Hoved Forhold Cameron dallas

Cameron dallas

Cameron dallas DatingRangering 2045 -680Alder 26 år Zodiac Jomfruen Forhold 4 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Cameron Dallas og Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca dater Cameron Dallas se forholdet

Forhold

Cameron Dallas har vært i et forhold med Hailey Bieber(2016 - 2017).

Det ryktes at Cameron Dallas har koblet seg til Giorgia Caldarulo(2017)og Chase Carter (modell)(2016).



som er karan brar kjæreste

Om

Cameron Dallas er en 26 år gammel amerikansk personlighet. Han ble født Cameron Alexander Dallas den 8. september 1994 i Whittier, California, USA, og er kjent for YouTube, Vine-videoer, magcon, Chasing Cameron i en karriere som spenner over 2012 – nåtid. Stjernetegnet hans er Jomfruen.

Cameron Dallas har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Bella Thorne i Frog Kingdom (2013), Lia Marie Johnson i Utviste (2014), Olivia satt fast Utmarken (2015)og Elena Kampouris i Amerikansk Odyssey (2015).

Cameron Dallas er medlem av følgende lister: Deltakere i amerikansk reality-tv-serie, fødsler fra 1994 og amerikanske mennesker av meksikansk avstamning.



hvem er al pacino dating

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cameron Dallas! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto1 år, 7 måneder1 år, 2 måneder10 måneder, 4 dager
Ryktetto---
Total41 år, 7 måneder7 måneder, 15 dager10 måneder, 4 dager

Detaljer

FornavnCameron
MellomnavnAlexander
EtternavnDallas
Fullt navn ved fødselenCameron Alexander Dallas
Alternativt navnAppelsiner
Alder26 år
Fødselsdag8. september 1994
FødestedWhittier, California, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt154 kg (70 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonSøt utseende
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstWebvideo-stjerne (Vine video creator), skuespiller, sanger, modell
YrkePersonlighet
Krav til berømmelseYouTube, Vine-videoer, magcon, Chasing Cameron
År aktiv2013 – nåtid, 2012 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)26 MGMT, IMG-modeller - New York
Merke påtegningAeropostale's United XXVI Summer Collection-reklame i 2014
Skostørrelse11 (US)
MorGina
SøsterSierra Dallas
VennNash grier
FavorittfargerGrønnblå

Cameron Alexander Dallas (født 8. september 1994) er en amerikansk internettpersonlighet og skuespiller som er mest kjent for sin fremtredende rolle i videoapplikasjonen Vine and YouTube. Dallas har fortsatt å spille i filmer som Expelled og The Outfield.

Mer om Cameron Dallas Mindre om Cameron Dallas

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Madisyn menchacaForholdOkt 2019tilstede1 år
3Giorgia CaldaruloStøte på R Juni 2017Juni 2017-
toHailey BieberForholdAug 2016Juni 201710 måneder
1Chase Carter (modell)Støte på R 20162016-
Madisyn menchaca #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca dater Cameron Dallas ...[vis par] Giorgia Caldarulo #3Rykte

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo og Cameron Dallas er separate ...[vis par] Hailey Bieber #to

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas og Hailey Bieber skilte seg i ...[vis par] Chase Carter (modell) #1Rykte

Chase Carter (modell)

2016

Chase Carter (modell) og Cameron Dallas er ...[vis par] #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca og Cameron Dallas har vært sammen siden oktober 2019.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%'> Kompatibilitet 25% se forholdet #3

Giorgia Caldarulo

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Giorgia Caldarulo skal ha koblet seg til Cameron Dallas i juni 2017.

nicole storebror 2 fortsatt gift
MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #to

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas og Hailey Bieber datert fra august 2016 til juni 2017.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #1

Chase Carter (modell)

2016 (Ryktet)

Ryktet er at Chase Carter (modell) skal ha koblet seg til Cameron Dallas i juli 2016.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cameron dallas26 JomfruenPersonlighet
amerikansk
Madisyn menchaca- Tyren
Giorgia Caldarulo2. 3 VektenPersonlighet
Italiensk
Hailey Bieber24 SkorpionenModell
amerikansk
Chase Carter (modell)2. 3 TvillingeneModell
Bahamansk

Fotogalleri

Cameron Dallas og Madisyn Menchaca Cameron Dallas og Madisyn Menchaca Cameron Dallas og Madisyn Menchaca Cameron Dallas og Madisyn Menchaca Cameron Dallas og Madisyn Menchaca Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas Hailey Baldwin og Cameron Dallas

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Chelsea2016Han selvTV-show
Harry2016Han selvTV-show
Jager Cameron2016Han selvTV-show
Amerikansk Odyssey2015CameronTV-show
The Late Late Show med James Corden2015SelvTV-show
Utmarken2015Frankie PaytonFilm
IHeartRadio Music Awards2015Han selvTV-show
2015 Billboard Music Awards2015Han selvTV-show
Teen Choice Awards 20152015Selv - VinnerTV-show
Sent på kvelden med Seth Meyers2014SelvTV-show
Teen Choice Awards 20142014Han selvTV-show
Utviste2014Felix O'neilFilm
Frog Kingdom2013Freddie (stemme)Film
Bor sammen med Kelly og Ryan1988SelvgjestTV-show
God morgen Amerika1975SelvTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cameron Dallas og Bella ThorneBella Thorne
    • Frog Kingdom
      2013
    [vis matchup]
  • Cameron Dallas og Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Utviste
      2014
    [vis matchup]
  • Cameron Dallas og Olivia StuckOlivia fast
    • Utmarken
      2015
    [vis matchup]
  • Elena Kampouris og Cameron DallasElena Kampouris
    • Amerikansk Odyssey
      2015
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...