Hoved Forhold Kathie Lee Gifford

Kathie Lee Gifford

Kathie Lee Gifford DatingAlder 67 år Zodiac Leo Forhold 5 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Randy Cronk og Kathie Lee GiffordRandy Cronk dater Kathie Lee Gifford se forholdet

Forhold

Kathie Lee Gifford var tidligere gift med Frank Gifford(1986 - 2015)og Paul Johnson.

Kathie Lee Gifford har vært i et forhold med Anson Carter(2000)og Carl Weathers(1984 - 1985).



som har john cena datert

Om

Kathie Lee Gifford er en 67 år gammel amerikansk talkshowvert. Født Kathryn Lee Epstein 16. august 1953 i Paris, Frankrike, hun er kjent for Live with Regis & Kathie Lee. Stjernetegnet hennes er Leo.

Kathie Lee Gifford er medlem av følgende lister: NBC News, amerikanske kvinnelige sangere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Kathie Lee Gifford! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto32 år, 7 måneder19 år, 9 måneder-
Dating31 år4 måneder, 22 dager2 måneder, 1 dag
Total532 år, 7 måneder8 år, 1 måned2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnKathie
Mellomnavnlese
EtternavnGifford
PikenavnEpstein
Fullt navn ved fødselenKathryn Lee Epstein
Alternativt navnKathryn Lee Epstein, Kathryn Lee Gifford, Kathie Lee Gifford, Kathie Lee Epstein
Alder67 år
Fødselsdag16. august 1953
FødestedParis, Frankrike
Høyde5 '6' (168 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeFarget blond
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetOral Roberts University
Yrke TekstTV-personlighet
YrkeTalk show-vert
Krav til berømmelseLev med Regis & Kathie Lee
År (er) Aktiv1970 – nåtid
Merke påtegningGifft Wines, Carnival Cruise
Byste (tommer)40
KoppstørrelseD
Midje (tommer)30
Hofter (tommer)38
Klærstørrelse14
Skostørrelse7.5
Offisielle nettstederhttp://www.kathieleegifford.com, http://www.kathieleegifford.com/, http://www.kathieleegifford.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q465695#P856, www.instagram .com / KathieLGifford /, www.rottentomatoes.com/celebrity/kathie_lee_gifford, www.allmovie.com/artist/kathie-lee-gifford-p272098, twitter.com/KathieLGifford, www.facebook.com/kathieleegiffordspage/
KjæledyrTekopp Maltipoo kalt Bambino Vino Gifford

Kathryn Lee Gifford (født Epstein; født 16. august 1953) er en amerikansk TV-programleder, sanger, låtskriver, sporadisk skuespillerinne og forfatter. Hun er mest kjent for sitt 15-årige løp (1985–2000) i talkshowet Live! med Regis og Kathie Lee, som hun var programleder med Regis Philbin. Hun er også kjent for sitt 11-årige løp med Hoda Kotb, på fjerde time i NBCs Today-show (2008–2019). Hun har mottatt 11 Daytime Emmy-nominasjoner og vant sin første Daytime Emmy i 2010 som en del av Today-laget. Giffords første TV-rolle hadde vært som Tom Kennedys sanger / sidekick på den syndikerte versjonen av Name That Tune, fra 1974 til 1978. Hun opptrådte også innimellom de første tre timene i dag og var en medvirkende NBC News-korrespondent.

Mer om Kathie Lee Gifford Mindre om Kathie Lee Gifford

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Anson CarterForhold R Juni 2000August 20002 måneder
4Carl WeathersForhold198419851 år
3Frank GiffordGift1983Aug 201532 år
toPaul JohnsonGift197619837 år
1Randy CronkForhold tilstede-
Anson Carter #5Rykte

Anson Carter

2000

Anson Carter og Kathie Lee Gifford var rykter ...[vis par] Carl Weathers #4

Carl Weathers

1984 - 1985

Carl Weathers og Kathie Lee Gifford er sepa ...[vis par] Frank Gifford #3

Frank Gifford

1983 - 2015

Kathie Lee Gifford og Frank Gifford ble gift ...[vis par] #to

Paul Johnson

1976 - 1983

Paul Johnson og Kathie Lee Gifford er skilt ...[vis par] Randy Cronk #1

Randy Cronk

Randy Cronk dater Kathie Lee Gifford ...[vis par] #5

Anson Carter

2000 (Ryktet)

Anson Carter ryktes å ha koblet seg til Kathie Lee Gifford i juni 2000.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #4

Carl Weathers

1984 - 1985

Carl Weathers og Kathie Lee Gifford daterte fra 1984 til 1985.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #3

Frank Gifford

1983 - 2015

Kathie Lee Gifford og Frank Gifford var gift i 28 år før Frank Gifford døde, etterlot seg sin partner og to barn.

