Hoved Forhold Kate Hudson

Kate Hudson

Kate HudsonRangering 196 1. 3Alder 42 år Zodiac Væren Forhold 19 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre opptegnelser er Kate Hudson muligens singel.

Forhold

Kate Hudson var tidligere gift med Chris Robinson(2000 - 2007).



hvem er kelly monaco dating

Kate Hudson har vært forlovet med Matt Bellamy(2011 - 2014).

Kate Hudson har vært i et forhold med Danny Fujikawa(2017), Diplo(2016 - 2017), Derek Hough(2014), Alex Rodriguez(2009), Adam Scott(2009), Darren Ankenman(2009), Lance armstrong(2008), Baron Davis(2007), Dax Shepard(2007), Owen Wilson(2006 - 2009), Eric Lindros(1999 - 2008), Shannon Leto(1999), Eli Craig(1997 - 1998)og Matt LeBlanc(nitten nittiseks).

Kate Hudson har hatt et møte med Nick Jonas(2015).



Det ryktes at Kate Hudson har koblet seg til Brad Pitt(2017)og Heath Ledger(2007).

Om

Kate Hudson er en 42 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Kate Garry Hudson 19. april 1979 i Los Angeles, California, USA, hun er kjent for nesten berømt i en karriere som spenner over 1996 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Væren.

Kate Hudson har vært i 18 matchups på skjermen, inkludert Aasif Mandvi i Morsdag (2016), Billy Crudup inn Nesten berømt (2000), Dane Cook i Min beste venns jente (2008), Gael García Bernal i En liten bit av himmelen (2011)og Heath Ledger i De fire fjærene (2002).



Kate Hudson er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Kate Hudson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift19 år, 9 måneder--
Engasjert14 år, 4 måneder--
Dating149 år1 år, 4 måneder2 dager
Støte på1---
Ryktetto---
Total199 år, 9 måneder1 år, 8 måneder2 dager

Detaljer

FornavnKate
MellomnavnGarry
EtternavnHudson
Fullt navn ved fødselenKate Garry Hudson
Alternativt navnKate Garry Hudson, Kate Hudson
Alder42 år
Fødselsdag19. april 1979
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '6 5' (168 cm)
Vekt106 kg (48 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonTynne lepper, utstikkende ører
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCrossroads School For Arts & Sciences, Santa Monica, CA (-1997)
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseNesten berømt
År (er) Aktiv1993 – nåtid, 1996 – nåtid
Merke påtegningAlmay (2010 - nå), Fabletics (medstifter)
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelseto
Skostørrelse6
Offisielle nettstederwww.instagram.com/katehudson/
FarBill Hudson, Kurt Russell (stefar)
MorGoldie Hawn (skuespillerinne), Cindy Williams (stemor)
BrorOliver Hudson (skuespiller), Wyatt Russell (Half Brother født 1986), Zachary Hudson (Half brother born 1986), Boston Russell (step brother)
SøsterEmily Hudson (halvsøster født 1982), Lalania Hudson (halvsøster født 2006)
FamiliemedlemRut Hawn (bestefar), Ryder Russell Robinson (sønn), Bingham Hawn Bellamy (sønn)
VennChris Robinson, Derek Hough, Drew Barrymore, Lea Michele
Associated PeopleAnne Hathaway
KjæledyrClara (hund - Pomeranian), doktor (hund - engelsk bulldog), Bella (hund - napolitansk mastiff)
FavorittfolkDerek Hough, Taylor Momsen, Alicia Quarles, Kate Beckinsale, Penelope Cruz, Katie Cassidy, Bette Davis
FavorittstederNew York
FavorittfargerGrønn, Rosa
Favoritt tilbehørUggs, Vintage Clothing, Self-Made Smykker

Kate Garry Hudson (født 19. april 1979) er en amerikansk skuespillerinne, forfatter og moteentreprenør. Hun ble kjent for sin opptreden i filmen Almost Famous (2000), som hun vant en Golden Globe for og ble nominert til Oscar-prisen for beste kvinnelige birolle. Hennes andre filmer inkluderer How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), You, Me and Dupree (2006), Fool's Gold (2008), Bride Wars (2009), Nine (2009), Deepwater Horizon (2016), Morsdag (2016), Marshall (2017) og Music (2021), som hun mottok sin andre Golden Globe-nominasjon for.

