Hoved Forhold Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston EnkeltRangering 18 41Alder 52 år Zodiac Vannmannen Forhold 14 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Jennifer Aniston er for tiden singel.

bow wow og ciara forhold

Forhold

Jennifer Aniston var tidligere gift med Justin Theroux(2015 - 2017)og Brad Pitt(2000 - 2005).



Jennifer Aniston har vært forlovet med Tate Donovan(1997 - 1998).

Jennifer Aniston har vært i forhold til John Mayer(2008 - 2009), Vince Vaughn(2005 - 2006), Daniel McDonald(1990 - 1995), Charlie Schlatter(1990), Clemens Wust(1984)og Adonis Tsilimparis(1981 - 1982).

Jennifer Aniston har hatt møter med Paul Sculfor(2007)og Adam Duritz(nitten nitti fem).



Det ryktes at Jennifer Aniston har koblet seg til Harry Morton(2010), Gerard Butler(2009)og Jon Stewart(1994).

Om

Jennifer Aniston er en 52 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Jennifer Joanna Aniston 11. februar 1969 i Sherman Oaks, Los Angeles, California, USA, hun er kjent for Friends, Cake, Mother's Day i en karriere som spenner over 1988-nåtid og 1987-nåtid. Stjernetegnet hennes er Vannmannen.

Jennifer Aniston har vært i 34 matchups på skjermen, inkludert Adam Sandler i Murder Mystery (2019), Ben Stiller inn Og så kom Polly (2004), Clive Owen inn Avsporet (2005), David Schwimmer inn Venner (1994)og Jason Bateman i Byttet (2010).



Jennifer Aniston er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske filmprodusenter.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Jennifer Aniston! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto7 år, 7 måneder7 år6 år, 6 måneder
Engasjert12 år, 3 måneder--
Dating65 år1 år, 6 måneder-
Støte påto2 måneder, 1 dag1 måned-
Ryktet31 måned10 dager-
Total147 år, 7 måneder1 år, 10 måneder1 måned

Detaljer

FornavnJennifer
MellomnavnJoanna
EtternavnTheroux
PikenavnAniston
Fullt navn ved fødselenJennifer Joanna Aniston
Alternativt navnJen, Jenny, Jennifer Joanna Aniston Theroux
Alder52 år
Fødselsdag11. februar 1969
FødestedSherman Oaks, Los Angeles, California, USA
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt117 kg (53 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjon'The Rachel' hårklipp
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionDeist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFiorello H. LaGuardia High School of Music & Art And Performing Arts, Manhattan, New York City, New York, USA
Yrke TekstSkuespillerinne, filmregissør, produsent og forretningskvinne.
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseVenner, kake, morsdag
År aktiv1989 – nåtid, 1988 – nåtid, 1987 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Brillstein Entertainment Partners, Creative Artists Agency
Merke påtegningLiving Proof S / S 2013, (1997) Print-annonse (med Matthew Perry): Microsoft, (1997) TV-reklame: Lynx deodorant, (1995) Print-reklame: 'Got Milk?' kampanje (med Lisa Kudrow), (1998) TV-reklame: L'Oréal Elnett hairspray, (2002) Trykkannonse: Damiani smykker, (2001) TV-reklame: Heineken bee, (2013) Serie TV-reklame for 'Aveeno' Positively Radiant daglig fuktighetskrem, (2013) Utskriftsannonser for Living Proof hårpleieprodukter, (2013) Utskriftsannonser for Aveeno Active Naturals lotion og solkrem, (oktober 2013) Utskriftsannonse for Women's Cancer Research Fund og Saks Fifth Avenue, (2014) Utskriftsannonser for Aveenos brede spektrum solkrem.
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseC
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)35
Klærstørrelse2 til 4
Skostørrelse7 (US), 38,5 (EU), 5,5 (UK), 240 (J)
Offisielle nettstederwww.anistoncenter.com/, www.jenaniston.net, www.jenaniston.org, www.jenniferanistonfan.org, www.jenniferanistonzone.com, www.thejenniferaniston.net, twitter.com/jenniferaniston, models.com/people/jennifer -aniston
FarJohn Aniston
MorNancy Aniston, Sherry Rooney Aniston (stefar)
BrorJohn T. Melick (eldre halvbror fra mors side), Alex Aniston (yngre halvbror fra fars side)
FamiliemedlemAnthony Anastassakis (bestefar), Gordon McLean Dow (bestefar), Stella Anastassakis (bestemor), Louise Grieco (bestemor), Telly Savalas (gudfar)
VennCourteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Andrea Bendewald, Kristin Hahn, David Arquette, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Demi Moore, Sheryl Grow, Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal, Ellen DeGeneres, Laura Dern, Adam Sandler, Chelsea Handler
KjæledyrDolly (Dog - White German Shepherd), Norman (Dog - Welsh Corgi Terrier Shepard Mix)
Favoritt filmerJeg
Favoritt TV-serierDårlig sex
FavorittstederHellas, Hollywood
FavorittmatSkitne Martini, Guacamole, varm kaffe, Margarita, meksikansk mat, salsa, tortilla chips, varm sjokolade
FavorittfargerBlå rød
Favoritt tilbehørBrun kofta, jeans, sko, hæler

