), Billy Idol(1978), Dee Dee Ramone(1977), Cherie Currie(1976)og Danny Bonaduce(1974).

Robin skjelver mr. x

Det ryktes at Joan Jett har koblet seg til Carmen Electra(2006 - 2007).

Om

Joan Jett er en 62 år gammel amerikansk musiker. Født Joan Marie Larkin 22. september 1958 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, hun er kjent for The Runaways, I Love Rock 'n' Roll. Stjernetegnet hennes er Jomfruen.



Joan Jett har vært i to matchups på skjermen, inkludert Stan Kirsch i Highlander (1992)og Michael J. Fox i Dagens lys (1987).

Joan Jett er medlem av følgende lister: Amerikanske kvinnelige sangere, amerikanske plateprodusenter og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Joan Jett! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating4---
Støte på843 år, 9 måneder10 år, 11 måneder28 dager
Ryktet11 år--
Total1. 343 år, 9 måneder6 år, 9 måneder28 dager

Detaljer

FornavnJoan
MellomnavnMarie
EtternavnJett
PikenavnLarkin
Fullt navn ved fødselenJoan Marie Larkin
Alternativt navnJoan Jett
Alder62 år
Fødselsdag22. september 1958
FødestedPhiladelphia, Pennsylvania, USA
Høyde5 '5½' (166 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeFarget svart
Karakteristisk funksjonDyp husky stemme, Ravnhår
StjernetegnJomfruen
SeksualitetBiseksuell
ReligionProtestantisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWheaton High School, Wheaton, Maryland, USA (deltok)
Yrke TekstGitarist, sanger, låtskriver, produsent
YrkeMusiker
Krav til berømmelseThe Runaways, I Love Rock 'n' Roll
Musiksjanger (tekst)Rock, hard rock, punk rock
MusikksjangerRock, Pop / Rock
År (er) Aktiv1975 – nåtid
MusikkstilHard Rock, Album Rock, Rock & Roll, Contemporary Pop / Rock, Arena Rock
Music MoodRebellious, Hungry, Gutsy, Party / Celebratory, Aggressive, Confident, Brash, Boisterous, Freewheeling, Rambunctious, Volatile, Cynical / Sarcastic, Sexual, Rollicking, Confrontational, Fun, Visceral, Exuberant, Rowdy, Raucous, Sleazy
InstrumentGitar, vokal
Instrument (tekst)Vokal, bassgitar, gitar
PlateselskapBlackheart, Epic, Boardwalk, Warner Bros., Polydor, Chrysalis, Bellaphon, Mercury, MCA, CBS
Tilknyttede handlingerThe Runaways, Joan Jett & the Blackhearts, Evil Stig
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International, BookingEntertainment.com
Merke påtegningTV-kommersiell sang 'Bad Reputation' for Spy TV (NBC) (2001), TV-kommersiell sang 'Love Is All Around' for The Mary Tyler Moore Show (TVLand) (2001), TV-kommersiell sang 'I Love Rock' n 'Roll 'for Rock & Roll Jeopardy (VH1) (1998), TV-kommersiell sang' Summertime Blues 'for NYPD Blue (ABC) (1997), TV-kommersiell sang' Love Is All Around 'for Womens NCAA Basketball Tournament (ESPN) (1996) , TV-reklame-sang 'I Hate Myself For Loving You' No Prince Charming Required for Mass Mutual Financial Group (2001), TV-reklame-sang 'Five' Fordi musikk er bare bedre i farger for Toshiba Gigabeat (2005), TV-reklame-sang 'Bad Omdømme 'Same Bad Attitude for American Chopper (TLC) (2006), TV-kommersiell sang' Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah) 'for HP TouchSmart PC (2008)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseTIL
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Offisielle nettstederwww.joanjett.com/index.html, www.nndb.com/people/806/000025731/, twitter.com/joanjett, www.facebook.com/joanjettandtheblackhearts, www.myspace.com/joanjettandtheblackhearts, http: // www .joanjett.com, http://joanjett.com
VennBebe Buell, Lita Ford
Associated PeopleCherie Currie, Lita Ford, Sandy West, Jackie Fox
KjæledyrKatter
FavorittstederWest Village, New York
FavorittfargerSvart
Favoritt tilbehørSvart lær