Mer om Kate Hudson Mindre om Kate Hudson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
19Danny FujikawaForholdApr 2017 -
18Brad PittStøte på R Februar 2017Februar 2017-
17DiploForhold R 201620171 år
16Nick JonasStøte påSeptember 2015September 2015-
femtenDerek HoughForhold R 7. desember 20149. desember 2014<1 month
14Matt BellamyForholdMai 2010Sep 20144 år
1. 3Alex RodriguezForholdMai 2009Desember 20097 måneder
12Adam ScottForholdJan 2009Mai 20094 måneder
elleveDarren AnkenmanForhold20092009-
10Lance armstrongForholdMai 2008Juli 20082 måneder
9Heath LedgerStøte på R Nov 2007Nov 2007-
8Baron DavisForholdOkt 2007Okt 2007-
7Dax ShepardForholdJuli 2007Aug 20071 måned
6Owen WilsonForhold2006April 20092 år
5Shannon LetoForhold19991999-
4Eric LindrosForhold199920089 år
3Chris RobinsonGift1998Okt 20079 år
toEli CraigForhold199719981 år
1Matt LeBlancForholdnitten nittiseksnitten nittiseks-
Danny Fujikawa #19

Danny Fujikawa

2017

Danny Fujikawa dater Kate Hudson ...[vis par] Brad Pitt #18Rykte

Brad Pitt

2017

Kate Hudson og Brad Pitt er skilt fra hverandre ...[vis par] Diplo #17Rykte

Diplo

2016 - 2017

Diplo og Kate Hudson er skilt ...[vis par] Nick Jonas #16

Nick Jonas

2015.

Nick Jonas og Kate Hudson er skilt ...[vis par] Derek Hough #femtenRykte

Derek Hough

2014

Derek Hough og Kate Hudson ble ryktet om å ...[vis par] Matt Bellamy #14

Matt Bellamy

2010 - 2014

Matt Bellamy og Kate Hudson skiltes i september ...[vis par] Alex Rodriguez #1. 3

Alex Rodriguez

2009

Alex Rodriguez og Kate Hudson skiltes i D ...[vis par] Adam Scott #12

Adam Scott

2009

Adam Scott og Kate Hudson skiltes i 2009 ...[vis par] Darren Ankenman #elleve

Darren Ankenman

2009

Darren Ankenman og Kate Hudson er skilt ...[vis par] Lance armstrong #10

Lance armstrong

2008

Lance Armstrong og Kate Hudson skiltes i ...[vis par] Heath Ledger #9Rykte

Heath Ledger

2007

Kate Hudson og Heath Ledger er skilt ...[vis par] Baron Davis #8

Baron Davis

2007

Baron Davis og Kate Hudson er skilt ...[vis par] Dax Shepard #7

Dax Shepard

2007

Dax Shepard og Kate Hudson skilles i august ...[vis par] Owen Wilson #6

Owen Wilson

2006 - 2009

Owen Wilson og Kate Hudson skiltes i april ...[vis par] Shannon Leto #5

Shannon Leto

1999

Shannon Leto og Kate Hudson er skilt ...[vis par] Eric Lindros #4

Eric Lindros

1999 - 2008

Kate Hudson og Eric Lindros er skilt fra hverandre ...[vis par] Chris Robinson #3

Chris Robinson

1998 - 2007

Kate Hudson og Chris Robinson ble skilt ...[vis par] Eli Craig #to

Eli Craig

1997 - 1998

Kate Hudson og Eli Craig er skilt fra hverandre ...[vis par] Matt LeBlanc #1

Matt LeBlanc

nitten nittiseks

Matt LeBlanc og Kate Hudson er skilt ...[vis par] #19

Danny Fujikawa

2017

Danny Fujikawa og Kate Hudson har vært sammen siden april 2017.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Alder1%'> Kompatibilitet elleve% Barn 1 barn se forholdet #18

Brad Pitt

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Kate Hudson har koblet seg til Brad Pitt i mars 2017.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #17

Diplo

2016 - 2017 (rykter)

Det ryktes at Diplo har koblet seg til Kate Hudson i 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #16

Nick Jonas

2015.

