Hoved Forhold Soulja Boy

Soulja Boy

Soulja BoyRangering 81 299Alder 30 år Zodiac Leo Forhold 24 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Soulja Boy muligens singel.

Forhold

Soulja Boy har vært forlovet med Rosa Acosta(2009).



Soulja Boy har vært i forhold til Summer Bunni(2019), Mehgan James(2018), Karrine Steffans(2013 - 2014), Nastassia Smith(2013 - 2015), Irene Drømmen(2012 - 2013), Brittany Diamond Carpentero(2010 - 2014), Trina(2009 - 2013), Keri Hilson(2009 - 2010), Teyana Taylor(2009), Jenna Shea(2009 - 2013), Meagan Good(2008 - 2009), Niatia 'Lil Mama' Kirkland(2007 - 2008)og Nia Riley(2006 - 2016).

Soulja Boy har hatt møter med Blac Chyna(2019), Tiona Fernan(2019), Cydney Christine(2016), Brittish Williams(2016), Rubi Rose [Model](2016), India Westbrook(2013 - 2015), Lisa Ann(2011), Kat Stacks(2010), Sheneka Adams(2010)og Rihanna(2009).

Om

Soulja Boy er en 30 år gammel amerikansk rapper. Født DeAndre Cortez Way 28. juli 1990 i Chicago, Illinois, er han kjent for Crank Dat i en karriere som spenner over 2004 – nåtid og 2007 – nåtid. Stjernetegnet hans er Leo.



Soulja Boy har vært i to matchups på skjermen, inkludert Nastassia Smith i Love & Hip Hop: Hollywood (2014)og Nia Riley i Love & Hip Hop: Hollywood (2014).

Soulja Boy er medlem av følgende lister: Amerikanske plateprodusenter, amerikanske forretningsmenn og ledere i amerikansk musikkindustri.

Juan Pablo Galavis og Carla Rodriguez

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Soulja Boy! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert15 måneder, 3 dager--
Dating1. 39 år, 9 måneder2 år, 2 måneder1 måned, 1 dag
Støte på102 år2 måneder, 25 dager-
Total249 år, 9 måneder1 år, 3 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnDeAndre
EtternavnCortez-Way
Fullt navn ved fødselenDeAndre Cortez Way
Alternativt navnSoulja Boy, Soulja Boy Tell 'Em, Soulja Boy Tell' Em, Young Draco, Big Soulja, S-Beezy
Alder30 år
Fødselsdag28. juli 1990
FødestedChicago, Illinois
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSouth Panola videregående skole
Yrke TekstRapper, plateprodusent, gründer
YrkeRapper
Krav til berømmelseSveiv det
Musiksjanger (tekst)Hiphop, pop-rap, snap
År aktiv2005 – nåtid, 2004 – nåtid, 2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vocals, FL Studio
PlateselskapCash Money Records, SODMG, Universal (nåværende), Collipark, Interscope (tidligere), Sodmg, Universal (nåværende), Collipark, Interscope (tidligere), Stacks On Deck (SODMG), Money Power Respect, PTE
Tilknyttede handlingerDeltid Arab, Lil B, Mr. Collipark, Arab, Bow Wow, Gucci Mane, Rich the Kid, Riff Raff, Roscoe Dash, Sean Kingston
Offisielle nettstederwww.souljaboytellem.com, twitter.com/souljaboy, souljaboyapp.com/, www.myspace.com/souljaboytellem, www.youtube.com/user/SouljaBoy, http://thedeandreway.com

DeAndre Cortez Way (født 28. juli 1990), bedre kjent som Soulja Boy Tell 'Em eller bare Soulja Boy, er en amerikansk rapper, plateprodusent, skuespiller, streamer og gründer. I september 2007 nådde debut-singelen sin 'Crank That (Soulja Boy)' som nummer 1 på den amerikanske Billboard Hot 100. Singelen ble opprinnelig publisert på internett, og ble senere en nummer én hit i USA for syv uker uten påfølgende start i september 2007. 17. august ble Way oppført på nummer 18 på Forbes-listen over Hip-Hop Cash Kings i 2010 for å tjene $ 7 millioner det året.

