Hoved Forhold Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor ThomasRangering 3083 1863Alder 39 år Zodiac Jomfruen Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jonathan Taylor Thomas muligens singel.

Forhold

Jonathan Taylor Thomas har vært i et forhold med Scarlett Pomers.



Om

Jonathan Taylor Thomas er en 39 år gammel amerikansk skuespiller. Født Jonathan Taylor Weiss 8. september 1981 i Bethlehem, Pennsylvania, USA, han er kjent for Randy on Home Improvement i en karriere som spenner over 1987–2006; 2013–2015 og 1987–2006; 2013–2016 og 1987–2016. Stjernetegnet hans er Jomfruen.

Jonathan Taylor Thomas har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Allison Mack i Smallville (2001), Anndi McAfee i Oppussing (1991), Courtney Peldon i Oppussing (1991), Kaley Cuoco i 8 enkle regler (2002)og Rachael Leigh Cook i Tom og Huck (nitten nitti fem).

Jonathan Taylor Thomas er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New York, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jonathan Taylor Thomas! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating1---
Total1--

Detaljer

FornavnJonathan
Mellomnavnskredder
EtternavnHvit
Fullt navn ved fødselenJonathan Taylor Weiss
Alternativt navnJ.T.T., Jonathan Taylor Thomas, Jonathan Taylor Weiss
Alder39 år
Fødselsdag8. september 1981
FødestedBethlehem, Pennsylvania, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonRaspy Voice, Vakker ansikt
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleChaminade College Prepatory, West Hills, CA (2000)
universitetHarvard University, University of St. Andrews (vårsemester tredje år), Columbia University`s School of General Studies
Yrke TekstSkuespiller, stemmeskuespiller, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseRandy på Hjemme Fiksing
År (er) Aktiv1987 – nåtid, 1987–2006; 2013–2015, 1987–2006; 2013–2016, 1987–2016
FarStephen Weiss
MorClaudine Weiss
BrorJoel Thomas Weiss
VennZachery Ty Bryan, Danielle Fishel
Associated PeopleDevon Sawa, Andrew Keegan

Jonathan Taylor Thomas (født Jonathan Taylor Weiss; 8. september 1981) er en amerikansk skuespiller og regissør. Han er kjent for å portrettere Randy Taylor om hjemmeforbedring og gi uttrykk for unge Simba i Disneys 1994-film The Lion King og Pinocchio i New Line Cinema's 1996-film The Adventures of Pinocchio.

Mer om Jonathan Taylor Thomas Mindre om Jonathan Taylor Thomas

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Scarlett PomersUkjent -
Scarlett Pomers #1

Scarlett Pomers

Scarlett Pomers og Jonathan Taylor Thomas vi ...[vis par] #1

Scarlett Pomers

Scarlett Pomers og Jonathan Taylor Thomas hadde et forhold.



MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jonathan Taylor Thomas39 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Scarlett Pomers32 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Oppussing Wild America - Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Løvenes Konge Løvenes Konge Løvenes Konge Løvenes Konge Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas Jonathan Taylor Thomas

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Last Man Standing2011John Baker, RandyTV-show
Ekstra2006Regissør (som Jonathan Thomas)Kortfilm
Gjennom Moebius-stripen2005Prince Ragis (stemme)Film
Tilt-A-Whirl2005Kunde nr. 3Kortfilm
Veronica Mars2004BenTV-show
8 enkle regler2002JeremyTV-show
En amerikansk by2001RafeTV-film
Smallville2001Ian RandallTV-show
Felles plattform2000TobiasTV-film
Timothy Tweedle the First Christmas Elf2000Timothy Tweedle (stemme)TV-film
Speedway Junky1999SteveFilm
Gå over Egypt1999Wesley BenfieldFilm
Jeg våknet tidlig den dagen jeg døde1998Gutt på strandenFilm
Jeg skal være hjemme til jul1998JakeFilm
The Wild Thornberrys1998Tyler TuckerTV-show
Det ville Amerika1997MarshallFilm
Ally McBeal1997Chris EmersonTV-show
Eventyrene til Pinocchionitten nittiseksPinocchio (stemme)Film
The Oz Kidsnitten nittiseksFugleskremsel, jr.TV-show
Husets mannnitten nitti femBen ArcherFilm
Tom og Hucknitten nitti femTom sawyerFilm
Løvenes Konge1994Young Simba (stemme)Film
Pom-rom1994Shokichi (engelsk versjon, stemme)Film
The Itsy Bitsy Spider1994GeorgeTV-show
Oppussing1991Randy TaylorTV-show
ABC TGIF1990RandyTV-show
I levende farge1990Macaulay culkinTV-show
Bradys1990Kevin BradyTV-show
Simpsons1989Luke StetsonTV-show
Eventyrene til Spot1987Spot (USA-versjon)TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Jonathan Taylor Thomas og Allison MackAllison Mack
    • Smallville
      2001
    [vis matchup]
  • Anndi McAfee
    • Oppussing
      1991
    [vis matchup]
  • Courtney Peldon
    • Oppussing
      1991
    [vis matchup]
  • Kaley Cuoco
    • 8 enkle regler
      2002
    [vis matchup]
  • Jonathan Taylor Thomas og Rachael Leigh CookRachael Leigh Cook
    • Tom og Huck
      nitten nitti fem
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...