Hoved Forhold Wentworth Miller

Wentworth Miller

Wentworth Miller EnkeltRangering 527 64Alder 48 år Zodiac Tvillingene Forhold 5 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Wentworth Miller er for tiden singel.

Forhold

Wentworth Miller har vært i et forhold med Luke Macfarlane(2007 - 2008), Mariana Klaveno(2006 - 2007)og Kristoffer Cusick.



Wentworth Miller har hatt et møte med Mark Liddell(2008).

Det ryktes at Wentworth Miller har koblet seg til Amie Bice(2007 - 2008).

Om

Wentworth Miller er en 48 år gammel amerikansk skuespiller. Født Wentworth Earl Miller III 2. juni 1972 i Chipping Norton, Oxfordshire, Storbritannia, han er kjent for Prison Break. Stjernetegnet hans er Gemini.



Wentworth Miller har vært i en kamp på skjermen med Sarah Wayne Callies i Prison Break (2005).

Wentworth Miller er medlem av følgende lister: Amerikanske utlendinger i Canada, 1972 fødsler og Folk fra Brooklyn.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Wentworth Miller! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating31 år, 1 måned7 måneder, 13 dager8 måneder, 5 dager
Støte på1---
Ryktet11 år--
Total51 år, 1 måned6 måneder, 27 dager8 måneder, 5 dager

Detaljer

FornavnWentworth
MellomnavnEarl
EtternavnMiller
Fullt navn ved fødselenWentworth Earl Miller III
Alternativt navnStinky, gikk, Miller
Alder48 år
Fødselsdag2. juni 1972
FødestedChipping Norton, Oxfordshire, Storbritannia
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonBarbert frisyre, Blå øyne, Eksotisk ansikt
StjernetegnTvillingene
SeksualitetHomofile
ReligionAteist
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleQuaker Valley High School, Pennsylvania, USA (1990)
universitetBA engelsk, Princeton University, New York, USA (1995)
Yrke TekstSkuespiller, skribent, produsent, modell
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelsePrison Break
År aktiv1998 – nåtid
Skostørrelse10
Offisielle nettstedermulattodebate.websitetoolbox.com/post?id=3181993
FarWentworth Earl Miller II
MorJoy Marie Palm
SøsterGillian Miller, Leigh Milller
FamiliemedlemWentworth Miller (farfar), Pauline Pinkston (bestemor til far), Frederick William Palm (morfar), Mildred Emiliya Hawaka (bestemor fra moren)
VennDominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Astrid Bryan, Robert Knepper
Favoritt filmerThe Shining, Carrie, Time Bandits, Jesus Christ Superstar, Bullets Over Broadway
Favoritt TV-serierLaw & Order, The Simpsons

Wentworth Earl Miller III (født 2. juni 1972) er en engelskfødt amerikansk skuespiller og manusforfatter. Han ble kjent etter sin hovedrolle som Michael Scofield i Fox-serien Prison Break, som han mottok en nominasjon til Golden Globe-prisen for beste skuespiller - Television Series Drama i 2005. Han debuterte som manusforfatter med 2013-thrillerfilmen Stoker . I 2014 begynte han å spille Leonard Snart / Captain Cold i en tilbakevendende rolle i The CW-serien The Flash før han ble en serie regelmessig på spin-off, Legends of Tomorrow.

Mer om Wentworth Miller Mindre om Wentworth Miller

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Mark LiddellStøte på20082008-
4Luke MacfarlaneForholdJuni 2007Februar 20088 måneder
3Venn BiceStøte på R Apr 2007April 20081 år
toMariana KlavenoForhold R 2006Februar 20071 år
1Kristoffer CusickUkjent R -
Mark Liddell #5

Mark Liddell

2008

Mark Liddell og Wentworth Miller er separert ...[vis par] Luke Macfarlane #4

Luke Macfarlane

2007 - 2008

Luke Macfarlane og Wentworth Miller er sepa ...[vis par] Venn Bice #3Rykte

Venn Bice

2007 - 2008

Amie Bice og Wentworth Miller er skilt ...[vis par] Mariana Klaveno #toRykte

Mariana Klaveno

2006 - 2007

Mariana Klaveno og Wentworth Miller var rom ...[vis par] Kristoffer Cusick #1Rykte

Kristoffer Cusick

Kristoffer Cusick og Wentworth Miller ble r ...[vis par] #5

Mark Liddell

2008

Mark Liddell og Wentworth Miller hadde et møte i 2008.

se forholdet #4

Luke Macfarlane

2007 - 2008

Luke Macfarlane og Wentworth Miller hadde et forhold fra juni 2007 til februar 2008.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #3

Venn Bice

2007 - 2008 (rykter)

Det ryktes at Amie Bice hadde koblet seg til Wentworth Miller i april 2007.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Alder84%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #to

Mariana Klaveno

2006 - 2007 (rykter)

Det ryktes at Mariana Klaveno har koblet seg til Wentworth Miller i 2006.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #1

Kristoffer Cusick

(Rykte)

Det ryktes at Kristoffer Cusick har koblet seg til Wentworth Miller.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Wentworth Miller48 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Mark Liddell- Fotograf
Luke Macfarlane41 SteinbukkenSkuespiller
Kanadisk
Venn Bice46 VærenAnnen
amerikansk
Mariana Klaveno41 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Kristoffer Cusick47 VærenSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Robin Tunney, Wentworth Miller og Dominic Purcell på 32. årlige People's Choice Awards Robin Tunney, Stacy Keach, Rockmond Dunbar, Robert Knepper, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Wade Williams og Amaury Nolasco At The 32nd Annual People's Choice Awards (2006) Wentworth Miller og Robin Tunney - The 32nd Annual People's Choice Awards (2006) Underworld - Wentworth Miller The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014) The Loft (2014)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Batwoman2019Leonard A.I.TV-show
DCs Legends of Tomorrow2016Kaptein Cold, Leo Snart, Leonard SnartTV-show
Superheltkampklubb2015Kaptein ColdTV-show
2 timer 2 Vegas2015Niles FrankoKortfilm
Loftet2014Luke SeacordFilm
Blitsen2014Kaptein Cold, Leo Snart, Leonard SnartTV-show
Fru sekretær2014Senator Mark HansonTV-show
Resident Evil: Afterlife2010Chris RedfieldFilm
Young Justice2010Deathstroke, Slade WilsonTV-show
Blood Creek2009Tysk soldat (ikke kreditert)Film
Prison Break: Besøk2007Michael ScofieldTV-show
Skjult2005EDI (stemme)Film
Bekjennelsen2005Fangen, TomKortfilm
Ghost Whisperer2005Sgt. Paul AdamsTV-show
Prison Break2005Michael ScofieldTV-show
House M.D.2004Benjamin ByrdTV-show
Den menneskelige flekken2003Young Coleman SilkFilm
Underverden2003Dr. AdamFilm
Joan of Arcadia2003Ryan HunterTV-show
Dinotopia2002David ScottTV-show
Rom 3022001Server nr. 1Kortfilm
Familiemann1999Jock # 4, Popular Kid # 2TV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999A.D.A. Isaiah Holmes, detektiv Nate KendallTV-show
Populær1999Adam Rothschild-RyanTV-show
Tid av livet ditt1999NelsonTV-show
Buffy the Vampire Slayer1997Gage PetronziTV-show
ER1994Mike PalmieriTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Sarah Wayne-Callies og Wentworth MillerSarah Wayne Callies
    • Prison Break
      2005
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.