Hoved Forhold Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder GiftRangering 68 6Alder 42 år Zodiac Skytten Forhold 8 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Ian Somerhalder og Nikki ReedNikki Reed og Ian Somerhalder har vært gift i 5 år siden 26. april 2015. se forholdet

Forhold

Ian Somerhalder har vært i et forhold med Nina Dobrev(2010 - 2013), Megan Auld(2007 - 2010), Maggie Grace(2006 - 2007), Nicky Rothschild(2004)og Kate Bosworth(2002).

Det ryktes at Ian Somerhalder har koblet seg til Melise(2013)og Ashley Greene(2009).



Om

Ian Somerhalder er en 42 år gammel amerikansk skuespiller. Født Ian Joseph Somerhalder 8. desember 1978 i Covington, Louisiana, han er kjent for The Vampire Diaries. Stjernetegnet hans er Skytten.

Ian Somerhalder har vært i 13 matchups på skjermen, inkludert Claire Holt i Vampyr dagbøkene (2009), Arielle Kebbel i Vampyr dagbøkene (2009), Candice King i Vampyr dagbøkene (2009), Cassidy Freeman i Vampyr dagbøkene (2009)og Dawn Olivieri i Vampyr dagbøkene (2009).

Ian Somerhalder er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og LHBT-rettighetsaktivister fra USA.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ian Somerhalder! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift16 år, 10 måneder--
Dating53 år, 1 måned1 år, 5 måneder3 måneder, 1 dag
Ryktetto---
Total86 år, 10 måneder1 år, 9 måneder3 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnIan
MellomnavnJoseph
EtternavnSomerhalder
Fullt navn ved fødselenIan Joseph Somerhalder
Alder42 år
Fødselsdag8. desember 1978
FødestedCovington, Louisiana
Høyde177 cm (5 '9¾)
Vekt71 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSt. Paul's School, Covington, Louisiana, USA
Yrke TekstSkuespiller, modell, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseVampyr dagbøkene
År (er) Aktiv1997 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)DNA Model Management - New York
Merke påtegningGjett ?, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci
Skostørrelse9
Offisielle nettstedersomerhalderfan.org, www.iansomerhalder.net, ian-somerhalder.com, ian-online.de/, www.dnamodels.com/celebrity/ian-somerhalder/portfolio#/page/1, twitter.com/iansomerhalder
FarRobert Somerhalder, Giuseppe Salvatore
MorEdna Somerhalder
BrorRobert 'Bob' Somerhalder, Stefan Salvatore
SøsterRobyn Somerhalder
FamiliemedlemZachariah Salvatore (nevø), Joseph Salvatore (nevø), Zach Salvatore (nevø)
VennPaul Wesley (medstjerne) (bestevenn), Michael Trevino, Steven R. McQueen, Kevin Williamson, Ryan Seacrest, Julie Plec, Joseph Morgan, Matthew Davis, Katerina Graham, Nina Dobrev (ekskjæreste, bestevenn) , Sarah Boston, Kayla Parker, Candice Accola, Elena Gilbert, Alaric Saltzman, Liz Forbes, Caroline Forbes, Jeremy Gilbert, Bonnie Bennett, Meredith Fell
Kjæledyr3 katter, Miss Linx (katt), Moke (katt), Torsdag (katt)
FavorittfolkSean Penn
Favoritt filmerThe Graduate (1967)
Favoritt TV-showLost, The Vampire Diaries
Favorittsanger'15 Step 'av Radiohead
FavorittbøkerFemti nyanser av grått
FavorittmatFisk
FavorittfargerBlå, rød, gul
Favoritt tilbehørFedora-hatt, solbriller

Ian Joseph Somerhalder (født 8. desember 1978) er en amerikansk skuespiller, modell, aktivist og regissør. Han er kjent for å spille Boone Carlyle i TV-dramaet Lost, Damon Salvatore i CWs overnaturlige drama The Vampire Diaries og Dr. Luther Swann i Netflix sci-fi skrekkserie V Wars.

Mer om Ian Somerhalder Mindre om Ian Somerhalder

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Nikki ReedGiftJuli 2014tilstede6 år
7MeliseStøte på R Juni 2013Juni 2013-
6Nina DobrevForholdFebruar 2010Apr 20133 år
5Ashley GreeneStøte på R April 2009April 2009-
4Megan AuldForholdSeptember 2007Februar 20102 år
3Maggie GraceForholdApril 2006Aug 20071 år
toNicky RothschildForholdJanuar 2004April 20043 måneder
1Kate BosworthForholdAug 2002Desember 20024 måneder
Nikki Reed #8

Nikki Reed

2014

Nikki Reed og Ian Somerhalder har vært gift ...[vis par] Melise #7Rykte

Melise

2013

Melise og Ian Somerhalder er skilt ...[vis par] Nina Dobrev #6

Nina Dobrev

2010 - 2013

Nina Dobrev og Ian Somerhalder skiltes i ...[vis par] Ashley Greene #5Rykte

Ashley Greene

2009

Ashley Greene og Ian Somerhalder er separert ...[vis par] Megan Auld #4

Megan Auld

2007 - 2010

Megan Auld og Ian Somerhalder skiltes i F ...[vis par] Maggie Grace #3

Maggie Grace

2006 - 2007

Maggie Grace og Ian Somerhalder skilte seg i ...[vis par] Nicky Rothschild #to

Nicky Rothschild

2004

Nicky Rothschild og Ian Somerhalder skiller ...[vis par] Kate Bosworth #1

Kate Bosworth

2002

Kate Bosworth og Ian Somerhalder skilles ...[vis par] #8

Nikki Reed

2014

Nikki Reed og Ian Somerhalder har vært gift i 5 år. De datet i 6 måneder etter å ha blitt sammen i juli 2014. Etter 3 måneders forlovelse giftet de seg 26. april 2015.



