Hoved Forhold Robert Pattinson

Robert Pattinson

Robert Pattinson DatingRangering 53 -8Alder 35 år Zodiac Tyren Forhold 11 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Robert Pattinson og Suki WaterhouseSuki Waterhouse begynte å date Robert Pattinson august 2018. se forholdet

Forhold

Robert Pattinson har vært forlovet med FKA Twigs(2015 - 2017).

hvem er dating ryan gosling

Robert Pattinson har vært i forhold til Mia Wasikowska(2017-2018), Dylan Penn(2013), Katy Perry(2012), Kristen Stewart(2009 - 2013), Nikki Reed(2009)og Nina Schubert(2003 - 2006).



Robert Pattinson har hatt møter med Imogen Ker(2014), Riley Keough(2013)og Soko.

Om

Robert Pattinson er en 34 år gammel britisk skuespiller. Født Robert Douglas Thomas Pattinson 13. mai 1986 i London, England, Storbritannia og utdannet ved Harrodian School, London, er han kjent for The Twilight Saga i en karriere som spenner over 2004-nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.

Robert Pattinson har vært i 13 matchups på skjermen, inkludert Katie Leung i Harry Potter og ildbegeret (2005), Christina Ricci i Hyggelig venn (2012), Emilie de Ravin i Husk meg (2010), Holliday Grainger i Hyggelig venn (2012)og Javier Beltrán i Lille aske (2008).



Robert Pattinson er medlem av følgende lister: Engelske filmskuespillere, engelske TV-skuespillere og engelske mannlige sangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Robert Pattinson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert13 år, 1 måned--
Dating79 år, 4 måneder2 år, 11 måneder2 måneder, 1 dag
Støte på31 måned, 1 dag20 dager-
Totalelleve9 år, 4 måneder2 år, 1 måned1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnRobert
MellomnavnDouglas Thomas
EtternavnPattinson
Fullt navn ved fødselenRobert Douglas Thomas Pattinson
Alternativt navnRob, R-Patz
Alder35 år
Fødselsdag13. mai 1986
FødestedLondon, England, Storbritannia
Høyde6 '1' (185 cm)
Vekt90 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonTykke øyenbryn
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
Videregående skoleTower House School, Harrodian School, London
universitetBarnes Theatre Company, Old Sorting Office Arts Center
Yrke TekstSkuespiller, modell, musiker, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe Twilight Saga
År (er) Aktiv2004 - nåtid, 2004 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Agency, Curtis Brown Group, 3 Arts Entertainment
Merke påtegning(Februar 2014) TV-reklame for 'Dior Homme, Eau for Men' herre-cologne., (Februar 2014) Utskriftsannonser for 'Dior Homme, Eau for Men' herre-cologne.
Skostørrelse10
Offisielle nettstederrobertpattinson.org/, www.robert-pattinson.co.uk/, www.robertpattinsononline.com/, robert-pattinson.net/, www.nndb.com/people/395/000159915/
FarRichard Pattinson
MorClaire Pattinson
SøsterLizzy Pattinson (sanger / låtskriver), Victoria Pattinson
VennJames Phelps, Oliver Phelps, Shefali Chowdhury, Emma Watson, Camilla Belle, Rachel Curtis, Tom Sturridge (bestevenn), Markus Molinari, Ed Westwick, Michaela Parker, Courtney Hollard, Madi Smith-Pulling, Jessica Ashley Devlin, Benjamin Coles, Sam Bradley, Bobby Long, Markus Foster, Stanislav Lanevski, Sienna Miller, Shannon Woodward, Rafi Gavron, Matilda Sturridge, Andrew Garfield, Polly Stenham, Joaquin Phoenix, Katy Perry, Kristen Stewart (ex-Girlfriend)
Associated PeopleNick Frenkel (manager), Stephanie Ritz (agent)
KjæledyrBernie (hund) [2011], Bjørn (hund) [2011]
FavorittfolkJack Nicholson (skuespiller)
Favoritt filmerFornavn: Carmen [1983]
Favoritt TV-showCops [1989], Lost
FavorittbandVan Morrison (Sanger), Tom Waits (Singer), Selena Gomez
FavorittsangerRuby's Arms [Tom Waits]
FavorittstederIn-N-Out Burger, Disco
FavorittmatFritert kylling
FavorittfargerRød svart
Favoritt tilbehørKulehetter