Jennifer Joanna Aniston (født 11. februar 1969) er en amerikansk skuespillerinne, produsent og forretningskvinne. Datteren til skuespillerne John Aniston og Nancy Dow, hun begynte å jobbe som skuespillerinne i en tidlig alder med en ikke-kreditert rolle i 1988-filmen Mac and Me; hennes første store filmrolle kom i skrekkkomedien Leprechaun fra 1993. Siden karrieren hennes utviklet seg på 1990-tallet, har Aniston blitt en av verdens best betalte skuespillerinner. Filmer med Aniston i hovedrollen har tjent over 1,6 milliarder dollar over hele verden, og 12 av dem tjener minst 100 millioner dollar i billettkontoret.

Mer om Jennifer Aniston Mindre om Jennifer Aniston

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Justin TherouxGiftMai 2011Nov 20176 år
1. 3Harry MortonStøte på R September 2010September 2010-
12Gerard ButlerStøte på R Juni 2009Juli 20091 måned
elleveJohn MayerForholdApril 2008Februar 200911 måneder
10Paul SculforStøte påApr 2007Juni 20072 måneder
9Vince VaughnForholdJuni 200520061 år
8Brad PittGiftFebruar 19982. oktober 20057 år
7Tate DonovanForholdNov 1995Februar 19982 år
6Adam DuritzStøte pånitten nitti femnitten nitti fem-
5Jon StewartStøte på R 19941994-
4Daniel McDonaldForholdSeptember 1990September 19955 år
3Charlie SchlatterForholdJuni 1990September 19903 måneder
toClemens WustForholdApr 1984Juni 19842 måneder
1Adonis TsilimparisForholdFebruar 1981Mai 19821 år
Justin Theroux #14

Justin Theroux

2011 - 2017

Justin Theroux og Jennifer Aniston separerte ...[vis par] Harry Morton #1. 3Rykte

Harry Morton

2010

Harry Morton og Jennifer Aniston er separert ...[vis par] Gerard Butler #12Rykte

Gerard Butler

2009

Jennifer Aniston og Gerard Butler var rykter ...[vis par] John Mayer #elleve

John Mayer

2008 - 2009

John Mayer og Jennifer Aniston skiltes i ...[vis par] Paul Sculfor #10

Paul Sculfor

2007

Paul Sculfor og Jennifer Aniston separerte i ...[vis par] Vince Vaughn #9

Vince Vaughn

2005 - 2006

Vince Vaughn og Jennifer Aniston skilte seg i ...[vis par] Brad Pitt #8

Brad Pitt

1998 - 2005

Jennifer Aniston og Brad Pitt ble skilt ...[vis par] Tate Donovan #7

Tate Donovan

1995 - 1998

Tate Donovan og Jennifer Aniston separerte i ...[vis par] Adam Duritz #6

Adam Duritz

nitten nitti fem

Jennifer Aniston og Adam Duritz er separate ...[vis par] Jon Stewart #5Rykte

Jon Stewart

1994

Jon Stewart og Jennifer Aniston er separate ...[vis par] Daniel McDonald #4

Daniel McDonald

1990 - 1995

Daniel McDonald og Jennifer Aniston skiller ...[vis par] Charlie Schlatter #3

Charlie Schlatter

1990

Charlie Schlatter og Jennifer Aniston separa ...[vis par] #to

Clemens Wust

1984

Clemens Wust og Jennifer Aniston separerte i ...[vis par] Adonis Tsilimparis #1

Adonis Tsilimparis

1981 - 1982

Adonis Tsilimparis og Jennifer Aniston skiller ...[vis par] #14

Justin Theroux

2011 - 2017

Justin Theroux og Jennifer Aniston var gift i 2 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i mai 2011. Etter to års forlovelse giftet de seg 5. august 2015. 2 år senere skilte de seg i november 2017.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1. 3

Harry Morton

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Harry Morton har koblet seg til Jennifer Aniston i september 2010.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #12

Gerard Butler

2009 (Ryktet)

