Hoved Forhold G-Eazy

G-Eazy

G-EazyRangering 229 71Alder 32 år Zodiac Tvillingene Forhold 7 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er G-Eazy muligens singel.

Forhold

G-Eazy har vært i forhold til Ashley Benson(2020 - 2021), Yasmin Wijnaldum(2019-2020), Ashley Frangipane(2017-2018), Kongens ull(2017)og Devon Baldwin(2011).



G-Eazy har hatt et møte med Christina Roseann Ray(2018).

Det ryktes at G-Eazy har koblet seg til Megan Thee Stallion(2019-2020).

som har ed sheeran datert

Om

G-Eazy er en 31 år gammel amerikansk rapper. Født Gerald Earl Gillum 24. mai 1989 i Oakland, California, USA, er han kjent for sitt første store album 'These Things Happen' i en karriere som spenner over 2006 – nåtid og 2008 – nåtid. Stjernetegnet hans er Gemini.



G-Eazy er medlem av følgende lister: Folk fra California, amerikanske mannlige sangere og amerikanske rappere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til G-Eazy! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating51 år, 3 måneder8 måneder, 3 dager3 måneder, 1 dag
Støte på1---
Ryktet12 måneder, 2 dager--
Total71 år, 3 måneder6 måneder, 3 dager2 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnGerald
MellomnavnEarl
EtternavnGillum
Fullt navn ved fødselenGerald Earl Gillum
Alternativt navnG-Eazy, Young Gerald
Alder32 år
Fødselsdag24. mai 1989
FødestedOakland, California, USA
Høyde6 '4' (193 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonSlicked Back Hairstyle, Talk & Lanky Body
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstRapper, låtskriver, produsent
YrkeRapper
Krav til berømmelseHans første store album 'These Things Happen'
Musiksjanger (tekst)Hip Hop, Hyphy, Pop-Rap, alternativ hip hop
År (er) Aktiv2007 – nåtid, 2006 – nåtid, 2008 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapBPG, RVG, RCA
Tilknyttede handlingerThe Neighborhood, ASAP Ferg, Whose Plvto, Hoodie Allen, French Montana, Iamsu !, ASAP Rocky, E-40, Mike Tyson, Kehlani, Christoph Andersson, Skizzy Mars, Devon Baldwin, Blackbear, Marty Grimes, Nigel Mukwesha, Nicholas France, Pia Mia, Remo, Big Sean, Tory Lanez, Chris Brown, Bebe Rexha, Grace, Carnage, Halsey, Marc E. Bassy, ​​Southside
Offisielle nettstederhttp://www.g-eazy.com/, https://g-eazy.com/, www.g-eazy.com/, g-eazy.com/, http://g-eazy.com

Gerald Earl Gillum (født 24. mai 1989), kjent som G-Eazy, er en amerikansk rapper. Hans første store album, These Things Happen, ble utgitt 23. juni 2014 og nådde topp 3 på den amerikanske billboard 200. Hans andre studioalbum, When It's Dark Out, ble gitt ut 4. desember 2015. Den inneholdt singelen 'Me, Myself & I', som nådde topp 10 på US Billboard Hot 100. Hans tredje album, The Beautiful & Damned, ble utgitt 15. desember 2017, med 'No Limit' som nådde nummer 4 av US Billboard Hot 100. Hans EP B-Sides, utgitt 27. juni 2019 (oppdatert 22. august og 19. september 2019), inkluderte alle sangene som ikke kom til hans kommende album These Things Happen Too, forventet å utgitt i 2021.