Robert Douglas Thomas Pattinson (født 13. mai 1986) er en engelsk skuespiller. Pattinson er kjent for sine allsidige roller i både store budsjetter og uavhengige filmer, og har blitt rangert blant verdens best betalte skuespillere. Time Magazine kåret ham til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden, og han ble omtalt på Forbes Celebrity 100-listen.



Mer om Robert Pattinson Mindre om Robert Pattinson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveSuki WaterhouseForholdAug 2018tilstede2 år
10Mia WasikowskaForholdSep 2017Jul 201810 måneder
9FKA KvistForholdJuli 2014Aug 20173 år
8Imogen kerStøte påMai 2014Juni 20141 måned
7Dylan PennForholdSep 2013Nov 20132 måneder
6Riley KeoughStøte påJul 2013August 20131 måned
5Katy PerryUkjent R 2012 -
4Kristen StewartForholdMai 2009Mai 20134 år
3Nikki ReedForholdFebruar 2009Juni 20094 måneder
toNina SchubertForhold200320063 år
1MarkedStøte på -
Suki Waterhouse #elleve

Suki Waterhouse

2018

Suki Waterhouse begynte å date Robert Pattins ...[vis par] Mia Wasikowska #10

Mia Wasikowska

2017 - 2018

Mia Wasikowska og Robert Pattinson separerte ...[vis par] FKA Kvist #9

FKA Kvist

2014 - 2017

FKA Twigs og Robert Pattinson skiltes i A ...[vis par] Imogen ker #8

Imogen ker

2014

Imogen Ker og Robert Pattinson skiltes i ...[vis par] Dylan Penn #7

Dylan Penn

2013

Dylan Penn og Robert Pattinson skiltes i ...[vis par] Riley Keough #6

Riley Keough

2013

Robert Pattinson og Riley Keough skilt i ...[vis par] Katy Perry #5Rykte

Katy Perry

2012

Det ryktes at Katy Perry er sammen med Robert Pat ...[vis par] Kristen Stewart #4

Kristen Stewart

2009 - 2013

Robert Pattinson og Kristen Stewart skiller ...[vis par] Nikki Reed #3

Nikki Reed

2009

Robert Pattinson og Nikki Reed skiltes i ...[vis par] Nina Schubert #to

Nina Schubert

2003 - 2006

Nina Schubert og Robert Pattinson separerte ...[vis par] Marked #1

Marked

Soko og Robert Pattinson er atskilt ...[vis par] #elleve

Suki Waterhouse

2018

Suki Waterhouse og Robert Pattinson har vært sammen siden august 2018.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #10

Mia Wasikowska

2017 - 2018

Mia Wasikowska og Robert Pattinson daterte fra september 2017 til juli 2018.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #9

FKA Kvist

2014 - 2017

FKA Twigs og Robert Pattinson var forlovet i 2 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i juli 2014. De var forlovet i mars 2015, men separerte seg senere i august 2017.

chris wood og hanna lawrence
Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 89% se forholdet #8

Imogen ker

2014

Imogen Ker og Robert Pattinson hadde et møte i mai 2014.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #7

Dylan Penn

2013

Dylan Penn og Robert Pattinson daterte fra september til november 2013.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #6

Riley Keough

2013

Robert Pattinson og Riley Keough hadde et møte i juli 2013.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #5

Katy Perry

2012 (rykter)

Det ryktes at Katy Perry hadde koblet seg til Robert Pattinson i 2012.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #4

Kristen Stewart

2009 - 2013

Robert Pattinson og Kristen Stewart daterte fra mai 2009 til mai 2013.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #3

