Hoved Forhold Kristen Stewart

Kristen Stewart

Kristen Stewart DatingRangering 46 -6Alder 31 år Zodiac Væren Forhold 13 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Dylan Meyer og Kristen StewartDylan Meyer begynte å date Kristen Stewart august 2019. se forholdet

Forhold

Kristen Stewart har vært i et forhold med Sara Dinkin(2018-2019), Stella Maxwell(2016-2019), St. Vincent(2016), Soko(2016), Lynn Gunn(2015), Alicia Cargile(2014 - 2016), Lane Garrison(2013 - 2014), Robert Pattinson(2009 - 2013), Michael Angarano(2005 - 2009)og Anton Yelchin(2004).

Kristen Stewart har hatt møter med Nicholas Hoult(2016)og Rupert Sanders(2012).



hvem er kerry washington dating

Om

Kristen Stewart er en 31 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Kristen Jaymes Stewart 9. april 1990 i Los Angeles, California, USA, er hun kjent for The Twilight Saga i en karriere som spenner over 1999 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Væren.

Kristen Stewart har vært i 24 matchups på skjermen, inkludert Adam Brody i I kvinnelandet (2007), Chris Hemsworth i Snøhvit og jegeren (2012), Dustin Milligan i Sendebudene (2007), Garrett Hedlund i På veien (2012)og Aaron Stanford i Kakespiserne (2007).

Kristen Stewart er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Kristen Stewart! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingelleve5 år, 7 måneder2 år2 måneder, 1 dag
Støte påto1 måned, 1 dag15 dager-
Total1. 35 år, 7 måneder1 år, 8 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnKristen
MellomnavnJaymes
EtternavnStewart
Fullt navn ved fødselenKristen Jaymes Stewart
Alternativt navnKris, K-Stew
Alder31 år
Fødselsdag9. april 1990
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '6 5' (168 cm)
Vekt54 kg
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonFarget hår
StjernetegnVæren
SeksualitetBiseksuell
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleArthur E. Wright ungdomsskole
universitetUniversity of California, Los Angeles
Yrke TekstSkuespillerinne, regissør
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseThe Twilight Saga
År (er) Aktiv1999 - nåtid, 1999 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Gersh Agency
Merke påtegning(2002) TV-reklame for Porsche - Actor, (2014) Utskriftsannonser for Balenciaga Rosabotanica-parfyme
Byste (tommer)33
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelseto
Skostørrelse8 (US), 40 (EU), 6.5 (UK), 250 (J)
Offisielle nettstederwww.kristenstewart.com/, www.nndb.com/people/240/000131844/, www.biography.com/people/kristen-stewart-487988, twitter.com/_krisjstewart?lang=en
FarJohn Stewart (skuespiller, produsent)
MorJules Mann-Stewart
BrorCameron Stewart, Taylor (adoptert bror), Dana
VennAdam Brody, Dakota Fanning, Emma Stone, Ashley Greene, Nikki Reed, Selena Gomez, Katy Perry, Scout Taylor-Compton
KjæledyrBjørn (hund), Bjørn (ulv hybridhund), Jack (hund), Lily (hund), Max / Jella (katt), Oz (hund)
FavorittfolkSelena Gomez
Favoritt filmerLast Tango In Paris, Cars
FavorittbøkerØst for Eden (John Steinbeck), On The Road (Jack Kerouac)
FavorittmatRøde epler, fersk frukt
FavorittfargerSvart, knallrød, limegrønn, himmelblå, turkis, hvit
Favoritt tilbehørChuck Taylors, Converse sko, Ray Ban solbriller, stramme jeans, varebiler, vintage t-skjorter, Gucci

Kristen Jaymes Stewart (født 9. april 1990) er en amerikansk skuespillerinne og filmskaper. Hun steg til stjernestatus for sin hovedrolle som Bella Swan i The Twilight Saga-filmserien (2008–2012), som samlet tjente over 3,3 milliarder dollar over hele verden. Verdens best betalte skuespillerinne i 2010 og 2012, hun er mottaker av en César Award, og er den eneste amerikanske skuespillerinnen som har vunnet den.

