Hoved Forhold Diana Ross

Diana Ross

Diana Ross EnkeltRangering 1573 -300Alder 77 år Zodiac Væren Forhold 14 totalt Barn
5 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Diana Ross er for tiden singel.

Forhold

Diana Ross var tidligere gift med Arne Naess Jr.(1985 - 2000)og Robert Ellis Silberstein(1971 - 1977).



Diana Ross har vært i et forhold med Jon Voight(2005 - 2006), Gene Simmons(1980 - 1983)Richard Gere(1977 - 1979), Michael Jackson(1977 - 1994)Berry Gordy(1963 - 1970), Michael Bloomberg, Eddie Kendricks, Ryan O'Neal, Warren Beatty og Smokey Robinson.

Diana Ross har hatt møter med Arthur Ashe(1976)og John Taylor.

Om

Diana Ross er en 77 år gammel amerikansk sanger. Født Diana Ernestine Earle Ross 26. mars 1944 i Detroit, Michigan, USA, er hun kjent for The Supremes i en karriere som strekker seg fra 1960 – nåtid og 1956 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Væren.



Diana Ross har vært i en matchup med Billy Dee Williams på skjermen i Lady Sings the Blues (1972).

Diana Ross er medlem av følgende lister: Amerikanske diskomusikere, amerikanske popsangere og amerikanske plateprodusenter.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Diana Ross! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



har booboo stewart en kjæreste

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto15 år, 4 måneder10 år, 10 måneder-
Dating1017 år2 år, 11 måneder6 måneder, 1 dag
Støte påto---
Total1417 år3 år, 8 måneder6 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnDiana
EtternavnRoss
Fullt navn ved fødselenDiana Ernestine Earle Ross
Alternativt navnFrøken Ross
Alder77 år
Fødselsdag26. mars 1944
FødestedDetroit, Michigan, USA
Høyde5 '4½' (164 cm)
Vekt54 kg (120 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonStemme og ansikt, stil
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionBaptist
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCass tekniske videregående skole
Yrke TekstSanger, plateprodusent, skuespillerinne
YrkeSanger
Krav til berømmelseThe Supremes
Musiksjanger (tekst)R&B, Soul, Disco, Jazz, Pop, Dance, Adult Contemporary
MusikksjangerR&B
År aktiv1959 – nåtid, 1960 – nåtid, 1956 – nåtid
MusikkstilSoul, Disco, Urban, Motown, Pop-Soul, Pop / Rock, AM Pop
Music MoodElegant, sofistikert, stilig, intim, sensuell, lidenskapelig, lys, glitrende, beroligende, munter, lykkelig, vårlignende, raffinert / manuell, mild, søt, leken, sentimental, romantisk, livlig, uskyldig
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, Vokal (sopran), piano
PlateselskapLu Pine, Motown, RCA, EMI, Parlophone
Tilknyttede handlingerThe Primettes, The Supremes, The Temptations, The Jackson 5, Marvin Gaye, Michael Jackson, Lionel Richie, Michael Jackson., Westlife, Eric Kupper
Talent Agency (f.eks. Modellering)Richard De La Font Agency, Celebrity Talent International
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseC
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)35
Offisielle nettstederwww.facebook.com/DianaRoss, www.diana-web.com/, www.dianaross.de/
FarFred Ross, Sr. (4. juli 1920 - 21. november 2007)
MorErnestine Moten (27. januar 1916 - 9. oktober 1984)
SøsterBarbara Ross-Lee (lege)
FamiliemedlemJohn E. Ross (bestefar)
VennMichael Jackson (Sanger)

Diana Ross (født 26. mars 1944) er en amerikansk sanger, skuespillerinne og plateprodusent. Ross ble født og oppvokst i Detroit, Michigan, og ble kjent som forsanger i vokalgruppen The Supremes, som i løpet av 1960-tallet ble Motowns mest vellykkede handling, og er den best kartede kvinnelige gruppen i USAs historie, samt en av verdens mestselgende jentegrupper gjennom tidene. Gruppen ga ut en rekordsettende tolv nummer én-hit-singler på US Billboard Hot 100: 'Where Did Our Love Go', 'Baby Love', 'Come See About Me', 'Stop! In the Name of Love ',' Back in My Arms Again ',' I Hear a Symphony ',' You Can't Hurry Love ',' You Keep Me Hangin 'On', 'Love is Here and Now You're Gone ',' The Happening ',' Love Child 'og' En dag vil vi være sammen '.

Mer om Diana Ross Mindre om Diana Ross

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Jon VoightForhold200520066 måneder
1. 3Arne Naess Jr.GiftOktober 1984Februar 200015 år
12Gene SimmonsForhold198019833 år
elleveMichael JacksonForhold1977199417 år
10Richard GereForhold197719792 år
9Arthur AsheStøte på19761976-
8Robert Ellis SilbersteinGiftNov 1970Februar 19776 år
7Berry GordyForholdSep 1963Nov 19707 år
6Smokey RobinsonForhold -
5John TaylorStøte på -
4Michael BloombergUkjent R -
3Eddie KendricksForhold -
toRyan O'NealForhold -
1Warren BeattyForhold -
Jon Voight #14

Jon Voight

2005 - 2006

Jon Voight og Diana Ross er skilt fra hverandre ...[vis par] Arne Naess Jr. #1. 3

Arne Naess Jr.