Joan Marie Jett (født Larkin, 22. september 1958) er en amerikansk rockesanger, låtskriver, komponist, musiker, plateprodusent og sporadisk skuespillerinne. orn Jett er best kjent for sitt arbeid som frontkvinne for bandet hennes Joan Jett & the Blackhearts, og for tidligere grunnlegging og opptreden med Runaways, som spilte inn og ga ut hit-sangen 'Cherry Bomb'. Blackhearts 'versjon av sangen' I Love Rock 'n Roll' var nummer én på Billboard Hot 100 i syv uker i 1982. Jetts andre bemerkelsesverdige hitlåter inkluderer 'Bad Reputation', 'Crimson and Clover', 'Do You Wanna Touch Me (Oh Yeah) ',' Light of Day ',' I Hate Myself for Loving You 'og' Dirty Deeds '.

Mer om Joan Jett Mindre om Joan Jett

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1. 3Jenna JamesonStøte på20062006<1 month
12Carmen electraStøte på R 200620071 år
elleveStephanie AdamsStøte på20032003-
10Chuck ZitoStøte på20012001-
9John LydonStøte påJanuar 1978Januar 1978-
8Billy IdolStøte på19781978-
7Dee Dee RamoneStøte påAugust 1977August 1977-
6Hyggelig GehmanForhold19771977-
5Cherie CurrieStøte på19761976-
4Danny BonaduceStøte på19741974-
3Kira RoesslerUkjent -
toTom PeterssonUkjent R -
1Lisa CurlandUkjent -
Jenna Jameson #1. 3

Jenna Jameson

2006

Joan Jett og Jenna Jameson skilte seg i mars ...[vis par] Carmen electra #12Rykte

Carmen electra

2006 - 2007

Det ryktes at Joan Jett og Carmen Electra ...[vis par] Stephanie Adams #elleve

Stephanie Adams

2003

Joan Jett og Stephanie Adams er atskilt ...[vis par] Chuck Zito #10

Chuck Zito

2001

Joan Jett og Chuck Zito er skilt ...[vis par] John Lydon #9

John Lydon

1978

Joan Jett og John Lydon er skilt ...[vis par] Billy Idol #8

Billy Idol

1978

Joan Jett og Billy Idol er atskilt ...[vis par] Dee Dee Ramone #7

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone og Joan Jett er skilt ...[vis par] Hyggelig Gehman #6

Hyggelig Gehman

1977

Hyggelig Gehman og Joan Jett er skilt ...[vis par] Cherie Currie #5

Cherie Currie

1976

Joan Jett og Cherie Currie er skilt ...[vis par] Danny Bonaduce #4

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett og Danny Bonaduce er skilt ...[vis par] Kira Roessler #3

Kira Roessler

Kira Roessler og Joan Jett var i en relasjon ...[vis par] Tom Petersson #toRykte

Tom Petersson

Tom Petersson og Joan Jett ble ryktet å ...[vis par] #1

Lisa Curland

Lisa Curland og Joan Jett var i et forhold ...[vis par] #1. 3

Jenna Jameson

2006

Joan Jett og Jenna Jameson hadde et møte i februar 2006.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #12

Carmen electra

2006 - 2007 (Ryktet)

Det ryktes at Joan Jett hadde koblet seg til Carmen Electra i 2006.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #elleve

Stephanie Adams

2003

Joan Jett og Stephanie Adams hadde et møte i 2003.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #10

Chuck Zito

2001

Joan Jett og Chuck Zito fikk et møte i 2001.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #9

John Lydon

1978

Joan Jett og John Lydon hadde et møte i januar 1978.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #8

Billy Idol

1978

Joan Jett og Billy Idol fikk et møte i 1978.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #7

Dee Dee Ramone

1977

Dee Dee Ramone og Joan Jett hadde et møte i august 1977.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #6

Hyggelig Gehman

1977

Pleasant Gehman og Joan Jett daterte i 1977.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #5

Cherie Currie

1976

Joan Jett og Cherie Currie fikk et møte i 1976.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #4

Danny Bonaduce

1974

Joan Jett og Danny Bonaduce fikk et møte i 1974.

