Hoved Forhold John Cena

John Cena

John Cena GiftRangering 631 111Alder 44 år Zodiac Tyren Forhold 8 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

John Cena og Shay ShariatzadehShay Shariatzadeh og John Cena har vært gift i 5 måneder siden 13. oktober 2020. se forholdet

Forhold

John Cena var tidligere gift med Liz(2009 - 2012).

John Cena har vært forlovet med Nikki Bella(2017-2018).



John Cena har vært i forhold til Barbie Blank(2012), Lisa Marie Varon(2002)og Kendra Lust.

John Cena har hatt møter med A.J. Mendez(2012)og Mickie James(2011 - 2012).

Om

John Cena er en 44 år gammel amerikansk bryter. Født John Felix Anthony Cena 23. april 1977 i West Newbury, Massachusetts, USA, han er kjent for WWE Champion. i en karriere som spenner over 2000 – nåværende (skuespiller) og 2004–2005, 2014 (rapper) og 2016 – nåtid (reality-TV-programleder) og 2004–2005; 2014 (rapper) og 2016 – present (programleder) og 1999 – present. Stjernetegnet hans er Tyren.



John Cena har deltatt i to matchups på skjermen, inkludert Nikki Bella i Hellcats (2010)og Kelly Carlson i Marinen (2006).

John Cena er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Columbia Records-artister og LGBT-rettighetsaktivister fra USA.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til John Cena! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto10 år, 6 måneder6 år, 1 måned1 år, 7 måneder
Engasjert15 år, 5 måneder--
Dating34 måneder, 1 dag1 måned, 10 dager-
Støte påto1 år8 måneder, 4 dager4 måneder, 3 dager
Total810 år, 6 måneder2 år, 4 måneder4 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnJohn
EtternavnPris
Fullt navn ved fødselenJohn Felix Anthony Cena
Alternativt navnThe Doctor of Thuganomics, Mr. P, Cenation Leader, The Chain Gang, The Champ, The Chang Gang Commander, The Marine, Prototypen, Juan Cena, Jc, John Cena
Alder44 år
Fødselsdag23. april 1977
FødestedWest Newbury, Massachusetts, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
Vekt114 kg (251 kg)
ByggeKroppsbygger
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonBra utseende., Dypblå øyne
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCushing Academy, Ashburnham, Massachusetts, USA
universitetTreningsfysiologi, Springfield College, Springfield, Massachusetts, USA (1998)
Yrke TekstProfesjonell bryter, kroppsbygger, rapper og skuespiller.
YrkeBryting
Krav til berømmelseWWE-mester.
År aktiv1999 – nå (bryter), 2000 – nå (skuespiller), 2004–2005, 2014 (rapper), 2016 – nå (reality-programleder), 2004–2005; 2014 (rapper), 2016 – present (programleder), 1999 – present
PlateselskapWWE, Columbia
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.wwe.com, www.facebook.com/johncena, twitter.com/johncena
FarJohn Cena, Sr.
MorCarol (født Lupien) Cena
BrorDan Cena, Matt Cena, Steve Cena, Sean Cena
VennRandy Orton
Associated PeopleRandy Orton, Kelly Kelly, Paul Levesque, Eve Torres, Layla El, Dalip Singh, Mark Calaway, Paul Wight, Glenn Jacobs, Trish Stratus, Mike Mizanin, Shawn Michaels
FavorittfolkTampa Bay Rays-Believe *** (Fashion Idol)
Favoritt filmerFist Of The North Star-Believe (1990)
Favoritt TV-serierWwe.
FavorittsangerTiden er nå (John Cena & Tha Trademarc) (Song) (2005).
FavorittmatAll treningsmat
FavorittfargerNett
Favoritt tilbehørHåndbånd

John Felix Anthony Cena Jr. (; født 23. april 1977) er en amerikansk profesjonell bryter, skuespiller og TV-programleder, av noen ansett som en av de største profesjonelle bryterne gjennom tidene.

Mer om John Cena Mindre om John Cena

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Shay ShariatzadehGiftOkt 2019tilstede1 år
7Nikki BellaForholdNov 2012Apr 20185 år
6A.J. MendezStøte påJul 2012Nov 20124 måneder
5Barbie BlankForhold R Februar 2012Juni 20124 måneder
4Mickie JamesStøte på201120121 år
3Lisa Marie VaronForhold3. januar 20023. januar 2002-
toLizGift200218th Jul 201210 år
1Kendra LustUkjent R -
Shay Shariatzadeh #8

Shay Shariatzadeh

2019

Shay Shariatzadeh og John Cena har vært mar ...[vis par] Nikki Bella #7

Nikki Bella

2012 - 2018

Nikki Bella og John Cena skiltes 20. april ...[vis par] A.J. Mendez #6

A.J. Mendez

2012

A.J. Mendez og John Cena skilles fra hverandre 20. desember ...[vis par] Barbie Blank #5Rykte

Barbie Blank

2012

Det ble ryktet at Barbie Blank og John Cena var ...[vis par] Mickie James #4

Mickie James

2011 - 2012

Mickie James og John Cena var i et forhold ...[vis par] Lisa Marie Varon #3

Lisa Marie Varon

2002

Lisa Marie Varon og John Cena separerte på 3 ...[vis par] Liz #to

Liz

2002 - 2012

Liz og John Cena ble skilt 18. juli 2. ...[vis par] Kendra Lust #1Rykte

Kendra Lust

Kendra Lust og John Cena er atskilt ...[vis par] #8

Shay Shariatzadeh

2019

Shay Shariatzadeh og John Cena har vært gift i 5 måneder.

