Hoved Forhold Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron EnkeltRangering 11 1Alder 33 år Zodiac Vekten Forhold 11 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Zac Efron er for tiden singel.

Forhold

Zac Efron har vært i et forhold med Vanessa Valladares(2020 - 2021), Sarah Bro(2019), Halston Sage(2018-2020), Sami Miro(2014 - 2016), Lily Collins(2012 - 2013)og Vanessa Hudgens(2005 - 2010).



Zac Efron har hatt møter med Michelle Rodriguez(2014)og Lindsay Lohan(2011).

Det ryktes at Zac Efron har koblet seg til Alexandra Daddario(2017), Mel B(2017)og Alexandria Storm(2012).

Om

Zac Efron er en 33 år gammel amerikansk skuespiller. Født Zachary David Alexander Efron 18. oktober 1987 i San Luis Obispo, California, USA, han er kjent for High School Musical. Stjernetegnet hans er Vekten.



hvor gammel er shaniece hairston

Zac Efron har vært i 26 matchups på skjermen, inkludert Anna Kendrick i Mike og Dave trenger bryllupsdatoer (2016), Ashley Tisdale i High School Musical (2006), Brenda Song i Suite-livet til Zack og Cody (2005), Claire Danes i Jeg og Orson Welles (2008)og Imogen Poots i Det vanskelige øyeblikket (2014).

Zac Efron er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Zac Efron! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



matthew grå gubler forhold historie

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating64 år, 5 måneder1 år, 9 måneder8 måneder, 2 dager
Støte påto2 måneder, 1 dag1 måned-
Ryktet33 måneder, 2 dager1 måned, 11 dager1 måned, 1 dag
Totalelleve4 år, 5 måneder1 år1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnZac
MellomnavnDavid
EtternavnEfron
Fullt navn ved fødselenZachary David Alexander Efron
Alder33 år
Fødselsdag18. oktober 1987
FødestedSan Luis Obispo, California, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt75 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonMuskler, blå øyne, Macho-mannstemning, Skjegg
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
Religionjødisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleArroyo Grande High School, Arroyo Grande, California, USA (2006)
universitetUniversity of Southern California, Los Angeles, California, USA, Pacific Conservatory of the Performing Arts, Santa Maria, California, USA
Yrke TekstSkuespiller, Singer
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseHigh School Musical
År (er) Aktiv2002 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency, Alchemy Entertainment
Merke påtegningJohn John Denim
Klærstørrelse5’7 til 5’8
Skostørrelse8.5
Offisielle nettstedertwitter.com/zacefron, www.facebook.com/ZacEfron, www.zac-efron.com/, www.zac-efron.us, www.zacefron.com/, www.zachary-e.org, www.zefron. com, http://www.zacefron.com
FarDavid efron
MorStarla Baskett Efron
BrorNicholas Dylan Harrison Efron
VennAshley Tisdale, Miley Cyrus, Taylor Schilling, Nikki Blonsky, Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas, Sterling Knight, Ryan Rottman, Taylor Swift, Miles Teller, Michelle Pfeiffer, Nicki Minaj, Vanessa Hudgens (ex kjæreste), Brenda Song, Selena Gomez, Maria Menounos, Slater Trout, Shiloh Fernandez, Lea Michelle
Associated PeopleVanessa Hudgens, Nikki Blonsky, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Gabriel, Monique Coleman, John Travolta (Hairspray)
KjæledyrAustralian Shepherd (Dog - Puppy) [2007-2008], siamesisk katt (Cat - Simon)
FavorittfolkSteven Strait, Tyra Banks, Rosario Dawson, Skylar Astin, Brandon Beemer, Shiloh Fernandez, Maria Menounos, Penelope Cruz, Jessica Alba, Johnny Depp, Kobe Bryant, Vanessa Hudgens
Favoritt filmerThe Gooines, Dumb and Dumber
Favoritt TV-showRockos moderne liv, mest ekstreme eliminering, WSOP, American Idol, The Wiggles., Ganske rare foreldre, World Series of Poker
FavorittbandWallflowers, The Shins, Gorillaz, The Postal Service, John Mayer
FavorittsangerAlt annet enn land
FavorittbøkerRobinson Crusoe (av Daniel Defoe), Busting Vegas (av Ben Mezrich)
FavorittstederLondon, San Francisco, California
FavorittmatSjokolademelk, eksotisk mat, appelsin kylling, sushi, hvetetynner, smoothies
FavorittfargerBlå rød
Favoritt tilbehørKlokker

Zachary David Alexander Efron (; født 18. oktober 1987) er en amerikansk skuespiller og sanger. Han begynte å opptre profesjonelt på begynnelsen av 2000-tallet og ble kjent på slutten av 2000-tallet for sin ledende rolle som Troy Bolton i High School Musical-trilogien (2006–2008). I løpet av denne tiden spilte han også i den musikalske filmen Hairspray (2007) og komediefilmen 17 Again (2009). Efron har siden spilt i filmene New Year's Eve (2011), The Lucky One (2012), The Paperboy (2012), Neighbors (2014), Dirty Grandpa (2016), Baywatch (2017) og The Greatest Showman (2017) . Han spilte Ted Bundy i Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019).