Nikki Reed

2009

Robert Pattinson og Nikki Reed daterte fra februar til juni 2009.

april kimble lyle lovett gift
Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 89% se forholdet #to

Nina Schubert

2003 - 2006

Nina Schubert og Robert Pattinson daterte fra 2003 til 2006.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #1

Marked

Soko hadde et møte med Robert Pattinson.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Robert Pattinson35 TyrenSkuespiller
Britisk
Suki Waterhouse29 SteinbukkenModell
Britisk
Mia Wasikowska31 SkorpionenSkuespillerinne
Australsk
FKA Kvist33 SteinbukkenSanger
Britisk
Imogen ker29 VannmannenModell
Dylan Penn30 VærenModell
amerikansk
Riley Keough31 TvillingeneModell
amerikansk
Katy Perry36 SkorpionenSanger
amerikansk
Kristen Stewart31 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Nikki Reed33 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Nina Schubert38 TyrenModell
tysk
Marked35 SkorpionenSanger
fransk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Batman2022Batman, Bruce WayneFilm
Tenet2020NeilFilm
Djevelen hele tiden2020Prest Preston TeagardinFilm
Venter på barbarerne2019Offiser MandelFilm
Kongen2019DauphinFilm
Fyret2019Thomas HowardFilm
Det gode liv2018fjellFilm
Jenta2018Samuel AlabasterFilm
God tid2017Connie NikasFilm
The Lost City of Z2016Henry CostinFilm
Queen of the Desert2015.T.E. LawrenceFilm
Liv2015.Dennis StockFilm
Barndommen til en leder2015.Charles, lederenFilm
Kart til stjernene2014Jerome FontanaFilm
Roveren2014KongeFilm
Hyggelig venn2012Georges duroyFilm
Cosmopolis2012Eric PackerFilm
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 22012Edward CullenFilm
Vann til elefanter2011JakobFilm
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 12011Edward CullenFilm
Husk meg2010Tyler HawkinsFilm
The Twilight Saga: Formørkelse2010Edward CullenFilm
Sommerhuset2009RichardKortfilm
The Twilight Saga: New Moon2009Edward CullenFilm
Hvordan være2008KunstFilm
Lille aske2008Salvador DaliFilm
Skumring2008Edward CullenFilm
Den dårlige mors håndbok2007Daniel kulTV-film
The Haunted Airman2006Toby JuggTV-film
Harry Potter og ildbegeret2005Cedric DiggoryFilm
Vanity Fair2004Eldre Rawdy Crawley (ikke kreditert)Film
Curse of the Ring2004GiselherTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Katie Leung og Robert PattinsonKatie Leung
    • Harry Potter og ildbegeret
      2005
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Christina RicciChristina Ricci
    • Hyggelig venn
      2012
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Emilie De RavinEmilie de Ravin
    • Husk meg
      2010
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Holliday GraingerHolliday Grainger
    • Hyggelig venn
      2012
    [+1 til]
  • Robert Pattinson og Javier BeltranJavier Beltran
    • Lille aske
      2008
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Jennifer Jason LeighJennifer Jason Leigh
    • God tid
      2017
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Kristen StewartKristen Stewart
    • Skumring
      2008
    [+5 til]
  • Robert Pattinson og Kristin Scott ThomasKristin Scott Thomas
    • Hyggelig venn
      2012
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Jenta
      2018
    [+1 til]
  • Robert Pattinson og Reese WitherspoonReese Witherspoon
    • Vann til elefanter
      2011
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Sarah GadonSarah Gadon
    • Cosmopolis
      2012
    [vis matchup]
  • Robert Pattinson og Talulah RileyTalulah Riley
    • Kjærlighet og mistillit
      2010
    [+1 til]
  • Robert Pattinson og Uma ThurmanUma Thurman
    • Hyggelig venn
      2012
    [vis matchup]
Flere Robert Pattinson Matchups på skjermen Mindre Robert Pattinson Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.