Forhold 1 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #7

Nikki Bella

2012 - 2018

Nikki Bella og John Cena var forlovet i 11 måneder. De daterte i 4 år etter å ha blitt sammen i november 2012. De ble forlovet 2. april 2017, men ble skilt senere i april 2018.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #6

A.J. Mendez

2012

A.J. Mendez og John Cena hadde et møte i juli 2012.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #5

Barbie Blank

2012 (rykter)

Det ryktes at Barbie Blank har koblet seg til John Cena i februar 2012.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #4

Mickie James

2011 - 2012

Mickie James og John Cena hadde et møte i 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #3

Lisa Marie Varon

2002

Lisa Marie Varon og John Cena daterte fra 3. januar 2016 til 3. januar 2002.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #to

Liz

2002 - 2012

Liz og John Cena var gift i 3 år. De datet i 6 år etter å ha blitt sammen i 2002. Etter et års forlovelse giftet de seg 11. juli 2009. 3 år senere separerte de i mars 2012 og ble skilt 18. juli 2012.

Forhold 10 år se forholdet #1

Kendra Lust

(Rykte)

Det ryktes at Kendra Lust har koblet seg til John Cena.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
John Cena44 TyrenBryting
amerikansk
Shay Shariatzadeh32
Kanadisk
Nikki Bella37 SkorpionenBryting
amerikansk
A.J. Mendez3. 4 fiskBryting
amerikansk
Barbie Blank3. 4 SteinbukkenBryting
amerikansk
Mickie James41 JomfruenBryting
amerikansk
Lisa Marie Varonfemti VannmannenBryting
amerikansk
Liz-
Kendra Lust42 JomfruenPornostjerne
amerikansk

Fotogalleri

Dolittle - John Cena Dolittle - Auditions - John Cena Selvmordstroppen - John Cena John Cena - Trainwreck Fredsmaker - John Cena Fredsmaker - John Cena Fredsmaker - John Cena Fredsmaker - John Cena John Cena på The Late Late Show med James Corden (Mai 2016) Anna Paquin og John Cena på The Late Late Show med James Corden (Mai 2016) Anna Paquin og John Cena på The Late Late Show med James Corden (Mai 2016) Anna Paquin og John Cena på The Late Late Show med James Corden (Mai 2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Fredsmaker2022FredsmakerTV-show
F92021Jakob TorettoFilm
Selvmordstroppen2021FredsmakerFilm
Snafu2021Chris Van HorneFilm
Tømning2021TV-show
Dolittle2020Yoshi (stemme)Film
WWE Survivor-serien2020John CenaTV-show
Sloss med familien min2019John CenaFilm
Leker med ild2019JakeFilm
Dolittle - Auditions2019Yoshi (stemme)Film
64th Man (Audible Original - Audio Comedy)2019Billy LoganTV-show
Blokkerere2018MitchellFilm
humle2018Agent BurnsFilm
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles2018Baron DraxumTV-show
Dallas & Robbery2018StjåletTV-show
WWE Wrestlemania 34 Kickoff2018John CenaFilm
Ferdinand2017Ferdinand (stemme)Film
Veggen2017MatthewsFilm
Pappas hjem 22017RogerFilm
Apotekstårn2017Gustav DittersTV-film
Southpaw Regional Wrestling2017Katamaran LanceTV-show
Psych: Filmen2017Ewan O'HaraTV-film
WWE Summerslam2017John CenaTV-show
WWE Summerslam2016John CenaTV-show
John Cena's Dream Job2016JohnTV-show
pappa er hjemme2015Kult pappaFilm
Søstre2015PazuzuFilm
Togbrudd2015StevenFilm
WrestleMania2015John CenaTV-show
WWE Summerslam2015John CenaTV-show
Janson-direktivet2014Paul JansonFilm
WrestleMania XXX2014John CenaTV-film
WWE Summerslam2014John CenaTV-show
WrestleMania 292013John CenaTV-film
SummerSlam2013John CenaTV-show
WrestleMania XXVIII2012John CenaTV-film
WWE Saturday Morning Slam2012John CenaTV-show
Fred 3: Camp Fred2012Freds farTV-film
Summerslam2012John CenaTV-show
Gjenforeningen2011Sam CareyFilm
WWE-penger i banken2011John CenaTV-show
Fred 2: Night of the Living Fred2011Freds farTV-film
SummerSlam2011John CenaTV-show
WrestleMania XXVI2010John CenaTV-show
Legendarisk2010Mike ChetleyFilm
Fred: Filmen2010Freds farTV-film
Generator Rex2010Hunter CainTV-show
WWE NXT2010John CenaTV-show
12 runder2009Danny FisherFilm
Parker og rekreasjon2009John CenaTV-show
25-årsjubileet for WrestleMania2009John CenaTV-film
WWE Superstars2009John CenaTV-show
WrestleMania XXIV2008John CenaTV-show
WrestleMania 232007John CenaTV-show
Marinen2006John TritonFilm
WrestleMania 222006John CenaTV-film
ECW på Syfy2006John CenaTV-show
Psykisk2006Ewan O'HaraTV-show
Summerslam2005John CenaTV-show
WrestleMania 212005John CenaTV-show
Ohio Valley Wrestling TV2001PrototypeTV-show
Klar til å rumle2000Gymrat (ikke kreditert)Film
WWE Smackdown!1999John Cena, John Cena-RAWTV-show
WWE Sunday Night Heat1998John CenaTV-show
WWE Raw1993Hugh Kantseeme, John CenaTV-show
WWE PPV på WWE Network1985John CenaTV-show
FerievennerFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • John Cena og Nicole GarciaNikki Bella
    • Hellcats
      2010
    [vis matchup]
  • Kelly Carlson og John CenaKelly Carlson
    • Marinen
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...