Forhold 6 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% Barn 1 barn se forholdet #7

Melise

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Melise hadde koblet seg til Ian Somerhalder i juni 2013.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #6

Nina Dobrev

2010 - 2013

Nina Dobrev og Ian Somerhalder daterte fra mars 2010 til april 2013.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #5

Ashley Greene

2009 (Ryktet)

Det ryktes at Ashley Greene hadde koblet seg til Ian Somerhalder i april 2009.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #4

Megan Auld

2007 - 2010

Megan Auld og Ian Somerhalder daterte fra september 2007 til februar 2010.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #3

Maggie Grace

2006 - 2007

Maggie Grace og Ian Somerhalder datert fra april 2006 til august 2007.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #to

Nicky Rothschild

2004

Nicky Rothschild og Ian Somerhalder daterte fra januar til april 2004.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #1

Kate Bosworth

2002

Kate Bosworth og Ian Somerhalder daterte fra august til desember 2002.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ian Somerhalder42 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Nikki Reed33 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Melise30 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Nina Dobrev32 SteinbukkenSkuespillerinne
Bulgarsk
Ashley Greene3. 4 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Megan Auld42 Steinbukken
amerikansk
Maggie Grace37 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Nicky Rothschild37 VektenVirksomhet
amerikansk
Kate Bosworth38 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Bodhi SoleilHunn25. juli 20173 år gammel Nikki Reed

Fotogalleri

Damon & Vicki Ungdom (2015) Ungdom (2015) Ian Somerhalder og Nikki Reed Ian Somerhalder Ian Somerhalder Ian Somerhalder- CW stjerner ute i New York City Ian Somerhalder- CW stjerner ute i New York City Ian Somerhalder- CW stjerner ute i New York City Ian Somerhalder- CW stjerner ute i New York City Ian Somerhalder Chris Wood og Nina Dobrev

Filmografi

FilmÅrKarakterType
V-Wars2019Luther SwannTV-show
Anomalien2014Harkin LanghamFilm
Naturen snakker2014KorallrevTV-show
Fanget på tape2013Offiser LewisFilm
Innrammet tid2013Agent Truman BlackFilm
Hvordan elske en kvinne2010Daniel MeltzerFilm
Turneringen2009Miles SladeFilm
Våkne2009TylerFilm
Vampyr dagbøkene2009Damon SalvatoreTV-show
Brannkule2009Lee CooperTV-film
The Lost Samaritan2008William ArcherFilm
Lost City Raiders2008Jack KubiakTV-film
Marco Polo2007Marco PoloTV-film
Si at du elsker meg2007NickTV-show
trykk2006DexterFilm
Sensation of Sight2006DrifterFilm
TV: Filmen2006FyrFilm
I Enemy Hands2004Danny MillerFilm
Friminutt2004CooleyKortfilm
The Old Man and the Studio2004MattKortfilm
Fryktløs2004Jordan GracieTV-film
Tapt2004Boone CarlyleTV-show
Skiftende hjerter2002Jason KellyFilm
Reglene for tiltrekning2002Paul DentonFilm
CSI: Miami2002Ricky MurdochTV-show
Livet som et hus2001JoshFilm
Anatomi av en hatkriminalitet2001Russell HendersonTV-film
Smallville2001Adam KnightTV-show
CSI: Crime Scene Investigation2000Tony del nagroTV-show
Unge amerikanere2000Hamilton FlemingTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Charlie BakerTV-show
Nå og igjen1999BrianTV-show
Kjendis1998Film
The Big Easynitten nittiseksI.Q.TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Claire Holt og Ian SomerhalderClaire Holt
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Arielle KebbelArielle Kebbel
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Candice AccolaCandice King
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Cassidy FreemanCassidy Freeman
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Dawn OlivieriDawn Olivieri
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Kat GrahamKat Graham
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Kristin KreukKristin Kreuk
    • Smallville
      2001
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Lauren CohanLauren Cohan
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Mia KirshnerMia Kirshner
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
  • Ian Somerhalder og Michelle BorthMichelle Borth
    • Si at du elsker meg
      2007
    [vis matchup]
  • Katherine Moennig og Ian SomerhalderKatherine Moennig
    • Unge amerikanere
      2000
    [vis matchup]
  • Maggie Grace og Ian SomerhalderMaggie Grace
    • Tapt
      2004
    [vis matchup]
  • Nina Dobrev og Ian SomerhalderNina Dobrev
    • Vampyr dagbøkene
      2009
    [vis matchup]
Flere Ian Somerhalder Matchups på skjermen Mindre Ian Somerhalder Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.