Mer om Soulja Boy Mindre om Soulja Boy

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
24Blac ChynaStøte påFebruar 2019Februar 2019-
2. 3Sommer BunniForholdJan 2019Februar 20191 måned
22Tiona FernanStøte påJan 2019Februar 20191 måned
tjueenMehgan JamesForholdMai 2018Nov 20186 måneder
tjueCydney ChristineStøte påOkt 2016Nov 20161 måned
19Brittish WilliamsStøte påOkt 2016Okt 2016-
18Rubi Rose [Model]Støte på20162016-
17India WestbrookStøte påSep 2013September 20152 år
16Karrine SteffansForholdJuni 2013Desember 20141 år
femtenNastassia SmithForholdJan 2013Februar 20152 år
14Irene The DreamForholdDesember 2012Februar 20133 måneder
1. 3Lisa AnnStøte på20112011-
12Kat StacksStøte påAugust 2010August 2010-
elleveSheneka AdamsStøte påMai 2010Juli 20102 måneder
10Brittany Diamond CarpenteroForholdJanuar 2010Apr 20144 år
9TrinaForholdSeptember 2009Februar 20133 år
8Keri HilsonForholdAugust 2009Oktober 20101 år
7RihannaStøte påAugust 2009August 2009-
6Rosa AcostaForholdJuli 2009Desember 20095 måneder
5Teyana TaylorForholdJuni 2009Oktober 20094 måneder
4Jenna SheaForhold200920134 år
3Meagan GoodForholdNov 2008Jan 20092 måneder
toNiatia 'Lil Mama' KirklandForholdSeptember 2007Nov 20081 år
1Nia RileyForholdNov 2006Aug 20169 år
Blac Chyna #24

Blac Chyna

2019

Blac Chyna og Soulja Boy er skilt ...[vis par] Sommer Bunni #2. 3

Sommer Bunni

2019

Summer Bunni og Soulja Boy ble skilt i april ...[vis par] Tiona Fernan #22

Tiona Fernan

2019

Tiona Fernan og Soulja Boy skilte seg i februar ...[vis par] Mehgan James #tjueen

Mehgan James

2018

Mehgan James og Soulja Boy skilte seg i november ...[vis par] Cydney Christine #tjue

Cydney Christine

2016

Cydney Christine og Soulja Boy skiltes i ...[vis par] Brittish Williams #19

Brittish Williams

2016

Brittish Williams og Soulja Boy er separate ...[vis par] Rubi Rose [Model] #18

Rubi Rose [Model]

2016

Rubi Rose [Model] og Soulja Boy er separate ...[vis par] India Westbrook #17

India Westbrook

2013 - 2015

India Westbrook og Soulja Boy skilles i S ...[vis par] Karrine Steffans #16

Karrine Steffans

2013 - 2014

Soulja Boy og Karrine Steffans skilles i ...[vis par] Nastassia Smith #femten

Nastassia Smith

2013 - 2015

Nastassia Smith og Soulja Boy skilles i 2 ...[vis par] Irene The Dream #14

Irene The Dream

2012 - 2013

Irene The Dream og Soulja Boy ble skilt i M ...[vis par] Lisa Ann #1. 3

Lisa Ann

2011

Soulja Boy og Lisa Ann er skilt ...[vis par] Kat Stacks #12

Kat Stacks

2010

Kat Stacks og Soulja Boy er skilt ...[vis par] Sheneka Adams #elleve

Sheneka Adams

2010

Sheneka Adams og Soulja Boy skilte seg i 201 ...[vis par] Brittany Diamond Carpentero #10

Brittany Diamond Carpentero

2010 - 2014

Brittany Diamond Carpentero og Soulja Boy se ...[vis par] Trina #9

Trina

2009 - 2013

Soulja Boy og Trina skilte seg i mars 2013 av ...[vis par] Keri Hilson #8

Keri Hilson

2009 - 2010

Soulja Boy og Keri Hilson skiltes 2. oktober ...[vis par] Rihanna #7

Rihanna

2009

Soulja Boy og Rihanna er skilt fra hverandre ...[vis par] Rosa Acosta #6

Rosa Acosta

2009

Rosa Acosta og Soulja Boy skilte seg i 2. nov ...[vis par] Teyana Taylor #5

Teyana Taylor

2009

Soulja Boy og Teyana Taylor skilte seg i oktober ...[vis par] Jenna Shea #4

Jenna Shea

2009 - 2013

Jenna Shea og Soulja Boy skilte seg i 2013 og ...[vis par] Meagan Good #3

Meagan Good

2008 - 2009

Soulja Boy og Meagan Good skiltes 2. januar ...[vis par] Niatia #to

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

2007 - 2008

Soulja Boy og Niatia 'Lil Mama' Kirkland sep ...[vis par] Nia Riley #1

Nia Riley

2006 - 2016

Nia Riley og Soulja Boy ble skilt i august 201 ...[vis par] #24

Blac Chyna

2019

Blac Chyna og Soulja Boy hadde et møte i februar 2019.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #2. 3

Sommer Bunni

2019

Summer Bunni og Soulja Boy datert fra november 2018 til februar 2019.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #22

Tiona Fernan

2019

Tiona Fernan og Soulja Boy hadde et møte i januar 2019.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #tjueen