Mer om Kristen Stewart Mindre om Kristen Stewart

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1. 3Dylan MeyerForholdAugust 2019tilstede1 år
12Sara MDDForholdNov 2018Juni 20197 måneder
elleveStella MaxwellForholdDesember 2016Sep 20192 år
10St. VincentForholdJuni 2016Nov 20165 måneder
9MarkedForholdFebruar 2016Mai 20162 måneder
8Nicholas HoultStøte påJan 2016Februar 20161 måned
7Lynn GunnUkjent R Oktober 2015Oktober 2015-
6Alicia cargileForholdAugust 2014Okt 20162 år
5Lane GarrisonForholdJuni 2013Februar 20149 måneder
4Rupert SandersStøte påJul 2012Jul 2012-
3Robert PattinsonForholdMai 2009Mai 20134 år
toMichael AngaranoForholdAug 2005Mai 20093 år
1Anton YelchinForhold20042004-
Dylan Meyer #1. 3

Dylan Meyer

2019

Dylan Meyer begynte å date Kristen Stewart på ...[vis par] Sara MDD #12

Sara MDD

2018 - 2019

Sara Dinkin og Kristen Stewart skiltes i ...[vis par] Stella Maxwell #elleve

Stella Maxwell

2016 - 2019

Stella Maxwell og Kristen Stewart separerte ...[vis par] St. Vincent #10

St. Vincent

2016

St. Vincent og Kristen Stewart skiltes i ...[vis par] Marked #9

Marked

2016

Soko og Kristen Stewart separerte i mai 201 ...[vis par] Nicholas Hoult #8

Nicholas Hoult

2016

Nicholas Hoult og Kristen Stewart separerte ...[vis par] Lynn Gunn #7Rykte

Lynn Gunn

2015.

Ryktet om at Lynn Gunn og Kristen Stewart skulle ...[vis par] Alicia cargile #6

Alicia cargile

2014 - 2016

Alicia Cargile og Kristen Stewart separerte ...[vis par] Lane Garrison #5

Lane Garrison

2013 - 2014

Lane Garrison og Kristen Stewart separerte i ...[vis par] Rupert Sanders #4

Rupert Sanders

2012

Rupert Sanders og Kristen Stewart er separate ...[vis par] Robert Pattinson #3

Robert Pattinson

2009 - 2013

Robert Pattinson og Kristen Stewart skiller ...[vis par] Michael Angarano #to

Michael Angarano

2005 - 2009

Michael Angarano og Kristen Stewart skiller ...[vis par] Anton Yelchin #1

Anton Yelchin

2004

Kristen Stewart og Anton Yelchin er atskilt ...[vis par] #1. 3

Dylan Meyer

2019

Dylan Meyer og Kristen Stewart har vært sammen siden august 2019.



Forhold 1 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder33%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #12

Sara MDD

2018 - 2019

Sara Dinkin og Kristen Stewart daterte fra november 2018 til juni 2019.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #elleve

Stella Maxwell

2016 - 2019

Stella Maxwell og Kristen Stewart daterte fra desember 2016 til september 2019.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #10

St. Vincent

2016

St. Vincent og Kristen Stewart datert fra juni til november 2016.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #9

Marked

2016

Soko og Kristen Stewart daterte fra mars til mai 2016.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #8

Nicholas Hoult

2016

Nicholas Hoult og Kristen Stewart hadde et møte i januar 2016.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #7

Lynn Gunn

2015 (Ryktet)

Det ryktes at Lynn Gunn har koblet seg til Kristen Stewart i oktober 2015.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #6

Alicia cargile

2014 - 2016

Alicia Cargile og Kristen Stewart daterte fra august 2014 til oktober 2016.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #5

Lane Garrison

2013 - 2014

Lane Garrison og Kristen Stewart datert fra juni 2013 til mars 2014.

er luke evans i et forhold
Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #4

Rupert Sanders

2012

Rupert Sanders og Kristen Stewart hadde et møte i juli 2012.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #3

Robert Pattinson

2009 - 2013

Robert Pattinson og Kristen Stewart daterte fra mai 2009 til mai 2013.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #to

Michael Angarano

2005 - 2009

Michael Angarano og Kristen Stewart daterte fra august 2005 til mai 2009.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #1

Anton Yelchin

2004

Kristen Stewart og Anton Yelchin daterte i 2004.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kristen Stewart31 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Dylan Meyer3. 4 Forfatter
amerikansk
Sara MDD30 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Stella Maxwell31 TyrenModell
Belgisk
St. Vincent38 VektenMusiker
amerikansk
Marked35 SkorpionenSanger
fransk
Nicholas Hoult31 SkyttenSkuespiller
Britisk
Lynn Gunn27 fiskVokalist
amerikansk
Alicia cargile30 SteinbukkenProdusent
Lane Garrison41 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Rupert Sandersfemti fiskFilmregissør
Britisk
Robert Pattinson35 TyrenSkuespiller
Britisk
Michael Angarano33 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Anton Yelchin27 fiskSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz Kristen Stewart - Rocks en Beastie Boys-tee i Los Feliz