Nick Jonas og Kate Hudson hadde et møte i september 2015.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #femten

Derek Hough

2014 (Ryktet)

Derek Hough ryktes å ha koblet seg til Kate Hudson 7. desember 2014.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #14

Matt Bellamy

2010 - 2014

Matt Bellamy og Kate Hudson var forlovet i 3 år. De daterte i 11 måneder etter å ha blitt sammen i mai 2010. De var forlovet i april 2011, men separerte seg senere i september 2014.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 64% Barn 1 barn se forholdet #1. 3

Alex Rodriguez

2009

Alex Rodriguez og Kate Hudson daterte fra mai til desember 2009.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #12

Adam Scott

2009

Adam Scott og Kate Hudson daterte fra januar til mai 2009.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #elleve

Darren Ankenman

2009

Darren Ankenman og Kate Hudson daterte i 2009.

se forholdet #10

Lance armstrong

2008

Lance Armstrong og Kate Hudson daterte fra mai til juli 2008.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #9

Heath Ledger

2007 (Ryktet)

Det ryktes at Kate Hudson har koblet seg til Heath Ledger i november 2007.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet #8

Baron Davis

2007

Baron Davis og Kate Hudson daterte i oktober 2007.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet #7

Dax Shepard

2007

Dax Shepard og Kate Hudson daterte fra juli til august 2007.

Karla Pineda og Adrian Uribe
Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #6

Owen Wilson

2006 - 2009

Owen Wilson og Kate Hudson daterte fra september 2006 til april 2009.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #5

Shannon Leto

1999

Shannon Leto og Kate Hudson hadde et forhold fra 1999 til 1999.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #4

Eric Lindros

1999 - 2008

Kate Hudson og Eric Lindros hadde et forhold fra 1999 til 2008.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #3

Chris Robinson

1998 - 2007

Kate Hudson og Chris Robinson var gift i 6 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1998 og giftet seg 31. desember 2000. 6 år senere ble de skilt i oktober 2007.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% Barn 1 barn se forholdet #to

Eli Craig

1997 - 1998

Kate Hudson og Eli Craig hadde et forhold fra 1997 til 1998.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets60%Alder69%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #1

Matt LeBlanc

nitten nittiseks

Matt LeBlanc og Kate Hudson hadde et forhold fra 1996 til 1996.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 70% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kate Hudson42 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Danny Fujikawa3. 4 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Brad Pitt57 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Diplo42 SkorpionenMusikkprodusent
amerikansk
Nick Jonas28 JomfruenSanger
amerikansk
Derek Hough36 TyrenDanser
amerikansk
Matt Bellamy42 TvillingeneSanger
Britisk
Alex RodriguezFire fem LeoBaseball
amerikansk
Adam Scott40 KreftGolf
Australsk
Darren Ankenman- Fotograf
amerikansk
Lance armstrong49 JomfruenSykling
amerikansk
Heath Ledger28 VærenSkuespiller
Australsk
Baron Davis42 VærenBasketball
amerikansk
Dax Shepard46 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Owen Wilson52 SkorpionenSkuespiller
amerikansk
Shannon Leto51 fiskMusiker
amerikansk
Eric Lindros48 fiskIshockey
Kanadisk
Chris Robinson54 SkyttenMusiker
amerikansk
Eli Craig49 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Matt LeBlanc53 LeoSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Ryder RussellMann7. januar 200417 år gammel Chris Robinson
GuttebarnMann9. juli 20119 år gammel Matt Bellamy
Rani RoseHunn3. oktober 20182 år gammel Danny Fujikawa

Fotogalleri

Kate Hudson - Ankommer Kendall Jenners 818 Tequila-lansering i Wets Hollywood Kate Hudson - Ankommer Kendall Jenners 818 Tequila-lansering i Wets Hollywood Kate Hudson - Ankommer Kendall Jenners 818 Tequila-lansering i Wets Hollywood Kate Hudson - Ankommer Kendall Jenners 818 Tequila-lansering i Wets Hollywood Kate Hudson - Ankommer Kendall Jenners 818 Tequila-lansering i Wets Hollywood Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades Kate Hudson - Med Danny Fujikawa sett under en kraftvandring i Palisades