Mehgan James

2018

Mehgan James og Soulja Boy datert fra mai til november 2018.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #tjue

Cydney Christine

2016

Cydney Christine og Soulja Boy hadde et møte i oktober 2016.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac60%'> Kompatibilitet femten% se forholdet #19

Brittish Williams

2016

Brittish Williams og Soulja Boy hadde et møte i oktober 2016.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #18

Rubi Rose [Model]

2016

Rubi Rose [Model] og Soulja Boy hadde et møte i 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #17

India Westbrook

2013 - 2015

India Westbrook og Soulja Boy hadde et møte i september 2013.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #16

Karrine Steffans

2013 - 2014

Soulja Boy og Karrine Steffans datert fra mai 2013 til desember 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #femten

Nastassia Smith

2013 - 2015

Nastassia Smith og Soulja Boy datert fra 2013 til mars 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #14

Irene The Dream

2012 - 2013

Irene The Dream and Soulja Boy datert fra desember 2012 til mars 2013.

Stacy Lattisaw mann Kevin Jackson
Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #1. 3

Lisa Ann

2011

Soulja Boy og Lisa Ann hadde et møte i 2011.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #12

Kat Stacks

2010

Kat Stacks og Soulja Boy hadde et møte i august 2010.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #elleve

Sheneka Adams

2010

Sheneka Adams og Soulja Boy hadde et møte i mai 2010.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #10

Brittany Diamond Carpentero

2010 - 2014

Brittany Diamond Carpentero og Soulja Boy datert fra januar 2010 til april 2014.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #9

Trina

2009 - 2013

Soulja Boy og Trina datert fra september 2009 til mars 2013.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #8

Keri Hilson

2009 - 2010

Soulja Boy og Keri Hilson daterte fra august 2009 til oktober 2010.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #7

Rihanna

2009

Soulja Boy og Rihanna hadde et møte i august 2009.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #6

Rosa Acosta

2009

Rosa Acosta og Soulja Boy var forlovet i 3 måneder. De datet i to måneder etter å ha blitt sammen i juli 2009. De var forlovet i september 2009, men separerte seg senere i november 2009.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #5

Teyana Taylor

2009

Soulja Boy og Teyana Taylor daterte fra mai til oktober 2009.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #4

Jenna Shea

2009 - 2013

Jenna Shea og Soulja Boy datert fra 2009 til 2013.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder33%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #3

Meagan Good

2008 - 2009

Soulja Boy og Meagan Good datert fra november 2008 til januar 2009.

richard dawsons kone gretchen johnson
Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #to

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

2007 - 2008

Soulja Boy og Niatia 'Lil Mama' Kirkland datert fra september 2007 til november 2008.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #1

Nia Riley

2006 - 2016

Nia Riley og Soulja Boy datert fra november 2006 til august 2016.

Forhold 9 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Soulja Boy30 LeoRapper
amerikansk
Blac Chyna33 TyrenPersonlighet
amerikansk
Sommer Bunni22 SkorpionenModell
amerikansk
Tiona Fernan22 LeoModell (voksen / glamour)
Mehgan James31 VannmannenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Cydney Christine- KreftModell
Brittish Williams30 SteinbukkenReality TV
amerikansk
Rubi Rose [Model]2. 3 VektenModell (voksen / glamour)
amerikansk
India Westbrook25 VannmannenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Nastassia Smith33 SkorpionenReality TV
amerikansk
Irene The Dream33 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Lisa Ann49 TyrenPornostjerne
amerikansk
Kat Stacks31 SkorpionenPersonlighet
Venezuelansk
Sheneka Adams31 JomfruenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Brittany Diamond Carpentero33 TyrenRapper
amerikansk
Trina46 SkyttenRapper
amerikansk
Keri Hilson38 SkyttenSanger
amerikansk
Rihanna33 fiskSanger
Barbadian
Rosa Acosta37 TyrenModell (voksen / glamour)
Dominikanske
Teyana Taylor30 SkyttenSanger
amerikansk
Jenna Shea35 JomfruenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Meagan Good39 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Niatia 'Lil Mama' Kirkland31 VektenRapper
amerikansk
Nia Riley31 KreftReality TV
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper) Soulja Boy and Diamond (rapper)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Davids Vlog2015TV-show
Offiser ned2013RudyFilm
Twitter feirer 5-årsjubileum2011Kortfilm
Skolen Gyrls2009Soulja BoyFilm
Spillet2006Ray RayTV-show
Tonight Show med Jay Leno1992Musikalsk gjestTV-show

Matchups på skjermen

  • Nastassia Smith
    • Love & Hip Hop: Hollywood
      2014
    [vis matchup]
  • Soulja Boy og Nia RileyNia Riley
    • Love & Hip Hop: Hollywood
      2014
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...