1984 - 2000

Arne Naess Jr. og Diana Ross ble skilt fra ...[vis par] Gene Simmons #12

Gene Simmons

1980 - 1983

Diana Ross og Gene Simmons separerte seg i 1983 ...[vis par] Michael Jackson #elleve

Michael Jackson

1977 - 1994

Michael Jackson og Diana Ross er skilt fra hverandre ...[vis par] Richard Gere #10

Richard Gere

1977 - 1979

Richard Gere og Diana Ross skiltes i 1979 ...[vis par] Arthur Ashe #9

Arthur Ashe

1976

Arthur Ashe og Diana Ross er skilt fra hverandre ...[vis par] Robert Ellis Silberstein #8

Robert Ellis Silberstein

1970 - 1977

Robert Ellis Silberstein og Diana Ross var ...[vis par] Berry Gordy #7

Berry Gordy

1963 - 1970

Berry Gordy og Diana Ross skilles fra hverandre i 1. november ...[vis par] Smokey Robinson #6

Smokey Robinson

Smokey Robinson og Diana Ross er atskilt ...[vis par] John Taylor #5

John Taylor

John Taylor og Diana Ross var i et forhold ...[vis par] Michael Bloomberg #4Rykte

Michael Bloomberg

Det gikk rykter om Michael Bloomberg og Diana Ross ...[vis par] Eddie Kendricks #3

Eddie Kendricks

Eddie Kendricks og Diana Ross er atskilt ...[vis par] Ryan O #to

Ryan O'Neal

Ryan O'Neal og Diana Ross er atskilt ...[vis par] Warren Beatty #1

Warren Beatty

Diana Ross og Warren Beatty er atskilt ...[vis par] #14

Jon Voight

2005 - 2006

Jon Voight og Diana Ross hadde et forhold fra september 2005 til mars 2006.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1. 3

Arne Naess Jr.

1984 - 2000

Arne Naess Jr. og Diana Ross var gift i 14 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i oktober 1984 og giftet seg 23. oktober 1985. 14 år senere ble de skilt 12. februar 2000.

Forhold 15 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Alder69%'> Kompatibilitet 47% Barn 2 barn se forholdet #12

Gene Simmons

1980 - 1983

Diana Ross og Gene Simmons daterte fra 1980 til 1983.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #elleve

Michael Jackson

1977 - 1994

Michael Jackson og Diana Ross hadde et forhold fra 1977 til 1994.

Forhold 17 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #10

Richard Gere

1977 - 1979

Richard Gere og Diana Ross daterte fra 1977 til 1979.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #9

Arthur Ashe

1976

Arthur Ashe og Diana Ross hadde et møte i 1976.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #8

Robert Ellis Silberstein

1970 - 1977

Robert Ellis Silberstein og Diana Ross var gift i 6 år. De datet i to måneder etter å ha blitt sammen i november 1970 og giftet seg 20. januar 1971. 6 år senere ble de skilt 9. mars 1977.

hvem er keith urban dating
Forhold 6 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 30% Barn 2 barn se forholdet #7

Berry Gordy

1963 - 1970

Berry Gordy og Diana Ross daterte fra september 1963 til november 1970.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 24% Barn 1 barn se forholdet #6

Smokey Robinson

Smokey Robinson og Diana Ross hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #5

John Taylor

John Taylor hadde et møte med Diana Ross.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #4

Michael Bloomberg

(Rykte)

Det ryktes at Michael Bloomberg har koblet seg til Diana Ross.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #3

Eddie Kendricks

Eddie Kendricks og Diana Ross hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #to

Ryan O'Neal

Ryan O'Neal og Diana Ross hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #1

Warren Beatty

Diana Ross og Warren Beatty hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Diana Ross77 VærenSanger
amerikansk
Jon Voight82 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Arne Naess Jr.66 SkyttenVirksomhet
norsk
Gene Simmons71 JomfruenBassist
Israelsk
Michael Jacksonfemti JomfruenSanger
amerikansk
Richard Gere71 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Arthur Ashe49 KreftTennis
amerikansk
Robert Ellis Silberstein75 Virksomhet
amerikansk
Berry Gordy91 SkyttenLydspor
Smokey Robinson81 VannmannenSanger
amerikansk
John Taylor60 TvillingeneMusiker
Britisk
Michael Bloomberg79 VannmannenVirksomhet
amerikansk
Eddie Kendricks52 SkyttenSanger
amerikansk
Ryan O'Neal80 VærenSkuespiller
amerikansk
Warren Beatty84 VærenSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Rhonda Ross-KendrickHunn13. august 197149 år gammel Berry Gordy
Tracee Ellis RossHunn29. oktober 197248 år gammel Robert Ellis Silberstein
Chudney LaneHunn4. november 197545 år gammel Robert Ellis Silberstein
Ross Arne NaessMann7. oktober 198733 år gammel Arne Naess Jr.
Evan RossMann26. august 198832 år gammel Arne Naess Jr.

Fotogalleri

Diana Ross og Gene Simmons Grace Jones, Diana Ross, Mounia The Supremes Diana Ross og Gene Simmons Sydney J Goldman Alicia Keys og Diana Ross på den 61. årlige Grammy Awards - Show Alicia Keys og Diana Ross på den 61. årlige Grammy Awards - Show Diana Ross og Gene Simmons Reds viser New York City, november 1981 Gene Simmons og Diana Ross Reginas New York City, 1. januar 1981 Diana Ross ankommer LAX flyplass Diana Ross ankommer LAX flyplass Diana Ross ankommer LAX flyplass

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lisa Frank 420 / Modern Computing2014Kortfilm
Dobbelt platina1999Olivia KingTV-film
Ut av mørket1994Paulie CooperTV-film
Landet før tid1988The Balladeer (stemme, ikke kreditert)Film
Wiz1978DorothyFilm
Wiz on Down the Road1978DorothyKortfilm
Mahogni1975TracyFilm
Lady Sings the Blues1972Billie HolidayFilm
Gjør plass til bestefar1970Diana HendricksTV-show
Tarzan1966Søster ThereseTV-show

Matchups på skjermen

  • Billy Dee Williams
    • Lady Sings the Blues
      1972
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...