Mer om Zac Efron Mindre om Zac Efron

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveVanessa valladaresForholdJul 2020Feb 20218 måneder
10Sarah BroForhold R Februar 2019Okt 20198 måneder
9Halston SageForhold R Nov 2018Jul 20201 år
8Alexandra DaddarioStøte på R Mai 2017Aug 20173 måneder
7Mel BStøte på R 20172017-
6Sami MiroForholdSep 2014Apr 20161 år
5Michelle RodriguezStøte påJuni 2014August 20142 måneder
4Alexandria StormStøte på R Jul 2012Aug 20121 måned
3Lily CollinsForhold R Februar 2012Desember 20131 år
toLindsay LohanStøte på20112011-
1Vanessa HudgensForhold2005Februar 20104 år
Vanessa valladares #elleve

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares og Zac Efron skiltes i ...[vis par] Sarah Bro #10Rykte

Sarah Bro

2019

Det ble ryktet at Sarah Bro og Zac Efron skulle se ...[vis par] Halston Sage #9Rykte

Halston Sage

2018 - 2020

Det ble ryktes at Halston Sage og Zac Efron var ...[vis par] Alexandra Daddario #8Rykte

Alexandra Daddario

2017

Alexandra Daddario og Zac Efron ble ryktet ...[vis par] Mel B #7Rykte

Mel B

2017

Mel B og Zac Efron er skilt ...[vis par] Sami Miro #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro og Zac Efron skilte seg 24. april ...[vis par] Michelle Rodriguez #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron og Michelle Rodriguez skilte seg i ...[vis par] Alexandria Storm #4Rykte

Alexandria Storm

2012

Alexandria Storm og Zac Efron ble ryktet om ...[vis par] Lily Collins #3Rykte

Lily Collins

2012 - 2013

Ryktet om at Lily Collins og Zac Efron skulle være ...[vis par] Lindsay Lohan #to

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron og Lindsay Lohan er skilt ...[vis par] Vanessa Hudgens #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens og Zac Efron skilte seg i Fe ...[vis par] #elleve

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares og Zac Efron datert fra juli 2020 til mars 2021.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #10

Sarah Bro

2019 (Ryktet)

Det går rykt om at Sarah Bro hadde koblet seg til Zac Efron i februar 2019.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #9

Halston Sage

2018 - 2020 (rykter)

Det ryktes at Halston Sage har koblet seg til Zac Efron i november 2018.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #8

Alexandra Daddario

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Alexandra Daddario har koblet seg til Zac Efron i mai 2017.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #7

Mel B

2017 (Ryktet)

Det ryktes at Mel B har koblet seg til Zac Efron i 2017.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro og Zac Efron datert fra 5. september 2014 til april 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron og Michelle Rodriguez hadde et møte i juni 2014.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #4

Alexandria Storm

2012 (rykter)

Det ryktes at Alexandria Storm hadde koblet seg til Zac Efron i juli 2012.

Mike han og Rainie Yang forhold
Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #3

Lily Collins

2012 - 2013 (Ryktet)

Det ryktes at Lily Collins har koblet seg til Zac Efron i februar 2012.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #to