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Under vann2020Norah PriceFilm
Lykkeligste sesong2020AbbyFilm
Hjemmelaget2020JentaTV-show
Seberg2019Jean SebergFilm
Charlie's Angels2019Sabina WilsonFilm
Lizzie2018Bridget SullivanFilm
Jeremiah Terminator LeRoy2018SavannahFilm
Personlig shopper2017MaureenFilm
Billy Lynn's Long Halftime Walk2016KathrynFilm
Café Society2016VonnieFilm
Visse kvinner2016Elizabeth travisFilm
Anestesi2015.SophieFilm
Amerikansk Ultra2015.Phoebe LarsonFilm
Er lik2015.NiaFilm
Uten tittel Chanel Project2015.Irys DukeKortfilm
Skyer av Sils Maria2014ValentineFilm
Camp X-Ray2014ColeFilm
Fortsatt Alice2014Lydia HowlandFilm
9 kyss2014FangirlKortfilm
På veien2012LuAnne Henderson, MarylouFilm
K-112012Rays sekretær (stemme)Film
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 22012Vakker svaneFilm
Snøhvit og jegeren2012SnøhvitFilm
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 12011Vakker svaneFilm
Rømmlingene2010Joan JettFilm
Velkommen til Rileys2010MalloryFilm
The Twilight Saga: Formørkelse2010Vakker svaneFilm
Eventyrland2009I LewinFilm
The Twilight Saga: New Moon2009Vakker svaneFilm
Genser2008SophieFilm
Skumring2008Vakker svaneFilm
Hva skjedde nå2008ZoeFilm
Det gule lommetørklet2008MartineFilm
I kvinnelandet2007Lucy HardwickeFilm
Into the Wild2007Tracy TatroFilm
Kakespiserne2007Georgia KaminskiFilm
Sendebudene2007JessFilm
Cutlass2007Unge RobinKortfilm
Sarah Silverman-programmet.2007AnnonsørTV-show
Brennende mennesker2005MayaFilm
Zathura: A Space Adventure2005LisaFilm
Fang den gutten2004MaddyFilm
Undertow2004LillaFilm
Snakke2004Melinda SordinoFilm
Cold Creek herregård2003Kristen TilsonFilm
Panikkrom2002Sarah AltmanFilm
Objektenes sikkerhet2001Sam JenningsFilm
The Flintstones i Viva Rock Vegas2000Ring Toss Girl (ikke kreditert)Film
Det trettende året1999Girl in Fountain Line (ikke kreditert)TV-film
SpencerPrinsesse DianaFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Adam Brody og Kristen StewartAdam Brody
    • I kvinnelandet
      2007
    [vis matchup]
  • Chris Hemsworth og Kristen StewartChris Hemsworth
    • Snøhvit og jegeren
      2012
    [vis matchup]
  • Dustin Milligan og Kristen StewartDustin Milligan
    • I kvinnelandet
      2007
    [+1 til]
  • Garrett Hedlund og Kristen StewartGarrett Hedlund
    • På veien
      2012
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Aaron StanfordAaron Stanford
    • Kakespiserne
      2007
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Anthony MackieAnthony Mackie
    • Seberg
      2019
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Anton YelchinAnton Yelchin
    • Brennende mennesker
      2005
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Chloë SevignyChloë Sevigny
    • Lizzie
      2018
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Corbin BleuCorbin Bleu
    • Fang den gutten
      2004
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Dakota FanningDakota Fanning
    • Rømmlingene
      2010
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Emile HirschEmile Hirsch
    • Into the Wild
      2007
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Jamie BellJamie Bell
    • Undertow
      2004
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Jesse EisenbergJesse Eisenberg
    • Amerikansk Ultra
      2015.
    [+2 til]
  • Kristen Stewart og Joe AlwynJoe Alwyn
    • Billy Lynn's Long Halftime Walk
      2016
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Mackenzie DavisMackenzie Davis
    • Lykkeligste sesong
      2020
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Max ThieriotMax Thieriot
    • Fang den gutten
      2004
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Michael AngaranoMichael Angarano
    • Snakke
      2004
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Sam ClaflinSam Claflin
    • Snøhvit og jegeren
      2012
    [vis matchup]
  • Kristen Stewart og Yvan AttalYvan Attal
    • Seberg
      2019
    [vis matchup]
  • Nicholas Hoult og Kristen StewartNicholas Hoult
    • Er lik
      2015.
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Kristen StewartRobert Pattinson
    • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1
      2011
    [+5 til]
  • Ryan Reynolds og Kristen StewartRyan Reynolds
    • Eventyrland
      2009
    [vis matchup]
  • Sam Riley og Kristen StewartSam Riley
    • På veien
      2012
    [vis matchup]
  • Taylor Lautner og Kristen StewartTaylor Lautner
    • The Twilight Saga: New Moon
      2009
    [+1 til]
Flere Kristen Stewart Matchups på skjermen Mindre Kristen Stewart Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...