Mer om G-Eazy Mindre om G-Eazy

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Ashley BensonForholdApr 2020Feb 202110 måneder
6Megan Thee StallionStøte på R Desember 2019Feb 20202 måneder
5Yasmin WijnaldumForholdFebruar 2019Feb 20201 år
4Christina Roseann RayStøte påNov 2018Nov 2018-
3Ashley FrangipaneForholdJuli 2017Okt 20181 år
toKongsullForholdApr 2017Juli 20173 måneder
1Devon BaldwinUkjent R 20112011-
Ashley Benson #7

Ashley Benson

2020 - 2021

G-Eazy og Ashley Benson skilte seg i februar 202 ...[vis par] Megan Thee Stallion #6Rykte

Megan Thee Stallion

2019-2020

Megan Thee Stallion og G-Eazy ble ryktet om ...[vis par] Yasmin Wijnaldum #5

Yasmin Wijnaldum

2019-2020

Yasmin Wijnaldum og G-Eazy er atskilt ...[vis par] Christina Roseann Ray #4

Christina Roseann Ray

2018

Christina Roseann Ray og G-Eazy er separate ...[vis par] Ashley Frangipane #3

Ashley Frangipane

2017 - 2018

Ashley Frangipane og G-Eazy skilte seg i oktober ...[vis par] Kongsull #to

Kongsull

2017

G-Eazy og Lana Del Rey er atskilt ...[vis par] #1Rykte

Devon Baldwin

2011

Det ble ryktet at Devon Baldwin og G-Eazy ...[vis par] #7

Ashley Benson

2020 - 2021

G-Eazy og Ashley Benson datert fra april 2020 til februar 2021.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #6

Megan Thee Stallion

2019 - 2020 (rykter)

Det ryktes at Megan Thee Stallion hadde koblet seg til G-Eazy i desember 2019.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #5

Yasmin Wijnaldum

2019-2020

Yasmin Wijnaldum og G-Eazy hadde et forhold fra februar 2019 til februar 2020.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #4

Christina Roseann Ray

2018

Christina Roseann Ray og G-Eazy hadde et møte i november 2018.

criss angel kone sandra gonzalez
se forholdet #3

Ashley Frangipane

2017 - 2018

Ashley Frangipane og G-Eazy datert fra juli 2017 til oktober 2018.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #to

Kongsull

2017

G-Eazy og Lana Del Rey hadde et forhold fra april 2017 til juli 2017.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #1

Devon Baldwin

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Devon Baldwin hadde koblet seg til G-Eazy i 2011.

MåleResultatZodiactjue%'> Kompatibilitet 5% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
G-Eazy32 TvillingeneRapper
amerikansk
Ashley Benson31 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Megan Thee Stallion26 VannmannenRapper
amerikansk
Yasmin Wijnaldum22 KreftModell
nederlandsk
Christina Roseann Ray-
Ashley Frangipane26 VektenSanger
amerikansk
Kongsull35 TvillingeneSanger
amerikansk
Devon Baldwin- fisk

Fotogalleri

G-Eazy og Ashley Frangipane G-Eazy og Ashley Frangipane G-Eazy og Ashley Frangipane Britney Spears på MTV Video Music Awards 2016

Filmografi

FilmÅrKarakterType
American Music Awards 20202020SelvpresentantTV-show
Hustlers2019Johnny (som Gerald Earl Gillum)Film
iHeartRadio Music Awards 20182018UtøverTV-show
opprykkelse2018SelvTV-show
Åpne sent med Peter Rosenberg2018Selv - GjestTV-show
2018 MTV Video Music Awards2018Selv - PresentatørTV-show
American Music Awards 20172017Selv - PresentatørTV-show
2017 Billboard Music Awards2017Han selvTV-show
IHeartRadio Music Awards 20162016SelvutøvendeTV-show
2016 MTV Video Music Awards2016Han selvTV-show
Martha & Snoop's Potluck Party Challenge2016Han selvTV-show
Dick Clarks New Years Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 20172016Han selvTV-show
The Late Late Show med James Corden2015.Selvmusikal GjestTV-show
Sent på kvelden med Seth Meyers2014Selvmusikal GjestTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Selvmusikal GjestTV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
Tenåringer vil vite2012TV-show
Larry King nå2012SelvgjestTV-show
Latterlighet2011SelvTV-show
Den store Canal + avisen2004Han selvTV-show
Jimmy Kimmel Live!2003Selvmusikal GjestTV-show
Harde banker2001SelvTV-show
E! Live from the Red Carpetnitten nitti femHan selvTV-show
God morgen Amerika1975Selvmusikal GjestTV-show
Saturday Night Live1975Selvmusikal GjestTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.