Forhold 32 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% Barn 2 barn se forholdet #to

Paul Johnson

1976 - 1983

Paul Johnson og Kathie Lee Gifford er skilt.

som er zachary gordon dating
Forhold 7 år se forholdet #1

Randy Cronk

Randy Cronk dater Kathie Lee Gifford.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kathie Lee Gifford67 LeoTalk show-vert
amerikansk
Anson Carter46 TvillingeneIshockey
Kanadisk
Carl Weathers73 SteinbukkenAmerikansk fotball)
amerikansk
Frank Gifford84 LeoAmerikansk fotball)
amerikansk
Paul Johnson-
Randy Cronk- Middel

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
CodyMann22. mars 199031 år gammel Frank Gifford
CassidyHunn2nd August, 199327 år gammel Frank Gifford

Fotogalleri

Frank Gifford, Kathie Lee Gifford, Cassidy Gifford og Cody Gifford på 'Scandalous' Broadway Opening Night 15. november 2012 | Foto: GettyImages Kathie Lee Gifford Kathie Lee Gifford Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford - Hallmark’s Evening Gala TCA Summer Press Tour i LA 2018 Kathie Lee Gifford

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Så kom du2020Annabelle WilsonFilm
De andre to2019Kathie Lee GiffordTV-show
En Godwink-jul: ment for kjærlighet2019OlgaTV-film
The Baxters (TV-serien)2018Lillian Asford, Lillian AshfordTV-show
En Godwink-jul2018Tante JaneTV-film
Sharknado 5: Global sverming2017Kathie Lee GiffordTV-film
Kom til hagen2016Skriftleser, sanger (stemme)Film
Yngre2015.Kathie Lee GiffordTV-show
Sharknado 3: Å helvete nei!2015.Kathie Lee GiffordTV-film
Vanskelige mennesker2015.Kathie Lee GiffordTV-show
Donny!2015.Kathie Lee GiffordTV-show
Kjærestes guide til skilsmisse2014Kathie Lee GiffordTV-show
Mysteriene til Laura2014Dr. CarlinTV-show
Nashville2012Kathie Lee GiffordTV-show
Eventyr av Serial Buddies2011Kathie Lee GiffordFilm
Varmt i Cleveland2010ChristalTV-show
Leppestiftjungel2008Kathie Lee GiffordTV-show
Suite Life on Deck2008CindyTV-show
30 Rock2006Kathie Lee GiffordTV-show
Handy Manny2006Fru HillaryTV-show
Higglytown Heroes2004Mail Carrier, Mail Carrier HeroTV-show
Håp tro2003MarginTV-show
Det er så Raven2003ClaireTV-show
Spinning Out of Control2001Amanda BerkeleyTV-film
Dudley Do-Right1999Kathie Lee GiffordFilm
Amanda Show1999Prinsesse WhiffTV-show
Hercules1998EchidnaTV-show
LateLine1998Kathie Lee GiffordTV-show
Stil og substans1998Kathie Lee GiffordTV-show
Den berømte Jett Jackson1998Kathie Lee GiffordTV-show
Mother Goose: A Rappin 'and Rhymin' Special1997Jill (stemme)TV-film
Kjære, jeg krympet barna: TV-showet1997Kathie Lee GiffordTV-show
Bare skyte meg!1997Allison SpencerTV-show
Soul Man1997Kathie Lee GiffordTV-show
Tom-showet1997Kathie Lee GiffordTV-show
The First Wives Clubnitten nittiseksKathie Lee GiffordFilm
Andre Noahnitten nittiseksKathie Lee GiffordTV-show
Spin Citynitten nittiseksKathie Lee GiffordTV-show
Caroline in the Citynitten nitti femKathie Lee GiffordTV-show
Happily Ever After: Eventyr for hvert barnnitten nitti femJillTV-show
Drew Carey Shownitten nitti femVanessa BobeckTV-show
The Wonderful World of Disneynitten nitti femDeirdreTV-show
Kvinner i husetnitten nitti femKathie Lee GiffordTV-show
Hei Arnold!1994Jackie LeeTV-show
The Cosby Mysteries1994Kathie Lee GiffordTV-show
Berørt av en engel1994Jolene, WendyTV-show
Diagnosemord1993Mary MontgomeryTV-show
Evening Shade1990Stephanie RodgersTV-show
Trener1989Kathie Lee GiffordTV-show
Seinfeld1989Kathie Lee GiffordTV-show
Simpsons1989Kathie Lee GiffordTV-show
Hee Haw Honeys1978Kathie Honey (1978-1979) (som Kathie Lee Johnson)TV-show
Days of Our Lives1965Sykepleier Callahan (1978) som Kathie Lee JohnsonTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.