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Musikk2021TilFilm
Sannhet bli fortalt2019TV-show
En historie tar fly2019KateKortfilm
Marshall2017Eleanor StrubingFilm
Deepwater Horizon2016FeliciaFilm
Kung Fu Panda 32016Mei Mei (stemme)Film
Morsdag2016JesseFilm
Panda Paws2016Mei Mei (stemme)Kortfilm
Rock the Kasbah2015.Takk skal du haFilm
Knapt berømt2015.Kate HudsonTV-show
Bra mennesker2014Anna WrightFilm
Skulle ønske jeg var her2014Sarah BloomFilm
Slett logg2013RhondaTV-film
Den uvillige fundamentalist2012EricaFilm
Noe lånt2011DarcyFilm
En liten bit av himmelen2011Marley CorbettFilm
Morderen i meg2010Amy StantonFilm
Brudekriger2009LivFilm
Ni2009StephanieFilm
Glede2009Cassandra juliTV-show
Fool's Gold2008TessFilm
Min beste venns jente2008AlexisFilm
Du, meg og Dupree2006MollyFilm
Skjelettnøkkelen2005Caroline EllisFilm
Jeg er fortsatt her: Ekte dagbøker om unge mennesker som levde under holocaust2005Eva Ginz (stemme)TV-film
Å heve Helen2004Helen HarrisFilm
Alex og Emma2003Elsa, Emma Dinsmore, YlvaFilm
Skilsmissen2003Isabel WalkerFilm
Hvordan miste en fyr på 10 dager2003AndieFilm
De fire fjærene2002Ethne EustaceFilm
Ricochet River2001LornaFilm
Klipperommet2001Chrissie Campbell (ikke kreditert)Kortfilm
Om Adam2000Lucy OwensFilm
Nesten berømt2000Penny LaneFilm
Dr. T & the Women2000Dee DeeFilm
Sladder2000Naomi PrestonFilm
200 sigaretter1999CindyFilm
Desert Blue1998Skye DavidsonFilm
EZ-gaternitten nittiseksLarraine CahillTV-show
Party of Five1994CoryTV-show
ShriverSimone ClearyFilm
Mona Lisa og blodmånenFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Kate Hudson og Aasif MandviAasif mandvi
    • Morsdag
      2016
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Billy CrudupBilly Crudup
    • Nesten berømt
      2000
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Dane CookDane Cook
    • Min beste venns jente
      2008
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Gael García BernalGael Garcia Bernal
    • En liten bit av himmelen
      2011
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Heath LedgerHeath Ledger
    • De fire fjærene
      2002
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og James MarsdenJames Marsden
    • Sladder
      2000
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Jason BiggsJason Biggs
    • Min beste venns jente
      2008
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og John CorbettJohn Corbett
    • Å heve Helen
      2004
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Joshua JacksonJoshua Jackson
    • Sladder
      2000
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Luke WilsonLuke Wilson
    • Alex og Emma
      2003
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Matt DillonMatt Dillon
    • Du, meg og Dupree
      2006
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Matthew McConaugheyMatthew McConaughey
    • Fool's Gold
      2008
    [+1 til]
  • Kate Hudson og Patrick FugitPatrick Fugit
    • Nesten berømt
      2000
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Romany MalcoRomany Malco
    • En liten bit av himmelen
      2011
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Steve HoweySteve Howey
    • Noe lånt
      2011
    [+1 til]
  • Kate Hudson og Stuart TownsendStuart Townsend
    • Om Adam
      2000
    [vis matchup]
  • Kate Hudson og Thierry LhermitteThierry lhermitte
    • Skilsmissen
      2003
    [vis matchup]
  • Mark Wahlberg og Kate HudsonMark Wahlberg
    • Deepwater Horizon
      2016
    [vis matchup]
Flere Kate Hudson Matchups på skjermen Mindre Kate Hudson Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...