Det ryktes at Jennifer Aniston har koblet seg til Gerard Butler i juni 2009.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #elleve

John Mayer

2008 - 2009

John Mayer og Jennifer Aniston datert fra april 2008 til mars 2009.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #10

Paul Sculfor

2007

Paul Sculfor og Jennifer Aniston hadde et møte i april 2007.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #9

Vince Vaughn

2005 - 2006

Vince Vaughn og Jennifer Aniston datert fra juni 2005 til desember 2006.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #8

Brad Pitt

1998 - 2005

Jennifer Aniston og Brad Pitt var gift i 5 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i mars 1998 og giftet seg 29. juli 2000. 5 år senere ble de skilt 2. oktober 2005.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #7

Tate Donovan

1995 - 1998

Tate Donovan og Jennifer Aniston var forlovet i 1 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i november 1995. De var forlovet i 1997, men ble skilt siden februar 1998.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #6

Adam Duritz

nitten nitti fem

Jennifer Aniston og Adam Duritz hadde et møte i 1995.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #5

Jon Stewart

1994 (Ryktet)

Det ryktes at Jon Stewart hadde koblet seg til Jennifer Aniston i 1994.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 76% se forholdet #4

Daniel McDonald

1990 - 1995

Daniel McDonald og Jennifer Aniston datert fra 1990 til september 1995.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #3

Charlie Schlatter

1990

Charlie Schlatter og Jennifer Aniston daterte fra juni til september 1990.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #to

Clemens Wust

1984

Clemens Wust og Jennifer Aniston daterte fra april til juni 1984.

Forhold 2 måneder se forholdet #1

Adonis Tsilimparis

1981 - 1982

Adonis Tsilimparis og Jennifer Aniston datert fra 1982 til mai 1982.

Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jennifer Aniston52 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Justin Theroux49 LeoFilm / TV-produsent
amerikansk
Harry Morton38 VærenVirksomhet
amerikansk
Gerard Butler51 SkorpionenSkuespiller
Britisk
John Mayer43 VektenMusiker
amerikansk
Paul Sculforfemti VannmannenModell
Britisk
Vince Vaughn51 VærenSkuespiller
amerikansk
Brad Pitt57 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Tate Donovan57 VektenSkuespiller
amerikansk
Adam Duritz56 LeoMusiker
amerikansk
Jon Stewart58 SkyttenKomisk
amerikansk
Daniel McDonald46 LeoSkuespiller
amerikansk
Charlie Schlatter55 TyrenSkuespiller
amerikansk
Clemens Wust-
Adonis Tsilimparis-
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Oppdaget å forlate Sunset Tower i Los Angeles Jennifer Aniston - Med livvakt når hun forlater en frisørsalong i Beverly Hills Jennifer Aniston - Med livvakt når hun forlater en frisørsalong i Beverly Hills Jennifer Aniston - Med livvakt når hun forlater en frisørsalong i Beverly Hills Jennifer Aniston - Med livvakt når hun forlater en frisørsalong i Beverly Hills Jennifer Aniston - Med livvakt når hun forlater en frisørsalong i Beverly Hills