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron og Lindsay Lohan hadde et møte i 2011.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens og Zac Efron datert fra september 2005 til februar 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Zac Efron33 VektenSkuespiller
amerikansk
Vanessa valladares25 LeoModell
Australsk
Sarah Bro25 fiskSvømming
dansk
Halston Sage28 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Alexandra Daddario35 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Mel BFire fem TvillingeneMusiker
Britisk
Sami Miro33 VektenVirksomhet
amerikansk
Michelle Rodriguez42 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Alexandria Storm37 TyrenModell
Lily Collins32 fiskSkuespillerinne
Britisk
Lindsay Lohan3. 4 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Vanessa Hudgens32 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Redd Ralph2021Bobby (stemme)Kortfilm
Scoob!2020Fred Jones (stemme)Film
Ekstremt onde, sjokkerende onde og dårlige2019ted BundyFilm
The Beach Bum2019FlimmerFilm
Menneskelige funn2019GaryTV-show
The Greatest Showman2017Phillip CarlyleFilm
Baywatch2017Matt BrodyFilm
Katastrofeartisten2017‘Chris-R’, DanFilm
Uten tittel Anthony Hayes Gold Movie2017Man OneFilm
Columbia Winter2017Kortfilm
Hugo: Zac Efron Commercial2017Kortfilm
Skitten bestefar2016Jason KellyFilm
Mike og Dave trenger bryllupsdatoer2016Dave StangleFilm
Naboer 2: Sorority Rising2016Teddy SandersFilm
Neighbors 3: Zombies Rising2016Teddy SandersKortfilm
Vi er vennene dine2015.ColeFilm
Brannstarter2014Andy McGeeFilm
Det vanskelige øyeblikket2014JasonFilm
Naboer2014Teddy SandersFilm
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Britney AndersonTV-show
Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise2014Brainiac (stemme), SuperboyTV-film
Parkland2013Dr. Charles 'Jim' CarricoFilm
Den heldige2012LoganFilm
Lorax2012Ted (stemme)Film
Liberal Arts2012NattFilm
Avisgutten2012Jack JansenFilm
Til enhver pris2012Dean WhippleFilm
John John Denim: The Race2012FyrKortfilm
nyttårsaften2011Paul (segment 'Resolution Tour')Film
Charlie St. Cloud2010Charlie St. CloudFilm
Robot Chicken: Star Wars III2010Anakin Skywalker (stemme)TV-film
17 igjen2009Mike O'DonnellFilm
High School Musical 32008Troy BoltonFilm
Jeg og Orson Welles2008Richard SamuelsFilm
Hår spray2007Lenke LarkinFilm
High School Musical 22007Troy BoltonTV-film
Danimals: Zac Efron & Corbin Bleu Commercial2007Kortfilm
Disney's Grab a Book: Zac Efron og Vanessa Hudgens Commercial2007ZacKortfilm
High School Musical2006Troy BoltonTV-film
Hvis du bodde her, ville du være hjemme nå2006CodyTV-film
Heist2006Pizza Guy # 1TV-show
Erstatningene2006Davey HunkerhoffTV-show
Derbyhingsten2005Patrick McCardleFilm
Robotkylling2005Anakin Skywalker, Man, Red Power RangerTV-show
Suite-livet til Zack og Cody2005TrevorTV-show
Miracle Run2004Stephen MorganTV-film
Triple Play2004Harry FullerTV-show
Entourage2004Zac EfronTV-show
Sommerland2004Cameron balleTV-show
The Big Wide World of Carl Laemke2003Pete LaemkeTV-show
NCIS2003Daniel AustinTV-show
Melindas verden2003StuartFilm
CSI: Miami2002Seth DawsonTV-show
ildflue2002Unge SimonTV-show
Vergen2001Luke tomelloTV-show
ER1994Bobby NevilleTV-show
Uten tittel John McAfee ProjectAri FurmanFilm
Untitled Skydance ProjectFilm
Drap på Zac EfronFilm
Tre menn og en babyFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Anna Kendrick og Zac EfronAnna Kendrick
    • Mike og Dave trenger bryllupsdatoer
      2016
    [vis matchup]
  • Ashley Tisdale og Zac EfronAshley Tisdale
    • High School Musical
      2006
    [+1 til]
  • Brenda Song og Zac EfronBrenda Song
    • Suite-livet til Zack og Cody
      2005
    [vis matchup]
  • Claire Danes og Zac EfronClaire Danes
    • Jeg og Orson Welles
      2008
    [vis matchup]
  • Imogen Poots og Zac EfronImogen Poots
    • Det vanskelige øyeblikket
      2014
    [vis matchup]
  • Lily Collins og Zac EfronLily Collins
    • Ekstremt onde, sjokkerende onde og dårlige
      2019
    [vis matchup]
  • Michelle Pfeiffer og Zac EfronMichelle Pfeiffer
    • nyttårsaften
      2011
    [vis matchup]
  • Nikki Blonsky og Zac EfronNikki Blonsky
    • Hår spray
      2007
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Alexandra DaddarioAlexandra Daddario
    • Baywatch
      2017
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Allison MillerAllison Miller
    • 17 igjen
      2009
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Amanda CrewAmanda Crew
    • Charlie St. Cloud
      2010
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Brittany SnowBrittany Snow
    • Hår spray
      2007
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Crystal HuntCrystal Hunt
    • Derbyhingsten
      2005
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Emily RatajkowskiEmily Ratajkowski
    • Vi er vennene dine
      2015.
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Halston SageHalston Sage
    • Naboer
      2014
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Kay PanabakerKay Panabaker
    • Sommerland
      2004
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Leslie MannLeslie Mann
    • 17 igjen
      2009
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Maika MonroeMaika Monroe
    • Til enhver pris
      2012
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Michelle TrachtenbergMichelle Trachtenberg
    • 17 igjen
      2009
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Nicole KidmanNicole Kidman
    • Avisgutten
      2012
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Shelley BucknerShelley Buckner
    • Sommerland
      2004
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Taylor SchillingTaylor Schilling
    • Den heldige
      2012
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Taylor SwiftTaylor Swift
    • Lorax
      2012
    [vis matchup]
  • Zac Efron og Vanessa Anne HudgensVanessa Hudgens
    • High School Musical 2
      2007
    [+3 til]
  • Zac Efron og ZendayaZendaya
    • The Greatest Showman
      2017
    [+1 til]
  • Zoey Deutch og Zac EfronZoey deutch
    • Skitten bestefar
      2016
    [vis matchup]
Flere Zac Efron Matchups på skjermen Mindre Zac Efron Matchups på skjermen

Interessante Artikler