mark paul gosselaar lisa ann russell
MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #3

Kira Roessler

Kira Roessler og Joan Jett hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #to

Tom Petersson

(Rykte)

Det ryktes at Tom Petersson har koblet seg til Joan Jett.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Alder69%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #1

Lisa Curland

Lisa Curland og Joan Jett hadde et forhold.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Joan Jett62 JomfruenMusiker
amerikansk
Jenna Jameson47 VærenPornostjerne
amerikansk
Carmen electra49 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Stephanie Adams47 LeoModell (voksen / glamour)
amerikansk
Chuck Zito68 VærenSkuespiller
amerikansk
John Lydon65 VannmannenSanger
Britisk
Billy Idol65 SkyttenSanger
Britisk
Dee Dee Ramonefemti JomfruenMusiker
amerikansk
Hyggelig Gehman62 fiskDanser
amerikansk
Cherie Currie61 SkyttenSanger
amerikansk
Danny Bonaduce61 LeoSkuespiller
amerikansk
Kira Roessler59 TvillingeneBassist
amerikansk
Tom Petersson71 TyrenMusiker
amerikansk
Lisa Curland-
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Joan Jett deltar på Bvlgari B.zero1 Rock Collection-arrangementet på Duggal Greenhouse 6. februar 2020 i Brooklyn, New York Joan Jett deltar på Bvlgari B.zero1 Rock Collection-arrangementet på Duggal Greenhouse 6. februar 2020 i Brooklyn, New York Joan Jett deltar på Bvlgari B.zero1 Rock Collection-arrangementet på Duggal Greenhouse 6. februar 2020 i Brooklyn, New York Joan Jett deltar på Bvlgari B.zero1 Rock Collection-arrangementet på Duggal Greenhouse 6. februar 2020 i Brooklyn, New York Joan Jett Joan Jett Joan Jett Musikere og induserte opptrer på scenen med induktoren Ringo Starr under den 30. årlige Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony i Public Hall 18. april 2015 i Cleveland, Ohio. Musikere og induserte opptrer på scenen med induktoren Ringo Starr under den 30. årlige Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony i Public Hall 18. april 2015 i Cleveland, Ohio. Inductees Joan Jett and the Blackhearts opptrer med Dave Grohl på scenen under den 30. årlige Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony i Public Hall 18. april 2015 i Cleveland, Ohio. Inductees Joan Jett and The Blackhearts opptrer på scenen med Dave Grohl og Miley Cyrus under den 30. årlige Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony i Public Hall 18. april 2015 i Cleveland, Ohio. Inductees Joan Jett of Joan Jett and The Blackhearts opptrer på scenen med Dave Grohl under den 30. årlige Rock And Roll Hall Of Fame Induction Ceremony i Public Hall 18. april 2015 i Cleveland, Ohio.

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kipo og Age of Wonderbeasts2020CamilleTV-show
Udatabel John2019RoxyFilm
Sex & Drugs & Rock & Roll2015.Joan JettTV-show
Hekta2015.DetektivkattTV-film
Muppets.2015.Joan JettTV-show
7. hemmelighet2015.Writer (Love is Pain)Film
Mozart i jungelen2014Joan JettTV-show
Stor sjåfør2014Betsy NealTV-film
Steven Universe2013Sunshine JusticeTV-show
Flere sarkasmer2010Lead SingerFilm
Endeløs Bummer2009AvFilm
Lås og rull for alltid2009Charlotte SuperstarFilm
Repo! Den genetiske operaen2008Gitar spiller (ikke kreditert)Film
Gudfryktig gutteaktig2004Forteller (stemme)Kortfilm
Det søte liv2003SherryFilm
Av Hook eller av Crook2001NyhetsintervjuetFilm
Law & Order: Criminal Intent2001Sylvia RhodesTV-show
Boogie Boy1998DustFilm
Snakker om været1994Kortfilm
Walker, Texas Ranger1993Dierdre HarrisTV-show
Highlander1992Felicia MartinsTV-show
Dagens lys1987Patti RasnickFilm
DinosaurStephanieFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Stan Kirsch
    • Highlander
      1992
    [vis matchup]
  • Michael J. Fox og Joan JettMichael J. Fox
    • Dagens lys
      1987
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.