Hoved Forhold Smokey Robinson

Smokey Robinson

Smokey Robinson GiftAlder 81 år Zodiac Vannmannen Forhold 3 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Smokey Robinson og Frances GlandneyFrances Robinson og Smokey Robinson har vært gift i 18 år siden mai 2002. se forholdet

Forhold

Smokey Robinson var tidligere gift med Claudette Robinson(1959 - 1987).

Smokey Robinson har vært i et forhold med Diana Ross.



debbie pink marc anthony ex

Om

Smokey Robinson er en 81 år gammel amerikansk sanger. Født William Robinson Jr. 19. februar 1940 i Detroit, MI, USA, han er kjent for My Girl. Stjernetegnet hans er Vannmannen.

Smokey Robinson er medlem av følgende lister: Amerikanske popsangere, amerikanske plateprodusenter og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Smokey Robinson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto29 år25 år20 år, 12 måneder
Dating1---
Total329 år16 år, 8 måneder20 år, 12 måneder

Detaljer

FornavnSmokey
EtternavnRobinson
Fullt navn ved fødselenWilliam Robinson Jr.
Alternativt navnKing of Motown, William Robinson
Alder81 år
Fødselsdag19. februar 1940
FødestedDetroit, MI, USA
Høyde179 cm (5 '10½)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonGullgrønne øyne
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionAnnen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNorthern High School, Detroit, MI
Yrke TekstSanger, låtskriver, plateprodusent, entreprenør
YrkeSanger
Krav til berømmelseJenta mi
Musiksjanger (tekst)R&B, Soul, Pop, Contemporary for voksne
MusikksjangerR & B / Soul, R&B
År aktiv1955 – nåtid
MusikkstilSoul, Urban, Motown, Quiet Storm, Smooth Soul, Pop / Rock, Early Pop / Rock, Early R&B
Music MoodSommerlig, intim, gripende, søt, sentimental, glatt, beroligende, alvorlig, sofistikert, stilig, munter, romantisk, varm, ubekymret, litterær, sprudlende, elskverdig / god-natur, lykkelig, sensuell, rolig / fredelig, mild, produsent
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, piano, gitar
PlateselskapMotown, Universal, SBK, Liquid 8, Robso
Tilknyttede handlingerThe Miracles, The Temptations, Mary Wells, Marvin Gaye, The Marvelettes, Aretha Franklin, Joss Stone, The Supremes, Rick James, Timothy Bloom
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour (LA), Agency for the Performing Arts (LA)
Offisielle nettstederhttp://www.smokeyrobinson.com, http://www.smokeyrobinson.com http://www.smokeyrobinsonwines.com, www.facebook.com/thesmokeyrobinson/, www.nndb.com/people/149/000024077/ , http://www.smokeyrobinson.com http://www.smokeyrobinsonwines.com

William 'Smokey' Robinson Jr. (født 19. februar 1940) er en amerikansk sanger, låtskriver, plateprodusent og tidligere platesjef. Robinson var grunnlegger og frontfigur for Motown-vokalgruppen The Miracles, som han også var sjef forfatter og produsent for. Han ledet gruppen fra sin opprinnelse fra 1955 som 'The Five Chimes' til 1972, da han kunngjorde sin pensjon fra gruppen for å fokusere på sin rolle som Motowns visepresident. Imidlertid vendte Robinson tilbake til musikkbransjen som soloartist året etter. Etter salget av Motown Records i 1988 forlot Robinson selskapet i 1990.

er logan paul og peyton list dating
Mer om Smokey Robinson Mindre om Smokey Robinson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Frances RobinsonGiftMai 2000tilstede21 år
toClaudette RobinsonGift1958198729 år
1Diana RossForhold -
Frances Robinson #3

Frances Robinson

2000

Frances Robinson og Smokey Robinson har bi ...[vis par] Claudette Robinson #to

Claudette Robinson

1958 - 1987

Claudette Robinson og Smokey Robinson ble d ...[vis par] Diana Ross #1

Diana Ross

Smokey Robinson og Diana Ross er atskilt ...[vis par] #3

Frances Robinson

2000

Frances Robinson og Smokey Robinson har vært gift i 18 år.

Forhold 21 år se forholdet #to

Claudette Robinson

1958 - 1987

Claudette Robinson og Smokey Robinson var gift i 27 år. De datet i 10 måneder etter å ha blitt sammen i 1958 og giftet seg 7. november 1959. 27 år senere ble de skilt i 1986.



Forhold 29 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Alder84%'> Kompatibilitet 46% Barn 2 barn se forholdet #1

Diana Ross

Smokey Robinson og Diana Ross hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Smokey Robinson81 VannmannenSanger
amerikansk
Frances Robinson- Ektefelle
amerikansk
Claudette Robinson78 TvillingeneSanger
amerikansk
Diana Ross77 VærenSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Barry WilliamsMann Claudette Robinson
Tamla ClaudetteHunn Claudette Robinson

Fotogalleri

Linda Blair og Rick James Jennifer Lopez og Smokey Robinson: Den 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: Den 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Jennifer Lopez og Smokey Robinson: 61. årlige Grammy Awards Show Steven Tyler på den 56. årlige Grammy Awards 26. januar 2014 Jared Leto, Smokey Robinson og Steven Tyler på den 56. årlige Grammy Awards 26. januar 2014

Filmografi

FilmÅrKarakterType
All min kjærlighet2021Kortfilm
Kjendiser i kjelleren2017Selvintervjuet komponistTV-show
En feiring av amerikansk kreativitet: i forestilling i Det hvite hus2016TV-show
Heal the Land2008UtøverKortfilm
Siste ferie2006Smokey RobinsonFilm
Higglytown Heroes2004KjøpmannsheltTV-show
Hollywood-drap2003CabbieFilm
Mr. Bill Does Vegas2002Kortfilm
En mot en2001Duanes farTV-show
Generasjoner1989Linc GreerTV-show
Billy Crystal Comedy Hour1982TV-show
Politi kvinne1974Sam JenningsTV-show
Politihistorie1973HawkinsTV-show
De unge og de rastløse1973Smokey RobinsonTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...