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Murder Mystery2019Audrey SpitzFilm
Morgenshowet2019Alex LevyTV-show
Dumplin '2018RosieFilm
Uten tittel Aniston / Goodhart Project2018Film
De gule fuglene2017Maureen MurphyFilm
Kontor julefest2016Carol VanstoneFilm
Storker2016Sarah Gardner (stemme)Film
Morsdag2016SandFilm
Hun er morsom på den måten2014Jane ClaremontFilm
Horrible Bosses 22014Dr. Julia Harris, D.D.S.Film
Kake2014Claire BennettFilm
Liv av kriminalitet2013Mickey DawsonFilm
Vi er møllerne2013Rose O'ReillyFilm
Vandrelyst2012Linda GergenblattFilm
Brennende kjærlighet2012Dana, BjørnenTV-show
Bare gå med det2011KatherineFilm
Forferdelige sjefer2011Dr. Julia Harris, D.D.S.Film
Byttet2010Kassie LarsonFilm
Dusørjegeren2010Nicole HurleyFilm
Han er bare ikke det i deg2009BethFilm
Kjærlighet skjer2009EloiseFilm
Cougar Town2009GlennTV-show
Ledelse2008Det erFilm
Marley & Me2008JennyFilm
Skitt2007Tina HarrodTV-show
Venner med penger2006OliviaFilm
Bruddet2006Brooke MeyersFilm
30 Rock2006Claire HarperTV-show
Avsporet2005Lucinda HarrisFilm
Ryktet har det ...2005Sarah HuttingerFilm
Og så kom Polly2004Polly PrinceFilm
Bruce den allmektige2003Grace ConnellyFilm
Frihet: En historie om oss2003Jessie BentonTV-show
Den gode jenta2002Justine LastFilm
Rockestjerne2001Emily høneFilm
Kontorplass1999JoannaFilm
Iron Giant1999Annie Hughes (stemme)Film
Hensikten med min kjærlighet1998Nina BorowskiFilm
The Thin Pink Line1998KrydderFilm
Hercules1998GalateaTV-show
'Til det var deg1997DebbieFilm
Perfekt1997KateFilm
kongen på haugen1997Pepperoni Sue, StephanieTV-show
Sør Park1997Mrs. Stevens (korlærer)TV-show
Drøm for en søvnløshetnitten nittiseksAllisonFilm
Hun er den enenitten nittiseksReneeFilm
Partnerenitten nitti femCPA SuzanneTV-show
Burkes lov1994Linda CampbellTV-show
Venner1994Rachel GreenTV-show
Muddling Through1994Madeline Drego CooperTV-show
Gnom, dverg1993ToryFilm
The Edge1992Ulike tegnTV-show
Larry Sanders Show1992Jennifer AnistonTV-show
Herman's Head1991Suzie BrooksTV-show
Camp Cucamonga1990Ava SchectorTV-film
Ferris Bueller1990Jeannie BuellerTV-show
Molloy1990Courtney WalkerTV-show
Hoppe1989Kiki WilsonTV-show
Mac og meg1988Danser i McDonald's (ikke kreditert)Film
FixerenDenise WhiteFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Adam Sandler og Jennifer AnistonAdam Sandler
    • Bare gå med det
      2011
    [+1 til]
  • Ben Stiller og Jennifer AnistonBen Stiller
    • Og så kom Polly
      2004
    [vis matchup]
  • Clive Owen og Jennifer AnistonClive Owen
    • Avsporet
      2005
    [vis matchup]
  • David Schwimmer og Jennifer AnistonDavid Schwimmer
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jason Bateman og Jennifer AnistonJason Bateman
    • Byttet
      2010
    [vis matchup]
  • Jason Sudeikis og Jennifer AnistonJason Sudeikis
    • Vi er møllerne
      2013
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Aaron EckhartAaron Eckhart
    • Kjærlighet skjer
      2009
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Ben AffleckBen affleck
    • Han er bare ikke det i deg
      2009
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Brian RobbinsBrian Robbins
    • Camp Cucamonga
      1990
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Bruce WillisBruce Willis
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Cosimo FuscoCosimo Fusco
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Eddie CahillEddie Cahill
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og George NewbernGeorge Newbern
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Gerard ButlerGerard Butler
    • Dusørjegeren
      2010
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Jake GyllenhaalJake Gyllenhaal
    • Den gode jenta
      2002
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Jay MohrJay Mohr
    • Perfekt
      1997
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Jim Carreyjim Carrey
    • Bruce den allmektige
      2003
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Kevin BaconKevin Bacon
    • Perfekt
      1997
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Mark WahlbergMark Wahlberg
    • Rockestjerne
      2001
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Matt LeBlancMatt LeBlanc
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Michael McGloneMichael McGlone
    • Hun er den ene
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Owen WilsonOwen Wilson
    • Marley & Me
      2008
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Paul RuddPaul Rudd
    • Hensikten med min kjærlighet
      1998
    [+1 til]
  • Jennifer Aniston og Rhys IfansRhys Ifans
    • Hun er morsom på den måten
      2014
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Ron LivingstonRon Livingston
    • Kontorplass
      1999
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Scott CaanScott Caan
    • Venner med penger
      2006
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Steve ZahnSteve Zahn
    • Ledelse
      2008
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Tate DonovanTate Donovan
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Vince VaughnVince Vaughn
    • Bruddet
      2006
    [vis matchup]
  • Mark Ruffalo og Jennifer AnistonMark Ruffalo
    • Ryktet har det ...
      2005
    [vis matchup]
  • Mitchell Whitfield og Jennifer AnistonMitchell Whitfield
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Patrick Wilson og Jennifer AnistonPatrick Wilson
    • Byttet
      2010
    [vis matchup]
  • Steven Eckholdt og Jennifer AnistonSteven Eckholdt
    • Venner
      1994
    [vis matchup]
  • Vincent Cassel og Jennifer AnistonVincent Cassel
    • Avsporet
      2005
    [vis matchup]
Flere Jennifer Aniston Matchups på skjermen Mindre Jennifer Aniston Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...